Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2010 00:00 - Луно, земьо македонска
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2393 Коментари: 1 Гласове:
4



image

Планините на Афганистан. Според някои пишман националисти, тази земя е българска. Странно защо на същото мнение е Соломон Паси, който изпрати български войници там.

„Луно, луно, земьо македонска! Па ли ке те делиме?”

Тези думи ми идват наум като чета разни писания. Като това, например:

„Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски. Цялата земя от Москва до Казахстан, от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. Ние Наследниците на Императорския род ДУЛО ще Ликвидираме този 132 годишен Руско-Турски КЕНЕФ и Възстановим Българската държава.”

Публикувано е, както си му е реда, в сайта на „Воини на Тангра” (http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=3053&st=0&#entry40628). И в разни други сайтове. Ние не съумяваме да опазим днешната си орязана и окастрена територийка като българска, обаче ще воюваме, та дори ще побеждаваме едновременно няколко десетки държави. Няма как да воюваме, още по-малко има как да победим. Можем обаче да настроим народите на тези държави срещу себе си. Кой е измислил такава идиотска тактика? Ами тези, за които войната е жътва. Които печелят от войните и от омразата между народите. Да ви припомням ли кои са те”

"ВОЙНАТА Е ЕВРЕЙСКАТА ЖЪТВА"

Стара еврейска тактика. Предизвикват войни и революции, после продават и на двете воюващи страни оръжие, отпускат им заеми, а накрая ги ограбват, отнемат им всичко.

Следва цитат от блога на lambo: „Ислямските убийци, разпространиха баснята, че така се борели срещу световния капитализъм и световните монополи които ограбват бедните страни. Но те си замълчаха защо нито един техен самолет-бомба не удари центъра на тези грабители и лихвопийци - сградата на Световната банка. Избиха невинните американци, а хазарите собственици на стотици милиарди и трилиони долари си останаха невредими ! Както и банката им ...

Също като през Английската, Френската и Руската "велики" революции. Всичко направено от масоните е "велико". Разярени, гладни и яростни тълпи от бедняци рушат, грабят, убиват и помитат всичко по пътя си. Това е общото между трите революции. Но не само това ...

Нито една УЖ неорганизирана тълпа, и в трите революции, не е нападнала и не е ограбила НИТО ЕДНА БАНКА ... (нито е пострадала синагога, нито равин! За разлика от масово унищожаваните църкви, линчуваните и избивани попове, монаси и монахини!!)”

Ако погледнете нашите войнстващи „радетели за Българското”, ще видите, че те следват същата тактика. И малка, дребна любопитна подробност. Къде в схемата е Константинопол? Къде е Букурещ? Защо непрекъснато се пише срещу Сърбия, срещу Русия, срещу кого ли не, даже срещу Унгария почна да се пише, обаче срещу Турция и Срещу Романия думичка не обелват? Срещу Романия е ясно. Там са ромите, а именно ромите от мангалски произход избират българските политици с хазарски произход. Ами срещу Турция защо няма нищо? Само защото Мустафа Кемал Ататюрк по негово собствено признание е евреин? Или защото съвременна Турция е управлявана от ционисти? Не знам. Както не знам защо личният сайт на безличието, публикувало кретенските призиви за война е качен тъкмо на турски сървър: http://www.bulgarya.tk/.

Днес с един приятел си писахме на тема защо българският национализъм бива представян в такъв отблъскващ вид. Заради Волен Сидеров? Да, и заради него също. Но не само заради Волен. Когато субекти, представящи се за български националисти почнат да проповядват омраза към всички съседни и не дотам съседни народи /с изключение на турския булмач от народности и на романската цигания/ няма как да изглеждаме много симпатични.

Някой предизвиква недоверие към нас. Някой създава чувства на омраза и ненавист към нас. Кой е тоя? Не е един и всеки от вас може да открие такъв. Значи в състояние сме да ги назовем поименно. Защо провокаторите правят това? Вече обясних. А ние какво ще направим? Всеки решава сам за себе си. Аз реших да ги разоблича. И се заех да го направя. Обещавам да продължа. 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Тенденция
29.11.2010 09:46
Тенденцията да се ругае Русия и да се хвали Турция става все по-явна. При това се слага знак на равенство между Русия и комунизма. А всъщност комунистите се завърнаха при своя първосъздател - еврейските банкери, които сега налагат тенденцията, описана по-горе. Идиотите верват. Идиотите верват. Идиотите верват....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3005051
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930