Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2010 12:43 - Жреци на Златния Телец
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 3426 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 

Ако кажете, че снимката е неприлична, ще трябва да признаете, че и правосъдието ни е неприлично. Аз от своя страна твърдя, че снимката е къде-къде по-прилична от неприличните деяния на нашето масонско правосъдие.

„Когато разкриват нещо сензационно, целта е пренасочване на вниманието, за да бъде скрито друго, още по-сензационно.”

Разкриха имената на 34-ма масони в съдебната система. Мирише ми на манипулация. Първо, защото не само 34-ма, а са много повече. И второ, защото както цялата ни така наречена власт е масонска, също толкова масонско е и правосъдието ни. Какво значи това?

Това значи, че на практика ние нямаме нито власт, нито правосъдие. Защо? Защото масоните не признават нито морал, нито съвест, нито справедливост, нито чест, нито достойнство. За тях човешкият живот нищо не означава. За тях властта и печалбата са всичко. Няма закони, няма правила, няма човечност. Има власт, пари и злато, злато власт и пари.

Вижте още веднъж голото хоро на снимката. И ако недай Боже ви се случи по някакъв повод да застанете пред съда знайте: всеки един от съдиите пред вас, всеки един от магистратите, служителите на масонската съдебна власт би могъл да е някой от тези на веселата снимчица.

А сега прочетете имената на част от тях, само не забравяйте, че изнесената истина е едва мъничко късче от цялата кошмарна Истина:

„Българският "Уикилийкс": 34-ма в съдебната система са масони”

„Според сайта в списъка са бившият министър на правосъдието Антон Станков, шефът на етичната комисия към ВСС Цони Цонев, Веселин Пенгезов и др.

Информация за масонска ложа в съдебната система и списък с масони-магистрати е сред новопоявилите се публикации в сайта "Болканлийкс". Публикувани са 34 имена. Ето целия списък с масони според сайта:

Антон Станков, Атанас Вълков, Веселин Пенгезов, Даниел Минов, Димитър Райчев, Иван Михайлов,

Илиян Кършев, Константин Симеонов, Красимир Аршинков, Маргарит Ганев, Росен Русев, Росен Сираков,

Тодор Тодоров, Тоньо Тонев, Цони Цонев, Янко Бъчваров, Вилма Василева, Катя Вълкова, Марина Анкова,

Михаела Аршинкова, Ганка Цонева, Галина Тонева, Росица Минова, Стойна Колева, Нели Шопова, Денка Русева, Магдалена Пенгезова, Миглена Балджиева, Димитра Толика, Ирина Симеонова, Донка Сиракова, Тоничка Кисьова, Иванка Карчева, Меглена Ангелова-Цацарова.

Дали тяхната клетва да защитават публичния интерес има приоритет пред клетвата дадена пред "братството"?, пише "Болканлийкс" и отговаря -  Вероятно председателят на етичната комисия към ВСС Цони Цонев, който е член на ложата има отговор на този въпрос.

Както БЛИЦ вече писа, за създател на добилия известност като "българския "Уикилийкс", сайт, е смятан Атанас Чобанов, живеещ в Париж.

Той е блогър, журналист на свободна практика, създател на партии, независим кандидат за евродепутат и организатор на няколко срещи в „Червената къща” за медиите в България. Отскоро той и Асен Йорданов – син на поета Недялко Йорданов и разследващ журналист, който нашумя преди време покрай репресии заради няколко свои публикации, публикуват независимото издание "Биволът". Йорданов получи наградата Leipzig Media Award в рамките на Първия медиен конгрес в Лайпциг през октомври тази година.”



Тагове:   морал,   масони,   мамон,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996907
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031