Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2010 15:49 - Демокрацията осъди Интернет
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 5750 Коментари: 6 Гласове:
9



image

На снимката виждате истинското лице на днешната демокрация. Светът, какъвто го познавахме до вчера вече не съществува. Нищо вече не е същото. Светът се промени до неузнаваемост, промени се пред очите ни, а ние нищо не забелязахме.

Демокрацията осъди Интернет и Свободата на смърт. Демокрацията осъди самата човешка мисъл на смърт. Това са предпоследните новини. Това е началото на Края. Никой не ви пита дали ви харесва или не ви харесва, това е положението. Никой не ви пита. Вижте сами какво се върши, вижте какво започва. И самички преценете как ще продължи то:

От блога на Григор Симов:

http://grigorsimov.blog.bg/

Цензурата на Интернет в действие!

Автор: zahariada

Приемането на закона за държавната цензура на интернет вече си има очакваните последствия. В кафенетата из Англия е разлепен следният плакат, който предупреждава потребителите, че ако отварят “екстремистки”, “обидни” или “нежелани” сайтове, ще бъдат предадени на полицията и е възможно срещу тях да бъде заведено съдебно дело. Розовите плакати не крият и факта, че всички собственици на кафенета са задължени да работят в сътрудничество с полицията, като следят клиентите си какви страници зареждат на компютрите в заведенията или на личните си лаптопи. image
 

Розовият плакат със зловещото предупреждение из английските кафенета.

Критиките срещу цензорския закон и неговото приложение не секват. Журналисти посочват, че терминологията, ползвана в закона и на розовия плакат, подлежи на своеволни тълкувания – кой и по какви критерии ще определя дали даден сайт е “екстремистки”, “обиден” или “нежелан”? Нежелан от кого? Финалният текст гласи: “Свалянето или зареждането на известни (certain) материали може да бъде сметнато за криминално действие.” Дори в цензорския закон престъпните материали не са “известни, нито” “определени”. Оставени са на субективната преценка на цензорите.

Източик:http://www.prisonplanet.com/

....................

Бъдете сигурни, че процесът към драстично ограничаване и орязване на човешките ни права, е необратим!  И това не са някакви грешки или безумия, които скоро ще бъдат поправени. Напротив! Всичко това е планирано, пресметнато и премерено, колкото да може да се понесе и преглътне, – до следващото, още по-драстично затягане на гайките, оправдано с нови измислени или директно провокирани "заплахи за демокрацията".  А всъщност, това не са заплахи.  Това е началото на края, или - пътят към "планетата - затвор", който ни е отреден, но не от Бога, а от неговите врагове - демоните на злото - "черните ангели", както самите те с гордост се самоназовават.  А диригентът на целия оркестър на измамата и злото - е самият дявол




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kocil - Поредният опит
22.12.2010 13:51
Да цензурират интернет - нещо, което се прави в момента само от "тоталитарните" държави - Китай, КНДР, Либия, Саудитска Арабия и Куба. Само дето в "демократичните" държави като UK и USA това го обясняват като "действия срещу тероризма" и "заплаха за демокрацията". Иначе всички знаем чии интереси обслужват такива решения и действия - ционистко-фашистката клика, наричаща себе "Световен елит". В Новия световен ред не трябва да има независими източници, нито пък да се казва истината. Иначе как ще ни управляват?
цитирай
2. eltimir - Цензурата
22.12.2010 14:43
Имам няколко сайта на руски сървъри, а и редовно следя рускоезичния Интернет. От собствен опит смея да твърдя, че в Русия цензурата е далеч по-слаба, отколкото в България. В България цензурата е по-слаба, отколкото в ЕС. А в ЕС цензурата е по-слаба и по-безобидна, отколкото в САЩ. Какви са ми изводите?
Ами жалко, че не знам китайски език. Да не се окаже накрая, че в Китай цензурата е по-слаба, отколкото дори в Русия? След толкова демократични и либерални лъжи взех да не вярвам на нищо, което се твърди официално. Навреимето лежах в затвора за антикомунистическа пропаганда. Съжалявам. Комунизмът като репресия и задушаване на свободната човешка мисъл и на човешката свобода ряпа да яде пред демокрацията по ционистки образец.
цитирай
3. kocil - За цензурата
27.12.2010 19:57
Да, и на мен ми прави впечатление напоследък, че колкото по на запад отиваме, толкова по-яка става цензурата...паралелно с "демокрацията"...в "най-демократичната" страна - САЩ - достига и най-пълния си разцвет...не знам как му се вика на това - може би "Синдром на обърнатото огледало"...мислят едно, казват друго, вършат трето и се държат като нищо подобно на трите...пусть всегда будет США...родината на "свободната мисъл"...Амин!
цитирай
4. анонимен - Към eltimir
29.12.2010 18:48
В Китай и Япония е най-силна цензурата.Ако си гледал порно,знаеш за какво говоря
цитирай
5. анонимен - Николай
15.01.2011 19:10
Горе на снимката се вижда как "елиминират заплахите за демокрацията" - поправка демонокрацията! Между другото - в Англия друго, освен негри, остана ли?... Колко дена до официалното въвеждане там на Шериата? Аллах им на помощ!

Ех, Елтимир, никога няма да забравя какви бяха Българите - даже и да не се връщат кой знае колко векове назад - пра и пра-пра- дядовците и бабите ни тогава - преди сто, сто-и-нещо години - а какви са сега тия зомбита, как можаха да загърбят самите себе си, да престанат да се чувстват Българи направо !!! Как може човек да загърби Светлината, да захвърли най-доброто в себе си заради сбирщина от разрушителни и юдейски "ценности" !!! И Бог няма да може да им помогне, ако те не щат !!!

Ех, Елтимир, де е България? Хубаво стихотворение, но това място сега, на което са ни натресли тая антидържава, която превръща човека в античовек и Българина в българомразец...

ДЕ Е Българияяяяяяяяяяяя... и какво ще стори Господ, като слезе на земята и ни завари... дали ще ни Благослови или прокълне...
цитирай
6. nedovolen - д
27.01.2013 21:31
Нещо сбъркано в заглавието. Интернет е част от демокрацията, или обратно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996649
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031