Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2011 13:52 - Демократите са идиоти
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 6929 Коментари: 10 Гласове:
7

Последна промяна: 11.03.2011 13:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 „10-метрови вълни цунами удариха Япония след катастрофално земетресение – Участвай и ти!” – DARIK news, 11 март 2011 година image Твърдя го най-отговорно. Демократите са пълни идиоти. Тяхната ненаситна алчност, страстта им към печалба на всяка цена, загубата на всякакъв морал, на всякаква човещина водят само и единствено до идиотизъм. Да, всички демократи са идиоти, щом търпят това, което виждате на снимките. Щом умишлено и съзнателно го пораждат. Не че са били идиоти по рождение, станали са такива. Станали са под влиянието на тяхната кретенска, идиотска, паразитна и човеконенавистническа вяра. Демокрацията. Тяхната мръсна, садистична демокрация по либерален образец. 

Шефовете на службата на национална/?/ сигурност заради еврейски хонорари, идващи от Германия убиват невинни българи и това се приема равнодушно. Впрочем никак не се приема. Никой не обръща внимание на подобна дреболия. Щом е за пари, всичко е позволено. Всеки ден цигани избиват десетки невинни хора из запустяващите по вина на демокрацията български села. И то не се приема никак. И убийствата на тези хора не се приемат. Дреболия някаква. Някакъв си одрипан старец и някаква си повяхнала бабичка. В крайна сметка циганите са извършили убийствата за пари, а според демокрацията това е редно и нормално.

„10-метрови вълни цунами удариха Япония след катастрофално земетресение - … или просто бъди зрител и се забавлявай!” – DARIK news, 11 март 2011 година
  image
  Всичко в името на печалбата, всичко в името на парите. Паранормална система. Щом е за пари, значи е нормално. Нормално е щом си без пари и не си циганин да ти откажат медицинска помощ. Нормално е, щом си повярвал на партийните обещания и си позволил да те ограбят, днес да умираш от глад. Нормално да вървиш по улици, където те дебне я кучешка, я циганска глутница. Нормално е полицията на разпространява наркотици. Нормално е депутати да създават нелегални публични домове. Нормално е министри да стават съучастници в кражби и изнудвания. Нормално е в името на светлото бъдеще да живееш без ток, на тъмно. Нормално е да ти вземат жилището, защото г-н Кметът си го бил харесал. Нормално е Президентът на Републиката на хване трипер от ученичка. Нормално е да пребият с железни тръби някакъв си по-смел журналист. Или да направят същото с някакъв си професор по право пред самата Съдебна палата и то посред бял ден. Нормално е Прокуратурата след това да твърди, че професорът е паднал сам и се е пребил. Нормално е… нормално е… нормално е… Не е нормално, не е! Според мен е ненормално. Или ненормалният съм аз? Не знам, честно казано вече нищо не знам. Щом една от водещите радиостанции в бивша България, бивша държава на бившите българи ни призовава да се забавляваме на трагедията в Япония, то аз се питам да не би наистина да съм се побъркал и да ми се привиждат разни измислени, никога неслучвали се истории…

Да, по всяка вероятност съм полудял. Ако обаче на приложените от мен снимки и вие видите същото, което видят аз, значи и вие сте се побъркали. Обратното би означавало, че целият ни елит – политически, културен, криминален и всякакъв се е побъркал и трябва да върви в лудницата. За да не ни побърка и нас.

 



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Това е така, защото...
11.03.2011 14:15
не се подлагат на ТРИЧАНЕ!
цитирай
2. eltimir - Правилно!
11.03.2011 14:39
Е, това наистина ми хареса! Браво, приятелю, чудесна мисъл.
цитирай
3. grigorsimov - Прозорливостта на Достоевски от втората половина на 19-ти век! Извадка от "Еврейският въпрос":
11.03.2011 15:09
..."Всеки за себе си, и единствено за себе си, и всеки контакт с хората, единствено заради себе си" – е основната идея на буржоазията, заменила в края на 18-ти век, предишния християнски поглед към света, и станала главна идея на цялото сегашно столетие, и на целия еврейски свят. Ето това е моралният принцип на мнозинството сегашни хора, и то не лоши, а хора работни, които не убиват и не крадат. А немилосърдието към по низшия, и упадъкът на братството между хората, и експлоатацията на сиромасите, от страна на богатите, разбира се, всичко това го е имало и преди, и винаги, но не е било въздигано, като вис-ша правда и наука. А християнството е осъждало всичко това. Сега, напротив, на този упадък се гледа, като връх на прогресивността.
Не са, значи, случайно, навсякъде по борсите, господари евреите, нито случайно ръководят капитализма, нито случайно те са вседържители на банките и кредита, и не случайно те са боговете на маждународната политика! Какво ще стане нататък, знаят евреите: наближава тяхното царство, тяхната абсолютна власт! Наближава крайната победа на злото, пред което ще се премахнат чувствата за човеколюбие, жаждата за истина, християнските ценности, националната и расовата гордост на европейските народи. Наближава материализмът, сляпата животинска жажда за лично материално обезпечаване, жаждата за лично трупане на пари, с помощта на всички средства; и това ще се приема за висша цел, като нещо разумно, като свобода, – вместо християнските идеи за спасение, с помощта на моралното братско единство на хората.
цитирай
4. eltimir - Прозрение!
11.03.2011 15:29
Да, така е. Прозрял го е. Но не вярвам в крайната победа на злото. Просто защото Бог не може да бъде победен, а Бог не е зло. Извинявай, Гриша, тоя път не сме на едно мнение. Аз не искам да повярвам в безднадеждността. Впрочем и ти дълбоко в сърцето си не вярваш. Иначе не пи поддържал блога си и не би писал.
цитирай
5. анонимен - БОГ е Любов .... Една Българка
12.03.2011 22:42
И само тази Любов ще спаси нас и светът от вси4кото зло,което само си мисли,4е е толкова могъщо.Но нека и ние направим нещо,да помогнем със нашите добри мисли и дадем отпор на Мамона....докога ще се съмняваме във силата на нашите сърца и във силата на нашите позитивни мисли.БОГ е Любов и нека в името на любовта т.е.в името на БОГ се нау4им да прощаваме и да оби4аме даже враговете си.Нали така ,със тези думи ни у4еше преди 2000 год Самият Иисус Христос.......И ще завърша със това ,4е както е писано във древните Пурани сега е времето на последното разиграване на злото ,което ще се самоунищожи във яростта си и ще повле4е след себе си и тези ,неосъзнатите ,невежите,невярвящите и отри4ащите Божественото могъщество.Няма време пове4е за съмнения----или си на страната на БОГ,или си в пряка негова опозиция и ако си ;зърно;влизаш на съхранение в хамбара,ако си плевел отиваш на боклука за изгаряне.....Защото времето доиде на отделяне на зърното от плевелите.....
цитирай
6. eltimir - Време разделно
12.03.2011 23:41
Съгласен съм. В известен смисъл днес е Време разделно. Днес е времето, през което решаваме дали да се разделим със Злото или да останем при него. В сайта ми един от участниците подметна интересна мисъл. Какво вярваме, че иде? Краят на света или едно ново, но-добро начало? Лично аз предпочитам да вярвам във второто. Просто защото не искам и не мога да допусна мисълта, че злото ще бъде победител.
цитирай
7. eltimir - Нашето съучастие
13.03.2011 17:42
В крайна сметка всеки идиотизъм се заплаща. Заплаща се и съучастието в идиотизма на идиоти управници. Малък пример:
"Нова заплаха: Събуди се вулканът Асо
Кратерът изхвърля камъни и пепел на 4 километра височина
Петъчното земетресение в Япония е събудило вулкана Асо, обявиха властите в страната на изгряващото слънце. От кратера са започнали да хвърчат камъни и пепел на 4 километра височина.
Последното избухване на вулкана датира отпреди 52 години. През януари тази година Асо даде симптоми на нова активност. Около 2 седмици преди труса от 9 по Рихтер специалистите отчетоха затихване, но след разместването на земните маси кратерът е започнал да демонстрира съживяване."
Да се готви София. Да се готвят и онези идиоти, които копаят под и около вулкана Витоша. Да се готвим и ние да плащаме комисионните за съветниците, дали на Бойко и компания съвети кога и къде да копаят.
цитирай
8. анонимен - Николай
19.03.2011 02:36
Злото не е победител по природа - то е просто едната от двете природни сили и такава роля му е отредена. Хората, които са в ужас от мисълта, че злото скоро ще победи и си мислят, че са в безизходица, със страха си сами дават сила на злото и подценяват собствената си сила, собствения си жизнен заряд - ако те просто си дадат воля и се отпуснат да бъдат добри до абсолютна крайност, злото много бързо ще бъде сразено. Обяснението за това, което изкарва всички ни извън релси и ни внушава безнадеждност - това, че всичко сега се случва наопаки и точно противно на нашето човешко чувство за справедливост и нормалност - е в това, че сумарната енергия - или всъщност, духовната сила - на хората по земята е изпълнена със страх, завист, алчност, ненавист, отчаяние - и това е единственото нещо, което сега дава сила на злото и кара нещата да се случват точно така, както сега се случват наопаки. Защото злото не притежава никаква друга сила - по природа то бива победено от доброто, когато го срещне - така че, в това е надеждата за нас и това е пътят за нашето спасение, начинът да пребъдем - като се стремим да бъдем колкото се може по-добри. Но съгласете се, че когато злото изобщо не среща добро, то няма как да бъде победено - само от нас зависи дали ще го срещне! Нека помним само това, че : щом нас още ни има, ВИНАГИ имаме избор и с този избор - и надеждата за промяна, и надеждата за победа! Точно по гореописаната логика - творете колкото можете повече добро, САМИ бъдете колкото можете по-добри - и ще победите, и ще пребъдете!

Това е едно на ръка, а по мое мнение, истината е много проста, макар и малко особена, за да се проумее. Истината е в това, че доброто и злото са взаимносвързани и не могат да съществуват едно без друго, защото взаимно си придават смисъл и значение. Тоест няма да успее нито този, който се опитва да унищожи доброто, нито този, който се опитва да унищожи злото - и не е нужно. Работата е там, че двете природни сили са едно цяло и си взаимодействат постоянно.
цитирай
9. анонимен - Николай
19.03.2011 03:18
Което означава, че това са даденостите на природата, върху които на нас не е дадена власт да въздействаме - и не за това ги има - те просто съществуват, сами по себе си. А ги има, защото на живите същества е дадена първо - същност, и после - право на избор - с което им е дадена власт да въздействат върху своята собствена същност и да я променят, чрез изборите, които сами правят - като избират доброто пред злото, или злото пред доброто. Тоест, ползата от съществуването на двете природни сили и резултата от тяхното взаимодействие, е промяната и развитието на живите същества, чрез поредността от избори, които сами правят. Проблема не е нито в силата на злото, нито в липсата на доброто - проблема е изцяло в нас самите, сумарно хората по цялата земя, в жизнената енергия на всички - и решението му е в изборите, които правим и енергията, духовната сила, която сами излъчваме! Няма начин човек да загуби и да не пребъде, ако бъде безкрайно добър, ако не спре да вярва, ако нито за миг не е загубил надежда - ако продължи да върши добро и не загуби вяра, дори и когато сам не вижда начин да успее! Няма начин, защото според правилата на природата, накрая ще се случи точно обратното - енергията, която сам носи и разпространява, може би със закъснение, но ще се реализира - и все пак, и накрая - човек ще победи! Ако бъдем по-добри към другите, отколкото те към нас и ако обичаме другите повече, отколкото те нас - няма начин да не преуспеем, няма начин да не се спасим! Хора, повече вяра и повече любов между всички, горе главата - в това е силата, ето така ще победим! :)
цитирай
10. анонимен - Николай
19.03.2011 05:06
И само да допълня - страхотно попадение, Елтимир, демо(но)кратите наистина са извратени, душевно мутирали типове, хубаво е, че все още има хора като нас, да кажем, на които много неща няма да спрат да им правят впечатление - чувствителността на човека е изключително точен признак за духовната сила на човека и нещо толкова ценно, че може да означава и разликата между Бог и антибог, даже много животни имат много по-силна и все още незасегната чувствителност от много хора в днешните мрачни времена, само защото хората продължават все по-силно да вярват в злото, вместо да е обратното, по своя воля и направо парадоксално! Което пък означава, че по-голямата свобода на избор и съответно сила на разума, доверена на човека, е нож с две остриета и точно затова в мрачните днешни времена човекът изглежда като много по-кръвожаден звяр и от най-безпощадните хищници на планетата толкова често, именно заради което и сам си навлича всички беди, които му се случват, а после даже не може и да се сети защо! Така че, в известен смисъл, човекът, ако сам реши, може да се превърне в по-голямо недомислие от всичко друго наоколо, което е много жалка картинка, но пък сега точно нея наблюдаваме твърде често около нас.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996066
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031