Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2011 22:58 - Злодеят Муамар Кадафи
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 4554 Коментари: 6 Гласове:
3



image  Вижте го само тоя! От омраза към горките евреи, взел, че им уморил морето, заразил го със СПИН и с трипер и сега то се нарича Мъртво море. И потопил Атлантида отгоре на всичко… Злодей отвсякъде, злодей та дрънка!

Знаехме, че полковник Кадафи не е съвсем наред с психиката, ама не знаехме, че е чак такъв злодей. Сега, когато приближените му взеха да го напускат лъсна цялата истина. Оказа се, че лично Кадафи е взривил кулите близнаци в Ню Йорк. И е застрелял Джон Кенеди и брат му Робърт Кенеди. И е потопил кораба „Титаник”. И е принудил Адолф Хитлер да извърши Холокоста, като лично е застрелял и изгорил в пещите 666 милиона евреи. Какво? Вие не вервате? Е сега ще ми повервате. Вече ви цитирам официални, одобрени от партията, от Правителството и лично от другаря г-н Бойко Борисов новини:

http://www.blitz.bg/news/article/100589

  „Кадафи лично издал заповедта да бъде взривен самолетът над Локърби

23 февруари 2011, 20:13

Стокхолм, Швеция
Заповедта за извършване на терористичния акт над шотландския град Локърби, в който през 1988 година загинаха 270 души, е отдадена лично от лидера на либийската джамахирия. Това е заявил бившият правосъден министър на Либия Мустафа Абдел-Джалил.

По думите на Абдел-Джалил, подал оставка този месец в знак на протест против пролятата кръв, имал неопровержими доказателства са участието на Кадафи в този терористичен акт.

Метежният министър отбелязал, че именно Кадафи лично е отдал заповед на Абдел Басет ал-Меграхи, който единствен е осъден по делото за взрива в Локърби. Ал-Меграхи бил предаден на Шотландия през 1999 година и след две години е осъден на доживотен затвор. През 2009 година е освободен предсрочно като неизлечимо болен, но и досега е жив и здрав.”

Има и още:

http://www.blitz.bg/news/article/100592
  „Кадафи заразил децата в Бенгази със СПИН
Режимът на Кадафи е виновен за заразяването на децата в Бенгази с вируса на СПИН, обяви в сензационно интервю министърът на правосъдието на Либия Мустафа Мохамед Абделжалил, пише "24 часа". Изявлението бе дадено по телефона от джамахирията и излъчено на живо по арабския сателитен канал "Ал Джазира".

Абделджалил, който е дългогодишен съдия, даде случая със смъртоносната епидемия само като един от примерите за извършените от режима престъпления срещу собствения му народ.

Така той оневини морално българските медицински сестри, които получиха смъртни присъди по обвинение, че са заразили умишлено с вируса на СПИН повече от 400 либийски деца.

Най-сетне истината, която се опитвахме да докажем осем години в Либия, излезе наяве, коментира Пламен Ялнъзов, който бе адвокат на българите по време на дългогодишния процес в джамахирията.

Другият защитник на медиците Георги Гатев също коментира новината: "Винаги съм знаел, че тази истина рано или късно ще излезе, защото всичко беше инсценирано от начало до край. Съдебният процес беше пълен фарс, а цялата история с нашите сестри беше тотален рекет. Подобни режими са безскрупулни и наистина могат да затрият не само 400, а десетки хиляди души и после да хвърлят вината върху някой друг. Те и сега се оправдават, че някой отвън е виновен за бунтовете. Но аз си спомням, че по време на делата имаше либийци, и обикновени, и по-високопоставени, които се съмняваха, че цялата работа е нагласена."

"На всички ни беше ясно кой е причинил епидемията", каза една от осъдените медсестсри - Валя Червеняшка. "Всички знаят за враждата между Триполи и Бенгази.И СПИН епидемията беше добре дошла за централната власт в Триполи. Тя успя да привлече на своя страна хората от Бенгази с тази клевета срещу нас. Слава богу, един ден истината излезе наяве. Но съм изненадана, че стана толкова скоро."

Остро реагира на новината, макар да е скептичен, и палестинецът с българско гражданство Ашраф ал Хаджудж: "Това, което казва министърът, е абсолютно вярно, но не трябва да се взима за чиста монета", коментира той от Холандия. Всички министри са агенти на режима на Кадафи и сега, когато наближава неговият край, се опитват да спасят кожите си, като се обърнат срещу него. Но всички бяха използвани срещу нас, когато ни съдиха", каза Ашраф.”

Знаем, че комунизмът и демокрацията се отразиха зле на интелектуалните способности на българина. Ама все още не сме станали пълни идиоти. Явно политиците са успели да станат. Иначе не мога да си обясня с кой акъл са дали разпореждане да ни облъчват с такава долнопробна порнография, тоест пропаганда. Ама то в бивша България разлика между политика, пропаганда и порнография няма. Както няма разлика между политици, проститутки и официални журналисти.

За 20 години демокрация българския народ даде много повече жертви, отколкото за 45 години откровен комунизъм. Виновен е Кадафи. Опоскаха страната като марокански скакалци. Виновен е Кадафи. Развъдиха цигани и ги пуснаха да грабят и съсипват българските села по начин, по който дори кърджалиите и даалиите по турско не са го правили. Виновен е Кадафи. Разпродадоха държавата на турци и евреи. Виновен е Кадафи. Абе Кадафи, че си е виновен за много неща, виновен си е. Ама си е виновен пред либийците. Че е откачалка, откачалка е. Ама си е либийска откачалка. И въобще цялата работа около либийските събития си е предимно либийска работа. Защо ще ме намесвате и мен, бе, демократи скапани? Сякаш са ми малко грижите, които вие, негодници негодни ми стоварихте върху побелялата глава!

Има обаче друг аспект на събитията в Либия, които ни засягат пряко. Ако някой си спомня, още преди изборите, в които победи партия ГЕРБ, наречена малко по-късно ГРОБ, излязох с поредица статии, в които описах с подробности либийските събития. Само че на територията не на Либия, а на България. Като поясних, че Бойко Борисов е поел ангажимент пред ционските си господари да предизвика тези събития. Е, арабите го изпревариха малко. С няколко месеца. Но планираното си е планирано, поетият ангажимент си остава. И то ще се случи, ако ние не успеем да го предотвратим

Огледайте се. Вижте какво става в страната ни. Погледнете какви събития се случват всеки ден по цял свят. Случват се дори в Индия и САЩ. И помислете дали всичко не е един сценарий. Аз ви казвам, че е. И ви казвам, че ние имаме силата да го избегнем. Само че дали е нужно думите ми да се сбъднат, за да разберете, че съм бил прав? Дали е нужно да се пролеят реки от българска кръв, за да проумеете, че знам някои неща от бъдещето, които няма как да знам, освен ако…
 



Гласувай:
3



1. eltimir - Абсурдите на пропагандата
23.02.2011 23:13
Вижте сега един друг абсурд:
"Европа трябва да е готова за стотици хиляди бежанци подгонени от кризата в Либия и в Северна Африка, каза българската еврокомисарка Кристалина Георгиева в интервю с "Труд" късно в сряда."
Защо е абсурд? Ами защото излиза, че освободените от тиранията на злодея Кадафи бягат от освобождението си и напускат панически своята освободена родина. Политиците наистина са полудели. Политичките и те. Даже и кристалните политички.
цитирай
2. lambo - Опоскаха страната като марокански ...
23.02.2011 23:17
Опоскаха страната като марокански скакалци. Виновен е Кадафи. Развъдиха цигани и ги пуснаха да грабят и съсипват българските села по начин, по който дори кърджалиите и даалиите по турско не са го правили. Виновен е Кадафи. Разпродадоха държавата на турци и евреи. Виновен е Кадафи
цитирай
3. eltimir - Не е ли така?
23.02.2011 23:23
lambo написа:
Опоскаха страната като марокански скакалци. Виновен е Кадафи. Развъдиха цигани и ги пуснаха да грабят и съсипват българските села по начин, по който дори кърджалиите и даалиите по турско не са го правили. Виновен е Кадафи. Разпродадоха държавата на турци и евреи. Виновен е Кадафи

Даже малко неща съм описал. Мога до утре да описвам злодейските деяния на нашите политици, ама вече ми се доспа.
цитирай
4. анонимен - Ама ти буден ли беше
24.02.2011 20:33
като пишеше горното ?
цитирай
5. eltimir - Чувството за хумор
24.02.2011 22:31
В своята книга "Невидимата атака" писах, че едно зомби най-лесно може да бъде разпознато по пълната липса на чувство за хумор. Тогава дадох пример с един, с когото пътувахме заедно в самолет. Той държеше празната чашка от чай и ме попита какво да прави с нея.
- Хвърли я през прозореца - отговорих.
- Но тези прозорци не се отварят - рече напълно сериозно зомбито.
цитирай
6. анонимен - do anonimkoto
24.02.2011 23:36
Glupav chovek-glupavi vaprosi zadava.Otnosno Eltimir,ami dosta e buden choveka ,no ti vzemi ta si otvori zarkelite.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996047
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031