Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2011 10:56 - Мракобесите са винаги на линия
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2166 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 25.12.2011 11:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Не само мракобесите от blog.bg. дори не и само мракобесите от партия ГРОБ. А мракобесите въобще. Нашите демократични мракобеси от комунистически произход и с картончета от ДС. Нашите управляващи мракобеси. Нашата политическа сган. Те винаги са на линия и винаги държат всичко под око. Вероятно дават дежурства. Време им беше и те нещо да дадат. Досега само са вземали. Отсега те ще дават, а ние ще вземаме. За какво става дума? Тази сутрин написах текст със заглавие „Честита Коледа!”. Пуснах го в сайта си: http://eltimir.ucoz.ru/ Както и тук, в блога. В сайта си стои и ще си стои, ама от блога изчезна. Изглежда написаното не се е харесало на нашите мракобеси. Нали са все с милиционерско възпитание, българските демократи се придържат към старото правило: „Има две мнения. Моето и погрешното.” Преди време един такъв мракобеснически демократ, агент на ДС, известен още като Иво Инджев ми прати мутрите от ГДБОП, защото о, ужас, аз съм се осмелил да му противореча. Да противореча на него, на великия мракобес, тоест демократ. Демократичните мракобеси много се дразнят, когато нечие мнение не съвпада с тяхното. Какво не е харесало на демократичните цензори от blog.bg, та толкова бързо и чевръсто проявиха усърдието си? Може би твърдението ми, че политиците ни са порнография? Ами, това си го знаем. Може би тези редове: „Честита Коледа на Българите! Честита Коледа на хората с чест. Честита Коледа на страдащите в тази нощ на разума, на тях Утрото им принадлежи. Честита Коледа на неучастващите в делата на Злото, бъдещето е тяхно.”? Едва ли. В такъв случай остава предсказанието. Ама и да го трият, и да не го трият, то ще се сбъдне. Както се сбъдват почти всички предсказания на Елтимир. Все пак, ако някой поиска да го прочете, ще го намери тук: http://eltimir.ucoz.ru/ В началото на своя цензуриран текст поставих репродукция от неръкотворния образ на Иисус Христос, известен като „Кърпата на Вероника”. Изтриха го, разбира се. Демократичните ни мракобеси почнаха да цензурират и Христос. Всъщност няма начин да не е така. Щом ни управляват сатанински изчадия, то си е напълно редно цензурираният на бъде Христос. Аз обаче съм доволен. Много. Доволен, съм, защото ми изтриха Коледното поздравление. Което означава едно: сатанинските изчадия, демократичните мракобеси, цялата тая политическа порнография почна да се страхува. Доволен съм, защото моето кратичко писание успя да ги разтревожи, да ги уплаши. Не ми се пише дълго, празник е, все пак. Завършвам с фразата, с която започвах цензурирания текст: „Христос е със затворени очи, но гледа и вижда. Горко на онези, чиито очи са отворени, но нито гледат, нито виждат.” Честита Коледа!



Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Малко изводи
25.12.2011 13:31
Въпросът има две страни. Едната е, че в нашата уж демократична, уж свободна, уж държава свободната човешка мисъл бива не просто задушавана, а изличавана. При това без каквито и да било обяснения. Правят го същите, които постоянно пищят, че в Русия и в Северна Корея имало цензура. За Северна Корея не знам, но като гледам, моите текстове, разположени на руски сървъри никой не ги пипа. А текстовете, поставени на уж български сървъри ги трият. Помислете колко много се различава действителността от онова, което се опитват да внушат медиите.
Другата страна на въпроса е, че те, мракобесите са безсилни, ако ние не се страхуваме от тях. Ако нямаме респект пред тях и пред фалшивите им институции. Пет пари не си давам нито за Бойко, нито за Бойковица, нито за когото и да било от извратената им шайка. И както виждате, пиша си каквото си искам. Ако всички почнем да правим така, ще стане много весело. Тогава на тях, на мракобесите ще им се стъжни.
Да опитаме, какво ще кажете?
цитирай
2. eltimir - Само за сведение
25.12.2011 13:46
В своя сайт
http://eltimir.ucoz.ru/
поставих снимка на голата българска демокрация. Снимката не би следвало да се приема като порнография. От порнографията се очаква да възбужда, а поставената от мен снимка предизвиква единствено отвращение. Също както единствено отвращение предизвиква и самата българска демокрация. И тъй като бивша България и настояща Мангалия е парламентарна демокрация, до снимката на голата демокрация поставих снимка на парламентарната командирка (или председателка, не знам точно как се нарича) Цецка Цачева. Облечена, не гола. Получи се обаче проблем
Някои видяха прилика между Демокрацията и г-жа Цачева. Приликата е случайна, уверявам ви. Какво да правя, като г-жа Цачева изглежда толкова демократично, а Демокрацията изглежда толкова парламентарно? Изглежда двете са свързано по някакъв начин. Вижте снимката и решете сами:
http://eltimir.ucoz.ru/
цитирай
3. eltimir - Притесних се
25.12.2011 17:13
По едно време почнах да се притеснявам, че съм развалил празника на някого. После се сетих. Днешният празник е Христов празник. За управляващата сатанинска сган и нейните послушни медийни подлоги това са скръбни дни. Значи нищо не съм им развалил. А читавите хора, хората с чест и достойнство, нормалните хора, човеците, съхранили човешкото в себе си ще намерят само надежда и опора в написаното от мен. Значи притесненията ми са били напразни.
цитирай
4. voxpop - Честито Рождество, Елтимир!
28.12.2011 12:56
Мракобесите нямат почивен ден! Злобата захранва енергията им и ги кара да се чувстват като богове. Но те много добре съзнават,че са принцове на мрака и Светлината ще ги изпепели!
Поздравления и Светли Празници!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2995963
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031