Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2010 07:37 - Българските роби в нацистка Германия
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 7212 Коментари: 12 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Цяла Западна Европа, независимо от формата на управление в дадена страна или от нейната идеологическа ориентация иска нашето унищожение. Дали ще е Чърчил, дали ще е Хитлер, Саркози, Берлускони или маркиз дьо Сад, за нас е все едно.

Вече сме в Европейския съюз. Как гледа обаче на нас ЕС? За какви ни имат и за какво сме им изтрябвали? Ще ви го каже всеки българин, поживял известно време сред тях. Западноевропейците ни имат за роби. За бели роби, които в много от случаите слугуват и робуват дори не на европийците, а не араби, негри, турци и цялата пъстрокожа сган, изпълнила Европейския континент. Страната ни пък служи на ЕС за сметище, където да складират опасните си отпадъци. И за гето, където да пращат нежеланите от тях цигани. Дори в Германия, възхвалявана толкова от глутницата провокатори лъженационалисти, дори там ни ненавиждат. Дори в Германия гледат на българите като на „подчовеци”, Untermensch. В днешна Германия отношението към нас, българите е откровено нацистко. За миналото не мога да кажа, за днес обаче съм убеден. Не знам доколко Германия е била нацистка държава по времето на Адолф Хитлер. Не съм живял по онова време и не съм видял. Но че е нацистка днес, в това съм убеден. При това Германия е нацистка спрямо българите, спрямо турците не е.

Вижте тук:

http://semtomovi.blog.bg/

„В германския сайт noz.de днес четем: "Без социални помощи, без разрешение за работа - такава е реалността за много българи в Оснабрюк. От известно време насам те са най-голямата мигрантска група в града. Големи са и проблемите им. Много от тях са принудени да работят на черно, а част от жените проституират. Повечето български мигранти знаят, че няма да получават социални помощи в Германия, но идват въпреки това, надявайки се да водят тук по-уреден живот. В Оснабрюк са регистрирани официално 400 българи. Но според службите в града нелегално живеят поне още 200."

Австрийският портал kurier.at се спира на една българска драма в Грац. Клиент в публичен дом се опитал да убие 29-годишна българска проститутка. Родителите на момичето веднага пристигнали в страната и с ужас установили какво работи дъщеря им Магдалена. Семейството мислело, че тя е студентка и се издържа като келнерка.”

Е, още ли се надявате на тая Европа? На блудницата Вавилонска, на кръвницата Македонска? Надявайте се, наивници, надявайте се. Ама ви предупреждавам, че накрая ще се наденете. На кол.

 


Тагове:   Германия,   нацизъм,


Гласувай:
5



1. therainss - Естественно, че и на ЕС не му изнася съществуваща и независима България
07.12.2010 07:47
Може да звучи параноично, но
е така...
цитирай
2. eltimir - Факти
07.12.2010 08:02
А когато фактите говорят, даже демократите би следвало да замълчат.
цитирай
3. karambol5 - Така си е- на никой не му изнася не...
07.12.2010 08:22
Така си е- на никой не му изнася независима България !
цитирай
4. andrei - Не може да обобщаваш така лековато.
07.12.2010 08:26
Дъщеря ми живее и работи в Холандия в една от най-големите американски I T компании,като инженер,където е добре заплатена и има възможност безпроблемно да израства в кариерно отношение.Има холандско гражданство и е пълноправен член на обществото.За хората,които споменаваш в Германия,са предимно с ниско образование и липса на езикова култура и квалификация.За тези хора така е в целият ЕС.Хиляди са българи в ЕС и САЩ ,които просперират и заемат високи позиции в ерархията на компаниите, в които работят.За това казвам,че обобщаването ти е доста лековато и невярно!
цитирай
5. eltimir - Мога
07.12.2010 08:37
Както забелявате, мога да обобщавам. Мога, защото знам, че е вярно. Защото знам повече, отколкото пиша. Защото знам причините, поради които европийците ни мразят. Мога да пиша, защото знам как еврейската пропаганда убеждава всички, че тези гадни българи трябва да бъдат изтребени до крак, та нищо да не остане от тях, даже името им да се затрие. Мога да обобщавам и да пиша за връхлетелия ни кошмар. Не само мога, ами съм и длъжен да пиша. За да съм чист пред съвестта си, че не съм скрил истината, че съм предупредил.
Мога да пиша и да обобщавам, защото пет пари не давам нито за пожарникаря-убиец Бойко Борисов, нито за Цветанчов, Седефчов, Сер Гей, Мангал Костов и цялата им демокраДична сган. Мога да пиша, защото не ми пука и не се страхувам. Също както не се страхувах да говоря против комунизма преди 1989 година. Жалко, че тогава нямаше Интернет, иначе щях и да пиша.
Да, ще пиша, ще продължавам да пиша. Защото искам цялата тази мракобесническа демокрация да върви по дяволите. Откъдето всъщност е дошла.
цитирай
6. andrei - Разбирам,че си гневен,
07.12.2010 08:52
но си голям оптимист,ако мислиш,че в България има демокрация!За липсата на истинска демокрация в България е виновна преди всичко комунистическата партокрация и прилежащите и силови структори.Не малка е и ролята на ЕС и САЩ,които разрешиха и се довериха на комунистите да демократизират страната.Както сам забелязваш,от това съглашателство се получи тази уродливост на демокрацията.Поради тази причина два милиона българи напуснаха страната.За еврейските посегателства сме говорили и писали многократно.Методът им е един и същ,като се започне от Египет-та чак до наши дни.Проникват във всички важни за управлението на държавата,политически и финансови структури и от там извършват подривната си дейност,към държавата приемник .Поздрав и бъди здрав!
цитирай
7. balkanec - Кога в нацистка Германия е имало български роби?!?
07.12.2010 13:19
Ние сме съюзници и Хитлер обединява българските земи.
Що за глупости...
цитирай
8. eltimir - Право на мнение
07.12.2010 15:29
Всеки има право на собтвено мнение. Моето мнение за Германия, включително и за периода на Хитлер е по-различно. Но тъй като темата е огромна, искам да акцентирам върху днешния ден.
Копирам три мнения от моя сайт, към същата тема са. Знам кой ги е писал. Дамата е сериозен човек, семейна, с висше образование и много добре знае какво говори. От дълги години живее в западна страна:
"1 M. Tomova (Днес 15:29)
Мен специално ме спират винаги на немската граница. С часове търсят грешки в паспорта. Гледат го с 1 голяма лупа на митницата (северната). Една година се изрусих. И полицаят само махна с ръка "Минавай". Няма лупа. Няма гяволите!"
"2 M. Tomova (Днес 15:31)
През 1993 г. ме арестуваха на летище Хановер. Един митничар ме увика пред поне 30 души на опашка. Била съм проститутка. Накарах го да ме заведе при шефа. Оказа се, че такова им е мнението за сама пътуваща жена с бълг. паспорт. Не че имаха нещо лично към мене. По принцип така важело за българки. - Без коментари от моя страна! Изводите оставям за Вас!"
"3 M. Tomova (Днес 15:32)
Аз специално най-много да издържа до 8 часа на всичкото увикване по магазини и бензиностанции из Германия. Правенето на идиот. Това е времето през което карам шофьора ми да кара с най-голяма скорост. И търся изход към Полша, за да си отдъхна сред нормални хора отново. Горките бълг. емигранти. Колко ли премълчават пред нас, за да изглеждат че вече са "Добре"."
Някой нещо да възрази?
цитирай
9. eltimir - Германия
07.12.2010 15:36
Ще посоча един исторически факт, превърнал се в табу за историците.
През 14 век именно Германия първо въоръжава, а после подпомага и с военни части османските пълчища, за да могат те да завладеят по-бързо България. Едно таковма обширно исторически изследване е било правено от професионални историци във Франция, но властите забранили публикуването му. С мотива, че могат да възникнат дипломатически усложения. Но е достатъчно да се сравнят османското военно облекло - ризници и шлемове с тези на тевтонските рицари, за да се види, че те имат един и същ производител. Мога да цитирам и други факти, но не ми се занимава. Скоро истината ще излезе и мнозина ще бъдат учудени.
цитирай
10. eltimir - Цензура
07.12.2010 22:12
Предупредил съм, че псувни и епитети ще трия. Ще трия и прохитлеристка пропаганда. Приемам я като гадна ченгеджийска провокация. И понеже тоя, чието мнение изтрих ме нарича "комунистическо копеле" и твърди, че Германия не е съществувала през 14 век, нека кажа нещо.
Лежал съм в затвора за антикомунистическа пропаганда. Против тая власт съм, не защото съм комунист, а тъкмо обратното.
По втория въпрос, от Уикипедия:
"Карл Велики (на френски: Charlemagne; на немски: Karl der Große; на латински: Carolus Magnus) е крал на франките от 768 до 814 г. Той разширява франкските владения в Западна и Централна Европа, а на 25 декември 800 г., след като завладява Северна Италия, е коронован от папа Лъв III за пръв император на Свещената Римска империя. Освен с териториалното разширение и административната организация на новосъздадената Франкска империя, управлението на Карл Велики се свързва и с възраждането на изкуствата, религията и културата, известно като Каролингски Ренесанс."
Та именно тоя Карл Велики бива сразен в битка от нашия Кан Крум и после плаща данък на България. Именно оттогава датира германската омраза към нас. За омразата на французите е излишно да казвам. Всички знаят под чий портрет е подписан Ньойския договор.
Та ако някой има нещо да ми каже, нека това да бъде с разумни доводи и аргументи, а не с "да ти *** майката". Щото има и контралаф: "Ще ***, ама ще родиш". И не се знае кой какво ще роди.
цитирай
11. eltimir - Малък цитат
08.12.2010 12:07
От моята книга "Човеко, стани!":
"Да си призная честно, някога, в младежките си години бях увлечен по хитлеризма. После полека фактите ме принудиха да прогледна. Проглеждането ми започна, когато си зададох въпроса "А какво би се случило, ако Адолф Хитлер го нямаше?”. Европа нямаше да бъде доразорена от Втората световна война и никой нямаше да приема бежанци от други континенти поради липсата на достатъчно работна ръка. Национализмът на европейските народи щеше да е на почит, а нямаше да се преследва от извратеното следвоенно законодателство. Никой нямаше да говори за "антисемитизъм”, държавата Израел нямаше да е създадена и ционистите нямаше да получат такава власт. Армиите на Сталин нямаше да завладеят Източна Европа, а сакралния знак на древната Свастика нямаше да е поставен извън закона. Последствията от властването на Хитлер се оказаха изцяло във вреда на бялата раса, която уж бе издигната в култ от него. Е, вярно, Цар на България щеше да е Симеон ІІ, ама не се знае. Навремето Александър Стамболийски едва не видя сметката на цялата династия Кобурггота… Но пък Тодор Живков щеше да си остане преводач на говеда от единия баир до другия и нямаше да засели тук десетки хиляди цигани от Румъния, Югославия и Гърция, съплеменници на майка му, влашката циганка Маруца. И народът ни нямаше да даде други десетки хиляди жертви – на войната и на комунизма. Българската душевност нямаше да е така смачкана и задушена както днес. Кой загуби и кой извлече ползи от властването на Адолф Хитлер?"
цитирай
12. анонимен - ГЛУПОСТИ.....
10.12.2010 16:02
РУСОФИЛСКИ ЛОКУМИ, ОТ "СЪКИЛИЙНИЦИТЕ" НА ДОНОСНИКА ТРЕНЧЕВ!
ЗАТВОРНИЦИ -МЕНТЕ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В ГЕРМАНИЯ ,ВИНАГИ Е ИМАЛО РЕД И ДИСЦИПЛИНА ....НЕЩО ТВЪРДЕ НЕПОНЯТНО ЗА "БЪЛГАРСКИТЕ ,КОМУНИСТИЧЕСКИ ШМЕКЕРИ", И СЕЛСКИ ТАРИКАТЧЕТА!
В ГЕРМАНИЯ ,ВАШИТЕ ПЛОСКИ НОМЕРЦА---НЕ ВЪРВЯТ!!!
ХОРАТА ,СИ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ И ИМАТ , КРАСИВА И УРЕДЕНА ДЪРЖАВА!
А, ВИЕ .....ПОНЕЖЕ СТЕ ..."ТАРИКАТИ , НА ГОЛ ГЪЗ"----ИМАТЕ , ЧУДЕСЕН "КЕНЕФ"!
...И ДА МЕ ИЗТРИЕШ----НЯМА ДА ИЗТРИЕШ , ИСТИНАТА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3002957
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930