Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2011 11:16 - Очаквам хакерски атаки
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 5584 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 22.02.2011 11:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image  Вижте кой се опитва да ни дава тон в живота като ни казва какво и къде ще четем, къде и какво ще пишем, дали ще пушим или няма да пушим, дали ще пием или няма да пием и какво ще ядем. По-скоро какво няма да ядем. Защото именно това ще се случи, ако му се подчиним. След пушенето идва ред да забранят и пиенето, след пиенето ще забранят яденето, а накрая дишането. Стига да им верваме и да им се подчиняваме. Аз на такива облещени човечета със синя кожа, лочещи червена кръв нямам намерение да се подчинявам.

"Положението в Либия излиза от конрол!" - крещят кретените. Не глупости, ами глупости на квадрат. Даже на куб! Положението никога не излиза от контрол. Казвам го по повод не само на положението в Ислямския свят, за което назначени от ционизма „журналисти” твърдят, че е излязло от контрол. Той, контролът не излиза, зящото няма къде да излезе. А само преминава от едни ръце в други. В глобален мащаб именно това се върши. Изземва се контролът от едни, за да се даде на други.

Не всичко обаче е под контрола на демона Йехова и неговите кръвожадни слуги. Поне в Интернет все още съществуват свободни или поне относително свободни виртуални пространства. Имам основания да мисля, че през следващите дни мракобесите на ционизма ще се опитат да ликвидират и тях.

Веднага ще дам пример със сайт, който не е особено благосклонен към моята скромна особа. Сайтът на Движение „Воини на Тангра”. Тази сутрин забелязах, че са хакнали и него. Ето какво ми излиза:
  image
 

Значи сайтът е подразнил някого. Кого е подразнил? Ами тези, които днес управляват юдейската провинция Мангалистан, бивша България. Подразнил е наемниците на мадам Йехова, масовите убийци, наричащи се „български политически елит”. Е, колкото са български, колкото са политически и колкото са елит, толкова да са ни живи. Ама сега те усещат, че нещо почва да им се случва, та бързат да затрият онези, които не зависят и не искат да зависят от тях.

Отново повтарям. В сайта http://www.voininatangra.org/ ми е наложен БАН. Но този път нещата са строго принципни. Враговете на моя Враг не могат да ми бъдат врагове. А освен всичко друго очаквам удари и срещу още независими от Синедриона сайтове. Включително и срещу моите скромни виртуални местенца. Преди няколко дни бе направен такъв опит, когато ми бе забранен по някакъв начин достъпът до двата основни сайта.

http://eltimir.ucoz.ru/

и

http://erigkan.ucoz.ru/

С помощта на моите руски приятели отстранихме проблема, но знаем ли как ще опита пак онези идиоти?

Затова предлагам да следим малко по-внимателно Мрежата и да реагираме на всеки опит за посегателство над неподвластните на режима и на неговите господари сайтове и блогове. В сегашния съдбоносен за цялата планета Земя момент междучовешката солидарност е особено важна.

Е, освен ако не ни е харесало управлението на свине, на паразити, на влечуги, на комунисти, демократи, ционисти, песоглавци, пиявици, кърлежи и всякакви подобни вредни насекоми.
 

 



Гласувай:
7



1. анонимен - В БЪЛГАРИЯ ТЪПАКО ,НЯМА ГЛАД...И НИКОГА ,НЕ Е ИМАЛО!
22.02.2011 17:16
ИМА САМО БЕЗГРАНИЧЕН МЪРЗЕЛ И АБСОЛЮТНО ,КОНСУМАТОРСКО ОБЩЕСТВО!
ДОКАТО РЪЦЕТЕ СА ВИ ЗАВРЕНИ В ЗАДНИКА И НЕ СТЕ В СЪСТОЯНИЕ ДА СИ ПРОИЗВЕДЕТЕ ,ДОРИ ЗЕЛЕНЧУЦИ ---ЗА СОБСТВЕНА УПОТРЕБА, ЩЕ ЯДЕТЕ ТОВА---КОЕТО ВИ ДАВАТ НА ПАЗАРА, ЕДРИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИИ ТЪРГОВЦИ!

...И ЛАЙНА ДА ВИ ПРОДАДАТ....И ТЯХ ЩЕ ЯДЕТЕ --ЗАЩОТО СТЕ НЕКАДЪРНИ ДА СИ ГИ ПРОИЗВЕДЕТЕ ,А.....И НЯМАТЕ ДРУГ ИЗХОД!
МОЖЕШ ДА ПСУВАШ ,КОГОТО СИ ИСКАШ!!!!
НЕ ВЯРВАМ ТОВА НИТО ДА ТЕ СТОПЛИ ,НИТО ДА ТЕ НАХРАНИ!
цитирай
2. eltimir - Изход и вход
22.02.2011 17:35
Явно много ти се иска да е така. Един от моите учители навремето казваше, че когато няма изход от положението, се налага да създадем вход. Вход към друго положение. И ние го създаваме. вече се виждат контурите на вхора. Всичко ще се промени, когато хората осъзнаят, че демокрацията е само една от формите на ционизма. Канибализъм, надянал човешка маска. Но ние знаем, че зад маската се крие зловещата мутра на демона Йехова. Ето, но това както аз, така и много други като мен ще научим всички хора. И тогава, когато земята ни бъде свободна от демократи, от мангали и от всякакви паразити, ще видим кой го мързи и кой не го мързи. Ще бъдат необходими десетина закона, за да се изправим на крака. Не повече от десетина.
А ти, който не виждаш как живеят българите, защото не ги смяташ за хора, ти и твоите събратя няма да бъде тук, за да ни пречите.
цитирай
3. bven - В сегашния съдбоносен за цялата планета Земя момент междучовешката солидарност е особено важна.
22.02.2011 19:57
В сегашния съдбоносен за цялата планета Земя момент междучовешката солидарност е особено важна. Кой иска да го разбере?
цитирай
4. eltimir - Съгласен
22.02.2011 20:03
Напълно съм съгласен! Ционистите искат да ни разделят на враждуващи помежду си лагери, за да ни ликвидират по-лесно. Ние не бива да им го позволим.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996181
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031