Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2010 09:28 - Боже, спаси ни от полицията
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 4174 Коментари: 8 Гласове:
8

Последна промяна: 10.12.2010 09:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Виждате как полицаи арестуват полицай. Полицаят е обвинен в умишлено убийство. Следват 24 часов арест и служебно мъмрене. И глоба. Пет лева глоба.

Още от комунистическо време се знае, че най-големият престъпник в България са службите, упълномощени от закона да се борят срещу престъпността. Преди 1989 година това бяха ДС и милицията, сега са ДАНС, ГДБОП и полицията. С идването на демокрацията нещата не само не се подобриха, но се влошиха още повече. Днес цялото вътрешно министерство не се занимава с нищо друго, освен с изкарване на пари.

Проституция, наркотрафик и наркоразпространение, убийства, сътрудничество с международни терористи, контрабанда – ето ви го портретът на ведомството, оглавяван от милионера Цветанчов. Не че при Михаил Миков, при Румен Петков или при някой от предишните беше по-различно. Сега обаче, с благословията на Цветанчов и другия убиец – Бойко Борисов, играта съвсем загрубя.

Няколко заглавия от новините, за да не бъда съвсем голословен. Взех ги само от една Интернет страница. Не ми се рови повече, а бих могъл да цитирам стотици такива само от един месец:

„Обвиниха в умишлено убийство петрички полицай”

„Арестуваха полицай, съучастник в убийство”

„Шефове на полицай Каламски крили престъпленията му”

„Дрога в бара на обвинения в убийство полицай Каламски”

И кратко описание на случая, заедно с портрет на образцовия убиец:

„30-годишният Димитър Груев от село Михнево бе убит на 4-и срещу 5-и декември след жестоки удари в главата с ръце и крака от полицая Евтим Каламски, в съучастие с двама млади мъже от село Рупите. Престъплението бе извършено в бара на Каламски. Благоевградският съдия Мартарита Коцева постанови за Евтим Каламски постоянна мярка "задържане под стража". В ареста остават и съучастниците му Богомил Кунгалов и Стоян Марков от петричкото село Рупите. "Не съм искал да убивам Димитър. Само го догоних до колата му, за да му взема ключовете, тъй като беше много пиян", каза пред съдия Коцева полицейският служител Евтим Каламски. Той е полицай повече от 18 години. В кадровото му досие има две дисциплинарни наказания "порицание" и "мъмрене". Вписана е и служебна благодарност от МВР през 2002 година.”

image

 

Нима винаги, когато искат така наречената държава да спази закона, нейните обитатели трябва да се вдигат на бунт?

Ама все пак го арестували, ще кажете. Да, арестували го, едва след като съселяните на убития се вдигнали на бунт. Та нямало как. Сега обаче искам да задам един въпрос. Защо полицаите си позволяват съвсем открито, съвсем демонстративно да убиват невинни хора? Ще ви кажа. Защото държавата им дава пример за такива убийства. Държавата в лицето на другите държавни институции непрекъснато им внушава, че убийствата на невинни, и особено на бедни българи не е никакво престъпление, а е дълг към демокрацията, към либерализма, към Партиите и лично към Бойко Борисов. Веднага давам пример:

„Националната здравноосигурителна каса е отказала да заплати на болница „Св. Иван Рилски" лечението на 70 души, сред които и актьорът Христо Мутафчиев. Това съобщи за Дарик шефът на лечебното заведение доктор Дечо Дечев.

Всичките пациенти са приети по спешност и не е имало как да бъдат върнати, заяви докторът. От болницата са взели решение да предявят иск в съда срещу здравната каса.

Д-р Дечо Дечев: „Случаят с Христо Мутафчиев е в групата на - примерно за нашата болница само за октомври са около 30 случая, за ноември са около 40, значи общо става дума за 70 случая, за които касата отказва да плати. Аргументите им са, че добрият мениджър трябвало да може да предвиди спешните случаи, което са пълни глупости, защото случаят е спешен, защото не е предвиден. Той ако е планов болен, ще го предвидиш, но в края на краищата да оставим хората да умират по улиците? Това, което се получава в момента, имаме писмен отказ от здравната каса в София за тези пътеки, които са над лимита, който е посочила касата и ние вече имаме право да предявим иск в съда, защото имаме действащ договор с касата, в който пише изрично, че тя е длъжна да ги плати".”

Според Бойко и според неговите министри, един лекар извършва престъпление когато помогне на неплатежоспособен българин. За мангалите и джагалите това не се отнася. Те са галениците на Бойко, на Сорос, на Изсраел, САЩ и Саркози. Те са децата на демокрацията. Ние сме излишни. Ние сме предназначени за убиване. Е, още ли не са ви настръхнали косите от мисълта, че живеете в една такава държава на ужасите, която отдавна е престанала да бъде държава?

Какво още мога да кажа? Боже, спаси ни от полицията! Спаси ни от българоубийствената държава! Спаси ни от държавни служители и от политици убийци. Спаси ни Ти, защо няма друг кой да го направи…

 




Гласувай:
8



1. eltimir - Престъпниците
10.12.2010 09:55
Ако Цветанчо Цветанчов заяви, че е невинен, то аз, от свое име го питам защо продължава да държи за свой заместник Павлин Димитров? Същият тоя бивш ДС шеф Павлин Димитров, помака от село Гложане, когото вече пета година обвинявам в съучастие в терористичен акт? Цветанчов не само не е невинен. Със своето мълчание той също става съучастник на терористи. Всъщност има ли някой от гадната им пасмина, който да не е бандит и престъпник?
цитирай
2. sande - Абе, какво става с тези макета, много се развилняха нещо?
10.12.2010 10:22
Много лошо е, ако вместо да разчитаме на полицията да ни пази, трябва да се пазиме от нея?
Накъде отиваме?

Поздрави за автора!
цитирай
3. karambol5 - Поздрави за автора и от мен ! Боже, ...
10.12.2010 10:25
Поздрави за автора и от мен !
Боже ,отсъди справедливо !
цитирай
4. анонимен - nakata
10.12.2010 10:43
"Родната полиция ни пази" се занимава само с организираната престъпност на знакови фигури които са неудобни на власта в момента.Останалите кокошкарски работи,или това че някой някого убил, или мангалите са се развихрили и са крали и ограбвали невинни старци по селата е -маловажно. Така е според главния шериф на държавата Цуцко-Цвъ,цвъ. Няма сега да оставим главните политически задачи,заради маловажни неща я.
цитирай
5. eltimir - Конкуренция
10.12.2010 11:32
nakata, на това се казва отстраняване на конкуренцията. Всъщност така е тяхната идеологическа философия, философията на либералната демокрация. Тя гласи: "Всичко в името на печалбата, всичко в името на парите и властта". А пък останалото, човешкия живот, мат,ряла, тоест народа, морал, закони, принципи - всичко това са глезотии, на които не бива да се обръща никакво внимание.
Абе, техната верица мръсна крадлива! Докога ще продължаваме да им верваме и да играем по правилата на българубийствената им игра? Ако им стиска да ме съдят за тези думи, ама те няма да ме съдят. Защото в досието ми пише, че ми стиска пред така наречения съд да изрека още по-силни думи. Що нямаше повечко шашкъни като мен? Досега да сме наврели цялата политическа класа, барабар с нейната комунистическа класова борба на кучето в задн... Извинете, в козината.
цитирай
6. анонимен - МОЛЯ , ДА ЗАПИТАМ:
10.12.2010 15:50
ЗАЩО ТРЯБВА АЗ, БЪЛГАРСКИЯТ РЕДОВЕН ВНОСИТЕЛ В ЗДРАВНАТА КАСА И РЕДОВЕН ПЛАТЕЦ НА ДАНЪЦИТЕ В БЮДЖЕТА----ДА ПЛАЩАМ ЗА ОТБОР НЕГОДНИЦИ ,МЪРЗЕЛИВЦИ И ХРАНТУТНИЦИ, КОИТО НЕ СИ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИ И ДАНЪЦИ----ЗАЩОТО БИЛИ ,...СОЦИАЛНО СЛАБИ И БЕЗПАРИЧНИ????!

НА СЕЛО --ИМА ДОСТАТЪЧНО РАБОТА ,ЗА ВСИЧКИ ,ЖЕЛАЕЩИ ДА РАБОТЯТ!!!!
БЪЛГАРИЯ ВНАСЯ ,СЕЛСКО-СТОПАНСКИ СУРОВИНИ,....ЗАЩОТО ЗЕМЯТА ПУСТЕЕ!
КОЙТО НЯМА РАБОТА---ДА СИ ВЗЕМЕ ЗЕМЯ ПОД АРЕНДА ...И ДА РАБОТИ ,ЗА ДА СЕ ИЗДЪРЖА И ДА СИ ПЛАЩА ОСИГУРОВКИТЕ!!

КОЙТО НЕ РАБОТИ---НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕ.... И ДА СЕ ЛЕКУВА!
НИКОЙ НЕ БИВА ДА ЧАКА НА ГОТОВО!
НЕКА МРЕ, ОТ ГЛАД!
МОЖЕ ДА Е ЖЕСТОКО ...НО, Е СПРАВЕДЛИВО!
цитирай
7. анонимен - нашата полиция
29.12.2010 14:42
1970г поради липса на финансови средства реших да отида във военно училище бях отличник но кварталния ми попречи като писал че баба ми е вярваща. и ми скриха документите но добри хора дори нарушиха закона да ми помогнат бях 17г офицер .след това работих като частна фирма то не бяха изнудвания .над 10 кражби които не бяха открити .сега получавам съобщения поради изтекла давност се пекратява издирването.краде и ако се оплачиш в полицията идва полицай и започва да те убеждава че той има право да краде защото е беден.или наркоман .и т н и ако не си потърсиш преписката всичко се затулва друг случай женицата която няма и завършен 8-и клас плюе и псува правиш и забележка тя се нахвърля да се бие полицаят след това идва да те убеждава че мъжа и умрял /преди година/ и затова пие и се бие и според него не е виновна.друг случай седиш в кафенето с приятел кучето е до теб но на другата маса пиян в 11ч наобяд се меси в разговорите и понеже не му обръщаме внимание започва да кара внука си да хвърля камъни по кучето когато се стигна до конфликт отиде и докара полицаи които бяха млади ммомчета и не му обърнали внимание но се оказа в последствие че бил бивш фатмак и намерил няколко полицаи които писали фалшиви свидетелски показания за да ме изнудват и се стигна до съд друг случай преди 10г дйдоха двама мутри да ме *убеждават * за охрана дори ми взеха една машина - аз затворих вратата те извадиха оръжие аз грабнах един сап и извиках полиция дойдоха полицаите прибраха и машината .в полицията се оказа че са тяхни колеги и ме държаха над час в коридора като престъпник докато вътре си пиеха кафе и се смееха със задържаните и когато нахлух в стаята на началника им ме заплашиха със арест края на историята - след повече от година разкатаване един от полицаите разбра че няма да се откажа и призна че преписката е приключена отдавна и когато отидох в прокуратурата и прочетох че няма престъпление а машината е купена от двете мутри но не съм им издал касова бележка и това е въз основа
цитирай
8. анонимен - нашата полиция
29.12.2010 15:02
продължавам - какво се е променило за 40г ПИСАТЕЛЯТ ГЕОРГИ МАРКОВ беше ги кръстил *народни синове* - ниско образувание
изпълняват поръчки и пазят партийните велможи
те са над закона и морала
сега
*безполезни горди добре платени*
три пъти повече отколкото в Румъния
и 10 -20 пъти повече отколкото в Европа и се множат
на всеки осъден пестъпник се падат по 30 или 40полицаи
предлагам ви изход
1*да уволним всички полицаи 10пъти по -евтино ще ни излезе да плащаме на престъпниците и да си живеят живота
или
2*да създадем на полицаите и другитте държавни циновници некомфорта среда /само за изродите сигурно е че са над 60% от списъчния състав/ като се борим до край за правата си .търсим съмишленици и се организираме защитаваме се един друг не се страхуваме и не даваме подкупи .трябва да ги накараме да си вършат работата от теб започва за да станем много


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3005429
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930