Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2010 10:14 - Фалшивата държава
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 4205 Коментари: 7 Гласове:
8

Последна промяна: 30.11.2010 10:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 

Ето ви я фалшификаторката, която направи всичките управници разногледи.

Фалшиви управници, фалшиво правителство, фалшиви партии и фалшиво Народно събрание. Фалшив президент и фалшиви профсъюзи. Фалшиво образование и фалшиво здравеопазване – има ли нещо в тая така наречена държава, което да не е фалшиво? И ако няма, то не е фалшива и самата тя, държавата? Вижте сега как фашивият ни елит защитава една фалшификаторка.

Само цитати, гнуся се даже да коментирам:

„Скандалът около ексшефката на фонд „Земеделие“ Калина Илиева продължава да се завихря като бурен ураган. След като пресаташето на Берлинския технически университет Гизела Хютингер обяви, че лицето Калива Иванова Илиева не е получила от ВУЗ-а диплома, последната каза пред БНТ, че не е фалшифицирала дипломата си и настоява да направят повторна проверка в Берлин. Ако се докаже, че Илиева лъже и че е използвала фалшив документ, за да запази престижната си работа, я грозят до 10 години затвор. Но по-интересното е, че тя няма да бъде тикната в Сливенската пандела, а в затвор в Германия.”

Обаче…

„”Говори два западни езика, лично аз я запознах с премиера, обяви земеделският министър

Не мога да се произнеса дали дипломата на бившия директор на ДФ "Земеделие" Калина Илиева е фалшива, за това има компетентни органи. Предполагам, че те ще кажат дали е фалшива или не.”

image

 

Чета умните мисли на умния министър, гледам умната снимка на умната Кална, тоест Калина и се чудя. Тоя за министър ли е назначен или за селски бик? И още се чудя кой от двамата е по-умен – министърът или селския бик?

И все пак:

„Уволнената шефка на Държавен фонд „Земеделие” Калина Илиева, която преди дни стана и майка, се оказа, че заела пост в Министерство на земеделието след като представила фалшива биография. Младата дама лъгала най- безцеремонно само и само да се добере до висшия пост, откъдето да контролира милиарди евро пари.”

Обаче…

„Комисията за защита от дискриминация се самосезира във връзка с уволнението на Калина Илиева от поста изпълнителен директор на Държавен фонд “Земеделие”. Това съобщи в Добрич Есен Фикри - член на комисията. Тя обясни, че е написала доклад по повод уволнението на Илиева като жена на висш ръководен пост в детеродна възраст. Фикри посочи, че у нас има около 170 хил. висши поста и от тях едва около 50 000 са заемани от жени.”

И все пак:

„Бившата шефка на Държавен фонд "Земеделие" (ДФЗ) Калина Илиева ще бъде разследвана от полицията в Германия заради фалшифициране на дипломата си за завършено висше образование.

Това съобщиха от Висшия институт по техника и икономика в Берлин след запитване на "168 часа". Те заявяват в писмо до вестника, че ще подадат сигнал в полицията, а също и до властите в София и Брюксел.”

Няма да цитирам повече, щото стана много. И какво излиза? Всички казват, че е фалшификаторка, обаче я защитават. И сега ли ще се чудите защо живеем такъв фалшив живот в такава фалшива държава.

Извинете, това нашето не е никаква държава, а нещо фалшиво. Някакво менте. Патентовано в Изсраел, финансирано с пари от Турция и фабрикувано от нашенски мангали. Под благосклонния поглед на партии, правителство, на Парламент и Президент. На цялата гадна, отвратителна, фалшива политическа сган, която има наглостта да ни управлява.

 




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Фалшивото правосъдие
30.11.2010 10:22
Извинете, забравих фалшивата съдебна система. Сега някой фалшив съдия ще вземе да ми се обиди, че съм го пренебрегнал, някой фалшив прокурор ще вземе да сезира фалшивата Комисия за защита от дискриминацията и току-виж ме осъдили. И присъдата едва ли ще е фалшива. Затова още веднъж се извинявам за пропуска и заявявам ясно и категорично: в нашата фалшива държава съдебната власт също е фалшива.
цитирай
2. liliyanaandreeva - И ТИ ЛИ ,АНГЕЛЕ?
30.11.2010 11:52
КАЛИНА Е КАТО КАЛИНГИТЕ,ИЗБИТИ ОТ ИНДИЕЦА АШОКА ЗАЩОТО БИЛИ ДЕЦА НА СМЪРТТА,КОЯТО НА ИНДИЙСКИ СЕ КАЗВА БОГИНЯТА КАЛИ!
СЕГА КАЛИНА Е ПОДХВЪРЛЕНА НА ЛЪВОВЕТЕ И ВИЕ Я ЗАХАПАХТЕ!
АЗ СЪМ ПО БАЩИНА ЛИНИЯ КАЛЕНДЕРОВА И СМЕ ИЗСЕЛЕНИ ОТ КУКУШ,КОЙТО Е ИЗПЕПЕЛЕН ЗАЕДНО С ОСТАНАЛИТЕ ЖИТЕЛИ,КОИТО НЕ СА УСПЕЛИ ДА ИЗБЯГАТ.
цитирай
3. анонимен - Запитайте се кой ни го докара??? И защо???
30.11.2010 13:25
Безпорно от фотоса и личи че добре се справи не с лъжиците а със свирките щото имахме и начело на правителството гей . Да, за какво ли още ще си говорим? А не трябва ли да се свърши някаква работа? Само питам.
цитирай
4. eltimir - Всички са еднакви
30.11.2010 13:27
Всичките, влезли в политиката са еднакви. Твоа, че понякога се изяждат едни други нищо не означава. Няма някой, който да е днес в официалната политика, да е публична фигура и да не е боклук. Те всичките до един са за бесилката.
liliyanaandreeva, а твоя род щом позлиза от Кукуш, как можеш да кажеш нещо добро за който и да е политик? За тези, които се надпреварват да ближат подметките на Турция. Заради всичкото зло, което сме видели от Турция, аз добро за тая държава не мога да кажа. Същото се отнася и до приятелите и слугите на Турция, каквито са нашите политици, политички и малки политичета. Да вървят по дяволите, закъдето бездруго са тръгнали!
цитирай
5. sande - Не е истина ...
30.11.2010 18:55
Това снимка на истинската Калина ли е?
Това не е ли крокодил?

Не плашете децата.
цитирай
6. eltimir - Спомних си
01.12.2010 09:11
Спомних си една стара песничка: "Са напил кат алигатор, са събудил с крокодил..."
цитирай
7. makont - А доколкото съм чувала,
01.12.2010 09:17
баща и е шеф на пожарната в София. Може да е само слух, но ако не е , нали се сещате кой е бил пожарникар?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3007186
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930