Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2011 09:43 - България я обзема лудост
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2729 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

В България напоследък почнаха да се случват невероятни неща. Невероятно гадни! Не че и преди ситуацията не беше гадна, ама чак толкова гадна никога не е била. Почнаха да се случват неща, които могат да се случат само в България, и то само при управлението на такъв (няма да ви казвам какъв, ви си знаете), като Бойко Борисов. Факти? Имате ги в изобилие.

Първо да погледнем плодовете на циганизирането. Тоест плодовете на „ромската интеграция”.

„Цар Киро разпродаде имотите си от затвора”

„Ромският лидер Кирил Рашков обеднял тотално зад затворническите стени. Освен че банковите сметки на фамилията му се оказаха изпразнени, той искал да се отърве от абсолютно всички недвижими имоти и дружества, твърди "Монитор".

По време на многократни тайни свиждания с тумби роми в последните дни и то в присъствието на нотариус, самопровъзгласилият се за цар на циганите панически се разделял с фирми и имущество. За да не го пипнат данъчните, че е богат и да трябва да плаща милиони левове данъци, Рашков прехвърлял имуществото си на трети лица.”

Тоя гнусен тип, тоя масов отровител, тоя убиец и българомразец наистина ли е в затвора? Аз също съм бил в разни затвори и прекрасно знам, че там такива нещо просто няма как да се случат. Какъв е тоя затвор, щом в него нахлуват тумби цигани, без някой да ги спре? Според мен Кирил Рашков се намира я в някой санаториум, я в някоя вила на МВР, каквато беше практиката, прилагана към ДС агенти преди 1989 година. Или пък Негово Величество Бойко Борисов, бивш телохранител на Негово Величество Симеон Крадливий е решил да прояви колегиалност към своя колега Негово Величество Цар Киро Катунски?

Да минем към следващата новина.

„Човек на Киро Японеца заплашва TV7”

„Приближеният до Киро Японеца ромски бос Борислав Ангелов-Боце е заплашвал екипа на TV7, отразяващ случая с подпаления през изминалата нощ "Мерцедес" в столичния квартал "Дружба". Малко след прякото включване на Диляна Гайтанджиева, бабаитът пристигнал на място с внушителен кортеж от автомобили и скочил на оператора, съпровождащ напуснала наскоро Нова тв репортерка.”

Нормално. Да, това е напълно нормално в ненормална страна като нашата, където отдавна вече няма държава. Където няма закони, няма правосъдие, даже и полиция няма, въпреки, че наброява доколкото знам над 65 хиляди… Исках да кажа „души”, ама как да приложа думата към за такива бездушни същества? Вие не вярвате, че и полиция нямаме? Убедете се сами:

„Пироманът от Младост подпалил приемна на Седмо РПУ”

„Задържаният за серия палежи на коли Юлиян Ковачки (29 г.) запалил приемна на Седмо столично РПУ и откраднал полицейска радиостанция. Това е станало на 26 септември вечерта - близо 2 месеца преди да пали автомобили в кварталите “Младост” и “Хаджи Димитър”.”

Чудя се това полицаи ли са се намирали в РПУ-то или балерини.

Какво наблюдаваме в днешна България? Хаос и беззаконие. Абсурд след абсурд сред едно абсурдно управление, чийто министър-председател непрекъснато се хвали колко много го хвалели в Брюксел, във Вашингтон, в Тел Авив и в Катуница. Както е тръгнало, скоро ще го похвалят при баба ми. Лошото е, че вследствие дирижираното от Изсраел управление на ГЕРБ, народът взе тотално да се побърква.

„Син брутално изнасили болната си от рак майка пред очите на малкото си братче”

„Син брутално изнасили майка си пред очите на 8-годишния си брат в бл. 273 на кв. "Бузлуджа" в Кюстендил, съобщава в. "Струма". 29-годишният Петър Енчев нападнал майка си Славка около 15 часа във вторник и след като я пребил, я изнасилил. Малкото братче на изверга изпаднало в ужас, но се обадило на тел. 112 за помощ.”

Толкова е отвратително, че аз наистина нямам думи. Нещо повече, аз вярвам, че ние, българите вече нямаме думи. Не само защото ни отнеха правото да кажем каквото и да било, не само защото никой не ни чува, каквото и да кажем. А защото след всичко, което наблюдаваме в главите ни не останаха думи, с които да го опишем. Да, ние, българите вече нямаме думи. Ние си имаме Бойко Борисов. И неговата партия ГРОБ.




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Горкият Бойко!
22.12.2011 11:26
Всъщност като се замисля, горкият Бойко не е виновен. Поне не чак толкова. Даже е за съжаление. Те, изсраелтняните го нагласиха за министър-предател и оттогава не престават да го гласят. И той какво да прави? Непрекъснато си върти задните части, за да им достави удоволствие. Ама като се въртиш навсякъде и гледаш да угодиш на всички, накрая се оказва, че на никого не си угодил. Горкият Бойко! Ако знаеше каква страшна смърт го чака заради неговото въртене... Той ще умре, стъпкан от краката на десетки хиляди разгневени българи. Така, както е предсказано.
цитирай
2. tomcat2 - Ужас какво друго да кажа!Тотална ...
22.12.2011 14:42
Ужас какво друго да кажа!Тотална дегенерация!На фона на глобалната такава ,защо трябва да сме изключение!
цитирай
3. eltimir - Хроника
22.12.2011 14:51
В блога избягвам да публикувам, имам си някои съображения, както казваше учителят на Бойко, другарят Тодор Живков. Който има желание, може да види цялата хроника на безумието в сайта ми:
http://eltimir.ucoz.ru/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3006550
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930