Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2010 10:09 - Война в Иран и война в България
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 7115 Коментари: 9 Гласове:
2

Последна промяна: 14.12.2010 10:10


image  http://eltimir.ucoz.ru/

Вижте си го светлото демократическо бъдеще на тази страна без бъдеще. Вижте си го вашия утрешен ден, нещастни зомбита.

През идващата 2011 година Изсраел планира започването на две войни – войната срещу Иран и гражданска война в България. Като гражданската война в България ще предшества активните военни действия срещу Иран. Не предполагам, не гадая, не предсказвам, а знам. Откъде, какво и как съм научил, си е моя работа, само моя. Е, вас може да ви засяга, само че какво ме засяга мен онова, което засяга вас? Вас нима ви засягат моите лични проблеми?

Отначало го пуснах като коментар, ама премислих. Ще оформя отделен текст. Все някой ще го копира и споменът за моето предупреждение ще остане. Ще остане споменът, че съм първият, предупредил за готвеното над българите клане. Ще остане споменът, че сте били предупредени, а нищо не сте направили. Ще остане поуката какво се случва с народ, нехаещ за собствената си съдба.

В България със съгласието на Бойко Борисов ционистите подготвят кървави събития. Откъде и какво знам, както вече казах, си е моя работа. Не ми се занимава да правя цялостен анализ и да доказвам .Пък и имам по-важна работа днес. Трябва да намеря какво да ям, защото благодарение на демокрацията, нейната верица демократична, вкъщи няма нищо. Та за събитията. Ще карам направо и без доказателства. Ако се смисля, може по-късно и да приведа такива. Който е следил моите публикации вероятно се е убедил, че понякога излизам с абсурдни на пръв поглед твърдения, обаче животът скоро потвърждава думите ми. Напук на всякаква „логика”. И сега ще е така. Не защото съм пророк, а защото знам какво подготвят и какво планират.

Бойко е поел ангажимент да предизвика "спонтанни" протести, които от своя страна да доведат до бунтове. Бунтовете ще бъдат удавени в народна кръв. От чужди войски и от наши еничари. Предвиждат се десетки, а вероятно и стотици хиляди жертви. Стотици хиляди убити българи. За циганите същото не се предвижда.

Сценарият може да бъде провален. Ама защо? И заслужава ли си?

В България се подготвят кървави събития и по всяка вероятност точно така ще се случи. За целта са мобилизирани големи ресурси. Ама да се случва, аз вече искам точно това да се случи. Майната му на всичко. Проклинам деня, в който реших да направя нещо за доброто на тоя бивш народ, та си разсипах живота. Трябваше докато бях млад да емигрирам, да забравя, че съм българин, пък тук каквото ще да става. Не че няма да стане, ама ми се щеше да съм далеч оттук, когато започне.

Опасявам се, че практически то вече започна.



Тагове:   България,   война,   Иран,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. andrei - Отговаря ти един тъпанар,
14.12.2010 10:35
който винаги е уважавал чуждото мнение,но не и обидни квалификации към собственият си народ.Щом си такъв оракул защо се криеш зад пердето,а не поведеш тоя "тъпанарски"народ,да извоюва свободата си,както са го правили в недалечното минало,светли и смели умове?Позицията зад пердето ти е удобна и безопасна...нали?За сведение ще ти кажа,че в Израел има мощно антиционистко движение,чиято цел е да спре безумията на своите управници.Мога да успокоя хората,че такъв сценарий е невъзможен и никой няма да го допусне.Явно си податлив на чужди внушения ,чиято цел е да те психясат!За емиграция и сега не е късно.Никой не е затворил границите...
цитирай
2. eltimir - Нещо старо
14.12.2010 10:56
Публикувано на: 26.7.2009, 19:31
Но да оставим дребните фигурки. Техните имена ще бъдат забравени скоро след смъртта им. Лошото е, че и Идеята ще бъде забравена. За колко дълъг период – не знам. Знам, че тя отново ще се възроди, ще възкръсне, но дали тогава ще има българи? Дали Идеята няма да възкръсне на друго място и сред друг народ? Дали качеството на българския човешки материал няма да се окаже толкова долнопробно, та българинът да не успее да премине през последното сериозно изпитание? Дали както твърдят разни американски емисари ние сме толкова деградирали, че ни е безразлично дали утре ще ни има? Възможно е. През 1998 година писах, че нашият народ е подложен на геноцид. Заради тези думи поискаха да ме съдят. Никой не ги беше изричал преди мен. Сега мнозина ги повтарят. Само че пропуснахме много възможности, случиха се много събития и днес ситуацията е много различна от онази преди 10 години. Тогава поискаха да ме съдят за проповядването на национализъм. Днес в Парламента имаме партия, определяща себе си като националистическа. А дали наистина е националистическа?
Забелязах как от намеренията ми спрямо Русия се възползват други, небългари по произход, антибългари по поведение. Забелязах как моите думи за унищожението на елита и за нуждата от нов елит се подемат от други, злонамерени лица. Аз нямах повече сили да превъзмогна всичко това. Направих последен опит като им показах какви Небесни закони нарушават и какви ще се евентуалните последствия. Приеха предупреждението ми за заплаха. Разказах им за себе си, какво съм направил и през какво съм преминал. Със своя разказ исках да ги попитам те дали са готови да дадат толкова много от себе си и да преминат през всичките изпитания, през които ми се наложи да премина аз. Дали са готови на саможертва, щом като искат някой друг да се жертва за тях? Приеха неизречения ми въпрос като хленчене. Как и накъде да вървя заедно с такива хора? Те дори не могат да ме разберат. Как ще вървят редом с мен?
цитирай
3. eltimir - Продължение
14.12.2010 10:57
Няма да правя пълен анализ, уморен съм. Само ще кажа какво следва. Следва мощен леден водопад, който ще замрази последните остатъци от Идеята. Няма да ги убие, не е възможно да ги убие. Идеята, дори нейните остатъци не могат да умрат. Но ще ги замрази за по-добри времена. Само се питам, когато тези времена настъпят, дали ще са останали българи, готови и годни да се възползват от тях?
цитирай
4. анонимен - eltimir,
14.12.2010 15:35
Насила НАРОД не се създава.Насила може само да се унищожи.Може да се унищожи и от собственото си безсилие.А в "тези" времена,"силата"на народа ни е в неговото безсилие-той е силен у дома пред чашката,сам,или сред "приятели";в кафенето;
или пред компютъра.А навън той е само едно стадо овце.При това,особено стадо
на което водачи са вълци,в овчи кожи.Този народ е силен само в очакването си
и избора си на следващия водач в овча кожа.
ЗАТОВА,НАЙ-ДОБРЕ ГО ОСТАВИ ДА СИ ОТИДЕ ОТ ИЗБРАНАТА ПЪТЕКА И ОТ СВЕТА,ТАКА,ПАСЕЙКИ..ПАСЕЙКИ...
БАУ!
цитирай
5. eltimir - Така и ще направя
14.12.2010 15:46
Просто ще се отдръпна от политическите и от злободневните теми. Преди около час почнах продължението на една серия, която бях изоставил покрай политиката:
http://erigkan.ucoz.ru/
Докато чакам някакво развитие, ще се занимавам с моите хобита. Не за друго, а за убиване на времето. Каквото и да напиша, каквото и да кажа, безсмислено е. Никой не вярва, докато не им дойде до главите, ама после е много късно да се реагира. Така че каквото повече и да знам, ще го задържа за себе си. И за своите най-близки. Тоя път ще постъпя егоистично. Стига съм се жертвал за тая паплач, която отдавна е престанала да бъде народ.
цитирай
6. анонимен - Елтимире, нямаш си на представа колко падаш ниско с този постинг...
14.12.2010 17:24
Уважавам смелостта ти да бъдещ опасно краен и постоянен, но днес направо - не си прав.

Първо не се оплаквай за финансовите си проблеми, а се хващай за работа.

Второ не може вчера да величаеш българите, а днес да ги хулиш - разбери, че българите са мъдри и трудолюбиви и много добре знаят, че у нас всеки бунт или революция се яхва от инфилтрирани агенти на злото и резултатът е ясен - 21 години преход.

А когато всеки сам се спасява по единично - в един момент се спасяват повечето умни и трудолюбиви и лошите ще останат с циганите, репресивния си апарат и агентите на ДС и пенсионерите и социално слабите - е те тогава ще се наложи да станат по-добри и да предоставят на народа право да живее и се труди свободно.
цитирай
7. kocil - Хм
22.12.2010 14:05
Като знам, че Бойко и Цецко ходят на инструктаж при Уорлик през ден, няма да се учудя на нищо вече. Една гражданска война ще ни върне не в първи клас, а в яслите. Дано да не стане така, защото и последният кадърен човек ще напусне тая държава на секундата. При подобни събития в която и да е държава, се случва точно това.
До 6 - едва ли управляващите ще са по-добри, ако у нас останат само циганите и агентите на ДС - как може да дойде нещо положително от тях? Те освен да доосерат пейзажа, друго няма да направят...
цитирай
8. анонимен - ..
02.01.2011 22:12
"Откъде и какво знам, както вече казах, си е моя работа"

Като си е твоя работа, защо въобще пишеш тая статия бе, мавумник?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3002854
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930