Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2010 11:18 - Откриха древна циганска гробница
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 46077 Коментари: 72 Гласове:
12

Последна промяна: 14.09.2010 21:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image „Който контролира настоящето, той контролира миналото! Който контролира миналото, той контролира бъдещето!” – Джордж Оруел Българското настояще не се контролира от българи. Българското настояще се контролира от банкери, от евреи, от турци, цигани, педераси, манафи и от всякаква измет. Пред България стоят тежки, мръсни, болкучави времена. Затова в най-скоро време очаквам и нейното минало да бъде обявено за също толкова боклучаво. И нищо чудно някои от нас да доживеят до следното „научно” съобщение:  „Две гробници на ромски владетели от 11-10 в.пр.Хр., подобни на тази на Татул, е разкрил професор Николай Овчаров  при разкопките на Перперикон. Датировката е определена според намерените керамики, които са характерни за края на бронзовата и началото на желязната епоха. Освен тях, при разкопките е намерена и бронзова монета с лика на Александър Македонски, датирана към 4 в.пр.Хр. Според Овчаров това е доказателство, че този гроб е бил почитан не само по време на създаването му, но и през последващите същинска ромска и антична епохи.” Е, как Парперек, наричан от гърчеещата се измет Перперикон няма да е ромски? Когато Кан ювиги Исперих преминава Дунава, тук е било ромейска, тоест ромска провинция. Столетия наред ние, българите се сражаваме с ромеи, тоест с роми. Днес наш съсед е Румъния, страната на ромите. Членуваме в ЕС, чието начало е положено с подписване на Римския договор. А как наричат самите италианци своята столица? Рома. Значи всичко е ясно. Значи всичко е една голяма ромейщина, една голяма цигания. И няма начин да не е така. Щом позволихме на циганите да си присвоят, да откраднат името на древните Римляни и да самонарекат себе си Рома. А после с цялата си глупост поискахме и ние, Българите да ги наричаме рома. Затова да не съм ви чул да се възмущавате, когато Цар Киро Катунски открие паметник на загиналите рами в битката срещу коварните диви бугари край река Ахелой…


Тагове:   бъдеще,   Оруел,


Гласувай:
12


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. liliyanaandreeva - Не са ли РОМЕИ - сиреч ГЪРЦИ?
13.09.2010 11:29
Братя римляни, роми и римлянини ...
цитирай
2. semtomovi - Щом ЕС е тръгнал да Цепи и Чупи на 2-3 България, г-н Елтимир
13.09.2010 11:30
Спиране няма! Ще се навъдят всякакви професори и професорчета! Нали видяхте госпожата с филма за Песента А. Пеева как беше поръчана и после наградена от Берлин, че изобрази славяните сърби, славяните македонци и славяните българи като насилници във филма си, пък турците бяха централния мотив на Германците, дето са иначе такива расисти у дома си към турските емигранти! Ако това не е лицемерие, здраве му кажете!
цитирай
3. semtomovi - до 1
13.09.2010 11:32
Аз считам за "братски народи" и "братя" тия, чиито езици разбирам.

Щом не им разбирам езика, значи предците ми не са имали алъш-вериш с тях, друго освен търговия. Културен обмен няма. Нито религиозен. Затова не мога да наричам всички нации братя. Те тука в чужбина ме третират като враг на държавата и ме наказват с принудителни затваряния, побои, принудителни хапове и смърт, нищо че са ни братовчеди по славянска линия езиково и генетически в Швеция.

Че и с ромите да имаме общи неща. Ама тя Индия се състои от поне 200 култури. Тъй че... кастите ги нямаме, езика им не разбираме, не крадеме по кастово определение от рождението.

Аз чувствам по-голямо сходство с индийската култура, отколкото с ромската, която не е и чисто индийска.

Има си етнолози, антрополози и изследователи дето ги работят и изследват тия връзки между нациите. Ама когато политиците тръгнат да Цепят Държави - науката има ли значение? Някой и друг археолог и други зависими "специалисти" са винаги първите жертви на политическите разцепления. Пример: Косово, Македония, съседна братска СФРЮ

След изказванията на мин. Димитров за "Библейската находка", Западът кой знае колко милиони ще налее в подобни археологически "Открития". Нещо много зачестиха напоследък всеки ден!
цитирай
4. svet80 - В момента чифутите им измислят история
13.09.2010 11:39
"ЦИГАНСКАТА АЗБУКА
Някога ромите имали азбука, но лоши хора я скрили от тях, тъй като много се страхували, че ромите, имайки свое четмо и писмо, както са многобройни, непокоряващи се на други народи, ще се обединят и ще си създадат много силна държава. Затова злосторниците лишили ромите от най-важното нещо – азбуката, писмеността, културата, и ги разпръснали по целия свят."
"ПРАРОДИНАТА
Някога, много отдавна, циганите имали голяма и богата държава, царят им бил силен, а народът – многоброен. През плодородната им земя течала голяма река Цинган или Цигания и от нея произлиза името “цигани”. "
http://www.vidin-online.com/istoria/etno/ciganite.php
цитирай
5. semtomovi - 4.
13.09.2010 11:41
Осигуряват им "територия". НАТО и ЕС и на тях ще направи "Държава", като на Велика Албания и на шиптарските номади.

После, както сториха с шиптарската мюсюлманска терористическа партизанска войска - НАТО ще им прибере кукуте и газовите револвери и ще ги превъоръжи с хеликоптери в потайна доба нощем със супермодерни лазерни оръжия. На третия месец България ще осъмне Циганария (Тиганария), ведно до Велика ТерористоАлбанария. И българите ще умираме от страх, защото България ще е превзета от Американските бази и военни и от супервъоръжените модерно млади цигани дето и без друго си ни убиват и без оръжие. Пък тогава какво ще стане. Бедна ми е фантазията! Майко!

Къде е Бойко Борисов днес, Хипергероят, дето внедрява тия исторически "открития"???
Защо не го викате за отговор в България???

До кога и до къде БЕЗОТГОВОРНОСТ???
цитирай
6. semtomovi - 4. След месец-два
13.09.2010 11:43
Всички реки ще се казват "Цигания". И ако не "цигания", "Тигания". (Може и тиганите да ни да се окажат Древни Божества!) Нали НАТО и ЕС ще платят експертите да ръгнат из деретата да ги намерят. Може и някоя древна "плоча" под формата на Тиган да им поставят и подхвърлят тук и там. Все ще се изтъпанчи някое "историческо светило" да я одобри като обиди българския народ на "шашав" или на "шибан" и темподобни. Схемата ни е позната вече.

Нали Цепене на България се мъти в момента на Кръглата им маса! )
А ние нали сме Толерантни, Толерантни...
цитирай
7. eltimir - Спиране няма! Ще се навъдят всяк...
13.09.2010 11:48
semtomovi написа:
Спиране няма! Ще се навъдят всякакви професори и професорчета! Нали видяхте госпожата с филма за Песента А. Пеева как беше поръчана и после наградена от Берлин, че изобрази славяните сърби, славяните македонци и славяните българи като насилници във филма си, пък турците бяха централния мотив на Германците, дето са иначе такива расисти у дома си към турските емигранти! Ако това не е лицемерие, здраве му кажете!

Дано имам време да напиша и втората част на фейлетончето. Тя ще е посветена на турците. Искам да покажа снимки, на които както арменските борци за национално освобождение, така и нашите са показани като терористи. С изрични надписи "арменски терорист" и "български терорист". И ак турците пишат върху паметника на жертвите от геноцида срещу Асирийците "Fuck assirian". А после искат от нас да сме толерантни. Имам още много да кажа, техническите ми възможности са ограничени. Но Небето си знае работата. Което трябва да бъде казано и написано, то ще бъде казано и написано. Пък после евреите колкото си ще да пищят, защото не друг, а именно те подстрекателите на всички геноциди по света. Включително и над собствените им съплеменици през Втората световна война.
цитирай
8. semtomovi - Знам, ама ми кажете от Кога РОДООТСТЪПНИЧЕСТВОТО било равно на ТОЛЕРАНТНОСТ?? Къде го толерират на Запад?
13.09.2010 11:56
eltimir написа:
[quote=semtomovi] Искам да покажа снимки, на които както арменските борци за национално освобождение, така и нашите са показани като терористи. С изрични надписи "арменски терорист" и "български терорист".



Вече писах тука, под един друг постинг, посветен на Левски,
че след тия извращения с наказания на българската солдатка в Афганистан, задето е използувала там думичката отоманско "иго" (като прадедите си поколения назад и като световните медии на Запада по това време) поради трети март и наказана от силите на НАТО,

че НАТО ще изкара един ден Левски и Ботев терористи, нали ще раздаде Балканите на Велика Шиптария и на Турция и на Тиганария (Циганария). Това просто доказва моите политически визии. И не за пръв път. По принцип, за съжаление все улучвам. Което е жалко!

Ама Сините са наивни тука в тоя блог, си мислят, че като се надупиха, Англо-американско-мюсюлманския Сатър ще ги отмине!? Наивници!

Хайде, лек ден! Не издържам да съм тука и да гледам Овчедушието и Наивността на Предобрия и Премекия бълг.. народ. Вижте шведите тука как са ме наблъскали в Псевдопсихиатрия от гуантанамова кройка ведно с мюсюлмани, които така опознават в принудително затваряне с месеци.

А ние си даваме дупетата от министри и археолози и президенти надолу (спомнете си пък пресконференцията на Г. Първанов дето през 2007 г. призоваваше българите да бягат от Бг в полза ЕС-у!)


Остава да затварят като "луди" и тука българите, които са родолюбци и казват истината в очите. По-лесно ще е за бълг. медии да пишат за Лейди Гага и за Джеймс Бонд и Терминатор, докато България я разбиват на парчета.

Излизам, защото ми се драйфа от Дупедавие... Шведите не са дупедавци като нас. Нито югославяните. Това Дупелизие и Дупедавие е много страшна Кауза за България.

Всяка дупка и вдлъбнатинка, НАТО и ЕС ще раздаде на чужденците. Но първо нека ни пообезлюддят малко. После ще дойде и супермодерната оръжейна техника да ни види сметката на малцината останали. Краят - той се знае, при тия коруптни правителства до сега, които го лансират...
цитирай
9. rpatel - Абе, смях, смях, ама както са тръ...
13.09.2010 12:16
Абе, смях, смях, ама както са тръгнали нещата скоро може и да не ни е толкова смешно. :-(
цитирай
10. semtomovi - 9 там е работата че те от 20 и кусур години излязоха от релси
13.09.2010 12:19
нещата извън ползите за България.

Днес ни "пази" цигански торпед в Черно море, оборудван и управляван от НАТО.

А дали той ще ни "пази" утре??? Когато НАТО цепи БГ? И когато тя (България) стане "Тиганария" (или Циганария)???

(питам аз и отговор не искам. Щото не съм достатъчно тъпо-толерантна за да си го знам)

Къде са министрите? Къде са видните генерали с пагончета и звездички за да ни успокоят?
И защо ЛИПСВА БЪЛГАРСКИ КРАК на този, ЕДИНСТВЕН охраняващ 2-те граници (източна и южната) на България, плавателен военен съд???

Г-н Елтимире, аз съм заета с извоюване на свободата си! Защо не проучите въпроси като тия, от които още днес се напикавам, буквално, от страх когато се намирам в пределите на България!

Значи да оставим настрана това че ДНЕС в големите окръжни градове полицаите глобяват български водачи на коли заради глупости по 50 лв поне, ами не спират каручките на ромите, с които пренасят посред бял ден крадените прозорци и врати от вилите на българите (докато те са на работа). Да оставим на страна и обирите и убийствата от роми над български вдовици, за които ЕС, че и бълг. национални ежедневници не мъцнаха.

Но това правителство и другите имат отговорност пред избирателите си да "оправят" нещата които не са в интерес на народа му. Защо това в БГ не се прави? Тука в Швеция шведите са големи националисти и наказват всеки нехаен и безотговорен към шв. нац. интереси държавник или дори гражданин!
цитирай
11. eltimir - Няма правителство
13.09.2010 12:31
Това нашето не е правителство, властта в бивша България е само една слугиня на Мафията. На тях не бива да се надяваме, защото ще се наденем накрая, и то жестоко ще се наденем. Изход няма. Което значи, че ние самите трябва да създадем вход. Вход към едно ново положение, към една нова ситуация. Аз знам, че такъв вход може да бъде създаден. Въпросът е как да се намерят хората, готови и годни да създадат входа?
цитирай
12. semtomovi - 11.
13.09.2010 12:33
Ние народът, утре с газови пистолети и шпрейове ли ще се защищаваме, като нямаме правителство да ни защитава,

малцинските армии (А и те няма да са "малцински" тогава, като им дойде подкрепление от съседна ВеликоАлбания, че и ако и Турция се намеси... О боже...Нямаме ШАНС!) утре като ще ни убиват утре при Делението с лазерните снайпери и със супермодерните бомби от засада??? (Модел за справка - Македония и Косово, Босна)

Или и тука ще идем за донатори на органи???

Покъртена съм. Напускам Ви защото ми е лошо само като се впусна в дискутиране на подобна 22-годишна партийна и правителствена безотговорност и продажност!
цитирай
13. semtomovi - 11. Еми хора има.
13.09.2010 12:39
Аз поне открих Вас и още двама-трима само в тоя Блог. Значи хора имаме будни и мислещи, милеещи все пак. Докато не са ни отворли и тука Лоботомийниците и Лудниците на Запада по експорт.

Но определено хората не са Полицията. Защото гледам тя не праща коли в циганските гета в България, ами залага да глобява бълг. водачи по ценцентъра. Страх я е!
цитирай
14. semtomovi - Браво!
13.09.2010 12:40
За 10 минути докато писах тука до сега, вече 5 пръста ви вдигнаха! Виждате ли, че ХОРА има, макар и днес да са наплашени и плахи, унижени с мизерия и с проблеми!
Хайде, давам им думата и на тях да кажат нещо. На мене вече ми е лошо. А то с игнориране и с чалга и вино проблемите ни няма да изчезнат. Примката я стягат около гушката ни - още Ванга ни го каза.
цитирай
15. semtomovi - А защо Перперикон?
13.09.2010 13:05
Парперек прекалено славянски ли звучи? Като имената ни в паспортите, на селата ни, на местностите ни? Защо да се срамуваме от славянските си корени, които другите славяни си ги почитат? Защо тая "политическа мода на срам и нихилизъм" в България днес? Не разбирам!??

Вече май писах и за това, за разлика от почитането на нас - емигрантите от Изтока и от слав. свят , тука, в Швеция, шведите колко много си почитат ромите и дори не ги имат за емигранти. Прекрасни документални филми им правят за културата.

А за нас даваха тоя, берлинския филм, за насилниците Балкански - на Адела Пеева. И оня с Тодор Колев и прасето. Други филми не са давали от 22 г. за България. Ние и да се мислиме за уважавани. Не сме. Поне по телевизиите им.

Расовата антиславянска, антибалканска и анти- политика на ЕС и на Запада на Балканите е покъртителна. И още по-покъртително за мен е наивността и преклонението с което българския народ я е приел, след като така брутално му я налагат всеки ден от вън заради още някой и друг милиард торба с дългове.

Хайде спирам и Ви давам думата и вие да ме оборите малко, че превзех темата, а не това бе целта ми.
цитирай
16. анонимен - Неподготвени се изказвате
13.09.2010 14:09
Нищо неестествено за циганската гробница.Вие негарска или скандинавска искате да открият ?! Ами турски и цигански гробници има по нашите земи , колкото и да не ви се иска ! Четете демография , история ,но не нашата подправена история , а световната за да разберете ,че нашите места са цигански и винаги са се смятали за такива ,тъй като са са .
Мисля ,че преувеличавате ролята на ЕС и желанието да ни раздели и поцигани
Ние отдавна сами сме се разединили и поциганили .Това ,че правителството не може да обедини нацията ,не е грешка на правителството , а наша .
Не преувеличавайте фактите ,водени от грешни представи и илюзии.
цитирай
17. eltimir - Вероятно
13.09.2010 14:14
А Светите братя Кирил и Методий са негри. Негри от китайски произход, родом от Антарктида. Същински чилийски цигани от щата Канзас, нали така?
цитирай
18. eltimir - Сега сериозно
13.09.2010 14:21
Ако говорим напълно сериозно, циганите са доведени тук от турците. Тоест те са тук вследствие на чужда военна окупация. И като такива нито те, нито турците съгласно международното законодателство имат правото да се ползват от статута на малцинство. А статута на малцинство имат право да се ползват арменците, които ние доброволно сме приели. Само че арменците за разлика от цигани, турци и евреи се държат като лоялни граждани на българскатах държава и са приятелски настроени към българския народ. Докато гореизброените три етноса са ни обяввили истинска етническа война. Война не на живот, а на смърт. Тоест те желаят единствено нашата смърт и нищо повече. Нито по-малко. Което означава, че за да останем живи, за да спасим своите семейства и своите деца, то ние...
Нататък няма да прродължа. По обясними причини, не ми се разхожда из разните следствени арести по обвинение в подбуждане към етническа и расова вражда. Макар че враждата и омразата ги създадоха именно те.
цитирай
19. eltimir - Ще налагам цензура
13.09.2010 14:24
Тук мангалски, джагалски, педалски и комунарски псувни и ругатни няма да търпя. При следващите такива налагам цензура. Бях я отменил за известно време, ама то се видя, че с тая сган вмирисана не може иначе.
цитирай
20. semtomovi - 18
13.09.2010 14:30
Ако пък циганите са доведени от Турците през Османско ИГО. То пък Турция е била на власт поставена от Англия, За да й пази копринените буби и индийския чай по пътищата от Азия. Значи и циганите са дошли по това време от същата посока. Така ли да разбираме това изследване? Че в крайна сметка Англия ни ги е внедрила ведно с Франция, както се преповториха във Франция до днес с ромите, пък с циганите Англия се издъни, като им пусна бомби в Косово, а защити шиптарите.

До тука - добре, ама това е История с продължение. Тя не е приключила. (Или както казваше Джоко Росич "Косово е Бременно и тепърва ще ражда". Ще ни го роди Англия и на нас, като през 1943 година. Ние сценария го знаем. Има го из фотоархивите. Щото Англия пак ще има последната дума в нашата държава. ЕС ще мълчи като пукъл. Абе, четете си Слава Севрюкова. Тя е направила точна прогноза какво ни чака.
цитирай
21. eltimir - Времето им мина
13.09.2010 14:39
И на САЩ, и на Англия, и на Изсраел и на Турция времето им мина. Изтичат последните хмесеци, през които те щи имат власт. А тази власт с всеки изминат ден намалява. Затова толкова бързат да ни затрият. В крайна сметка няма да могат. Но колкото по-жестоки са пораженията, нанесени ни от тях, толкова по-жестока ще е и тяхната собствена участ. Те не го разбират, иначе не биха били така нагли и вулгарни.
цитирай
22. semtomovi - Защо ви затварят и наказват? Че се борите против анархията ли??? Те анархия ли искат в БГ???
13.09.2010 14:39
eltimir написа:
По обясними причини, не ми се разхожда из разните следствени арести по обвинение в подбуждане към етническа и расова вражда. Макар че враждата и омразата ги създадоха именно те.

Аз единствено се питам защо никой не им дири сметка когато изнасилват старици, убиват ги като прасета и им обират къщите, рекетират ги и ги пъдят от домовете им днес в България? Защо ЕС нехае и не говори, не пише по въпроса? Защо централните бълг. медии не пишат тука с изключение на в. Монтпрес и на в. Север които цитират. Това не са ли пострадали наши сънародници? Просто съм покъртена от подобна безотговорност. Тука шведите наказват за 1 откъснато клонче, камо ли за окупирани центрове на градове и на села, за разрушени домове. Частната собственост шведите я защищават. Никой гражданин и етнос не се допуска в такива гигантски и катастрофителни размери да прерастне в подобна заплаха на ПОСТОЯННА гражданска етническа война (което е де факто положението ни в България, живеем там под постоянен страх за живота си - каруци и коне в галоп между блокове, банди с куки покрай полицейски коли оперират бизнеса с кофите и с разнасяне боклуци около тях безнаказано).

Къде я има подобна анархия по света - питам аз?Като шокиран турист в момента.

Хайде, напускам ви и наистина излизам. Вярвам, че сте осъзнали всичко това и без мене. Просто сте наплашени за да не смеете да говорите.
цитирай
23. semtomovi - И на САЩ, и на Англия, и на Изсраел и на ...
13.09.2010 14:43
eltimir написа:
И на САЩ, и на Англия, и на Изсраел и на Турция времето им мина. Изтичат последните хмесеци, през които те щи имат власт. А тази власт с всеки изминат ден намалява. Затова толкова бързат да ни затрият. В крайна сметка няма да могат.

И аз отново ще се възползвам преди да изляза, от случая, отново да призова българките да раждат много деца - въпреки трудностите и да искат чрез профсъюзите нормални детски помощи по европейски стандарт, по който са и цените в Българските магазини, продаващи им европейските вносни стоки днес. Лек ден!
цитирай
24. анонимен - Освен да се смеете, за друго не ви ...
13.09.2010 14:52
Освен да се смеете, за друго не ви стиска!
цитирай
25. eltimir - Цензурата
13.09.2010 14:54
По-горе някакъв мангал беше написал куп ругатни и псувни, с които призоваваше към толерантност. Изтрих магалското мнение, естествено. Всеки българин, всеки нормален и разумен човек е добре дошъл да изкаже своето мнение. И никак не е задължително то да съвпада с моето мнение. Само че цигански, еврейски, болшевишки, педераски и всякакви други псувни и ругатни няма да търпя. Не мога да стоя непрекъснато пред компютъра и да трия извратеняците, затова предварително се извинявам на нормалните хора, ако се наложи да въведа модерация на блога.
цитирай
26. eltimir - Освен да се смеете, за друго не ви ...
13.09.2010 14:56
анонимен написа:
Освен да се смеете, за друго не ви стиска!

Напротив, стискало ми е и ми стиска. Изглежда не знаеш кой съм, щом говориш така.
цитирай
27. semtomovi - Напротив
13.09.2010 16:07
Никак не се смеем с тоя господин. Крайно сме загрижени. Много сериозно подходихме и двамата с него до момента. Дори дадохме конкретни предложения за изход от нелепата ситуация.

Поне аз не се "смея". Но в рамките на шегата някои истини се разбират по-добре. От сутринта сме кръвно сериозни и то не се издържа, бе, хора. Виждате колко ни е страшна действителността, ако не се поразведриме тук и там. Но това не значи, че сме несериозни.
цитирай
28. petak - Циганите
13.09.2010 16:42
/без обида просто не мога да приема думата ром по-отива на някое питие/
едва ли 10-11 в.пр.н. ера са съществували в толкова големи количества, че чак да си строят гробници. Все пак ако са съществували и са стигнали до Източните Родопи едва ли са били толкова интелигентни /съдейки по днешнити/ да направят нещо по сложно от цигански пирон.
Без лоши чувства.
цитирай
29. анонимен - Глупостта човешка няма наистина граници !!!
13.09.2010 16:43
Госпожо semtomovi,
След като непрекъснато правите противопоставяне на шведския и българския народ по този начин, стойте си там при шведите и не си пъхайте носа, там където абсолютно нищо, очевидно, не разбирате. Не искам да ви обиждам, но ви въртите една игра отвратителна, типична за манипулаторите и тя е, че непрекъснато плюете шведите, как ви измъчват, което мен ввъобще не ме учудва, но в същото време се пишете експерт безд никакво основание и давате отвратителни епитети за българския народ, възхвалявайки шведите. Вие наистина не сте наясно със световните проблеми и най-добре е да си се занимавате само с вашите, защото едва ли някой ще ви плати за манипулацийките, които разигравате тука. Ако щведите бяха националисти и толкова добри нямаше да си продадът изцяло задниците на световните сили, които управляват всички и да изпълняват нечовешките си програми не само към емигрантите, но и към собствения си народ. Ако не беше така, ако не бяха промили мозъците на собствения си народ, шведите нямаше да водят такава отвратителна политика на геносид към емигрантите и такова страховите промиване на мозъците на самите шведи. Съмнявам се, че ще включите и мисля, че ще продължите по глухата линия, в която са ви вкарали, но все пак се опитвам и за последно. Научете се да се учите преди всичко, преди да раздавате наляво и надясно акъл на другите, много сте далече по пътя, за да можете да си го позволите. Стига чупки в кръста и важничене, с такива като вас Интернет форумите преливат, а глупостта им направо удавя всичко. Жално е за вас, но очевидно имате много проблеми, вследствие живота ви при добрите националисти и прочее. Хайде със здраве и Дунав не е до колене, да знаете. Съжалявам, за това което пиша, не ми е приятно, но го правя само защото съм убедена, че по този начин мога да ви помогна да се поразмислите повечко и се обърнете очи и към себе си, имате голяма нужда, повярвайте ми. И все пак приятнови прекарване в България, но не изпадайте в негативна еуфория, моля ви ти се
цитирай
30. semtomovi - 29
13.09.2010 16:57
Ами да ви направя тогава паралели с другите източноевропейски държави. Защото никоя държава по света не е предала властта в ръцете на малцинствата - на помохамеданени и на цигани. Никъде няма подобна престъпност из вилните зони и из кофите за боклук. Къщата на една моя близка беше разбита до основи. Вряла съм и кипяла в нейните тревоги - как е да умреш на улицата като куче, изритан от съседи-цигани. Мога да Ви опиша много страшни картини. Защото нито една телевизия, кметство или вестник се наеха да помогнат на горката жена, която умря в старчески дом. Тя е член на моето семейство.

А Вие нямате право да ми заповядвате в коя държава колко време да прекарвам и да го прекарвам сляпа, няма и глуха.

Просто някои неща правят впечателение на всеки който идва отвън в България - куките и ножовете около бездръжавните зони около кофите за боклук, които полиция и власт в БГ са издали на разпореждането на циганите, конете галопиращи между блоковете, страхуващите се да си изхвърлят боклука граждани на Българските крайни квартали, докато полицията се подвизава из централната част на новобогаташите и бедните квартали са оставени на техния произвол - също ги няма никъде из европейските държави и по света, които прилагат закона адекватно -- и за богати и за бедни, просто това Чудо днес в БГ никъде го няма, където съм пътувала. Прави ми впечатление. Ако беше нещо хубаво, позитивно, щеше да е чуупки, че Ви се перча. Да, ама аз искам да Ви помогна. Значи не са чупки, а "загриженост" и те двете са противоположни като значение.

Ами научих се, че полицията и властта, общините в България се страхуват от циганите и са издали цели крайни квартали на циганнския произвол, виждам че каруците на циганите им прекарват денонощно (нон-стоп) крадени прозорци и врати и оставят "изгорелите" ми съграждани да изработят по нови 500-1000 лв за нов прозорец или врата. И полицията не ги закача тия каручки.

И нали знаете как се изкарват с 200 лв в Българи?. Да си загрижен за Родината си и за престъпността в нея не "важнечене" нито "чупки"! НЕ разбирам какво имате впредви?. Моля да се конкретизирате, ако само обиждате, аз не мога да чета чужди мисли. Пояснете ми се, ако обичате!
цитирай
31. semtomovi - 29
13.09.2010 17:07
Всеки емигрант прави съпоставки. Колизията между 2-те култури изправя всеки нормален човек пред съпоставки.

Обаче е важното да сте реалист. Не боготворя никого. Но не е зле да споделиш опит. Пък ако някой има там горе той възприема.

Не обиждам шведите като цяло. Тука има много стойностни хора и организации. ШВедските и канадските социални закони са ненадминати като права за населението. Тук няма икономически и етнически геноцид, който днес е въведен за 20 годинив България, например (ако оставим там експериментите с хаповете настрана).

Както и не плюя България и българите, нито малцинствата като цяло. България има много позивни неща, които пък прехвалвам в шведските медии и форуми.

Плюя единствено нехайството, мързела, предателството, престъпността, проджаността. Имаме какво да се поучим от ХУБАВИТЕ неща в шведското и в останалите източно- и западноевропейските общества. Защо да преоткриваме Колелото втори път? Шведите също се учат от другите държави? Но и защо да повтаряме грешките на другите държави? Значи опитвам се да съм реалист и хваля хубавото, а порицавам лошото. Такава съм си. Не ми се връзвайте толкова!

Но ми се струва, че Вие отклонявате темата по мене и по моите лични предпочитания. Аз не съм тука да говоря за това какво хваля, и какво порицавам. Него го има у всеки човек, сигурна съм.

Ами всеки човек има нужда да работи върху себе си. Животът е едно голямо училище. родили сме се да се учиме. Аз работя върху себе си денонощно. Дори имам смелостта да си отворя собствен ник и да пиша от него. А вие преди да обиждате, поработете върху себе си поне на степен да се представяте по име пред останалите хора, преди да ги плюете вместо Здравей и Здрасти. И ако се окажете модераторка - и това е работа върху себе си - да развиете смелост да се представите "Здравейте! Аз съм модератора. Томова ти прекали". Щях да ви козирувам ако го сторехте по тоя открит начин, а не така половинчато. Да се чуди човек с кого разговаря.
цитирай
32. анонимен - Госпожо,
13.09.2010 17:14
Вие наистина не разбирате, както и предположих, въпросът е принципен и нестава въпрос за циганията и всички други безброй проблеми в България, ставаше въпрос за това, че вие противопоставяте две държави по един много плитък, манипулативен и отвратителен начин, типичен за всички зомбирани манипулатори. Е, не се учудвам все пак, защото то тука всички са добре информирани, но и още по-добре зомбирани, направо перфектно, щом като дори и не го подозират. Иначе с голями претенции, но за голямо съжаление без покритие. Оставям ви да се надлъгвате колкото си искате, но да знаете, че има и такива макар и радко, които са наясно каква игра играете, като уж сте загрижени за останалите и за България. Няма такова нещо, зомбираното и програмираното си остава винаги такова, върти го сучи го то едно си знае. Защо ли си губя времето, сама си се чудя, като въобще няма да вденете и не само вие, за голямо съжаление ?
Жалка картинка сте, много жалка, господ да ви е на помощ.
цитирай
33. semtomovi - Вие наистина не разбирате, както и ...
13.09.2010 17:15
анонимен написа:
Вие наистина не разбирате, както и предположих, въпросът е принципен и нестава въпрос за циганията и всички други безброй проблеми в България, ставаше въпрос за това, че вие противопоставяте две държави по един много плитък, манипулативен и отвратителен начин, типичен за всички зомбирани манипулатори. Е, не се учудвам все пак, защото то тука всички са добре информирани, но и още по-добре зомбирани, направо перфектно, щом като дори и не го подозират. Иначе с голями претенции, но за голямо съжаление без покритие. Оставям ви да се надлъгвате колкото си искате, но да знаете, че има и такива макар и радко, които са наясно каква игра играете, като уж сте загрижени за останалите и за България. Няма такова нещо, зомбираното и програмираното си остава винаги такова, върти го сучи го то едно си знае. Защо ли си губя времето, сама си се чудя, като въобще няма да вденете и не само вие, за голямо съжаление ?
Жалка картинка сте, много жалка, господ да ви е на помощ.


Ами няма никаква "игра". Просто Ви превеждам безплатни преводи. Всеки да си ги тълкува както си иска. Нямам шеф. Няма игра. Няма нищо. Преводи и линкове. И на Вас ли разбих илюзиите за Швеция и за Розовия Запад? Хайде, представете се по име? Вие г-жата от Швейцария ли сте?

Аз не "се надлъгвам". ПРЕВЕЖДАМ. Преводът е ДОСЛОВНО покритие на значението на една дума от 1 език на друг език.

Ужасно съжалявам, че световната и шведската действителност не Ви допаднаха и ми ги приписвате на мене. Както виждате и аз самата съм Жертва и потърпевша със семеейството ми от нея. Затова ПРЕВЕЖДАМ. За да "разбера и схвана" и аз играта. Ако Вие пък сте я схванали и говорите за "игри", можете да бъдете така добра и да ни я обясните, на нас, непосветените!??? Може би??
цитирай
34. eltimir - Съгласен
13.09.2010 17:17
"Ами да ви направя тогава паралели с другите източноевропейски държави. Защото никоя държава по света не е предала властта в ръцете на малцинствата - на помохамеданени и на цигани. Никъде няма подобна престъпност из вилните зони и из кофите за боклук."
Аз съм тук, в България и мога да кажа абсолютно същото. С една малка забележка. Това състояние на нещата е създадено по план, за да бъдем унищожени ние, българите. А после други да заселят "освободените" от нашето присъствие земи. И политическата измет няма да ни помогне. По простата причина, че членовете на тази измет или не са българи, или са купени. Или пък са принудени да изпълняват по силата на някои свои зависимости - сексуални, криминални - да не изброявам. Помощта ще дойде от друго място, стига да има кой да я повика.
цитирай
35. semtomovi - 34 г-н Елтимир
13.09.2010 17:24
имаше много хубав филм от поредицата (серията) филми Цайтгайст на тази тема. Как там МВФ друса чувала с многото милиони на нашите политици или ги чисти и бяха дадени за примери поне 10 "преврата" на ЦРУ в Южна Америка по тази схема. В такъв смисъл Ви препоръчвам да гледате този филм ако вече не сте го сторили. Марионетната схема от там веднага става ясно как е аплицирана и в нашите условия. То тя се аплицира навсякъде по света еднакво.

Но не съм съгласна с госпожата. Просто се прекланям пред национализма на шведите да си отстояват територията, културата и държвата от други култури и влияния. Те дори не са член на НАТО. Прекланям се и пред социалните им закони.

Но вече когато се стига до Принудителните им закони, Апартейда, Дискриминацията, изземването на книжките и дипломите на емигрантите им, забраната да упражняват съдийски и полиц. професии до скоро и работят в интелектуалните професии и бъдат зомбирани с химиотерапия вместо това - както виждате съм против тия Хитлеристки практики и с риск на живота Ви ги споделям тука, и най-вече дойдох за да превеждам от сайта на kmr.nu на сем. Танушеви които са в беда, аз не съм в момента, по-добре помагайте на тях сега, вместо да се джавкаме едни други. На това може би г-жата от горе реагира, като смесва нещата.

То това нашето в момента в България е раздържавяване и занемареност. На вас не ви ли прави впечатление като се прибирате на летището в София от Швейцария, госпожо, че в България хаоса е превзел държавата и държавността?

И вярвам на г-н Елтимир че има и такъв план. Говореше се много за планът Ар-ът или Ер-ът по други сайтове????

Но и този план е минало. Питам се кой друг план е актуален в момента за БГ (щото за Русия пък си има друг Унищожителен план и някои руси дори бяха предложили анти-унищожителен план за ВЪЗРАЖДАНЕ на руската нация и който да се противопостави на плана). Значи и ние можеме да реагираме като русите адекватно с подобен АНТИ-план. Какво ще кажете, г-н Елтимир?
цитирай
36. анонимен - Госпожо,
13.09.2010 17:24

Вие сте безнадежден случай, прочетете си още един път отговорите и ще видите колко си противоречите.Зомбажът е лоша много лоша работа. Елтимир ще ви кажа коя съм, ако не друго той ме познава по стила веднага, това обаче на вас въобще не се отдава. И друг път се опитах да ви обърне внимание на вашите непрекъснати противоречия, които бият страхотно на манипулация, но очевидно зомвлацзията ви доста напреднала е безвъзвратна. За съжаление това може да се каже и за другите тука. Не ми е никак приятно да го констатирам, защото това е нещо ужасно, но очевидно е факт. Бих била много щастлива, ако се лъжа, но за съжаление, едва ли ще имам това щастие, да не е така и да съм се излагала. Много време ви посветих, очевидно не го заслужавате, за да се убедя, не обличам прибързаните неща. Повече няма да имате това неудоволствие, прочетена книга сте и изводите са много тежки.
Нищо лично, даже ми е изключително неприятно да ви го казвам всичко това с минималната надежда, че и двамата ще се замислите за момент над всико това. Елтимир може да викне и Оберон, за да е групичката пълна. Господ да ви е на помощ.
цитирай
37. semtomovi - 36
13.09.2010 17:29
Вече Ви отговорих на тия упреци и обиди. Не сте познали. Уви, започваме да спамим и да се повтаряме.

Когато човек говори и взима думата да пише за ПОЛИТИКА, госпожо, не може да удари всичко под общ знаменател "Зомбиране". Тогава трябва да пресейва плявата от житото, доброто и полезното, от лошото и вредното. Трябва да поеме лична отговорност постоянно да я върши тая селекция.

Не е зомбиране ако е положителна. и полезна за другите хора свършената работа. Ако съм зомбирана - да не получавам никакво удоволетворение. Аз помагам безрезервно на моя народ. Както виждате никой не ми заплаща. За титли и власт се не боря... Тогава?? Какво толкова Ви притеснява?

Иначе, да не се захваща с политика и да губи вниманието на другите хора. Който го е страх от мечки да не ходи в гората. Мене, очевидно, не ме е страх.

Еми, ако Вие сте си някаква групичка, аз няма да Ви преча тука. Имам много други места, дето ме чака работа. Полезна работа. Ама Вие май премного сте притеснителна?
цитирай
38. semtomovi - "Ами да ви направя тогава п...
13.09.2010 17:36
eltimir написа:
"Ами да ви направя тогава паралели с другите източноевропейски държави. Защото никоя държава по света не е предала властта в ръцете на малцинствата - на помохамеданени и на цигани. Никъде няма подобна престъпност из вилните зони и из кофите за боклук."
Аз съм тук, в България и мога да кажа абсолютно същото. С една малка забележка. Това състояние на нещата е създадено по план, за да бъдем унищожени ние, българите. А после други да заселят "освободените" от нашето присъствие земи. И политическата измет няма да ни помогне. По простата причина, че членовете на тази измет или не са българи, или са купени. Или пък са принудени да изпълняват по силата на някои свои зависимости - сексуални, криминални - да не изброявам. Помощта ще дойде от друго място, стига да има кой да я повика.


Г-н Елтимир, кого мислите, че ще заселят тука?
цитирай
39. semtomovi - Вие сте безнадежден случай, п...
13.09.2010 17:39
анонимен написа:

Вие сте безнадежден случай, прочетете си още един път отговорите и ще видите колко си противоречите.Зомбажът е лоша много лоша работа. Елтимир ще ви кажа коя съм, ако не друго той ме познава по стила веднага, това обаче на вас въобще не се отдава. И друг път се опитах да ви обърне внимание на вашите непрекъснати противоречия, които бият страхотно на манипулация, но очевидно зомвлацзията ви доста напреднала е безвъзвратна.... Господ да ви е на помощ.


Напротив. Това което във Вашите очи е "зомбиране" - е 22 години от моя живот в чужда култура. Вика му се "прешколуване, социализиране" и всеки според лексиката си. Развитие е, все пак. Не е тъпчано на място. Вие в Швейцария не гледате ли Телевизия? А нима не четете книги и вестници? Не посещавате курсове? Изолирали ли сте се от всичко интелектуално и така сте се опазили от "Зомбиране"? Ами Интернет и глобалната мрежа как избягахте от нея?
цитирай
40. eltimir - Плановете
13.09.2010 17:41
Да, има ги. Планът Ран-Ът е само средство. Крайната цел е хазарския план за създаване на държавата Еврия върху обезлюдените български земи. За този план пиша и говоря от 1995 година насам. През 1999 година по нареждане на Иван Костов /проф. Янко Янков може да потвърди!/ се опитаха да ме съдят за тези ми писанияа. Не успяха. Планът обаче продължава да действа и да унищожава всичко Българско. Затова трябва да се приложи анти-план, да го наречем.
Вариантите бяха много, за повечето е късно. Остава Русия. Просто няма как. Но да не забравяме, че Русия е едно твърде относително понятие. който познава тази страна, може да го потвърди. Затова пак ще кажа: съюз с Русия, но преди всичко със силите в Русия, които са заинтересувани тази наша земя да си остане българска.
Сега за semtomovi . Мен Швеция не ме интересува много. Обаче във Вашата информация има ценни моменти, които ние бихме могли да приложим. А засега след като не можем друго, поне да им навираме фактите в очите: щом за вас е позволено, защо за нас да не е?
съжалявам, но нямам много време за писане и днес. Домашни ангажименти, прозаика. Жена ми е в отпуск и внучето е тук. А то предпочита да стои при дядо си, тоест при мен. Съжалявам, внучето ми е по-скъпо от Интернет и от компютъра. Вярвам, че ме разбирате и не ми се сърдите.
цитирай
41. semtomovi - 41 Безкрайно ценна информация г-н Елтимир
13.09.2010 17:44
Безкрайни благодарности! Вие сте много стойностен човек!

И аз съм стигнала до убежденията на Петър Дънов и на Ванга, до убежденията на Слава Севрюкова и на Едгар Кейси. Те, най-големите предсказатели на своя век си имат там някакви предсказания. За Славянско Обединение. За нас говорят.

Само в него е спасението. Всичко друго ни праща под нож. Зомбиранее или не. Това ни чака. Смърт, лоботомии, затвори, гробове, емиграция за най-покорните.

Ами за Иван Костов се знае, че е поставен човек по тоя филм, който Ви предложих да гледате. Той е на английски език.

Там такива именно като Костов са описани. Според Слава Севрюкова ще бъдат "2 пъти по пръстите на 2-те ръце". Значи 20 правителства ще се сменят. До 2018 г. ще е така.

После жена ще стане жертвен агнец и ще пооправи България. Ама Родопите ще бъдат отнети от днешните продажници. Зомбирани или не. Това ни чака.

А иначе медиите кого са пожалили и не са го "зомбирали". За мене е далеч по-важно да не ми химизират децата с принудителни спринцовки в училище или да не ме затворят пак да си експериментират върху тялото ми и кокалите ми отровите си. Другото не ме касае там със зомбирането, не го разбирам, не е мой проблем. Но ако имате, какво да ни разкажете интересно за него и вашия случай, госпожо, съветвам Ви - направете го! Иначе как ще научим за Вашите патила със зомбирането?

Весело прекарване с внучето. И аз излизам да върша семейни дела.
цитирай
42. semtomovi - Благодаря безкрайно!
13.09.2010 18:04
eltimir написа:
Вариантите бяха много, за повечето е късно. Остава Русия. Просто няма как. Но да не забравяме, че Русия е едно твърде относително понятие. който познава тази страна, може да го потвърди. Затова пак ще кажа: съюз с Русия, но преди всичко със силите в Русия, които са заинтересувани тази наша земя да си остане българска.
Сега за semtomovi . Мен Швеция не ме интересува много. Обаче във Вашата информация има ценни моменти, които ние бихме могли да приложим. А засега след като не можем друго, поне да им навираме фактите в очите: щом за вас е позволено, защо за нас да не е?
.


Не разбрах обаче за кое да е позволено? и какво точно?

Кои полит. партии в Русия мислите, че могат да съдействат на България за влизане в съвместна Уния (Юнион, Съюз)? Аз виждам, лично изследвайки в тази насока от години насам предлагането по нета, че милиони партии и организации на чисто етническа (славянска) основа да са се родили. Само, че не само в Русия. Из цял свят!!!

Само чакат някой да ги навърже в Обща платформа. Там е спасението. Структурата я има. Остава някой да Обедини това. Обединители ни трябват. От такива хора България се нуждае. От Обединители. Защото до момента всеки мисли само за собствен джоб и както дамата подозира "игри". Да, ама в моя случай има "жертва за народа си" а не игри и тя не е познала в мое лице. Но я разбирам, че е наплашена.

В такъв смисъл във Ваше лице мисля, че срещам съмишленик. Ако имате време може да ми пишете на лични и за официалните партии на Русия кои биха предложили спасение на окаяна България.

Защото на всички патриоти не може да не ни се раздират сърцата от скръб и мъка за това, което заварваме днес да ври и кипи в България, за геноцида над най-близките ни хора в семейството, за студа, глада, хаоса, престъпността, проституцията, липсата на соц. мрежа и на защита за бедни, болни, майки и деца.

А Вие имате ли Ваша партия?

Какво представлява този Хазарски план, имате ли линк към постинг с него? ЩЕ ми бъде крайно интересно да се запозная.

Хайде лека Вечер на всички за сега!
цитирай
43. semtomovi - Няма Зомбиране, но няма и демокрация.
13.09.2010 18:17
Г-н Елтимире!
Жалкият извод, който правя, анализирайки Вашето и моето ЗАТВАРЯНЕ, е, че днешните власти в Швеция и в България затварят хората, които са радетели за Всеславянско Обединение. ЕС копира Варшавския пакт до запетайка и точка. А когато другите нации решат да си построят свой ЕС затварят в затвор активните и будните граждани отворени към подобна идея, още преди да са започнали да се явяват политически. Много е жалка историята. Прилича на Средновековна Инквизиция.

Къде е свободата на словото, с която САЩ и Западът се гордееха? Къде е политическата свобода към обединение??? Миражи. Вместо това затвори.
цитирай
44. semtomovi - " По простата причина, че ч...
13.09.2010 18:21
semtomovi написа:
[quote=eltimir]" По простата причина, че членовете на тази измет или не са българи, или са купени. Или пък са принудени да изпълняват по силата на някои свои зависимости - сексуални, криминални - да не изброявам.

Еми нали видяхте г-н Петър Стоянов как се прибра на топло в САЩ - там му дали жилище, стипендия да плюе и преиначава българската история. Нали стори безуспешен опит с някакъв америк. журналист и с австрийски професор да Премахнел бил Кирилицата. Що плюене. Шу абене на барут.
Г-н Г. Първанов пък бил станал милиардер. Да не говорим за семейството на г-на Б. Борисов и за банките му с винетките. Тия пари не знам защо не капат така в милиардни дози върху всички българи и бълг. емигранти по света. И се чудя и Доган с чии пари построи тия Дворци и Златни миилиардни СПА-Замъци. Големи Маршалови чували се изсипват. План не може да няма при такива маршаловии чували, да знаете.

От чужбина много лесно се лъже за Родината, ако си подкупен, очевидно. Няма кой да ти затвори устата, и поправи грешките в "класната работа". Големия брат плаща за Съчинения. Устроили са се тия хора, и като почнат да падат иранските ракетки - всички ще духнат, преди да ни затворят границите на нас останалите. И ще набият подземните 200 града на САЩ при останалите Мазни бели котки там от Висшата класа.

На нашите глави ще се изсипят иранските ракетки в Европа. Няма да се изсипят в Америка.

На нашите досегашни политици по-добре им издирете владенията в САЩ и стипендиите там. Те са стационирани там. За да рушат тука. Това е схемата, мисля. И те няма-няма и дадат по някоя пресконференция от втората си родина и почват да плюят "лошия български генетически материал" на избирателите си и сами си правят самопризнания.

Без грам отговорност, че са избрани от същия "лош" генетически материал. Защото всъщност може и да не са изобщо избирани. А според този филм са и поставени, те там са проучвали нещата по-обстойно от мене.

цитирай
45. semtomovi - Вие сте безнадежден случай, п...
13.09.2010 18:38
анонимен написа:

Вие сте безнадежден случай, прочетете си още един път отговорите и ще видите колко си противоречите.Зомбажът е лоша много лоша работа. Елтимир ще ви кажа коя съм, ако не друго той ме познава по стила веднага, това обаче на вас въобще не се отдава. И друг път се опитах да ви обърне внимание на вашите непрекъснати противоречия, които бият страхотно на манипулация, но очевидно зомвлацзията ви доста напреднала е безвъзвратна. За съжаление това може да се каже и за другите тука. Не ми е никак приятно да го констатирам, защото това е нещо ужасно, но очевидно е факт. Бих била много щастлива, ако се лъжа, но за съжаление, едва ли ще имам това щастие, да не е така и да съм се излагала. Много време ви посветих, очевидно не го заслужавате, за да се убедя, не обличам прибързаните неща. Повече няма да имате това неудоволствие, прочетена книга сте и изводите са много тежки.
Нищо лично, даже ми е изключително неприятно да ви го казвам всичко това с минималната надежда, че и двамата ще се замислите за момент над всико това. Елтимир може да викне и Оберон, за да е групичката пълна. Господ да ви е на помощ.


Точно Вие правите опит в момента да ми ВНУШАВАТЕ някаква много НЕГАТИВНА енергия, чрез повторение на безсмислени изречения.

Госпожо, Вие да не би да вярвате, че притежавате или сте развила някакви психотронни заложби да управлявате хора от разстояние, телепатично???? (най-сериозно Ви питам, защото не стига че ме преследвате по страниците тука, но се опитвате да ми внушавате ваши идеи).

Вече за 10-ти път ме пресичате тук и там по сайта с едни и същи пасажи.

Оставете всеки сам да търси истината в себе си. Вашата истина може да не е моята истина и истината на трети човек.

Та, май Вие се занимавате със Зомбиране?
Интересно занимание ли е то?

Освен това, умишлено избягвам хората, които си въобразяват, че седят вдясно от рамото на Дядо Боже и говорят от негово име.
цитирай
46. анонимен - Цинготеп Трети
13.09.2010 19:41
Циганската гробница е била разпозната по сателитната антена на покрива
цитирай
47. анонимен - Ma
13.09.2010 20:01
ako praknat i shiptarski plochi ot njakade
цитирай
48. eltimir - Така е
13.09.2010 20:21
анонимен написа:
Циганската гробница е била разпозната по сателитната антена на покрива

Абсолютно вярно! И по каруцата отпред.
цитирай
49. анонимен - ----
13.09.2010 20:41
eltimir написа:
Сега за semtomovi . Мен Швеция не ме интересува много. Обаче във Вашата информация има ценни моменти, които ние бихме могли да приложим. А засега след като не можем друго, поне да им навираме фактите в очите: щом за вас е позволено, защо за нас да не е?
съжалявам, но нямам много време за писане и днес. Домашни ангажименти, прозаика. Жена ми е в отпуск и внучето е тук. А то предпочита да стои при дядо си, тоест при мен. Съжалявам, внучето ми е по-скъпо от Интернет и от компютъра. Вярвам, че ме разбирате и не ми се сърдите.


Mislq 4e g-zata prosto se bori za 4ov prava
цитирай
50. анонимен - лекар
13.09.2010 20:52
има болници ,психиатри ,ипсихотерапевти,ходете да ви лекуват определено имате нужда!!!!
цитирай
51. анонимен - Wie imate nuzda ot skolo
13.09.2010 20:55
анонимен написа:
има болници ,психиатри ,ипсихотерапевти,ходете да ви лекуват определено имате нужда!!!!


ot A, B, V...
цитирай
52. анонимен - определено е така, Ба тая дама как й завиди за труда
13.09.2010 20:57
анонимен написа:
eltimir написа:
Сега за semtomovi . Мен Швеция не ме интересува много. Обаче във Вашата информация има ценни моменти, които ние бихме могли да приложим. А засега след като не можем друго, поне да им навираме фактите в очите: щом за вас е позволено, защо за нас да не е?
съжалявам, но нямам много време за писане и днес. Домашни ангажименти, прозаика. Жена ми е в отпуск и внучето е тук. А то предпочита да стои при дядо си, тоест при мен. Съжалявам, внучето ми е по-скъпо от Интернет и от компютъра. Вярвам, че ме разбирате и не ми се сърдите.


Mislq 4e g-zata prosto se bori za 4ov prava

цитирай
53. анонимен - цялото семейство са хванали червеи от диарично куче, стига сте изопачавали случая, де
13.09.2010 20:59
анонимен написа:
има болници ,психиатри ,ипсихотерапевти,ходете да ви лекуват определено имате нужда!!!!

цитирай
54. анонимен - „Който контролира настоящето, той контролира миналото! Който контролира миналото, той контролира бъдещето!” – Джордж Оруел
13.09.2010 21:00
Янките много обичат Орвел
цитирай
55. semtomovi - Направих Ви невероятни разкрития
13.09.2010 21:31
И другите журналисти така и ще се напапат с готовия ми материал. Не виждам за какво ми завиждате?

Преводаческата работа е мн. труд за нищо.


Както казах, вече, за благо роду.

А психиката винаги може да се докаже на Тапия.

Е, аз се оттеглям. Приятна Ви вечер.
цитирай
56. semtomovi - Г-н Елтимир
13.09.2010 21:57
Чудесен сайт за геноцида сте направили. Обещаващи заглавия! Как съм могла да го пропусна до сега? Тия дни най-сериозно ще го чета за да съм в крак със събитията. Все пак и двамата се борим против геноцида, макар и в различни държави. Моите поздравления за големия вложен труд!
цитирай
57. raders - браво!
14.09.2010 00:22
Тук има толкова много бисери на глупостта, че открих цяла съкровищница. Дерзайте юнаци!
цитирай
58. анонимен - Мързеливите хора обиждат, и то не само от мързел
14.09.2010 00:30
ами защото няма с какво да ви обидят като факт. Много лош стил, не стига че говори за крайна разпуснатост и несериозност и за липса на фактология и на критика. Говори и за злонамереност да развалите и саботирате чуждата тема. Да се насерете в чуждия труд.
цитирай
59. анонимен - Очевидно
14.09.2010 12:17
Шведските зомбита най-качествени, с глави от шведска стомана, с промити и запечатани мозъци, ни приемат, ни предават само програмки изпълняват. Браво на Швеция, много добра държава.
цитирай
60. eltimir - Темата
14.09.2010 12:41
Извинете, но не ви ли се струва, че голяма част от коментарите тук нямат никакво отношение към темата?
цитирай
61. inti - НЕ КРАДЕТЕ СНИМКИ, ELTIMIR !!!
14.09.2010 21:02
Защо използвате снимки от чужд сайт, без да сте получили разрешение?!?!? Оригиналната снимка може да се види на сайта http://history.rodenkrai.com/new/drevni_selishta/perperikon_-_razhodka_v_snimki.html и няма нищо общо с "новината" в този блог.
цитирай
62. eltimir - Защо използвате снимки от чужд с...
14.09.2010 21:35
inti написа:
Защо използвате снимки от чужд сайт, без да сте получили разрешение?!?!? Оригиналната снимка може да се види на сайта http://history.rodenkrai.com/new/drevni_selishta/perperikon_-_razhodka_v_snimki.html и няма нищо общо с "новината" в този блог.

Откакто се помня, спрямо мен в тая така наречена държава никога не са били зачитани законите. Защо аз трябва да ги зачитам?
Впрочем вие и такива като вас често пълните Интернет със снимки на антикомунисти, които съм правил аз. По простата причина, че други такива снимки няма откъде да намерите. Но вие живеете със съзнанието, че можете спокойно да грабите от такива като мен, а на мен не ми е позволено дори да кача една снимка, която съм намерил за подходяща. Боже, колко нищожни душици сте! Етоа, затова ще пропадне съвсем и скапаната ви държава и целият народ. заради такива като вас.
цитирай
63. inti - Кои сме "ние" ?
14.09.2010 22:00
eltimir написа:
inti написа:
Защо използвате снимки от чужд сайт, без да сте получили разрешение?!?!? Оригиналната снимка може да се види на сайта http://history.rodenkrai.com/new/drevni_selishta/perperikon_-_razhodka_v_snimki.html и няма нищо общо с "новината" в този блог.

Откакто се помня, спрямо мен в тая така наречена държава никога не са били зачитани законите. Защо аз трябва да ги зачитам?
Впрочем вие и такива като вас често пълните Интернет със снимки на антикомунисти, които съм правил аз. По простата причина, че други такива снимки няма откъде да намерите. Но вие живеете със съзнанието, че можете спокойно да грабите от такива като мен, а на мен не ми е позволено дори да кача една снимка, която съм намерил за подходяща. Боже, колко нищожни душици сте! Етоа, затова ще пропадне съвсем и скапаната ви държава и целият народ. заради такива като вас.


Хайде да не вкарвате непознати за Вас хора в квалификации. Тук става дума за нещо съвсем просто - кражба на снимка, няма политика, няма комунизъм, нито антикомунизъм. Ние (тук вече имайки предвид екипа на сайта Роден Край) не сме откраднали от Вас нищо, така че обобщения като горните са меко казано лъжа. Апропо, благодаря, че премахнахте нашата снимка.
цитирай
64. анонимен - !
14.09.2010 23:19
===
цитирай
65. анонимен - Ромите са вечни
15.09.2010 05:39
Сега ли разбрахте, нещастни българи , че ромите са били тук 200 години преди да дойде Аспарух!? Не са ги довели турците! Кой мислите ,че е придружавал армията на Филип и Александър Македонски до Индия и обратно?? Естествено ,че хиляди роми ковачи които са подържали конете и изковавали мечовете и щитовете, но това ни най-малко ви е минавало през ума!!!Явно малко сте чели книжки за световната история за развитието на нациите! Ромите по света са над 30 млн. но всички точки на земното кълбо!Имат азбука/латинска/ богата писменост и култура, които българите съхраняват вътре в себе си, но отказват да се примирят! Българската ви гордост която е без покритие сега избива комплексите които имате по отношение на европейското развитие на нациите! Предателска и крадлива нация като българите, трябва постоянно да живеят със спомена - Кой предаде Левски и всеки ден да гледате филма "Петко войвода " където ще намерите истинската си същност! А гробници на българи ще откриете някъде в Монголия, Татария или в Иран където е коренът български! Желая ви приятно писане, очаквайки вашите клишета за роми, римляни и др.глупости!
цитирай
66. semtomovi - 65
16.09.2010 02:36
Ми да им дадем България тогава? Пък ние да се върнем в Монголия и зад Днепър и Гьотеборй (ако мислите че шведите и монголците ще ни допуснат, те не вадят ВАзелина като нас на всеки западняк!)?
цитирай
67. анонимен - Диагнозата
16.09.2010 15:39
Циганин не значи човек от някакъв етнос. Циганина е състояние! Болест! Чума по-страшна и от СПИН-а. Индикация за пагубност! Печат за дефект! Аларма сред народите, че нещо им куца, че не се развиват правилно. Нагледен пример какво става, когато Господ си направи лоша шега. Ако циганите се въдят повече от нормалното в някой точки от земята, това означава, че там нещата са зле и е нужна намеса, нужна е помощ. Така, както помагаш на домашния си любимец, ако го нападнат кърлежи.
Погледни му стойката. Очите. Изражението на лицето. Гледай го как ходи, каква сянка хвърля, колко му е акъла, обноските. Цяла седмица да се кисне във „Веро”, пак ще мирише лошо. То всичко само ти се намества в главата.
Циганина е тъмен човек. Не черен. Тъмен! Вътре, в оная гнойна и вмирисана топка- вместо човешка душа! Ходи по тая земя за да е гаден, за да е противен, за да отвращава околните. Създаден е да убива, краде, насилва, лъже, да мързелува, да паразитира и използва. Събрал е в себе си най-черното и гадно, което може да се залепи на същество ходещо изправено. Няма морал, няма такт, не знае що е съвест, мрази да прави добро, не иска да се развива, няма положително виждане за околния свят. Всичко в него е първично и грубо материално. Същество с генно увредена същност.
Циганите са обявили война на реда и закона, на добротата и човечността. И когато масата им нараства някъде, това значи, че тези добродетели са обречени. Индикатор, че една общност се разпада. Циганина е наказание за слабите и лековерните. БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА.
http://neverojatno.wordpress.com/2010/05/16/doklad
цитирай
68. анонимен - Снимката
16.09.2010 22:33
на култовият комплекс Хаарон край Поморие никак не беше подходяща иначе за писаното те подкрепям.
цитирай
69. petak - Николай Овчаров
16.09.2010 22:35
започва все по-малко да ми харесва, особенно от както се опита да се хареса на циганите /не използвам думата "ром" защото ми звучи като питие/
Поздрави и наздраве.
цитирай
70. semtomovi - чупктие на г-жа Надето
17.09.2010 04:44
[quote=анонимен]Госпожо semtomovi,
След като непрекъснато правите противопоставяне на шведския и българския народ по този начин, стойте си там при шведите и не си пъхайте носа, там където абсолютно нищо, очевидно, не разбирате. Не искам да ви обиждам, но ви въртите една игра отвратителна, типична за манипулаторите и тя е, че непрекъснато плюете шведите, как ви измъчват, което мен ввъобще не ме учудва, но в същото време се пишете експерт безд никакво основание и давате отвратителни епитети за българския народ, възхвалявайки шведите. Вие наистина не сте наясно със световните проблеми и най-добре е да си се занимавате само с вашите, защото едва ли някой ще ви плати за манипулацийките, които разигравате тука. Ако щведите бяха националисти и толкова добри нямаше да си продадът изцяло задниците на световните сили, които управляват всички и да изпълняват нечовешките си програми не само към емигрантите, но и към собствения си народ. Ако не беше така, ако не бяха промили мозъците на собствения си народ, шведите нямаше да водят такава отвратителна политика на геносид към емигрантите и такова страховите промиване на мозъците на самите шведи. Съмнявам се, че ще включите и мисля, че ще продължите по глухата линия, в която са ви вкарали, но все пак се опитвам и за последно. Научете се да се учите преди всичко, преди да раздавате наляво и надясно акъл на другите, много сте далече по пътя, за да можете да си го позволите. Стига чупки в кръста и важничене, с такива като вас Интернет форумите преливат, а глупостта им направо удавя всичко./

Г-жо Надежда!
Сега разбирате ли защо никой не пише във Вашия блог?
Защото и да разполагате с някакви Факти, Вие обиждате всичко живо освен Вас на всяка Втора Ваша дума. Това го правите сред потенциалните ви кандидат-симпатизанти, кандидат-читатели и кандидат-последователи. Така не става!
"чупките" са Ваши собствени, като "пращате на чупката" всеки който примамите до блога си. Прочитайте се втори път след като излеете поредното си недоволство там!

Стоя където си искам и общувам с който си искам, и не съм параноична - имам много приятели, които не обиждам като Вас, ама Вие самата се затворили на Запад.
цитирай
71. nefelin - МИР?
18.09.2010 09:48
Мира е временно състояние което води до деградаци на обществото, ето за 130 години повечето от нас са забравили , че свободата не е дар. Но и сам патриота е войн, всеки от нас може да се бори с опита да бъде потулена истината за ценаната на нашата свобода , като създаде семейство и възпита в труд и родолюбие децата си , и им разказва истината. Смелоста е благородно качество ,което са притежавали дедите ни ,чиийто кости лежат в земите и на старите български територий, кръвта им пои нивите които жънем и горите които сечем , и в наште вени тече...
Вие всички тук които развявате перото , помнете че сте потомци на народ които освен маистор на перото е и майстор на меча.
Това е съдбата на народа който живее на кръстопът - да не забравя да воюва не, го забравяйте и вие
цитирай
72. анонимен - Произхода на Рома
16.11.2010 17:53
елтимире,елтимире едва ли знаеш че носиш Турско име и вереятно си такъв рязън чифут-татарин

чети тук и не дей си въобразява че циганите са си преписали чужда история както вие така да се каже българите си преписахте произхода на не малко народи.така или иначе и до ден днешен нямате и няма да имате собствен произход
абе турци ли не станахте,татари,иранци,памирци,авганистанци,пакистанци,влашки,македонски,варвари,елини ,траки,славяни,и пак нямате произход...........и така ще си останете
запомни ми думата че в най скоро време ще се докаже че истинския п роизход на българина е Цигански........ПИТАМ СЕ ЗАЩО НЕ СИ ПРИЗНАЕТЕ ЦИГАНСКИЯ ПРОИЗХОД......?!


ето тук чети и най сетне мирясай

www.astromidel.eu
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996352
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031