Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2010 11:50 - Модифицират „Уикилийкс"
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2495 Коментари: 8 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вече се чудя какво да мисля. От една страна постоянно и навсякъде рекламират „Уикилийкс". Финансират го, при това със солидни суми. От друга страна подлагат създателите му на репресии. Накрая истината ще лъсне, ама за цялата истина в световен мащаб ще почакаме. Да видим как стоят неща у нас, в Булгейрия, в Мангалистан, в бившата държава, носила някога гордото име България. В страната, превърната от комунисти и от техните демокрадски продължители в турско-цигански кенеф.

У нас някой гений, някой демократичен рицар на маскираната като Истина Лъжа измислил нещо умно. Не цензура, а модификация. Първо цитирам модифицираното съобщение, а после ще обясня защо си имаме работка с модификация.
  "България спомената в нови разкрития на „Уикилийкс", този път за руската мафия"
"От Испания до България, руската мафия изглежда не само добре установена, но е и заподозряна във връзки с членове на руското държавно управление. Тази тревога се изразява в поверителни американски дипломатически документи, разкрити от "Уикилийкс" и публикувани в днешния брой на вестник "Монд".

В Испания американската дипломация приветства през август 2009 г. две големи операции - Тройка (2008-2009 г.) и Ависпа (2005-2007 г.) срещу руските мрежи, довели до арестуването на над 60 заподозрени, сред които четирима от осемте или десетте босове на руската мафия извън Русия, цитира разкритията Франс прес.

На заседание на американско-испанската работна група за борба с организираната престъпност в Мадрид прокурорът Хосе Гринда Гонсалес, който е ръководил операция Ависпа, заявил, че счита Беларус, Чечения и Русия за квазимафиотски държави и смята, че и Украйна ще се превърне в такава, разказва посолството на САЩ в Испания на 8 февруари 2010 г.

Испанският прокурор споменава възможни съществуващи връзки между някои от мафиотите в Испания и високопоставени руски официални представители. Той поставя "неполучилия отговор въпрос за обхвата на замесеността на руския премиер Владимир Путин в руската мафия", сочи американски поверителен дипломатически доклад, цитиран от БТА.

Американските дипломати обаче не установяват връзка между руските управленски върхове и мафията, отбелязва АФП.

Вестник "Монд" припомня в днешния си брой грамата на посолството на САЩ в София от 7 юли 2005 г. относно организираната престъпност в България.


"Русия продължава да упражнява значително влияние върху българската икономика чрез внос на енергоносители, включително суров петрол, природен газ и ядрено гориво", пише в грамата. Американското посолство споменава за дейностите в България на руска петролна компания, за която по онова време се смятало, че "има силни връзки с руските разузнавателни служби и организираната престъпност", отбелязва "Монд".

Вчера „Уикилийкс" публикува секретни документи, според които Съединените щати водят постоянна битка да пресекат притока на оръжия от източноевропейски страни за терористични групи и нестабилни режими в Близкия Изток. Американски служители са правили опити да се намесят в повече от десет международни сделки на страни като Украйна, България, Армения и Китай за доставки на оръжия на клиенти в Иран, Ирак, Йемен и Южен Судан."


Като ми говорят за енергийна зависимост на България, ме карат да се смея. Ние просто нямаме как да бъдем енергийно независими. Суровинно също сме зависими. Природна даденост, нищо не можем да направим. И ако не сме енергийно зависими от Русия, ще сме зависими от някой друг. От кого именно - това е истинската загадка, която не е чак толкова загадъчна.

Оръжейните доставки и оръжейните продажби. Те са съгласувани със специалистите от ЦРУ, американското, а не руското ЦРУ. Е, че Руската Мафия има силно, много силно, даже прекалено силно лоби там, както и сред американската администрация във Вашингтон е съвсем отделен въпрос. Същата Мафия има силно лоби и в Тел Авив.

А знаете ли защо Руската Мафия си има силни лобита там? Ами по простичката причина, че членовете и ръководителите на тази "Руска" Мафия са хазари. Евреи, според официалното определение. Сега картинката изясни ли ви се? Та сега се питам ще ги почваме ли евреите или все така ще продължим да плюем срещу Русия?
 



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. andrei - Все още нямам доверие на Русия!
08.12.2010 12:22
Нямам доверие и на САЩ!И двете империи са пред разпад,поради простата причина,че техните наедрели тела са вече трудно управляеми!Бъдещето и на Израел е мрачно!Предимството,което мислеха,че ще имат със създаването на собствена държава,се оказва,че е най-големият им недостатък и проблем!При нейното наличие,им е много по-трудно да провеждат и осъществяват политиката на КУКУВИЦАТА!Необходими са огромни ресурси,които тя не притежава!Темата е обширна и не се изчерпва в няколко реда.Просто маркирам една рамка за размисъл!Всичко е въпрос на време!
цитирай
2. eltimir - Има разлика
08.12.2010 12:33
Още през 1980 година твърдях, че СССР неизбежно ще се разпадне. Сега твърдя същото за САЩ. И все пак разлика има. Тя се съдържа във факта, че руснаците са народ, нация. Американците не са. Те са сбиротък от различни етноси и всеки етнос там се бори за надмощие. Русия ще бъде значително поокастрена в бъдеще. Обаче една руска държава ще продължи да съществува. Което не мога да кажа за американската държава. По простата причина, че там истински американци са само натиканите в резервати индиански племена.
Сега с този материал исках да покажа как подменят думичките, а с това и истинската същоност за едно или друго събитие.
цитирай
3. andrei - Русия също не е от един етнос,
08.12.2010 13:32
а съставена от десетки не руски народи!Процесът на отделяне на народи от руската държава е неизбежен.След време Русия,няма да надвишава петдесет милиона души.Може да ти се струва странно но малките народи и общности имат по-голям шанс за оцеляване,при катаклизми!В Израел има мощно анти-ционистко движение,с което управниците не могат да се справят!И това е само началото на един неудържим процес!Поздрав от мен!
цитирай
4. eltimir - Ще се разберем
08.12.2010 13:55
Виждам, че накрая ще стигнем до едно или поне до приблизително еднакво мнение. Говоря за създаване на бъдеща руска национална държава. Просто няма как руския народ да не създаде своя държава. В САЩ такава държава не може да бъде създадена, освен може би от индианците. По простата причина, че Щатите не се населяват от народ, а от сбирщина от народи. И сред тези народи не от вчера и не от днес е започнал процес на връщане към корените. Не съм ходил в Америка и нямам желание да отида. Но имам много приятели, които са живели дълго там, та все са ми разказали нещичко.
цитирай
5. andrei - Да ти кажа откровено,
08.12.2010 14:33
дали ще ги има Русия и САЩ,ми е безразлично.Дали евреите ще се избият сами помежду си,което е много вероятно-ми е също безразлично.Не ми е безразлична обаче съдбата на България и всякакви посегателства срещу нея от когото и да било.Не понасям да наричат българите славяни!Не понасям русофилските тежнения на комунистите и техните слуги,като сърбите например!Не понасям американските посегателства върху управлението на страната!Не понасям и родните предатели,които преиначават българската история в полза на чужди интереси!Не понасям още много неща,чиято цел е разпокъсването на България и изкуствено насаждане на вражда,между нейните граждани!Каквото и да стане занапред името на България ще пребъде и ще свети!
цитирай
6. eltimir - Сложно е
08.12.2010 14:40
Нещата изобщо не са така прости, нито така еднозначни, както понякога ни се иска. Ние не се намираме на изолиран от цялата Вселена остров и световните процеси ни влияят и ни засягат. Често ни се налага да избираме не между добро и зло, а между по-голяма и по-малка злина.
Дали България ще я има, изобщо не се знае. Срещу нас, българите в момента се извършва невиждан геноцид. Подменя се етническата карта на страната ни. Управлението е в ръцете или на небългари или на техни слуги, на техни безскрупулни подлоги. А народът чака да паднат топките на коча. тоест да стане чудо. Нито топките на коча ще паднат, нито чудо ще се случи, ако ние стоим все така безучастни и равнодушни. Чудото ще се случи, само ако наберем куража да го случим. И тук възниква въпроса: можем ли да се справим сами, без чужда помощ?
Ако можем, чудесно! Да го направим. Но ако не можем, ако не са ни останали достатъчно сили, ако врагът е несравнимо по-силен от нас? Тогава?
цитирай
7. анонимен - Четете
24.05.2011 00:26
Юнаци ....човечеството навлиза в полосата на АНТИХРИСТИЯНСТВОТО заради това се случват тези случки на света и в частност на БГ...Преди няколко години самият аз започнах изследвания по този въпрос. То сега съществува, отчасти все още в моя ум: но аз се задълбочих в него, за да разбера, философията на днешното време и се оказа че тя е именно отстъплението от Христа ..и по точно утвърждаването на БЕЗБОЖИЕТО (което убеден съм най-ясно е изразено от Ницше и от един герой на Достоевски и се заключава във фразата:”Бог е мъртъв, следователно човек става Бог и всичко е възможно и позволено на човека”...това..е..сърцевината..на..съврменния..нихилизъм,.. анархизъм и антихристиянство и всичко останало си идва на мястото, и съвременните философи, писатели, художници и всякакви творци, стават разбираеми и повече или по-малко ясни, това е истината.....
Това е проблема момчета и не търсете другаде..Колкото по явно става остъплението от Христанството толкоз по яростни ще са бедствията за човеците...
цитирай
8. анонимен - Четете
24.05.2011 00:38
И още нещо ...тангри мангри приказки от 1001 нощ..зарежете тези детски залъгалки ..намерете някой свестен ПРАВОСЛАВЕН свещенник да ви разкрие тайнствата на Православието .. четете Библията участвайте в богослуженията ..че идват лоши времена през които всеки сам ще трябва да се спасява ...като се надява на Господа Иисуса Христа който затова даде откуп живота си за тези които се като се надяват на него да не погинат..всичко друго са празни работи...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996663
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031