Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2010 11:00 - Не са само те
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 985 Коментари: 0 Гласове:
4



Имам предвид публикациите, че Румен Петков и братя Галеви договаряли наркотрафика. Вярвам на Ваньо Танов, вярвам, че въпросните наистина са се занимавали с наркотрафик. А пък специално за Румен Петков вярвам, че и до днес не е престанал да се занимава. Но далеч не са само те. И за да няма двусмислици, ще го кажа направо. Наркотрафикът и наркоразпространението в България се осъществяват под прекия контрол на МВР и специалните служби. Те пък от своя страна са контролирани от американското ЦРУ. И тази практика не е от вчера или от днес. Тя е почнала още от времето на комунизма, когато с нароктрафик се занимаваше ДС. С малката разлика, че тогава контролиращият орган беше КГБ.

Наркотиците са основният източник на доходи за специалните служби. Не само у нас. В най-голяма степен това важи за американските служби. След окупирането на Афганистан, производството на опиумен мак там нарасна десетки пъти. Познайте къде отиват печалбите? Само че произвежданият от антиталибаните хероин трябва да се пласира. Пътят минава през България. Е, да виждате нещо странно, нещо нередно, нещо недемократично? Румен Петков и братя Галеви. Също и Косьо Самоковеца. Ами някой да си спомня колко пъти писах, че сегашният зам. Министър на МВР Павлин Димитров е свързан с наркотрафика посредством турската престъпна организация „Сивите Вълци”? Години наред го повтарям, а опровержение още няма. Няма и да има. Защото аз на свой ред имам доказателства, че е така.

Само че кой в тая страна се интересува от доказателства? Кой се интересува от истината? Кой се интересува какво в действителност се върши, от кого се върши и защо се върши именно така?

За наркотици се пише и говори сравнително често. Прави ми впечатление, че жертвите на наркотици, почти изцяло деца не се споменават. В България животът на децата струва нещо само когато биват продавани за органи. Иначе никой пет пари не си дава. Добре, че понякога бандитите се трепят помежду си, та оставаме с утехата, че възмездие все пак има. Малък цитат: „Простреляният пет пъти на 20 юни тази година Юри Галев внезапно е починал тази сутрин, съобщиха от „Пирогов”.”

Внезапно починал. Няма да се учудя, ако внезапно почине и брат му, другия Галев, който всъщност му е брат само по бизнес. Няма да се учудя, ако внезапно почине и Румен Петков. Само че наркотрафикът изобщо няма да си почине и след тези почивки. Май ще трябва цяла почивна станция. Ама кой да я построи? Кой да ги гръмне тези убийци – като почне от Румен Петков, мине през Павлин Димитров и свърши с Бойко Борисов, Ахмед Доган и Георги Седефчов Първанов. Е, дори тогава наркотрафикът няма съвсем да почине, но поне малко ще се поумори.

Всъщност информацията е известна отдавна. Защо едва сега се изнася официално? Пак ще кажа направо. Защото старите кадри все още държат бизнеса в ръцете си, а новите личица мутренски искат да им го приберат. И те да вземат цялата печалба. Новите личица мутренски не обичат да делят с никого. Колко хубаво би било командировките за почивната станция да почнат от Цветан Цветанов! Би било хубаво, ама няма да стане.

И жалко, много жалко!
 


Тагове:   мафия,   МВР,   наркотрафик,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996038
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031