Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2011 12:07 - Нашият демократичен канибализъм
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 6118 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 21.02.2011 13:17


image  Канибализмът е част от тяхната етническа традиция. Канибализмът е тяхно неотменно етническо право, гарантирано от демокрацията. Демокрацията ни гарантира, че ще бъдем изядени от канибалите. Още ли искате демокрация? Защото аз вече не искам.

Преди няколко дни писах и не искам да се повтарям. В управляваната от Георги Седефчов и Бойко Борисов бивша България трайно се настанява канибализмът. Този път няма да се спирам на моралния аспект, нито ще анализирам действията на демократичните ни управници, които в известен смисъл също се оказаха канибали. Сега искам да покажа на какво е предвестник канибализма и коя е неговата първооснова. Цитирам статия на в-к "Монитор" от 29 Декември 2005 година. Автор е Илия Илиев. Журналист и О. З. полковник от Държавна сигурност.

"Пръв го забеляза кореспондентът на Ройтерс в Белград през април 1999 г. и предизвика сензация. Оказа се, че животните в Белградската зоологическа градина "чуват" прииждащите бомбардировачи още като излетят от базата си "Авиано" в Италия (тоест 45 минути преди сърбите да ги чуят) и изпадат в паника - вият, крещят, бъхтят се. При бомбардировките две вълчици изядоха малките си, а орлицата изкълва яйцата си. Тигрицата уби 4-те си малки и успя да изяде две от тях преди да я изолират. Същият нагон за самоунищожение накара бенгалският тигър Княз да започне да се самоизяжда. Той беше изял лапите на четирите си крака, докато го натъпчат с успокоителни. Тогава писаха, че същото явление е било наблюдавано преди десетилетия при шимпанзета. То бе обяснено със стремеж да бъдат унищожени себеподобните, преди да са станали плячка на убиеца и да усилят неговото поколение.
Как е при човека? Преди 3 години в руския град Пенза една 46-годишна жена с криминално досие убила друга и пред очите на пияната компания изкормила жертвата си, сложила сърцето и черния дроб в найлонов плик, занесла ги в къщи и заедно с любовника си ги изяла.
Тези зверийни изстъпления често са свързани с практикуването на сатанински култ. Няколко месеца преди случая в Пенза, полицията в гр. Житомир арестува трима мъже и една жена - канибали, които бяха убили и изяли шест души. И четиримата бяха поклонници на сатаната. В дома на единия от тях, 53-годишен мъж, бяха намерени книги по черна магия. Подробности за ритуала при последната им жертва, едно 18-годишно момиче, бяха съобщени на 15 февруари 2002 г. от Би Би Си. Бяха сварили и изяли сърцето и главата є, след като я скалпирали."


Като инстиктивна проява канибализмът е предвестник на приближаващия ужас на подготвяната гражданска война у нас. А кой е неговият проводник, коя е неговата първооснова? Отново малък цитат от същата статия на Илиев:

"Историята на американските правоприлагащи органи е пълна със случаи на сексуални канибали. Най-известен от тях е нюйоркският садомазохист Албърт Фиш, който през 20-те години на XX век изнасилил, убил и изял няколко деца. Пред съда той твърдял, че е изпитал неописуемо сексуално удоволствие.
Следват го хомосексуалистите Ед Гийн и Джефри Дамър, Артър Шоукрос. Техен обобщен образ е доктор Ханибал Лектър в романите "Червеният дракон" и "Мълчанието на агнетата" на Томас Харис."

Като виждаме кои са канибалите, няма нужда да търсим дълго, за да се досетим кои са проводниците на канибализма. Българският хелзинкски комитет, ръководен от Красимир Кънев и финансиран от Джордж Сорос. Както и останалите кримизащитни и мангалозащитни организации. Уж неправителствени, а всъщност надправителствени. Защото те заповядват на правителството, а то им се подчинява. Проводник е и самото правителство. Също и Народното събрание, и съдебната власт. Погледнете как защитават извратеняците и как обричат на страдания и безнадеждност нормалните хора. Ами първоосновата коя е?

И тук не е нужно да се лутаме дълго. Постарайте се да научите повече за ритуалите на масонството, на талмудизма и на юдаизма. Нататък би трябвало да ви е ясно.  image Ето част от хората, които юдомасонската демокрация изяде. Тук:

http://lipsva.com/

Можете да видите още много такива "безследно изчезнали".  Ако това е демокрация, не питайте защо я ненавиждам. Не питайте и защо намирам толкова големи прилики между днешните демократични времена и най-свирепите времена на сталинизма, когато хората изчевваха по също толкова мистериозен начин.
 



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Световните канибали
21.02.2011 12:32
Ама то се оказа, че и дядото на Обама бил канибал:
http://today.actualno.com/news_202162.html
Е, сега вече нема начин Министерския съвет и Парламента да не включат в менюто си и човешко месо. Не че и преди не ядяха живи хора, ама вече ще си го правят съвсем открито. Да живее канибалската демокрация, нейната верица канибалска!
цитирай
2. eltimir - Вижте си канибалзима
21.02.2011 13:07
Тук:
http://lipsva.com/
можете да видите хората, изядени от демокрацията. Вижте ги и ми кажете има ли поне един политик, един от тези парламентарни плазмодии, който да не е канибал?
цитирай
3. анонимен - Не за успокоение, а просто за информация
21.02.2011 14:50
В тази връзка, според официалната статистика всяка година във Франция средно изчезват 30 хиляди души, безследно и никой няма никаква представа къде са.
Положението горе долу навсякъде по света е същото, като бройката е според глава на населението, естествено.
Дракулисти, окулисти, ритуалисти и канибалисти не се шегуват, все повече жертви им трябват.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996392
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031