Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2011 12:12 - Обявиха ни за окупатори на България
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 12433 Коментари: 13 Гласове:
7

Последна промяна: 25.02.2011 13:15


image Знаем, че тези на снимката в момента са главните изпълнители на геноцида над българския народ. Предстои да видим снимките на техните началници и началнички.

На практика така излиза. Като погледнем фактите, старателно укривани от българите, няма да остане съмнение, че въпросът стои именно по този начин.

Както всички знаем, Валентин Златев назначи Бойко Борисов за предател, извинете – за председател, тоест за Министър-председател на това, което е останало от България. Златев от своя страна е представител на руския „Газпром”. И при всяка ескалация на геноцида над българите, някои произсраелски среди почват да вият и да цвилят, че видите ли, Бойко бил изразител на руските интереси, и че геноцидът всъщност се бил извършвал под диктовката на Русия. Само че Русия е нещо голямо, нещо твърде относително, затова нека видим дали самият „Газпром” е изразител на руските интереси.

http://www.regnum.ru/news/polit/1377727.html
  "Газпром" финансирует претензии Латвии к России за "советскую оккупацию"

"Газпром" финансира претенциите на Латвия към Русия заради "съветската окупация"

Няма да превеждам цитата, вярвам, че се разбира. Пък и скоро ще ни се наложи да учим руски, освен ако не искаме цигани и турци да ни изколят по заповед на Бойко Борисов или на поредния министър-предател на България. Под благосклонния поглед на Джордж Сорос и на неговите господари. image Можете да видите с очите си колко се радва Валентин Златев, когато убива. На снимката е убил три вълка. Обикновени. Защото Вальо Злото не закача „Сивите Вълци”, Bozkurt. Приятелските демократични терористи от братска Турция. Тях той ги назначава за заместник министри.

„В Риге представлен 26-ой том трудов комиссии историков при президенте Латвии. Он посвящён событиям Второй мировой войны и, как и вся работа издавшей его комиссии, направлен на доказательство концепции "советской оккупации" Латвии, которая служит для властей страны обоснованием института массового безгражданства ("неграждан") и предъявления к России материальных и политических претензий на "возмещение ущерба от оккупации". Об этом сообщает латвийская русскоязычная газета "Вести сегодня".

" Как отмечает газета, финансовую помощь в издании этого тома комиссии оказало латвийское АО "Latvijas gaze", контрольный пакет которого принадлежит российскому Газпрому".

Как неоднократно сообщало ИА REGNUM Новости, терминологический вопрос о признании или отрицании "советской оккупации" (присоединении Латвии, Литвы и Эстонии к СССР в 1940 году) для современных националистических властей Латвии, Литвы и Эстонии, однако, не является чисто научным. Несмотря на то, что легитимность мирного включения Латвии в состав СССР, например, однозначно поддержал действовавший в 1940 году президент Латвии Карлис Ульманис и высшие власти Литвы и Эстонии, на теории "советской оккупации" строится современная националистическая идентичность Латвии, она служит политическим и юридическим основанием для режима массового безгражданства русскоязычных в стране как "оккупантов", поражения их в правах, на сегодняшний день составляющего до 80 принципиальных отличий от объёма прав граждан Латвии и Эстонии.”

Ще преведа само част от последното изречение:

„… режим на масово безгражданство за рускоезичните в страната като „окупатори”, отнемането на правата им, които днес имат до 80 принципни различия от обема на правата на гражданите в Латвия и Естония.”
image
  Сами разбирате, че не може, не е естествено, не е нормално „Газпром” да е изразител на руските интереси, и едновременно с това да финансира дискриминирането на етнически руснаци. „Газпром” не е изразител и на българските интереси, след като финансира изтреблението на българите. Изразител на чий интереси е „Газпром”?

Първото, което разбрахме, е че „Газпром” служи не на руските, а на антируските интереси. Което за нас би било безразлично, ако Валентин Златев не бе представител на „Газпром”, и ако това представителство не служеше като основание на някои пропаднали типове да твърдят, че организираният от евреите геноцид в България бил всъщност руско дело. И да преминем към анализ на последния цитат.

Значи в Латвия и Естония рускоезичните имат до 80% от правата, с които се ползват останалите граждани на тези страни. Което се приема за напълно законно и демократично. Тяхна си работа. Да си дават каквито права на когото си щат. Тяхна, ама да видим у нас как е.

Тук, в страната, където някога се намираше държавата на Българите днес българите от български произход и с българско самосъзнание се ползват с 30-40% от правата, с които се ползват останалите граждани на Булгейрия. Казвам Булгейрия, защото това не е България. Това е една окупирана българска територия, управлявана от педераси, от серийни убийци и от подобни на тях морални отрепки. Затова те ни третират като окупатори, а цигани, турци и евреи се ползват с привилегии, с каквито не се ползват дори коренните населения в нито една страна.

Та въпросите са основно два:

- Кой и защо организира, насърчава и ръководи геноцида срещу българите в България? Кой е тоя престъпен тип, умъртвил за 20 години с помощта на различни методи над два милиона българи и продължаващ нашето изтребление с все по-засилващи се темпове?

- Кой в тази страна е окупатор и защо на нас, българите са отнети три четвърти от правата, с които се ползват всички останали в тази страна, в която вече няма никаква държава?

Хайде, нека си отговорим на тези два въпроса, пък после можем да си поговорим и за Русия. Ако след евентуалните отговори на русофобите, на циганофилите и на останалите „фоби” и „фили” им е останал мерак за разговор с нормални хора. При това българи.
 Оказа се, че историята си имала и продължение. Само че това продължение кой знае защо се налага да го четем не в българските, а в азербайджанските информационни средства. Продължението гласи, че бивша България е тюркоезична страна с традиционна тюркска култура. Развитието на традиционните език и култура е наредено от министър-предателя Бойко Борисов и възложено на турския министър на турската култура Вежди ал Рашидов. Снимката е от азербайджанския сайт aze.az. image    



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Taka e. Da ne barkame Russia s gaz...
25.02.2011 13:10
Taka e.Da ne barkame Russia s gazprom.Russkia narod mizerstva kato nas.Prosto savpadenie,bi kazal niakoi.
цитирай
2. eltimir - Хазария не е Русия
25.02.2011 13:24
Рано или късно руският народ ще измете юдо-хараските изчадия от земята си. И тогава ще стане безпощадно ясно, че нашите родни комунистически "русофили" са били всъщност само слуги на юдо-хазарите. А значи и най-яростни русофоби. Защото Русия няма по-големи врагове от хазарите. Същото се отнася и до България. Днес основният проблем на Русия е, че тамошната олигархия е съставена почти изцяло от хазари или от техни послушници. Абсолютно същата картинка наблюдаваме и у нас. Което означава, че с руския народ ние имаме еднакви цели и едни и същи врагове. Ами да се хващаме ръка за ръка и да натикаме враговете си в кучи гъз!
цитирай
3. анонимен - НЯМА СЪВПАДЕНИЯ И СЛУЧАЙНИ НЕЩА ПРИ КОМУНИСТИТЕ...
25.02.2011 18:43
...КАКТО И ТИ ЕЛТИМИРЧО , НЕ СИ СЛУЧАЕН!
ОЗЛОБЛЕНИЕТО ТИ КЪМ ГЕРБ И Б.БОРИСОВ ,СА ЯСНИ, ДОБРЕ ОФОРМЕНИ И МОТИВИРАНИ!
КАТО МАХНЕШ "ЕВРЕЙСКАТА ДЪВКА", ВЕЧЕ СЕ ЗНАЕ И... КАКВИ ПЕСНИЧКИ ЩЕ ПЕЕШ!
...И АЗ СЕ ВЪРЗАХ , КАТО ТЕ ЧЕТОХ ЗА ПЪРВИ ПЪТ НО,ВЕЧЕ....НЕ , НАМ..НЕ НАМ!
ТЪПО И ПЛОСКО......
ИЗЖИВЯВАЙ СЕ КАТО ЖУРНАЛИСТ...НЕМА ЛОШО!
цитирай
4. eltimir - Обичай си ги
25.02.2011 18:56
Всичките си ги обичай, начело с Валентин Златев, прекият шеф на Бойко. За едно обаче позна - не съм случаен. Никак. И знам прекалено много. Като не се страхувам да напиша каквото знам. Да, не съм случаен. Аз съм вашият Кошмар, който ще стряска сънищата ви дори тогава, когато вече няма да съм между живите. Аз съм Кошмарът на вашата юдео-хазарска човеконенавистническа Система.
Сега доволен ли си, ананалко? Извинявай - исках да кажа анонимко.
цитирай
5. eltimir - Вероятно
25.02.2011 21:46
Макар че те са си настъпени по рождение. А пък сега хептен са се спекли. Не знам дали някой забелязва, но така нареченият "световен елит", тоест световните паразити са в паника. Действията им са хаотични. което означава, че краят им ще е съвсем, ама съвсем скоро. Тогава ще е краят и на техните слуги и послушници. Естествено е и те да са разтревожени и да крякат. Ама да бяха мислили навреме и да не бяха събрали такава ненавист към себе си сред народите от цял свят. Дойде време да плащат за всичките злини и ще плащат. Няма как. Иде големият Кръчмар и ще им покаже сметката.
цитирай
6. eltimir - Стар въпрос
25.02.2011 21:57
Ще ми се да повдигна един въпрос, който не спирам да повдигам от години. Въпросът опира до агенти на ГРУ, на чиято съвест лежи животът на десетки, а може би и на стотици българи. Тези агенти са покровителствани както от българските служби, така и лично от Георги Първанов. Твърдя го най-отговорно. Излизал съм с конкретни имена и факти и пак ще изляза, стига да има пред кого. Публикувал съм снимки и пак ще публикувам, ако трябва. Сега искам да попитам големите "антикомунисти" и противници на Русия защо не подемат моите конкретни въпроси? Само защото агентите по някакъв начин са свързани с Изсраел ли? Или защото става дума не просто за ГРУ, а за хазарското лоби в ГРУ, както ми обясни един мой стар приятел, вече покойник. Този човек плати с живота си за разкритията, които направи. И не само той. Заради загиналите мои близки и приятели аз няма да се откажа и ще продължа. Някой нещо да ми възрази?
Та ще почнем ли да говорим сериозно по въпроса или ще продължим да си плюем по руснаците ей така, по принцип и за кефа на турци, евреи и цигани?
цитирай
7. eltimir - Интересно
26.02.2011 09:44
Тоя блог.бг е много интересен. Добре, че не го вземам на сериозно. Последната изненада е, че някой трие част от коментарите. Снощи тук имаше още коментари, тая сутрин гледам на пощата съобщения, че са написани и други. Погледнах, а то и някои от старите бегали, фанала ги липсата.
Демокрация, радвайте й се! А на блог.бг предлагам да се преименува на блог.мангау, щото прави цигански работи.
цитирай
8. анонимен - Obijdat se. Ami niama da im vikame ...
26.02.2011 12:54
Obijdat se.Ami niama da im vikame jabi veche.Moje naprimer gusteri.Ma vse taia pak sa zeleni ot vsekade.Fakt e obache che,statiata e verna i nekoi se drazni.Fakt e i che demokracia i svoboda ne sa sinonimi kakto se opitvat da ni vnushat.Iztriite i tova ako iskate ,na koi li mu dreme.
цитирай
9. eltimir - Аз не го изтрих
26.02.2011 13:11
анонимен написа:
Obijdat se.Ami niama da im vikame jabi veche.Moje naprimer gusteri.Ma vse taia pak sa zeleni ot vsekade.Fakt e obache che,statiata e verna i nekoi se drazni.Fakt e i che demokracia i svoboda ne sa sinonimi kakto se opitvat da ni vnushat.Iztriite i tova ako iskate ,na koi li mu dreme.

Когато трия, си казвам. А на твоя коментар /познах те по стила и изразите/ дори отговорих. Отговорът си стои, коментарът го няма. Хубаво, ама да кажат колко пъти съм ги обидил. Щото аз не помня да съм ги обидил нито веднъж.
Веднъж така пуснах снимки за деянията на Чеку ли беше, че не му помня името на тоя престъпник. Приятелят на Соломон Паси, когото Паси беше поканил у нас. Те ми изтриха цялата тема, била неприлична. А е прилично да каним официално убийци, собственоръчно рязали глави и убивали малки дечица. Имаше и още подобни случаи. въобще българските сървъри са ненадеждни и поставени под усилен контрол. С руските такива ядове нямам. Айде сега някой да ми каже, че у нас има свобода, пък в Русия няма.
цитирай
10. анонимен - ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗМИШЛЕНИЕ........
26.02.2011 17:21
ЮДОМАСОНИТЕ СЪЩЕСТВУВАТ,ЗАЩОТО СЪЩЕСТВУВА ТЯХНАТА ПРОТИВОПОЛОЖ-
НОСТ-НИЕ,ОСТАНАЛИТЕ!
Това е принцип в Природата-всяко нещо съществува в контекста на неговата проти-
воположност!
И сега,по моему,как може да се реши "еврейския"въпрос:

1) чрез оръжие,като краят не е предвидим.

2) чрез собственото ни унищожение-или сами да се унищожим съзнателно,или,
това което става засега,чрез постепенното ни унищожение от тах.

3) И НЕЩО ИНТЕРЕСНО,според мен:
През ВСВ,към края и,когато японците са били в голяма степен изтощени ресурсно
американците организират голям флот,добре въоръжен и го изпращат към Япо-
ния за нанасяне на решаващ удар.Япония изпада в отчаяние и тогава япон-
ският император излиза с призив всички японци да се концентрират мисловно и
призоват "Свещения вятър(Камикадзе),да излезе срещу американския флот.
Японците масово се включили в този призив,а американските моряци си ум-ряли
от смях,като научили за това.
СЛЕД ОКОЛО 24 ЧАСА,ОБАЧЕ,СМЕХЪТ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ЗАМРЪЗНАЛ: УДАРИЛ
ГИ ИЗНЕВИДЕЛИЦА ТАКЪВ УРАГАН,ЧЕ ЗАРПЕРДУШИНИЛ ФЛОТА ИМ И ПРОВАЛИЛ
ТАКА ДОБРЕ ЗАМИСЛЕНАТА ОПЕРАЦИЯ.

<< А НЕ МОЖЕ ЛИ СЕГА,"ЧОВЕЧЕСТВОТО" ДА СЕ ОБЕДИНИ ОКОЛО НЯКАКВО
ПОДОБНО МИСЛОВНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ИЗВАДИ ОТ СТРОЯ ЮДОМАСОНИТЕ>>
............Информация за размишление..........
БАУ
цитирай
11. eltimir - Може
26.02.2011 17:25
Но не знае как. А на мен спря да ми се приказва.
цитирай
12. анонимен - ПРАВ СИ!
26.02.2011 21:07
ТРЕТИЯТ ВАРИАНТ НИ(ИМ) Е СИГУРЕН!!!!
цитирай
13. анонимен - Убеден съм, че не си, ти. Но дори да ...
01.03.2011 00:02
Убеден съм,че не си, ти.Но дори да беше,не ти се сърдя.Стопанина на тоя блог си ти,ние сме само гости.Интересното беше, че го изтриха моментално.Някоя дребна душица с малки криви крачета дотича и хоп.Тича, топурка то горкото с немощтни крачета и търка ли търка с гумата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003919
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930