Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2010 14:05 - Жертвоприношения в името на демокрацията
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1440 Коментари: 0 Гласове:
5



 image

Те са богове. Те са идоли. И като всички демократически, йеховистически и талмудически божества, тези също искат да им се принасят жертви.

Демокрацията иска жертви. Демокрацията изисква пред нейния олтар непрекъснато да бъдат принасяни жертви, да се лее кръв, да има смърт. И колкото повече кръв и смърт, толкова повече демокрация. Някъде го правят доброволно. Вижте:

„Жертвоприношение пред парламента в Тайланд”

„Протестиращите в Тайланд разляха собствената си кръв пред сградата на парламента и пред щаба на управляващата партия, като символично жертвоприношение, излагайки отново исканията си за нови избори. Припомняме, десетки протестиращи, облечени в червени тениски, излязоха по улиците на Банкок през изминалия уикенд. Сега те събраха 1 000 литра кръв, която бе разлята пред сградата на правителството. Всеки доброволец е дал по няколко супени лъжици от кръвта си. Тя е била събрана в  големи пластмасови контейнери за вода, които скандиращата тълпа е изляла, заяви министър-председателят, цитиран от АП.”

Хората там са проумели, че без жертвоприношение няма да минат, и ако искат да заживеят по-добре, трябва да дарят малко кръвчица на кръвожадната демократическа Мадам Йехова. Тук, в България тази истина се осъзнава само от политиците. Особено от тези, на които Талмуда е настолна книга. Тогава те се заемат да хранят Мадам с кръв. С нашата кръв, естествено, не с тяхната. И особено с кръвта на малцината, дръзнали да оспорят властта им. Вижте сега Симеон Дянков как постъпва с неудобните.

„Смърт забави разследването срещу Дянков”
image

След като ни отнеха всичко и останаха само голите ни опинци, сега демократите поискаха кръвта ни. Ще им я дадем ли нашата кръв на техната верица демоническа?

С един куршум – два заека. Няма разследване, а Мадам Йехова е доволна. Ето подробностите:

„Внезапната смърт на експерт отложи за неопределено време развръзката по разследването срещу Симеон Дянков за изнасяне на класифицирана информация. Вицепремиерът попадна в полезрението на прокуратурата, след като в началото на годината съобщи в парламента за тайно споразумение, подписано през 2008 г., между БНБ и предишното правителство, което позволява 1,2 млрд. лева от фискалния резерв да бъдат депозирани в търговски банки, за да бъде спасена тяхната ликвидност.”

Първият извод го казах още в началото. Докато има демокрация ще има кръв, ще има смърт, ще има невинни жертви. Вторият извод е, че никой не може да се пребори със Злото, ако играе по неговите правила. Значи? Значи ще се наложи да се откажем от злите демократични правила, изискващи проливането на невинна кръв. Повтарям – на невинна! Защото Симеон Дянков никак не е невинен. Нито пък е невинен Бойко Борисов. Ахмед Доган и той е далеч от невинните. Но да не ги изброявам всичките. Бесовете са много и името им е Политически елит. Да ме извини Иисус за перифразата, ама някогашните римски легиони днес са заменени от елит. От политици, банкери, бирници, ченгета, проститутки, педофили, педераси и всякаква измет.

Ей, няма ли да дойде Второто пришествие, та Христос да изгони бесовете от човешкото стадо?




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996013
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031