Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2010 11:03 - Послание към „българската пасмина”
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 3242 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 07.12.2010 11:05


image

Индоевропийци, облечени в традиционни индоевропийски носии. Те вече претендират да са не само основно, ами и коренно население на нашите земи. А ние, българите сме пасмина, която неизбежно ще бъде изтребена от тях.

За циганите и турците от „сънародници” вече се превърнахме в пасмина. В „българска пасмина”. БХК и Комисията против дискриминация не виждат в едно такова антибългарско отношение нищо лошо. Бойко и неговото правителство от българоубийци закрилят мургавите расисти, поощряват ги, грижат се за тях, както самият Бойко Борисов се изрази. Пък нека някой посмее да се възмути като кажа, че Бойко се грижи единствено как да ни ограби и умори. А сега да резгледаме въпроса по-обстойно.

От расисткото отношение на европийците, нека преминем към расисткото отношение на мангали и джагали към българите тук, в България. Нека видим колко са толерантни и добронамерени към нас онези пришълци и завоеватели, които настояват ние винаги и във всичко да бъдем добронамерени и толерантни към тях. Признавам, че като чета това нещо ми идва да извикам адвокат Калашников. И да тръгна към техните етнически квартали, възседнал толерантен автомобил Т-90С, виждате го на снимката долу:

image

http://zaw12929.blog.bg/politika/2010/12/07/popravka-posting-izchistvane-ot-kalta-na-omrazata-zakana-che.646696

Поправка постинг- изчистване от калта на омразата закана, че не сме вечни българите на тази земя... и нещо повече

Автор: zaw12929 Категория: Политика   

     Четете и мислете, пишете и също мислете, какво казвате дори в прав текст... защото уж сме в Европа.... и ето текста в черно аз поправям. Само текста в черно е на автора, посочен най долу!:

     Ей, аман от мрънкалници. Аман от хора по нищо не отличаващи се от самите Цигани. За всяка своя неуправя, Циганите и Турците са им виновни.

А това че бягат в чужбина и не искат да се завърнат и да си живеят в собствената си родина мнозина сега мрънкащи славянски недоразумения на прородата, изобщо не го отчитат като знак на предателство.

 ( Да уточним, че най големите групи в Европа са от мюсюлмани!)

Бягат там където има келипир и далавера, не искат да остават тук и да се развиват, да се обединяват зад хора и идеи, по никакъв начин не свързани с комунистите и техните пионки в политическите партии, гласуващи за същият този престъпен мафитско-комунистически синдикат, който неименуемо използват и Циганите за маша и като им свърашт работата, геноцида в Руанда ще се премести в  ….     българия ( България!!) , само за три месеца ще изличат Циганите, имат опит в изтреблените на цели народи а са ми седнали да ми ръсят мозъци всъшност еди кой си еди какво си. ( Тук циганите са с голяма буква?! а България с малка? Явно, не е правописна  грешка, а намек и много по вече- омраза...  да предизвикана, не отричам, но времето е друго)

Не само че не искат да разберат опасноста от комунистическата утопия, чума и подмолна опасност, ами обявяват задължително за луди, хората опитващи се да им отворят очите и да им кажат къде грешат и да се обединят зад лудите, който са си сложили главите в торбите заради тяхното уж благо, а вместо това, в доста угодническа стойка са се навели и ги клецат тези срещу който най-силно викат, но инак казват за трезвомислещите че са перковци и тъпаци.

Ама нали страхът си казва тежката дума бе. Ако не се натегнат на същите тези срещу който УЖ се обявяват, ще ядат дървото много здраво, а след това не били страхвлици. Че се премятат на всички страни, само и само да оцелеят и да са те отгоре над хората който им помагат, а те да ги унижават. Комунизма наистина си каза тежката разложителна дума. Проми им мозъците. Вгради им страхът като предпазна мярка за комунистите, за да не се бунтуват техните малки човеченца, опитомени от тях, но инак Циганите им били за всичко виновни. ( Да, има омраза.  С такава е пропито и това отблъскващо съчинение, като верните изводи са отблъскващо затлачени с омраза- най лошия съветник)

Както се казва, търсят на лекото мекото. Това че не искат да се заселват по селата на дедите си и да усвояват земята си, понеже видиш ли било е изостаналост да живееш на село и да пройзвеждаш продукция, един вид селото го смятат за развъдник на всякакви проблеми и всеки който прозйзхожда от село, е див и необразован селянин или селяндур, а те изтънчените граждани, населили градските гета и те от село, но инак сега са изтънчените граждани.

Селото го смятат за нещо много лошо, това да се самоизхранваш сам, а не да те тровят и дрогират същите тези комунистически говна, чрез хипер-маркетите си за да ти притъпяват вътрешната ти съпротива. Да не си мисли човек?! че в храните не слагат канцерогенни вещества, за да се видиотяват хората и да се държат неадекватно и супер нелогично. Правят го. Който не вярва! ами нека сам да си направи съпоставката и извода, държанието на мнозината граждани на тази държава как се държат неадекватно и супер апатично, също като наркоманите, за да си въобразяваме че в храните не ни слагат дрога под формата на държавен стандарт. На който не му се вярва, ами значи в храните наистина добавят хранителни добавки и разни ГМОта и ЕПЖата, само и само да не се бунтуват хората срещу комунистическата тирания и невярвеащите са под въздействието на тази същтата хранителна дрога.

 (Споделям всичко тук и дори неведнъж предупреждавах- да казваш някому „селянин” с зел най тежка обида всъщност показва ниската култура и всичко казано тук по горе в защита на селото, на земята, на България!)

   Не стига че не вярват разните му там славянски  ( по полека, по яваш!)  негодници в заговора за унищожаване на мислещата част от човечеството, но инак мрънкат от разстояние че Циганите ги били завладявали и че селата им били обезлюдявали, а подържат с недовкатното си поведение същите тези който ги обезличават чрез Циганите сега. Хранителна свръх доза явно са им дали, за да са такива дебили и неверници ( туй вече е верска омраза).

  как я виждат емиграцията от града към селото? Сигурно ще изобретяват нови хора и ще ги хвърлят по селата без възможност за препитание? ей така, на голо. И който се опита да излезне от тинята в която са затънали благодарение на комунистическите галеници, който сега най-силно викат и задължително ще става враг на комунистическата нация и народ.

    Опита ли се някой да развива селско стопанство, веднага му отнемат труда чрез непосилни данаци и ставки, но инак не искали селата им да се обезлюдявали. Значи те искат селата да се превърнат в едни естественни концентрационни лагери. Да държат селяните без препитание, без възможност за реализация, да си седят гладни и боси и голи по безлюдните им села, понеже на техни нищожни величества, така им се е дощяло, да си играят на господари и роби. Да са господарската класа, а всички останали да са им марионетки и с тях да си правят каквото си искат.  ( Да след като унищожихме напоителната система, изкоренихме овошните градини, унищожихме всякакво друго земеделие- освен зърнопроизводството, Дадохме неконтролируема власт на арендаторите, сега пък   Селото преживявя и най големия си втори удар – държавата да унижи като престъпници, селяните, осмелили се да направят проекти за европари… как ли :

 „Това, че Калина е "взимала процент от глобите, наложени на фирми..." си е правило, на всички органи, които глобяват беше 7-20%  Вземат данъчни, финансови и всякакви контролни органи, когато глобите са справедливи- Да, а в случая мирише на престъпление вреда, много по голяма от взетата награда...  с един коршум два заека ...

-  и предните  ( Тройната коалиция, отдела на Плугчиева )  да обвини

-  и бонус да получи - процент от наложените глоби.

НЕЩО ПОДОБНО НА КРАЖБАТА НА КАБЕЛ  от роми- те вземат от пункта 100 лева, а нанасят вреди за милион и са оправдани, че нямат работа, вземат за да си купят хляб на децата. А на Калина... положението е милиони пъти по престъпно и трябва да завърши със съответното наказание. Не само заплатите, а и премиите да върне и... всички около нея са били  нарушители на закона и точно такива може да се проснат на земята и да получат арест с белезници....

    Ето пример на корупция, която поставя фалшиви, некомпетентни, но наши хора" да управляват.

Пораженията са потресаващи, защото се изклаха животни, фалираха фирми в селото и... страхът да се каже истината е сковаващ.

   Защото щяхме да излезем от кризата още м. април, както предвиждаше Симеон Дянков, ако не е навредено толкова много на селото, на бизнеса от Калинката... Сега искали да върне заплатите- това е замазване на скандала.

   Министър Найденов  да спре делата, да седне с всеки ищец, да разбере проекта, болките и да даде път за получаване на евросубсидии или пари от бюджета, а това ще даде ръст на икономиката, каквато се пророкува от противници на управлението, че нямало. Има и чака подпомагане. Спешно! Незабавно! Да се поеме отговорност не значи по американски- да се извиниш. Значи много по вече- да платиш материалните и морални щети. А в случая те са много ... не търпят  по вече отлагане...подаване ръка на хората, останали тук да работят за България

   Трябва спешно да се актуализират провалените проекти...   да се  поправят вредите на селските стопани даже, като се върне Плугчиева.     Защото не са важни партиите, а са важни резултатите  за България...и колкото по бързо, толкова по скоро ще излизаме от кризата, защото няма друг такъв отрасъл, които може да дава много, когато се оставя да расте. Когато имаме шанса  селото да е подпомагано от ЕС…..

Е  тогава славянската    пасмина престъпно наричаща се "българи",    ( О п п а …. Пак омраза „престъпно наричаща се "българи „     И КАКВО Е ТОВА   НЕОСНОВАТЕЛНО РАЗДАВАНЕ НА  НЕНУЖНО ОБИДНИ ОПРЕДЕЛЕНИЯ) за какво се оплакват тогава? В природата няма празни пространства. Едно пространство като бъде освободено, веднага се заема пространството от нови собственици (Тази закана намирисва на заемане българското пространство от нови собственици …. )

  А славяните какво искат? Да освобождават пространството, гонейки вятъра на комунистическата промяна, от богати по богати, а те будалите от бедни по бедни и никой да не им го заема опразненото пространство, само защото те така са казали. Друг да им върши работата, а те само да паразитират за сметка на чужд гръб.

  Не зная кой какво гони, но в тези години от 1989 г насам, винаги турския етнос е управлявал България- като ДПС и не че казвам нещо лошо, а само го припомнян като забравен от автора факт , И нека, не се делим на етноси- всички сме българи- циганите също и важното е не да се ругаем, а да намерим заедно пътя на доброто, за което този постинг само вреди)

Е тогава няма какво да се оплакват и да мрънкат. Каквото сами са си надробили, ами нека сами да си го изсърбат до последната капка горчилка. А не да ми чакат всичко на готово, някой друг да им донесе свободата, някой друг да им оправя проблемите, а след това, те и едно благодаря да не желаят да кажат на благодетели те си. Като не знаете да целувате ръце, ще целувате Цигански задници, задници славянски.

Не е добре на фона на толкова верни мисли да изявявате омраза. Даже дискриминация с израза: "славянски недоразумения на прородата" ( правописната грешка си е Ваша)

А как бихте определили мюсюлманите камикадзе, убиващи невинни хора?!

Всички сме хора и така подхранвате излишната омраза, която един век се насажда у славяните( ако така наричате българския етнос) Където времето преди 1878 г се нарича турско робство, което аз не споделям. Просто сме били част от държавата на султана и не само ние- голяма част от Европа.

Нека бъдем толерантни и да търсим онова, което ни сближава.Много добре и подробно знам, за униженията, които неоснователно търпяха българските турци. Да не падаме на нивото на хора с ниска култура и знания. Не насаждай омраза- Бог не дава! Грях е!

Желая Ви успех в писането! Направете постинги, които сближават...Ако ще ставаме европейци- това е пътят. Дайте имена на турци, строили България. Например часовниковата кула на Свищов от 1764 г е дарение на Али Чауш. И въобще ханове, чешми, керван-сараи са правени само като дарение от богати турци. Заслепени от насажданата омраза ние не може да видим добрите страни на онова време. Докато султана отменя робството още 1839 г, Русия го прави 1861 г за крепостничеството, а САЩ едва 1864 г за афроамериканците...така ние потъпкваме приноса на дедите ни в разпространение на демократичния дух за човечеството и се покланяме , издигаме в култ тези, които с фалшива демокрация ни поробват.

Обединени балкани могат да са една бързо просперираща икономика и най доброто място за живеене..., което предстои да стане... колкото по бързо си подадем ръка. За мен основната черта на мюсюлманина са приятелството...на което само той е способен към толерантните, добронамерените...Много пътеписи прочетох за времето 15-19 век, много познати и колеги опознах и се убедих в тази невероятна добрина...от всички мюцюлмюни турския етнос отиде много напред като култура, икономика, като приятел на България, което не се оценява. Омразата е черното перде на раздялата...не ни прилича на времето... Бог е един! За цялото човечество, пред който всеки отчита делата си и там няма място за омразата...

Постинг: Защо си въобразяваме, че сме вечни?

Автор на постинга: atila

Постинг: Защо си въобразяваме, че сме вечни?

Дори заглавието не е случайно, а закана, че не сме вечни българите на тази земя- нека всеки сам си отговори в какво и още да помисли, докога омразата ще ни изправя на нокти …

***

Малка добавка с риск да стана досаден:

Авторът на постинга: atila е същият активен участник от Интернет форума на Движение „Воини на Тангра”, който там се заканва да превземе и присъедини към България Сърбия, Гърция, Унгария, Украйна, огромна част от Русия и не си спомням още колко страни. Не ми се рови да търся и цитирам. Писал съм по темата. Но кажете ми сега – нямам ли никакви основания да говоря за провокатори, служещи на нашите врагове? Искам да запомните едно. Можете да проверите сами доколко то е достоверно. Аз вярвам, че е.

Провокаторите, също както и политиците са еднакви. Те са от едно котило. От едно и също мръсно, вонящо котило. И аз, като едно обикновено, просто селско момче не мога да ги различавам едни от други. Вие можете ли?

 



Гласувай:
2



1. анонимен - Не беше ли...
07.12.2010 17:02
...тоя, същият Атила, дето отвлече автобус, после се оказа, че е с жълта книжка и така му се размина на ненормалника, без последствия. Тъй, както е опасно луд, продължава да се развява на свобода, освен ако няма интернет в кукувичарника, ама не ми се вярва!
цитирай
2. eltimir - Има и друго
07.12.2010 17:47
Тоя Мирослав Блажев - Атила се оказа освен луд, също и "кукличка мамина" на сегашния зам. министър на МВР Павлин Димитров. Навремето Павлин беше началник на ДС в Ботевград, та му знам и кътните зъбки на тоя мизерник. Блажев много бързо излезе от затвора и оттогава е изключително активен в Интернет. Изводите всеки може да си ги направи сам.
Впрочем ще кажа още две думи. Властите използват типове като "Атила", за да се мотивират, когато ограничават нашата свобода в Интернет. Точно затова според мен ние трябва да реагираме срещу такива.
цитирай
3. анонимен - яяяяя
08.12.2010 00:00
елтимир следя Ви от много време и мисля, че сте достатъчно умен за да не пишете глупости. Ще Ви кажа едно нещо на собствен риск:

Броя цигани в България е силно завишен. Реално те са около 500 000. Роми с 7 деца са изключение. Средно имат около 4 деца на семейство и минимум 1 от тези 4 деца не доживяват до зряла възраст (18 години).

В същото време медиите акцентират върху циганските семейства с повече деца. Данните от преброяването, които България е подала към ЦРУ и ги има на сайта им през 2001 година дават по-реална картина. За щастие тук държавата ни не може да манипулира, защото се следи от външни сили процеса на преброяване.

Все пак властта успя да създаде чувство, че ги броим малко, защото не се "пишат" цигани. Ако помислите колко безумно е това твърдение ще се съгласите с мен. Твърдя на 100%, че в почти всички случаи циганина си се отбелязва като циганин при преброяване. Може да Ви звучи смешно, но тези хора си ценят културата и си я харесват.
Целта е ясна - преместване на фокуса на проблемите и задействане на стария принцип за разделяне и владеене.

Бях останал с впечатление, че знаете как работи системата в България.

И един съвет - ако имате деца им помогнете да избягат от тази държава. Аз това ще направя.

Броя им изглежда троен заради вниманието върху тях.




Млад държавен служител и скоро американски гражданин.
цитирай
4. eltimir - Крайната цел
08.12.2010 00:07
Знам крайната цел и това ми е достатъчно. Крайната цел е ние, българите да бъдем изтребени и на наше място да се заселят други.
За чужбина съм опитвал, поне досега не успях. Попътувах и толкова. По тяхна покана и на техни разноски. Но като осъзнаят, че няма да играя по тяхната свирка, ме връщат обратно. Пак ще опитвам, но вече е много трудно. Със силно разклатено здраве съм, а финансово съм под нулата. Разчитам единствено на онова, което знам, защото твърде могъщи сили се опитват да се доберат до него. тази вечер започнах публикуването на книгата ми "Човеко, стани!", която си е едно истинско предизвикателство. До няколко дни ще опитам да я пусна цялата. Имам една друга, още по-предизвикателна. Вероятно ще пусна и нея. Та накрая или ще успея, или ще си счупя главата.
Знам бъдещето, знам какво предстои да се случи не само с България, но възможностите ми за действие и маневриране са силно ограничени.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996304
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031