Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2010 22:58 - ЧОВЕКО, СТАНИ! - 3 част
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1960 Коментари: 2 Гласове:
4



 image

И тъй като говоря за унищожавани църкви в християнски страни, нека спомена и за подпалената през март 1990 година джамия в Хасково. Когато се запознах с хората, подпалили навремето джамията, се оказа, че те са под контрола на странната секта на Осин, „стояща зад създаването на Исляма” по думите на неговия тукашен емисар. Фактите са толкова нелогични, че поне на мен ми е трудно да намеря връзката между тях. Или логиката е друга, нечовешка? Все повече съм склонен да приема последното.

     Още многозначителни факти. Американо-израелската политика породи в цял свят истинска вълна на ненавист към американци и към евреи. Убийствата на мирни граждани в Палестина, Афганистан и Ирак в много случаи приличаха на показните убийства в Лидице, Хатин и Орадур. Всичко се заснема и кадрите се разпространяват навсякъде. Убийства, извършени с цел да се породи ожесточена съпротива срещу окупатора. Кой разумен военачалник сам засилва съпротивата срещу своята армия? Гаврите с иракчани, изнасилванията на иракски жени от янките в затвора Абу Гариб също бяха заснети и снимките бяха разпространени.  Прекалено отвратителни са, за да ги прилагам към текста, но съм ги виждал. Стотици милиони по цял свят също са ги видели. Такова поведение не може да бъде обяснено, освен ако отблъскващата информация не цели да скрие друга, още по-отблъскваща. В същото време самите САЩ са подложени на унищожителна етническа война от страна на латиноси и негри. Вътрешните противоречия в САЩ достигат степен на непреодолимост. Изследователи като Патрик Бюкенън, бивш съветник на покойния вече президент Роналд Рейгън предупреждават за неизбежния разпад на Съединените Щати. Израел също се задъхва, арабите все повече намират общ език помежду си и се обединяват срещу ционистката инвазия. Как да си обясним една такава политика, освен с факта, че ционистите изобщо не ги е грижа какво ще се случи с Израел и със САЩ. В Европейския Съюз, също доминиран от евреи и ционисти ситуацията е подобна. Европа все повече се деевропеизира. Със стремителни темпове намалява делът на населението от европейски произход и на останалите континенти. А ционистката пропаганда ни хвърля прах в очите с някакви измислени планове за някакъв „златен милиард”, според които планове бялото население щяло да доминира над света, а останалите раси ще бъдат унищожени или в най-добрия случай подложени на мизерно и жалко съществуване. Лъже пропагандата. Да, в Африка негрите са подложени на геноцид. Но пък в Европа същите негри са развъждани от силите, които ги унищожават в Африка. Предизвикват изкуствен глад в Етиопия и Сомалия, а после подтикват народите на Етиопия и Сомалия да тръгнат към Европа и към САЩ и да се заселят там. Май изкуственият глад в Африка бива предизвикват с цел да се усили натискът срещу народите на Европа и срещу бялото население на САЩ.

    На геноцид са подложени и други народи, и други раси. Харолд Пинтър в „Американското правителство е кръвожаден звяр” припомня: „Загиналите 3000 души в Афганистан никога не се споменават. Не се споменават и стотиците хиляди иракски деца, усмъртени в резултат на санкциите на Съединените щати и Англия, които ги лишиха от животоспасяващи лекарства. Не се споменава и въздействието на обеднения уран, използван от Съединените щати във войната в Залива. Радиационните нива в Ирак са ужасяващо високи. Раждат се бебета без мозък, без очи, без гениталии. А от ушите, устата или анусите – когато ги има – изтича само кръв… Не се споменават и 200,000 загинали в Източен Тимор през 1975, постижение на индонезийското правителство тогава, но вдъхновено и подкрепено от Съединените щати. Не се чува нито дума за 500,000 жестоко избити в Гватемала, за избитите в Чили, Ел Салвадор, Никарагуа, Уругвай, Аржентина, Хаити – деяния, поддържани и финансирани от Съединените щати. Повече не се споменават и милионите загинали във Виетнам, Лаос и Камбоджа…” Да, вашингтонската администрация е причина за изброените убийства. Обаче пострадалите народи биват насъсквани да си отмъщават на всички хора с бял цвят на кожата. Пак от стратезите във Вашингтон и Тел Авив. Те убиват, а учат семействата на загиналите да мразят мен. Същинската загадка е каква е крайната цел на предателите, обрекли на гибел народите от своята собствена раса. Дори Израел и мултинационалните компании само ще загубят след рухването на САЩ, а това рухване е неизбежно. Да не забравяме, че кожата на евреите, особено на тези с хазарски произход също е бяла, те също са измежду мразените. Когато през лятото на 2005 година писах в Интернет, че мнозина ще доживеят разпада на Съединените Щати, ми се присмяха. Но ето какво чета в януарския брой на вестник „Строго секретно”:

     „Над САЩ надвисва опасността от разпадане. Един от заслужилите сепаратисти – Тексас, е исторически метежна земя и беше отделна „Република Тексас” от 1836 г. до 1845 г., след което, заради постоянните конфликти с мексиканците, влезе в състава на САЩ. Но днес Тексас е втората по благополучие и население територия на САЩ. Очевидно е, че такъв гигант, ако стане самостоятелна държава, ще трябва да се съобразяват всички съседи. Най-богатият щат – Калифорния, е един от най-обидените. Жителите на тази процъфтяваща територия плащат най-големите данъци във федералната хазна.  Процесът на утвърждаването на независима Калифорния няма да се нуждае от много време. Североизтокът на САЩ е пълен със сепаратистични настроения – Ню Хемпшир, Вермонт, Ню Ингланд. Действащите на запад от Мисисипи латиноамерикански групи са готови за създаването на независимо Ново Мексико. Друго разделесние върви по линията кубинци, афроамериканци, италианци, ирландци, евреи. Ами Аляска, Хаваите, Колорадо, Аризона, Невада, Ню Джърси, Луизиана, Алабама, Мисисипи, Южна и Северна Каролина, Тенеси, Охайо, Кентъки?” Тук авторът пропуска южняшките федерални милиции, които не признават документите, издавани от федералните власти на САЩ. Включително шофьорските книжки и актовете за раждане. А тези милиции са многобройни и добре въоръжени. Пропуска и стремежите на американските негри да създадат своя негърска държава на част от територията на САЩ. Но най-голямата беда е, че жителите на тази страна не я чувстват като своя. Засега властите удържат със силата на оръжието, но докога са в състояние да удържат? Да си спомним СССР, който също се крепеше върху острието на щиковете. Само където някои забравят, че на щика можеш да се опреш, но не можеш да седнеш.

     За неизбежността от разпадането на САЩ говори и световноизвестният оперен певец Никола Гюзелев в интервю за пресата. Не съм взаимствал от него, нито пък той е взаимствал от мен. Оказа се, че сме мислили и говори едно и също: „България държава няма. Аз съм го казал. Защото много неща, които казвах преди години, сега по телевизията едва ли не ме цитират. Че Царят бил най-големият мошеник, дошъл в България. Казах го в деня, когато държа речта за 800-те дни.. Когато казвах, че Съветският Съюз ще се разпадне, може би 20 години преди това, никой не ми вярваше, а и ми се смееха. Искате ли да ви дам друго предсказание? Щатите ще се разпаднат.” Появиха се и карикатури на същата тема.

image

            През 1997 година излезе книгата на Олег Платонов „Защо ще загине Америка”. Там срещам следното твърдение: „В близките десетилетия САЩ ще прекратят своето съществуване като цялостна територия и консолидирано население. Ако всичко бъде пуснато на самотек, то разрушението на Америка може да се окаже трагично за нашата Земя. Натъпкана с ядрено оръжие и сатанинска злоба към цялото човечество, Америка може да увлече в бездната целия свят.”

     Ще добавя. Ръководителите на Съединените Щати умишлено и целенасочено водят своята страна към разпад. Този разпад от своя страна ще предизвика такива промени в живота на човечеството, каквито промени не е имало поне от осем хиляди години насам. И колкото повече разпадът се отлага, толкова по-големи ще са последиците. Платонов предлага народите и правителствата от цял свят да положат усилия този разпад да бъде контролиран и по възможност безболезнен. Според мен, времето за чакане и надеждата за контрол свършиха. И други мислят като мен, но те не знаят колко са кратки сроковете.

***
imageimage

Двете снимки са автентични. Не са ретуширани по никакъв начин, нито пък са подлагани на компютърна обработка. Аз съм ги правил много отдавна, в началото на 80-те години с лентов фотоапарат „Зенит” и не съм ги публикувал, нито пък съм давал подробни обяснения към тях. Нарекох композицията „Борба между Божествености”. Когато четете по-надолу, нека пред очите ви бъдат тези две снимки, така по-лесно ще разберете какво искам да ви кажа.



Тагове:   политика,   реалност,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Не напразно се говори за добри ен...
07.12.2010 23:35
Не напразно се говори за добри енергии, за лоши сили , за вечно противоборство....Явно на тези борби се крепи света и същестуването му.А колко хора въобще не го чувстват и желаят да останат в мига.Колко други се стремят само ден да мине ,друг да дойде.И колко остават с желанието да направят нещо полезно, макар и мъничко.Нещо, което ще промени света.
цитирай
2. eltimir - Промените
08.12.2010 00:00
Големите промени неизбежно ще настъпят. При това скоро. В своята книга, която имам намерение да публикувам цялата през следващите няколко дни и тук, в този блог давам достатъчно информация, която да насочи хората как да намерят своето място в променения свят. Тези, които имат намерение да го направят, естествено. Моята работа е да разкажа. Никому не натрапвам своето мнение. Не участвам в никакви партии, организации или групи. Нито пък имам намерение да организирам такива. Казвам каквото имам за казване, оттук нататък не ме интересува. Даже, ако трябва да съм напълно честен и откровен, напоследък все по-често ми идва изобщо да спра да говоря и пиша за каквото и да било.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3001511
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930