Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2010 08:17 - Ще съдят Боян Расате
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 9116 Коментари: 8 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Боян Станков – Расате. Човекът, срещу когото ДПС, „Цион”, „Шалом”, БХК и дебелата мазна свиня Ирен се чудят вече още какво обвинение да отправят. Моята препоръка е да си извикат някой писател-фантаст. Те обвиненията срещу Боян като гледам, са от фантастични нагоре.

Поне така иска Красимир Кънев от анти/Българския Хелзинкски комитет. А пък вътрешният Цветанчов се пошегувал, че той, Боян е свикнал да си го отнася, даже когато хал хабер понятие си няма за какво го обвиняват. Първо новинарското съобщение за причините.

„Изроди напиха с ракия децата си и убиха едно от тях

Осемгодишното момиченце си отишло след удар с тежък и тъп предмет

Пияни "родители" убиха едно от децата си след пиянска свада, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Ловеч. Драмата се е разиграла в дома на семейството в Луковитско село, но от МВР не уточняват неговото име. Осемгодишното момиченце си отишло след удар с тежък и тъп предмет.

Мъжът - на 45 години, и съпругата му - на 38, решили да борят студа с греяна ракия. Двамата извикали и малките - две близначки на 8 години, едно дете на 5 години и едно на 3 години. След като пресушили няколко питиета, възрастните започнали да се карат. Накрая се спречкали и се стигнало до бой, при който едното от близначетата не издържало физически и починало.

Все още не е ясно кой е нанесъл фаталния удар. Пристигналите на място полицаи отчели, че майката е от ромски произход и има 2,75 промила алкохол в кръвта. Бащата е българин и е с по-малко от 1 промил алкохол в кръвта, т.е. - бил е сравнително адекватен по време на убийството.

Ужасяващото, е че децата също са пили ракия. Резултатът от пробата на загиналото момиченце все още не е оповестен. В кръвта на оцелялата близначка обаче са регистрирани 1,6 промила алкохол.”

Сега ще ме питате какво общо има Боян с изродите цигани и с тяхната изродска постъпка. Нищо общо няма. Ами защо тогава ще го съдят? Как защо? Убито е циганче. Значи имаме проява на расизъм. И тъй като мангустите-убийци не могат да бъдат съдени за расизъм, Кънев и подчиненият му Цветанчов решили да си намерят за тази цел някой български расист. Като най-подходящ такъв те избрали Боян Станков – Расате. Боян не само вече си е набеден за расист, ами е свикнал да бъде съден невинен.

Може би нещо да не е точно така, както го описвам. Може би някъде нещо да съм объркал. И все пак ситуацията в Мангалистан е точно такава. Цигански мангал вземе та извърши престъпление, а под ударите на демократичния расистки закон във всички случаи попада българин. За предпочитане невинен. Защо в конкретния случай това да не бъде Боян? Още повече като вземем под внимание факта, че някаква дебела, мазна ДПС свиня напоследък нещо се е заяла с него и му отправя най-различни абсурдни обвинения. Та какво пречи да му се добави още едно такова?

Да живее либералната демокрация, да живее позитивния расизъм! А българите да мрат.

 


Тагове:   расизъм,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Да, а ма не..
13.12.2010 09:41
Гледах по телевизията - свекървата беше българка, блондинка, добре облечена, адекватна и достатъчно образована.
Бащата е бял боклук. Оженил се е за циганка с близначки от първи брак и имат две техни деца. За съжаление....
цитирай
2. eltimir - Маугли
13.12.2010 09:47
Практиката е показала, че човешки деца, отгледани от животни сами се превръщат в животни. Докато животни, отгледани от хора никога не се превръщат в хора. Напук на всякакви теории, реалността е такава.
Българи, сближили се с цигани се поциганчват. Като Цветелин Кънчев, например. Докато цигани, отраснали сред българи пак си остават гнусни мангали. Такива, като Иван Йорданов Костов.
Умният Маугли съществува само във въобръжението на Киплинг.
цитирай
3. eltimir - Плодовете на демокрацията
13.12.2010 09:55
Ето ви го циганския етнически манталитет, ето ви я циганската култура, която искат да насадят у нас Джордж Сорос и неговите господари - световните банкери. Ето докъде води политиката, провеждана от последните "български" правителства. Ето ви ги плодовете на интеграцията в цялата тяхна прелест. Полюбувайте им се, полюбувайте се на прекрасната гледка, изроди от правителство, парламент, президентство и БХК. Нали това искахте - ето ви го сега:
"Открихме 3 от децата, легнали върху трупчето на мъртвата си сестра. На съседното легло бяха родителите. До тях стоеше току-що пристигналата баба, която е майка на бащата Радослав. Петото детенце - Силвия, лежеше в локва от повърня под купчина от парцали. Беше мъртвопияно и не даваше признаци на живот. Спасиха го лекарите от Бърза помощ. Първоначално бабата ни показа, че става въпрос за хранително отравяне", разказа местният полицейски началник гл. инспектор Добромир Балев.
цитирай
4. kocil - eltimir, споко
13.12.2010 16:47
Няма да го осъдят. Случайно го познавам Боянчо, не се притеснявай за него. От времената през 90-те години, когато оглавяваше едно Дясно Демократично Движение (ДДД). Няма нито една партия или движение с националистически идеи у нас, дето да не е бъкана със слушалки на куките. Много изкъсо се следят и ДДД не беше изключение. На едно шествие на един 20-ти април преди повече от 10 години куките спретнаха една нагла милиционерска провокация, при която арестуваха доста хора, сред тях и едно приятелче от мойта махала. Та той ми каза, че куките са разлиствали "досиетата", които попълвахме при влизането си в движението. И то оригиналите, които по принцип Боян пазеше. Откъде ли може да са ги взели, ако не от него? Като вземем предвид и факта, че него не го арестуваха, можеш да свържеш нещата. Така че споко - той си е слушалка, няма да го арестуват и сега.
цитирай
5. eltimir - Беше сатира
13.12.2010 16:51
това беше само една сатира, опита за фейлетон. Името на Боян го взех напосоки. Просто искам да кажа, че когато циганите извършат някое гадно престъпление, накрая виновен винаги излиза някой българин. За Боян се сетих като прочетох в парцала на дебелата мазна ДПС свиня Ирен, че го обвиняват в педераслък. Допускам, че е възможно да е слушалка, ама като го гледам, поне на педерас не ми прилича. Та затова сложих точно неговото име.
цитирай
6. eltimir - Още по темата
13.12.2010 20:06
Още за мангалите тук:
http://genocid.ucoz.ru/
цитирай
7. kocil - Боян не е
13.12.2010 20:27
педераст със сигурност. Имаше си приятелка навремето, а предполагам и сега. А Ирен наистина е е*ати гнусната свиня, едно време си имах работа с тотото, когато още беше шефка там. Тъпа проста селянка и сина й - келеш и дришльо. Ама червените пари мамата са си е*али. Иначе за мангалите и аз скоро писах едно материалче:
http://kocil.blog.bg/drugi/2010/12/09/romi-ili-cigani-razlichna-opakovka-na-edna-i-syshta-stoka.648206
цитирай
8. eltimir - Линка
13.12.2010 20:40
Точно това материалче препечатах и пуснах линк към него. С коректно позоваване на първоизточника, разбира се. Ще бъде добре такива материали да се разпространяват навсякъде, хората да проглеждат. И да им даваме аргументи как да се защитават от обвиненията в расизъм.
А Боян го познавам. Идвал е тук, вкъщи, в Ботевград. беше с приятелката си и изобщо имаше държание на мъжко момче. С много неща с него съм съгласен. Имам забележки и критики относно тактиката му. Но не е педал, а оная ДуПиСе мръсна свиня трябва да я наврем на кучето в задника. Ей, писна ми от такива продажници като нея!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996273
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031