Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2011 09:58 - България е във война с Либия
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 5760 Коментари: 12 Гласове:
3

Последна промяна: 24.02.2011 10:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

 

http://eltimir.ucoz.ru/

Благодарение на демократичните ни управници и най-вече на евреина Соломон Паси, България без знанието и съгласието на българския народ отново е въвлечена във война. Тоя път само с Либия. Е, с Афганистан и Ирак също. А после не се знае още с кого.

 

През април 1986 година американската авиация бомбардира жилището на Муамар Кадафи. При бомбардировката американските демократи убиха двегодишната му дъщеря. Официалното обяснение беше, че убийството на детето било отмъщение заради някакъв взрив в западноберлинска дискотека, извършен от анархисти евреи. Тоя път САЩ решиха да не действат направо, а да възложат жертвоприношението на своята маша НАТО. Защото нека си го кажем направо. Убийствата на деца е стара, хилядолетна традиция в юдаизма. Да, ама тоя път стана като в приказката „Казали на лисицата, а тя на опашката си”. Та НАТО-вските ръководители поръчаха на своето послушно пуделче Украйна тя да свърши тая мръсна работа. И тук почна да става интересно.

image 

Представете си една многохилядна демонстрация, обстрелвана от самолети. Жертвите би следвало да са хиляди, много хиляди. Да, ама жертвите се оказаха едва десетки. На всичко отгоре украинците се оказаха твърде приказливи и НАТО-овската тайна престана да бъде тайна. В отговор на което генераналният секретар на НАТО Андерс Фог Расмуссен спешно замина за украинската столица Кинеф, тоест Киев. Където се срещна с Виктор Янукович, с премиера Николай Азаров и с външния министър Константин Грищенко. Да, ама отиде коня у реката и каруцата се преобърна. А междувременно сайтът lb.ua съобщи, че италиански военни кораби са обстрелвали демонстрантите в Бенгази и Триполи.

Ами сега? Каква я мислихме, каква стана?

Сега стана тая, че НАТО е във война с Либия. Да, ама България също е член на НАТО. Излиза, че ние се намираме в състояние на война. Ами да ни е честита новата война и Бог да ни е на помощ! И на нас, ама и на нашите скъпи управници, които нищо чудно утре да бъдат съдени като военнопрестъпници, да бъдат осъдени и обесени. Което между нас казано им е малко. Но няма да е никак, ама никак зле да им се случи колкото може по-скоро.




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Имаш халюцинации
24.02.2011 10:39
И ти се привиждат призраци. Не забелязвам по-горе да става дума за Русия. И не мисля, че Соломон Паси е българин. Или за теб България и Еврия е едно и също? И дали на тая земя ще живеят българи или пък цигани, евреи, турци и някаква друга сган няма никакво значение? А, да, може би правителството е българско, как не се досетих. Колкото е българско, толкова да ни е живо! тези долни типове, които умъртвиха два милиона българи за 20 години, които продължиха политиката на Тодор Живков за развъждане на цигани и увеличиха числеността им в България 20 пъти аз никога няма да ги приема за българи. Приемам само онова, което е полезно за българския народ, за българина с майчин език български, за българина от български произход и с българско националрно самосъзнание. От тези принципи се ръководя и никакви еврейски, юдейски, хазарски, коминистически, демократически, либерални и всякакви други шизофренически брътвежи не ме интересуват.
Ясен ли съм? Ако не съм ясен, следващия път ще трия. Имам по-важна работа от тази да се препирам с провокатори и ченгета.
цитирай
2. eltimir - Видях ви
24.02.2011 12:29
Да, видях ви колко сте антикомунисти когато пребиха Янко Янков. Когато убиха Коци Иванов, а после пренесоха терора и върху вдовицата му. Видях ви и колко сте антикомунисти когато запалиха жилището ми, и когато директно обвиних Павлин димитров, че е наредил блокиране на разследването. Виждам ви какви антикомунисти сте ,когато става въпрос за конкретна подкрепа към конкретен антикомунист и за конкретна атака срещу конкретен комунист. Не виждам някой от вас, "големите антикомунисти" да се опълчва срещу унищожението на българските села, извършвано от демократичните ни правителства. С помощта на цигански банди и по поръчка на Тел Авив. Не виждам някой от вас да се опълчва срещу зверското ограбване на българина, срещу обричането му на гладна смърт. Тогава казвате, че съм черноглед. И че голяма работа като някакви си мангусти са убили някаква си бабка или някой си дядо в някакво си там шибано село. лицемери и лъжци сте вие, а не българи и антикомунисти.
Да, Русия. Ами по същата логика да почнем да се нахвърляме срещу аварите. Или срещу печенегите. Вероятно и срещу други, ама сега не мога да се сетя. В конкретния момент Изсраел, Турция и САЩ полагат огромни усилия след като унищожиха българската държава, да ликвидират физически и българския народ. Така че, ако трябва и с дявола ще вляза в съюз, но ще направя каквото мога за пресичане на тези планове. Освен това Русия не е Путин. Още по-малко Сталин, Ленин, Берия, Каганович и цялата болшевишка паплач са Русия. В Русия, за разлика от ЕС съществуват сили, противопоставящи се на юдейската експанзия. В Русия, за разлика от ЕС не мразят българския народ. Може би това последното най-силно наклони везните. Но това не ми беше казано, нито го прочетох. Видях го с очите си, усетих го, преживях го лично. И вече никой не е в състояние да ме разубеди.
Впрочем аз не мразя и народа на Съединените щати. Мразя само администрацията във Вашингтон, доминирана изцяло от ционисти.
цитирай
3. eltimir - Кратко продължение
24.02.2011 12:31
Дори турците не мразя. Мразя само проводниците на политиката, започната от евреина Мустафа Кемал Ататюрк. Политика, насочена към окончателното ликвидиране на моя народ. И ако Русия е противник на тази политика, то аз съм длъжен да взема страната на народа си и да подкрепя Русия. В нейните усилия за спасяването и на България.
цитирай
4. eltimir - Интересно...
24.02.2011 15:03
Наистина много интересно. Дискусията, ако мога така да я нарека получи странно продължение:
http://eltimir.ucoz.ru/news/naistina_li_go_ubikha/2011-02-24-1821
цитирай
5. анонимен - За мен позицията на автора е правелна.
24.02.2011 16:37
Ясно и точно показва виновните . Какво не се разбира?
цитирай
6. анонимен - Брато
24.02.2011 20:30
ти май си във война със себе си ...:)))
цитирай
7. анонимен - za bratoto
24.02.2011 23:24
brato,ti mai ne si v chas?
цитирай
8. eltimir - Обама притеснен
25.02.2011 10:34
Войната може би ще ескалира, защото американският президент Барак Обама е притеснен сериозно. Не толкова за либия, а за голия задник на майка си. В буквалния смисъл и го твърдя съвсем сериозно и съвсем отговорно. Та след като е притеснен за задника на майка си, Бараката като едното нищо може да почне една широкомащабна война, за да замаже работата. По примера на Бил Клинтън, който заради свирките на Моника Леви нападна Сърбия. И тъй като демократичният блог.бг цензурарира снимки и документи, противоречащи на демокрацията, за притесненията на Обама можете да прочетете тук:
http://eltimir.ucoz.ru/news/obama_pritesnen_za_majka_si/2011-02-25-1824
цитирай
9. анонимен - чудесен анализ
01.03.2011 02:20
Чудесни разкрития! Поздравления! Все така! Дерзай!
цитирай
10. анонимен - как така тия американци нищо не се поучиха от греховете си и детеубийствената си окупаторска
01.03.2011 03:17
история. Как Гявол След Гяволо. Нищо ново. Този Обама е най-страшният Гявол. Който убива с принудителни дроги 100 000 западни активисти всяка божа година. Но как не се намери 1 вестник да пропише за тия окаяни интелектуалци с разбити мозъци и които изгниват в гробищата??? Докато за Кадафи си обелиха езиците!
цитирай
11. анонимен - Номер 6
01.03.2011 03:18
Иди се обеси на 1 клон, тъпандуре!
цитирай
12. eltimir - Обама
01.03.2011 08:22
Барак Обама е само една жертва, нищо повече. Двамата Буш бяха по-лошите. Бараката ще го жертват и той си го знае. Злото е оня, който стои зад Бараката.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003651
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930