Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2011 14:36 - Вижте си президентката!
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 3026 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
http://eltimir.ucoz.ru/

Шега няма и ирония няма. Новоизбраният ни президент май ще се окаже президентка. Поне самият той така твърди. Но да караме по същество и с доказателства.

Знаех, че Росен Плевелиев не е читав човек, щом партия ГРОБ го издига за държавна глава. Допусках, че може да е с нестандартна сексуална ориентация. Те такива са за предпочитане поради своята зависимост. Допусках, че може да е подставено лице на турците. Но не допусках, че ще си го признае така скоро, при това съвсем открито, в прав текст. Цитирам, за да не кажат, че си измислям:

„Плевнелиев: В предишния си живот съм бил жена!

Новоизбраният български президент Росен Плевнелиев разкри, че в предишния си живот е бил... жена. Той научил смущаващия факт, благодарение на компютърен софтуер, създаден от самия него.

"Роден съм през 1730 година. Някъде в Ирландия. Програмата даде, че съм бил жена пастир. Така пишеше. Поне не съм се прераждал често. Защото колкото по-рядко го правиш, толкова по-стойностен живот водиш. Смята се, че на по-често прераждащите се им се дават повече шансове да се поправят", обясни Плевнелиев в тв предаването "Търси се".”

Значи Росен се чувства жена. Как се наричат мъжете, които се чувстват жени? Лично аз им казвам или долни реви педали или просто педерунгели. Значи ние си имаме не президент, а президентка. Прост педерунгел, долен ляв педал. Щото за горен десен педал поне не съм чувал.

Ама сега ще почне като предшественика си Желю Желев да го увърта, да го усуква, че видите ли не сме го разбрали добре, че не си е премерил думите и не се е изразил правилно… Да си ги е премерил. Щом не може да си мери думите и да се изразява правилно, какво е тръгнал да ми става президент? Сега да видим второто му самопризнание.

„Росен Плевнелиев: Баща ми укриваше мохамедани през възродителния процес

Къщата на семейство Плевнелиеви е една от тайните квартири за българите мохамедани по време на възродителния процес, сензационно разкри избраният за президент Росен Плевнелиев пред камерите на “Търси се”.

По време на възродителния процес къщата на Плевнелиеви е скривалище за българите мохамедани в Гоце Делчев. Бащата на Росен се е ползвал с много особен статут, обичан от всички в града.”

Да има нещо неясно? Напротив, сега вече става ясно защо Ахмед Демир Доган бе оправдан за убийството на съименника си Ахмед Емин. Защо нито един депесарски престъпник не бе осъден. И така нататък. Предчувствам съвсем скоро още необясними факти от демократично-гробарското ни битие да ни се изяснят. Ако все пак и тогава на някого нещо не му е ясно, да пита президентката ни. Но го съветвам да се държи нежно с нея.




Гласувай:
6



1. анонимен - eltimir,
18.12.2011 16:20
защо не поискаш от джипито ти да ти даде карта за санаториум ?
Явно се нуждаеш от почивка и зареждане с позитивна енергия.
Ако продължаваш така за се самоизяждаш заради чужди "грехове" , ще прегориш и няма да можем да се наслаждаваме на прозренията ти.
Пиша го с най-добри чувства !
цитирай
2. eltimir - Защо си загрижен
18.12.2011 18:48
И кой си ти, та си толкова загрижен за мен? Ще продължа да пиша каквото си искам и хич от нищо не ми пука. Някога ДС не успя да ме уплаши, та тези клоуни нещастни ли ще ме уплашат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003083
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930