Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2010 12:50 - Голямата френска екскурзия
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 4485 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
http://eltimir.ucoz.ru/news/ image Помните ли Голямата екскурзия на турците? Те също тръгваха къде доброволно, къде зорвловолно за майчицата Турция. А после, след като ги обидиха по десетина пъти побързаха да се върнат. Къде е нашата грешка? Грешката ни е, че сме толерантни и търпим. Предлагам да се поучим на толерантност и на търпимост от турци и от французи. И проблемът ще се изсели нанякъде. Знаем, че потомците на маркиз дьо Ньй много ни обичат. Доказаха ни го с Ньойския договор. Знаем, и че унгарските евреи много ни обичат. Особено унгарските евреи Джордж Сорос и Никола Саркози. Та сега с общи усилия тези двамата, а и някои други зад тях ни организираха една голяма френска екскурцзия. Само че ние помним друго Голяма екскурзия, тази през 1988 година. помним и как завърши тя. Проблемът на французите е, че нито знаят, нито помнят. Вторият проблем е, че вярват на евреите. Сега продължаваме да следим марша, тоест маршрута на екскурзиантите. За изводите е рано, макар още отсега да знам, че те ще бъдат неочаквани почти за всички. И по света, и у нас. ***
image Цигански роми от Франция се радват на връщането им в Булгейрия. Радват се, защото досега никога не са излизали извън граница. "Франция започва експулсирането на първите от около 700 роми, съобщи ВВС.
Самолет със 79 румънци ще излети днес от Франция, като част от усилията на властите да се справят с незаконно живеещите в страната малцинствени групи. По първоначални данни румънците са се съгласили да бъдат депортирани срещу заплащане - те ще получат по 300 евро на възрастен и по 100 на дете. За да не се допусне обратното им връщане, Франция ще снеме биометричните им данни, съобщи френският министър на имиграцията Ерик Бесон." "Тази сутрин 79 „кандидати за доброволно връщане” ще напуснат Париж с полет за Букурещ. Според румънските власти още 132 роми ще напуснат утре Франция, а на 26 август ще бъде извършен третият превоз на 160 румънски роми, пише френският вестник „Паризиен”.
Във вторник френските власти обявиха връщането на 700 български и румънски роми до края на месец август. Това „доброволно напускане” предизвика разгорещена полемика във Франция и в чужбина. От своя страна румънските и българските власти се притесняват от опасността от популистки отклонения. На 30 август двама румънски секретари ще посетят Париж, за да разговарят с френските си колеги относно въпроси, свързани с политиката към малцинствата." И няколко читателски коментара под статиите в новинарските сайтове: image Този ром обаче е недоволен. Дядо му от Алжир, баща му от Алжир, той французин, и сега изведнъж неква си Бугрия! А във френските учебници по история пише, че бугрите са канибали и сутрин закусват с французи. И бият ром за кеф. /арабите нямат в езика си буквата "п", човекът искал да каже пият ром, пък то друго се получило./ "1) Сивушко 8 Август, 2010 в 6:45 am
Кокетниченето на организации с етносите, на гърба на местното население, довежда да ограничаване на правото им на протест срещу тоталната подмяна на правилата на живота им.Натрупва се напрежение, което в ключов момент отпушва първични реакции. Пак в такива моменти същите кокетни институции, които основно разграждат обществата гракват на висок глас, размахвайки добре проверени фрази като "етническа нетолерантност","ксенофобия","расизъм", "фашизъм". Най-видимо за средното състояние на този проблем е цялостното оциганяване на държавата ни.Подчиняването на цялото общество на правилата на живот на техния етнос. Същите тези организации нищо не правят за да коригират основните недостатъци на битуването на ромите. Тези недостатъци карат подредените държави да реагират моментално. Какво от това, че Франция ще ги върне? Те ще отидат в Испания или Германия, така или иначе проблемът вътре в ЕС не само си остава, но се задълбочава.И ние с Румъния ще търпим упреците, че произвеждаме и увеличаваме този проблем. Ето Стоянов се опита да покаже проблема от друг ъгъл, но беше веднага нападнат.А Вигенин?Той е глобалист.На него нации не му трябват.Той се бори за единний светлий комунизъм по цялата планета.
2) 123 8 Август, 2010 в 7:47 am
Седемдесет милионна, богата Франция се скандализира от 15 000 цигани. Но иначе ни учат, как седем милионна бедна България да интегрира един милион циганя и турчоля." "8) Кобра 8 Август, 2010 в 2:50 pm
Циганите са воденичен камък и бомба със закъснител не само за България,но за цяла Европа.Който го разбира действа съгласно законодателството си.Няма расизъм,ксенофобия и пр. Има ли нарушаване за закона,правилата, и си извън борда.Когато се преустанови популизма и лицемерието,с които си служат болшинството от политиците нещата ще се пооправят.Не тряба да се разрешава на това паразитно и генериращо престъпниост племе да ни се качат на главите.Не може те да живеят само с права, помощи,подаяния,привилегии,не плащане на консумативи,а да не поемат отговорност,да не работат,да не създават облаги,а трябва и да допринесът, и те нещо за тази държава чийто граждани са. Да си изпълняват задълженията,както всички ние трудещите се данакоплатци." "12) poohy 8 Август, 2010 в 7:00 pm
СТИГА С ТЕЗИ "РОМИ"! ЦИГАНИТЕ СА ЦИГАНИ! Щом циганската организация на световно ниво плаща на медиите да употребяват някакъв ненаучен термин / в момента чета книга на световноизвестен английски писател, в чийто роман джипсито се нарича джипси - не го споменавам, защото в стотици литаратурни произведения през вековете това е наименованието на циганите на запад/, и ни налагат ние да ги носим на ръце - значи са богати и вместо да купуват медии и да манипулират политиците, да почнат да им плащат сметките, да им строят жилища, да им плащат образованието и здравните помощи. ... АМА ЦИГАНСКА РАБОТА - ИСКАТ ВИНАГИ ДА СА НА ЧУЖД ГРЪБ.
13) Бора Бора 8 Август, 2010 в 7:26 pm
Във Франция работят или учат десетки хиляди български граждани. Те са достойни жители на обединена Европа.Не бъркайте българските цигани с български граждани.Циганина не се чувства част от българския народ. За него е без значение къде ще краде или проси. Колективното съзнание на циганските общности и съхранените номадски, племенни традиции ги прави социално опасни и неприспособими , без значенеи от държавата или континента."



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. semtomovi - Невинно страдание заради голи в чаршафи
19.08.2010 13:05
Уважаеми г-н Елтимир,
По принцип съм на страната на подтисканите в чужбина. Тя е на емигрантите. Тука цигани, българи, алжирци, негри, бедуини - сме на един кюп и ядем заедно в едната страна на столовите в ШВеция.

Емигрантите които правят четки и плюят света извън Швеция получават работа - да убиват с принудителни инжекции и да ви укриват здравните документи, например.

Другите емигранти, които са горди, ни окошаряват.

Но все пак в контекста на темата Ви, бих желала да споделя само 2 неща.
През края на 80-те по шведската телевизия даваха репортажи на тия хора голи облечени в чаршафи. Те получиха голяма полит. благословия от шведските власти тук.

и второ. По същото време си бяхме лепнали 1 лепка с BG на старото ни Волво с мъжа ми. Веднага в гр. Малмьо след нас се лепна кола с 2ма мустакати мъже. Преследва ни 3 часа из града. Къде ли не се крихме за да се отървем от тях. С мъка паркирахме пред едно Бюро по труда в гето Русенгоорд и те чак там се стреснаха и ни зарязаха (ама бяха нагли да излязат и да се покажат дори и да ни изчакват. ама ние май се крихме в Бюрото ли беше как беше). Възможно бе да ни прострелят заради една лепка указваща националност върху стъклото на лека кола.

Такава беше създадената атмосфера. Невинни щяхме да пострадаме заради тия чершафени репортажи

Втората Ви снимка от демонстрация ли е?
цитирай
2. eltimir - Екскурзиите
19.08.2010 13:46
Серията публикации, която започнах няма за цел да разглежда положението на емигрантите в Европа, нито където и да било. Целта ми е да насоча вниманието на цитателите към един страшен проблем за България. А именно плановете за превръщане на страната ни в европейско циганско гето.
От трите снимки само първата е документална. Втората и третата са сатира. "Недоволният ром" всъщност е зомби от някакъв филм. Художествен похват, нищо повече.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996165
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031