Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2010 20:33 - Отечествен обзор
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2965 Коментари: 4 Гласове:
2



            Всеки ден стадото, наричано още по навик "народ" слуша всякакви приятни прогнози. По радио, по телевизия, из вестниците също е пълно с най-приятни прогнози. Коя от коя по-оптимистични. И на стадото му е хубаво. Стадото не иска някой да му каже истината. Аз обаче ще му я кажа. А истината е ето, такава:

            България е държава, в която малцинствата от небългарски произход и с небългарско самосъзнание, са мнозинство.

            Българите по произход, от своя страна се подразделят на екстремисти и на екскременти.

            Екстремисти са тези, които не желаят да бъдат екскременти.

            Екскрементите са повече. Те от своя страна се делят на две основни групи: на грабители и на ограбени. И едните, и другите постоянно се прецакват взаимно. В резултат никой на никого не вярва.

            А какво е мнението на екстремистите? Те казват, че ако не съумеят да натикат екскрементите там, където им е мястото, България бързо и съвсем не полека ще се превърне в един огромен нужник.

            В такъв случай не бива да се сърдим, ако някой изяви желание да пикае на държавата ни.

януари 2000 г.

 


Тагове:   реалност,   демокрация,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - "НАПЪНИ"
15.12.2010 21:49
КЪЛНОВЕ
ВРЕМЕТО НИВЕЛИРА СТРАСТИТЕ,ЗА ДА ПОНИКНАТ КЪЛНОВЕТЕ НА МЪДРОСТТА!
.....А ЗА КАКВО НИ Е "ТЯ"?
"ТЯ",КАКТО ВСИЧКО ДРУГО В "ЖИВОТА",Е САМО ВРЕМЕННА ЦЕЛ,ПО ПО ВЕЛИКИЯТ
НЕЗНАЕН ПЪТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА!

ЗНАЧИМОСТ
ЗНАЧЕНИЕТИ НА НАРОДИТЕ,В ДЕБРИТЕ НА ИСТОРИЯТА Е СЪЩОТО,КАКТО И НА
ХОРАТА....Т.Е,НИКАКВО!

ВЕЧНОСТ
ПРЕЖИВЯВАНЕТО НА ДУХЪТ ВЪВ ЛИЧНОСТТА

ВСИЧКО,КОЕТО СИ БИЛ И КОЕТО СИ МИСЛИШ,ЧЕ ЩЕ БЪДЕШ,НЕ СЪЩЕСТВУВА!
ТОВА,КОЕТО Е БИЛО,Е, И ЩЕ БЪДЕ СЕ СЪДЪРЖА ВЪВ ВЕЧНИЯТ "МИГ"-"СЕГА"!
А ТОВА Е МИГЪТ,КОЙТО ВИНАГИ ТВОРИШ,НА ОСНОВАТА НА СВОЯ ИЗБОР,
ЗА ДА ПРЕЖИВЕЕШ СЕБЕ СИ!

БАУ!
цитирай
2. kocil - За екскрементите...
31.12.2010 01:40
Другото им име е "копрофаги". Те серат, за да живеят, и живеят, за да серат. Нищо не може да ги отклони от сакралната им цел - да осерат всичко, което могат да осерат. Официалното становище на властта за тези хора е:
"Копрофаги от всички страни на света, размножавайте се!". Така ще сте ни най-полезни и удобни за ви серем на главите...ако сте послушни - няма да ви караме да го ядете! Все пак и ние сме хора...хахахаха...
цитирай
3. kocil - Инак за извода -
31.12.2010 01:44
Браво! Много добре си ги казал! За съжаление не е само у нас така - възпитаването на нации от слабоумни индивиди е стара практика в много страни по света...и въпреки всичките им усилия на някои хора, пак се раждат немалко хора, на които не им завряна главата в гъза и имат капацитета да мислят...както имаше един лаф: "Див човек и бурен вятър не можеш да ги спреш"....
цитирай
4. анонимен - от Николай
04.02.2011 05:11
Перфектна статия - и толкова кратко и точно! Че колкото и празни приказки да приказваме - това толкова кратко, ясно, изчерпателно и аргументирано описва реалната ситуация в момента, чеее - ще ми се наистина всеки да го прочете, за да му стане ясно какво става в момента и защо не се сбъдва никога "екстремистката" - еми, според мене, ясно защо не се сбъдва - защото процентно - те, екстремистите - са отчайващо малко - защото пък имат навика, според мен, да не се себевъзпроизвеждат по примера на екскрементите, и - те, екстремистите - виреят самодейно и изцяло по собствена воля и противно на обсебващата екскрементска "мода" и размножителка - затова и, в известен смисъл, те - екстремистите - по този начин са обречени да си останат процентно критично малко и така никога да не успеят да постигнат своята "кауза" :) - звучи малко тъжно, но поне засега, според мен, е напълно вярно!

От друга страна пък - между двата вида има една ключова разлика - едните са подчинени изцяло на - и водени от - неведомата, вездесъща и непреклонна "мода", а другите пък - съвсем самодейно произвеждат своята "кауза" и напълно по собствена воля се обединяват около нея - защото за тях по-спешна и неотложна кауза просто не може да има - както сам я изведохте - да натикат екскрементите там, където им е мястото! :) Тоест - принципната разлика между двете групи е в това, че "модата" на едната е безпричинна и безконтролна, а при другата - нейната "кауза" е нещо, което съществува само по причина на нейните членове и е напълно подчинена на тяхната собствена екстремистка воля и съвест - което, според мен - може напълно да обрисува и какво бъдеще ще произведе господството на едната група и съответно - какво бъдеще ще произведе господството на другата група. Тоест - картинката, при която екстремистите все още продължават да бъдат с процентен гол по-малко - ще продължава да произвежда едно напълно екскрементено бъдеще, в което единствен господар и едноличен самодържец ще е - негово величество екскремента! :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2995976
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031