Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2010 12:09 - Лютви Местан и терористите
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 9671 Коментари: 6 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Ето кои са терористи според ДПСарските сайтове. Арменските борци за национално освобождение. Хайдути некви си, истински терористи. Убийците от ДПС обаче не са терористи според Местан.

На снимката по-долу можете да видите и как строгата, но справедлива османска власт наказва такива терористи. Да, терористи са. Същите терористи като Васил Иванов Кунчев и Христо Ботьов Петков. Същите терористи като онези от Батак и Перущица. Виж, взривяването на влакове не е тероризъм. Особено, когато се извършва от ТНОДБ и неговия наследник ДПС. Взривове преди 1989 година и взривове след това. Не са тероризъм масовите убийства на българи или в най-добрия случай насилственото им прогонване от родните места. Тероризъм е когато българинът реши, че и той има право на живот и започне да се брани.

image

Строго, но справедливо наказани от османската власт терористи и малки терористчета. Също както бяха наказани и терористите от Батак. Вижте тези изклани арменски деца. А после погледнете наследника на техните убийци, който днес ни учи на ум и разум от трибуната на Българското /!!!/ Народно събрание!
Почвам с новинарско заглавие:

"Местан пита ДАНС: Има ли терористи у нас?"

"От името на ДПС депутатът от Момчилград Лютви Местан призова председателя на ДАНС Цветлин Йовчев да предостави информация за тезата си, че в България има фактори, които биха могли да породят вътрешен екстремизъм и терористични заплахи. В ефира на Дарик зам.-председателят на ДПС заяви, че в страната ни няма предпоставки за подобен екстремизъм и добави: „Подобно нещо не четем в доклада за състоянието на Националната сигурност. Чрез ефира на Дарик бихме призовали, ако тази информация не е класифицирана, да ни се предостави, защото ние смятаме, че в България няма условия за екстремизъм. Неслучайно България е единствената страна, която през тези 20 години генерира непрекъснато стабилност в едни априори размирни райони, каквито са Балканите. Тезата за предпоставките за екстремизъм се нуждае от допълнително пояснение. Питаме, на каква база са направени тези заключения. От тероризъм едва ли може да бъде абсолютно предпазена която и да е страна, но мисля, че там интерес представлява тезата му за предпоставките за екстремизъм, при това вътрешен. Идеята за опасност от вътрешен екстремизъм се чува за първи път"."

image

Лютви Местан, който през 1999 година от трибуната на Парламента ми поиска "най-строго наказание", защото бях написал, че България иска да живее. Лютви Местан, когото хванах за гушата /в буквалния смисъл!/ в Парламента през декември 2002 година, а той така се уплаши, че не посмя и да гъкне. Героят Лютви Местан, според когото убийствата на деца не е тероризъм, а борба срещу тероризма. Лютви Местан, който следва да бъде осъден на смърт и разстрелян заради съучастие в геноцид.

ДАНС няма да отговори, ДАНС е на подчинение на Мосад, а значи и на МИТ. Затова аз ще отговоря на Местан. Да, Местане. В България терористи има. Има убийци и престъпници. Като твоя шеф Ахмед Доган, като теб и като цялата ви престъпна партия. Има терористи, Местане. И колкото по-скоро се избавим от терористите, толкова е по-голяма вероятността народът ми да оцелее.

В страна, в която героите и мъчениците биват обявявани за терористи, а убийците на деца и терористите биват обявявани за герои, има нещо много сбъркано. Та или ще поставим нещата на местата им, или ще вървим по дяволите. Друго няма.




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. liliyanaandreeva - Вас не Ви ли е страх...
14.09.2010 12:29
...да пишете такива неща?
цитирай
2. eltimir - Не, не ме е страх
14.09.2010 12:38
Копирам от тук:
http://eltimir.ucoz.ru/news/porednata_kofa_s_pomija/2010-09-14-1355
2 Елтимир (Днес 13:30)
Съвсем скоро ще затворя устата на всички клеветници, организирани от екипа на ЛЕМС. На първо място мръсната голяма уста на Йордан_13. А после и шефката на екипа ще навря на кучето, тоест в миша дупка. Само чакам удобен случай, фактите вече са налице. Дойде време за окончателно разчистване на всички сметки. Аз вече си платих своята. И с палежите, и със съдебните дела, и със следствията, и с клеветническите кампании, и с всичко гадно и мръсно, изсипало се върху мен и семейството ми през последните... 33 години. Платих си, та и солиден бакшиш оставих. Ред е и на останалите да почнат да плащат.
Вчера внучето разлиствало някаква брошура, на която имало снимка на грозде. Детенцето почнало да имитира, че взема от картинката и яде. А ние нямахме пари да му купим. Днес жена ми отиде да вземе на заем, защото и довечера ще го доведат. Аз също излязох, но след стотина метра се върнах. Нещо не мога да ходя, а от две седмици не съм излизал от къщи. Това е цената, която платих и продължавам да плащам. Това е цената, която плащам, за да получа правото да говоря и пиша онова, което мисля, без да се страхувам. Но пък такива като ЛЕМС и цялата им мръсна, гадна, долна, отвратителна клеветническа агентурна сган с нищо не могат да ме уплашат.
Сега ясен ли съм, anti666?
цитирай
3. анонимен - подкрепа от мен
14.09.2010 13:15
С теб съм. Давай смело . Това можеш това правиш . не е малко успех
цитирай
4. eltimir - Кой каквото може
14.09.2010 14:05
Все пак намерих сили и излязох. Довечера ще има грозде за внученцето ми. И на това съм доволен. Но никога няма да се примиря със Злото. Прекалено късно ми е на стари години да ставам за резил.
цитирай
5. orinavi - =========
15.09.2010 12:40
Имаше там една приказка за един луд, за един зелник, за една баница, иии.... за едно ядене.
Но иначе с прав Елтимир, там и за другото. За данъкът който плащаме ние си прав също. И аз плащам този данък за правото да говоря истината.
Знам за какво говориш Елтимир, но не е важно да го знаем само ние които го плащаме този данък. Много хора трябва да го знаят.
И от мене давай смело. Но ако може онзи анонимният който те подкрепя, да го направи с името си. Така ще станем по единни и по сплотени. Друго си е да си сложи човек името под мнението, пък било с псевдоним.
цитирай
6. eltimir - Вчера
16.09.2010 08:09
Вчера с Григор Симов ходихме до Цеко Цеков, който беше секретар на НДЗПЧ през 1988 година. През същото година Цеко, заедно с Едуард Генов и още други от нашите ги изгониха насила от България. Та след 22 годишно изгнание Цеко се върна и отидохме да се видим. И си мисля, че заради такива приятели си струваше да преживея всичко това, което преживях. Поне на душата ми е леко.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996122
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031