Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2010 15:15 - Малките кукли от „голямата политика”
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 5046 Коментари: 1 Гласове:
3



image

Едни и същи са. Никаква разлика между тях. Вечно гладни прасета. Коя ли е обаче голямата Свиня, мамичката политическа им коя е? И до нея ще стигнем. Когато й везем прасенцата, ще я чуем да квичи. Обещавам ви! А ние с вас накрая ще ядем свинско.

Сега ще препечатам няколко статии, разкриващи моралния облик на така наречените политици. Прочетете колко струват и решете сами дали да имате доверие на такива.

Алексей Петров влиза в политиката

13 октомври 2010, 19:26

 

България винаги е управлявана от бивши или бъдещи затворници, припомни Трактора

Алексей Петров влиза в политиката, стана ясно след изявленията на председателя и зам.-председателя на РЗС Яне Янев и Атанас Семов. "Алексей Петров сподели еднозначно готовността да се захване с активна политическа дейност, тъй като очевидно това се налага", каза Семов, след като гостува в дома на Трактора.

Имало е хора, които са признали пред Алексей Петров, че им е било поръчано да осъществят определен акт – посегателство срещу него, но той обеща да разкаже за това подробно на медиите, каза Семов в отговор на въпрос дали са говорили и на тази тема. В хода на разговора бившият агент на ДАНС е припомнил една мъдрост на Атанас Буров, че България винаги е управлявана от бивши или бъдещи затворници.

2 млн. евро струвала свободата на Алексей Петров?

14 октомври 2010, 07:38

2 милиона евро е струвала свободата на Алексей Петров, пише днес Монитор. Тази мълва обиколи вчера коридорите на Съдебната палата. Средствата са били осигурени от спрягания за „мозък” на Наглите Хамстера, за когото отдавна се знае, че е в топла връзка с Трактора. Парите са били разпределени между експерти и съдии.

Между два и пет милиона лева струва откупът „свобода” по неписаните, но стриктно спазвани тарифи в съдийското съсловие на апелативно ниво. Там решенията не подлежат на обжалване, което вдига тарифата.

Октай: Местни ДПС дерибеи яли, пили и застреляли сервитьорка

14 октомври 2010, 08:31

В затворените региони, където е ДПС, не действа никакъв закон, заяви по Нова телевизия Осман Октай, бивш депутат от ДПС и бивша дясна ръка на Ахмед Доган.

Той отново нападна Гюнай Сефер, който в момента е подсъдим за документни измами и комисията “Кушлев” запорира имотите му.

Според Октай Сефер е криминално проявен и тормози висша данъчна служителка.

В Исперих компания от местни дерибеи от ДПС яла, пила и се веселила, а след това застреляли сервитьорката, разказа Октай.

Осман Октай: Човекът на Доган – Гюнай Сефер, се наложи чрез убийства и изнасилвания!

12 октомври 2010, 00:15

Комисията за отнемане на престъпно придобито имущество, ръководена от проф. Стоян Кушлев, нанесе удар и срещу един от най-приближените на Ахмед Доган – депутата Гюнай Сефер.

Запорираното имане на дясната ръка на Сокола за около 2 млн. лева включва апартаменти в София, 23 автомобила, голям имот от 50 декара в Дулово, в който има работилници и лаборатория. Срещу Сефер ще има и друг иск на стойност 8 млн. лева. Обвиненията на прокуратурата са, че той е използвал документи с невярно съдържание, за да се облагодетелства с чуждо имущество.

Междувременно се разбра, че Мария Мургина е покровителствала фирми на човека на Доган. Според проф. Стоян Кушлев разликата между доходите и имуществото на скандалния депутат са в размер на 17 хиляди минимални работни заплати!!! Месеци преди да се случи това, Осман Октай в интервю за „ШОУ” спомена, че Сефер има криминално минало и го определи като “бухалката на Доган”. А един от бизнеспартньорите му сподели, че Гюнай е подтикнал към самоубийство Ахмед Емин, като го е тормозил психически.

/…/ А Сефер, който е бивш престъпник и лежал в затвора, тероризира и местното население като - забележете - има убийства, отвличания, изнасилвания... От такива хора като него зависи поминъкът на всяко семейство, зависи дали ще имат хляб – защото те контролират магазините; дали ще има ток, защото те контролират Енергото и могат да ти спрат тока дори да си изряден платец; те контролират това дали ще имаш отопление чрез дърва, защото там парно няма. Те контролират абсолютно целия живот на населението.

- Говорите за убийства, за отвличания, за изнасилвания...?

- Да, да, в региона има много загадъчни такива случаи. Ето, например той взе от горското Каракос бивша административна сграда. А тази сграда беше модернизирана от едно момче и беше направена като хотелски комплекс. И впоследствие то беше отстранено от хотела. Това момче имаше претенции за това, че е вложило огромни средства, за да направи от една административна сграда хотелски и ресторантски комплекс. Изненадващо те му дадоха една горска хижа в Сидово, Тутраканско, но впоследствие момчето беше пребито като куче и умря.

image

Забравят ли нещо нашите политици и какво? Забравят, че не са господари, а само наместници. Забравят, че не са собственици, а само временно им е поверено някакво имущество. Забравят, че са средство, а не цел. Забравят как са постъпвали някогашните им господари със средства като тях.

Карикатурата горе е от времето на Френската революция. Масоните доведоха страната до положението, което виждате. Едни гладуват, други преяждат. Преяждащи партийци и гладуващи плебеи. До същото положение е доведена и днешна България. После организираха „спонтанна” революция и избиха преяждащите партийци, тоест патриции. Качиха ги на ешафода и им отрязаха партийните главици. После организираха „спонтанна” контрареволюция и избиха убийците на партийците. После имаше още убийства и още контраубийства. Убийствата продължават и до днес. Убийствата ще продължат и занапред. Включително убийствата на „големите” преяждащи играчи от аматьорския политически театър в бивша България.

Топ журналистът Григор Лилов:

Маджо е набъркан в смъртта на 17-годишно момиче

Освен Илия Божинов и баща му си отиде по мистериозен начин.

Какво става с големите босове в България? Къде е Маджо? Той бил почтен човек, така ли - и за него написах 400 страници, при положение че до момента никой не е писал, като изключим покойния Георги Стоев. Покрай тези далавери има трупове. Ситуациите при него често завършват със смърт, включително трупът на едно 17-годишно момиче, но случаят беше потулен от горе до долу! Известно ли ти е, че Маджо е дипломиран педагог? В утрешния ден би могъл да бъде педагог на нашите деца?! Нека не смятаме, че ВИС вече не съществува, че СИК била разцепена... Те си съществуват, работят си и, повярвай ми, продължават да си занимават със старите неща - наркотици, амфетамини и т.н. И политиците продължават удобно да си мълчат.

- Кое е това момиче, при какви обстоятелства е загинало?

- Засега се въздържам да коментирам детайлите. Мога да кажа само, че Маджо имаше модна агенция "Евромоделс". Всъщност тя се водеше собственост на личния му адвокат Аврамов. Той също е мъртъв. Въпросното момиче - Петя, е било на 17 години, когато загива при абсурдна ситуация на бул. "България". Цели две коли от насрещното платно я връхлитат. Шофьорът в нейната кола оцелява, но момичето - не.

Абсурдът е, че цели две коли навлизат в насрещното едновременно, като камикадзета. След смъртта на манекенката почва да се проучва нейният път и се стига до курорта Боровец, където тя е правила компания на гостуващия ни тогава еврокомисар Франко Фратини. Край него са били и Румен Петков, и Румен Овчаров, и други овластени лица. Тогава на власт беше тройната коалиция, разследването срещу Маргините бе стартирало, Маджо бе призоваван като свидетел в съдебна зала и дори властта го охраняваше. Съществува хипотеза, че манекенката е чула нещо, което не е трябвало да чуе.

- Гриша, чух, че ровиш и около внезапната смърт на политика Илия Божинов?

- Така е, неизвестните величини стават все повече. Замислих се, когато почина Илия Божинов. Питах се - случайно ли е или не! Доскоро той беше ключова фигура в БСП. Беше споделил, че му е писнало да мълчи и го цитирах със скандални разкрития във втория том на “Тайните на Големите играчи”. Пишех книгата си, когато научих за случилото се и веднага направих проверка. Оказа се, че са го откарали в събота в болницата, където до понеделник никой не си е мръднал пръста да направи каквото и да е за него - скенер, рентген...

Просто ей така са го оставили в леглото и в понеделник при визитацията го открили мъртъв! Не може да си приет с остра стомашна криза, с жизнени показатели - всички извън нормата и да не те поставят в интензивното. Има нещо много гнило и много мръсно в цялата тази история.

- Защо не допуснеш немарливост, а търсиш конспирацията?

- Знаеш ли, че освен той и баща му - Тодор Божинов, напусна белия свят по мистериозен според мен начин.

Умря от инфаркт при абсолютно здраво сърце.

Когато семейството поиска аутопсия, тя беше отказана, когато се обърна към прокуратурата за ексхумация на трупа - също получи отказ! Баща му беше член на Политбюро. Преди време дойде при мен със същите думи, както сина му - “стига с това мълчание!”. Носеше папка, по-скоро том - много дебел и сензационен, в който бяха описани доста от „куфарчетата” - пари, сметки и задгранични авоари, прехвърлени на частни лица. Тогава му отказах с думите, че не мога да го пусна в момента, защото по всяка вероятност още преди материалът да се появи, той ще е мъртъв. Сигурен бях, че нямаше да се намери и издание, което да рискува.

Накратко - исках месец време за техническа подготовка и подкрепа от чужбина: първо, за да се появи публикацията и второ - да се гарантира, доколкото е възможно, сигурността му. Ала той отишъл и при мой колега - журналист. Какво е ставало, не знам, но буквално дни след това Тодор Божинов беше мъртъв! Струва ми се, че синът му Илия сподели същата съдба. Още повече че той беше в остър конфликт с БСП и ги напусна, после дойде конфликтът с президентството, после този с правителството на Станишев, нагорещи се сблъсъкът с Алексей Петров - Трактора…

- Виждаш ли някакъв аналог между съдбата на Илия Божинов и тази на Георги Марков?

- Не! Георги Марков беше дисидент и се превърна в жертва на студената война, докато Илия Божинов искаше да прави разкрития и вероятно стана жертва на мафията. Писателят беше прострелян чрез чадър с отровни сачми, а Божинов никой не го е гърмял. Но навремето, преди години на една уличка в „Лозенец” съществуваше лаборатория, която се наричаше Проблемна научно-изследователска лаборатория по биоелектроника. Секретна - официално се водеше към просветата, а де факто на пряко подчинение на УБО и Секретариата на ЦК на БКП. Тя е сред големите тайни на тоталитаризма.

От една страна, научното звено гарантираше с технически средства безопасността на ръководството на държавата и на Политбюро. От друга, пак с тези способи спомагаше за ликвидирането на неудобните. За нея разказвам в “Тайните…” - например да се изпуши цигара от даден човек в някаква компания, на него нищо да не му стане, но като резултат да умре друг човек от същата компания, който е имал белодробно или чернодробно заболяване... Програмата на тази лаборатория беше разписана с 6 подписа на членове на Политбюро. Така че съвсем не е необходимо да убиеш някого открито - достатъчно е дори да го оставиш без лекарски грижи, ако знаеш заболяването му. И “лекичко” да помогнеш състоянието му да се влоши до идването на “естествената” смърт.

- Защо според теб Никола Филчев реши да проговори точно сега? Поддържаш ли версията на Едвин Сугарев, че Никола Филчев е физическият убиец на ямболската адвокатка Надежда Георгиева?

- Аз се придържам към друга версия - още по-скандална, понеже по веригата на един от нейните любовници - Кристиян Маслев, са навързани купчина трупове. Мисля, че е научила прекалено много за родния „Биг брадър”. Иде реч за една фирма, която образно съм назовал така. Тя обслужва компютърните системи на Министерския съвет, Президентството, Парламента, на МВР и секретните служби, поддържа системите на ДАНС, ЕСГРАОН, НСИ, маса министерства и ведомства, представителството на НАТО в България, делегацията на Европейската комисия у нас, дори камерите по софийските кръстовища… Сред мъртвите последната по веригата е именно ямболската адвокатка. В нейното убийство Филчев с абсолютна сигурност няма никакъв пръст и мисля, че тази версия някой я е подхвърлил на Сугарев...

- ...вероятно за отклоняване на вниманието в друга посока?!

- Точно така. Да се отклони вниманието от онова, което действително е станало зад кулисите. Иначе се засягат огромни интереси - финансови, информационни, на националната сигурност. Чрез тези системи се знае всичко за всеки един от нас.

- Защо избухна точно сега този скандал с бившия главен прокурор?

- Той е с международни измерения и неслучайно Филчев атакува американското посолство. Има стари сметки за уреждане между него и Америка! Те са в един украински самолет, който кацна на летище Бургас с оръжие за Йемен, а чрез него - за терористите от Ал Кайда. Националната служба за сигурност арестува самолета. Тогава в прокуратурата се оправдаха с липса на документи, не удължиха ареста на самолета и той беше освободен. Едва ли Цветан Цветанов би набрал куража да обвини един главен прокурор на Републиката, макар и бивш, ако зад него не стоеше могъща сила. Но тази могъща сила в никакъв случай не се нарича Бойко Борисов. България е колония едновременно на три столици - Брюксел, Москва и Вашингтон. Кръстосват се всякакви интереси по всякакъв начин. А

Филчев е човек, който тясно работеше с една от тези столици - Москва.

Някои хора са забравили, но аз добре помня - той беше човекът, който носеше лични послания от Владимир Путин до наши премиери, което е знак на особено високо доверие. 

- Как смяташ, ще осъдят ли Алексей Петров?

- Ще влачат делото му до президентските избори и в крайна сметка ще мине между капките. Срещу него няма сериозен доказателствен материал. Провалът на разследващите органи е пълен. Истината е, че бившата барета е неуязвима - сериозна присъда срещу него е възможна единствено ако засегне кукловодите му - политици и тайни олигарси. Затова ще си останем само с имената им по страниците на някоя и друга книга, но не и по страниците на съдебните процеси.



Тагове:   обесване,   морал,   масони,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - ПОСРЕДНИКЪТ,
12.12.2010 14:55
МЕЖДУ СВИНЯТА И ТАКА ЛЮБИМАТА И И ЖИЗНЕНО ВАЖНА ПОМИЯ,УВИ, Е НАЙ-
МРЪСНОТО СЪЗДАНИЕ НА МАЙКАТА ПРИРОДА,САМОНАРЕКЛО СЕ...ЧОВЕК("ЧОВЕШ-
КАТА" ПРИРОДА)!
БАУ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996193
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031