Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2010 10:01 - Серийни убийства в Силистра
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 7603 Коментари: 6 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Страна, оставена на разграбване. Народ, предназначен за умъртвяване. Пустош и цигания. Това е днешна България. А можеше да не е така, можеше да е иначе... В Силистра напоследък почнаха постоянно да откриват разни трупове. Труп след труп. Кога един, кога два, кога повече. Ще се наложи към общината да открият длъжност събирач на трупове. Няма как, след като си имаме за премиер един сериен убиец, след като си имаме за вътрешен министър една откровена мутра, и след като депутатите са станали депутати не поради заслуги, а срещу заплащане, в тая страна, в която вече няма държава серийните убийства няма как да не станат всекидневие. Вижте сами, на мен даже не ми се коментира: http://www.blitz.bg/news/article/90438 Откриха още два трупа в изоставена сграда в Силистра "Два трупа с явни белези от насилие са намерени в бившето детско отделение в Силистра. Граждани са подали сигнал за зловещата находка около 15.00 часа вчера, съобщиха от ОД на МВР.
За два дни три трупа вдигат санитарите от изоставената сграда, отчитат в полицията. В понеделник беше намерена мъртва 33-годишна жена. При огледа сега е открит в безпомощно състояние и четвърти клошар, който е откаран в болница. Докато по жената не бяха установени видими следи от насилие и съдебните медици допускат тя да е умряла от заболяване, мъжете са били наранени. Телата са откарани за аутопсия в болницата. Случаят се разследва под ръководството на окръжната прокуратура. Сградата на бившето детско отделение от години се наблюдава от полицията като свърталище на клошари и наркомани. „Докато не се реши проблемът със собствеността на сградата, ще има да събираме трупове цяла зима", коментира съдебен лекар от Силистра." *** И още нещо във връзка със серийните убийства. Вчера имах намерение да разкажа за една конкретна банда серийни убийци. С конкретни имена и със снимки. Може и със снимки на членове от техните семейства, та да ги познават хората в лице. Ама реших да изчакам. Бандата беше закриляна от ген. Иван Чобанов, а после и от ген. Иван Драшков. Безличният Сертев пък изобщо не посмя да се допре до опасния въпрос. Та сега съм се заел да проучвам дали Цветанчо и Цветлинчо също защитават убийците. А после, независимо от резултата ще публикувам данните. Истината трябва да се знае.
Е, признавам, можеше и да не почвам тая тема. Изглежда ми дребнава, писал съм вече по нея, интерес не виждам да има. Ама нали бялата птица, тая гъска смотана си е еврейка и като всички евреи е злопаметна и отмъстителна до умопобъркване. И все гледа да направи някаква гадост, някаква мърсотия. Значи ще яде бой. Засега няма да казвам коя е гъската. А после ще я изтипосам в цялата нейна прелест. С конкретни данни, с точен адрес,  с трите имена и с оригинален неин портрет. Пък ако ще не едно, ами сто съдебни дела да ми завежда. Досега явно не е намерила достатъчно основателна причина да заведе такова дело. Е, обещавам, че скоро ще има повод. Освен, ако след моите разкрития не й видят сметката, както видяха сметката на някои други от групичката убийци. Защото разкритите и по тоя начин провалени агенти споделят съдбата на уморените коне. Убиват ги.



Гласувай:
9



1. misbis - ma4itelno e da badem savremennici na tova razru6enie
20.10.2010 14:06
gradivnite sili sa zabutani v zadadena ulica, ne im se dava da mradnat.Destruktivnoto besnee na volia...
цитирай
2. анонимен - ..
21.10.2010 11:55
az i moita fr minavahmee ot tam vecherta na ubiistvotoo ii tq go vidq .. karashe tymno audiiiii ... sled kato toi vleze v otdelenietooo se chuvaha vikovee .. nqkoi vikashe molqq vi spretee ...
цитирай
3. анонимен - Убийствата и психирането отдавна са започнали !
21.10.2010 14:19
http://www.blitz.bg/article/21040

Чети докрай, много интересно.
цитирай
4. анонимен - ................
22.10.2010 17:30
kak moje takiv ubiec da se rahojdaa svobodno okolo nas i ni6to ne mogat da mu napravqt nqma kak nqkoi da ne go e vidql za6to nikoi ni6to ne kazvaa i ne pravi sega posqga na bezdomnite utre 6te posegne i na nas kakvo mu praviha bezdomnitee ako be6e nqkoi drug da ubiqt 6tqha da go namerqt do sega ama nali sa bezdomni nqma koi da gi za6iti te na nikogo ne sa pravili ni6to nie postoqnno sme gi vijdali kato minavah me tam to ne stiga v kakva mizeriq jiveeha i 4e gi ubiha po nai gadniq na4in bili mn jestoko ubiti i nakilcani dano da go hvanat da se otirvem ot takiv izroddd zaslujava da umre si6to po takiv mi4itelen na4in
цитирай
5. анонимен - АНБО.СС.
27.10.2010 09:40
КУПЕТЕ СИ ОРЪЖИЕ .
С КОМУНИСТИЧИСКИТЕ АГЕНТИ НА ДС, ОТ МУТРЕНСКИ ХАРАКТЕР СЕ ГОВОРИ ,САМО СЪС ЕЗИКА НА ОРЪЖИЕТО!
НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ,ДА ВИ ИЗБИВАТ ,КАТО КУЧЕТА!
НЕ УМИРАЙ НА КОЛЕНЕ--АКО ЩЕ УМИРАШ,....УМРИ ПРАВ С ОРЪЖИЕ В РЪКА!
цитирай
6. анонимен - Прочетох горната статия от БЛИЦ
10.11.2010 20:09
Откъде авторката е знаела за тези неща?

"Първите трима българи, попаднали в полезрението на специалистите от лабораторията, са били трима – двама от София и един от Велинград. Опитите за психовъздействие над тях започнал генерал Кобец, тогава наблюдаващ секретните лаборатории на територията на страната. Нашите сънародници били подложени на лазерен лъч с мощност 10 мегавата, който излъчва едновременно 9 лъча. В тях имало кодирана конкретна заповед – тримата да се избият един друг, но така, че никой да не разбере причината за това. Краят на тази история е потресаващ – тримата мъже наистина се избиват помежду си, и то само за едно денонощие.

Трагичният случай е засекретен и за него никой не заговори повече. Освен аз. При едно завръщане по време на отпуска в България си отворих устата за тази лаборатория. И веднага бях спешно призована в българското посолство в Москва да давам обяснение. Благодарение на идеолога на посолството Ганчев и на тогавашния кореспондент на „Работническо дело” Димитър Делийски, не ме върнаха с придружител до митницата Унгени за България, без правото въобще да пресичам границите. И си затворих устата. До днес."

Генерал Кобец ли й е споделил или онези тримата, които са се избили?
Странна работа... мирише ми на рзвинтено въображение.



цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996644
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031