Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2012 23:53 - Отговор на едно писмо
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 4764 Коментари: 8 Гласове:
8

Последна промяна: 10.01.2012 23:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Това е снимка на моя отговор. Утре, ако е живот и здраве ще пусна малка, но доста изразителна снимка на субекта, подписал писмото с инициативата, към която ме поканиха да се пресъединя. Преди малко получих писмо, съдържащо една гнусна инициатива. Инициативата е гнусна с това, че оцелелите жертви на комунизма се молят на палачите да се преклонят пред паметта на избитите от тях мъченици. И да съдействат за изграждането на съответния мемориал. Към писмото бе приложена и бланка за отговор, заедно с два И-мейла за връзка. Първо част от писмото, а после ще копирам и как им отговорих. Пратих го на някои приятели и утре ще решим как да реагираме. "Господин Президент, Позволете да Ви честитим избирането на най-отговорната длъжност на чело на Република България. Поздравяваме Ви с откровена сърдечност, уверени в надеждата, че няма да се окажете поредният Президент на прехода, а – както сам волно изразихте желанието – първият наш Държавен глава на правова, европейска и обновена България. *** Не крием, че те всички очакват от Вас силен знак, в който да припознаят обрат на държавното поведение спрямо тях и което на практика би въвело в обществените отношения ценностните норми, които Съюзните европейски инстанции недвусмислено утвърдиха с резолюциите  № 1096 (1996) и № RC778929 (2009).
Съответно с това, ние свободни граждани на България, граждански организации и сдружения горещо призоваваме новоизбрания Президент на всички Българи за официален поклон пред Мемориала на жертвите на комунизма в присъствие на поканените от Вас представители на Евроатлантическите ни съюзници, което би утвърдило доверието им към Българската държава.

***

Господин Президент пожелаваме Ви най-сърдечно успешен за българския народ мандат и вярваме, че ще се отзовете на тази историческа повеля, с което ще бележите и края на злочестия преход."
Аз пък не крия, че като прочетох тая гавра, тоя цинизъм, това отвратително и лишено от човешко достойнство миличко писъмце побеснях! И затова публично искам да обявя, че нямам и не желая да имам нищо общо с подобна гнусотия. Намерили кого да канят... Засега ще спестя името на подписалия писъмцето. Пък утре ще видим. Според зависи. Ето отговора ми. Вече го пратих на посочените адреси:   ОТГОВОР Долуподписаният Ангел Георгиев Грънчаров
НЕПодкрепям инициативата
БЪЛГАРИЯ и ЕВРОПЕЙСКАТА ПАМЕТ
Унизително е жертвата да сервилничи и да пълзи пред палачите. А на теб, *** *** само ще ти кажа една приказка, популярна из нашия край: Никога не е късно да станеш за резил! Тъкмо към ГРОБ-аря Плевеллиев ли реши да се обърнеш, ***? Не го очаквах, честно казано не го очаквах. Мислех те за смел и честен човек, а ти се оказа… Но знай, че има още шашкъни като мен, които ще предпочетат да умрат, но никога няма да преклонят глава пред палачите на Българския народ. *** Сега ще ме питате какво лошо има, ако правителството на партия ГРОБ и новоизбраният от ГРОБ и от Тел Авив Плевеллиев решат да издигнат мемориал в памет на жертвите на комунизма. Ами лошото, лицемерното, гадното, циничното е, че същите тези скапани ГРОБари, СДСари, БСПари и всякаквите там "пари" продължават репресиите срещу малцината оцелели мъченици на комунизма. Репресии, започнати от техните бащи и деди.  Дори смея да кажа, че днешните "демократически" репресии надвишават по жестокост комунистическите. И да се молим на тях, на своите палачи? Да крещим колко великодушни са? Как те, бандитите и убийците на българския народ нямат нищо общо с комунизма? Да им дадем индулгенции? Е, тая няма как да стане, защото не може да стане. Ако днес търпяха лишенията и страданията заедно с нас, можеше и да стане. Сега не!
Да видим дали някоя политическа буболечка ще посмее да ми възрази. Или "засегнатите" по примера на Иво Инджев, известен и като агент Ивайло ще ми пратят ГДБОП, защото съм ги пообидил. Дали три пъти, дали шест пъти, няма значение. Техен ред е. Чакам.



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Да им провалим сценария
11.01.2012 09:18
Искам да помоля за малко съдействие. Тук се готви измама с много далечен прицел и с дълбоки цели. Ето ги двата мейла за връзка, приложени към писмото:
mail 1: ferhabitat@orange.fr ; mail 2: alfoscolo@yahoo.fr
Вторият мейл е на Фреди Фосколо, бивш политически затворник и днешен съюзник на канибалдемократите. Пишете им! И им кажете какво е вашето отношение към факта, че докато нас, българите ни изтребват най-безжалостно, разни уж антикомунисти решили, че най-важното нещо е да се прегърнат с пребоядисаните комунисти и да почнат строежа на мемориали. Мемориалите могат да почакат. Народът вече не може да чака.
Ако някой има достатъчно смелост, нека пише.
цитирай
2. kostas - Моето мнение е,че тези жалки същества не заслужават НИКАКВО внимание.
11.01.2012 09:41
Пълно игнориране докато сами се изтрият . Нулево внимание.Поздрави. Ник.
цитирай
3. eltimir - Напротив
11.01.2012 10:32
kostas написа:
Пълно игнориране докато сами се изтрият . Нулево внимание.Поздрави. Ник.

Напротив, Ник. Темата е по-важна, отколкото изглежда на пръв поглед. И ще продължи в сайта ми:
http://eltimir.ucoz.ru/
Ако преценя, мога да пусна нещо и в тоя блог, макар че тук блоговете се контролират от ДАНС, а аз странно защо не обичам да ме конролират.
цитирай
4. andrei - Ангеле разбирам напълно твоето недоволство,
11.01.2012 11:06
но сам знаеш,че голяма част от репресираните от ком.режим се продадоха на своите мъчители-едни за жълти стотинки,други за къде,къде по-крупни благини...Задаваш ли си въпроса,какво правеха така наречените репресирани,на балкона в Народното Събрание в подкрепа на мутрата и комуниста Борисов!Днес всичко се купува и продава без капчица свян,достойнство и идеализъм.Малцина от репресираните запазиха достойнство и чест-така че разбирам твоето огорчение от ставащото...
цитирай
5. eltimir - Не е огорчение
11.01.2012 11:26
Опасявам се, че в случая става дума за нещо много по-голямо. За поредния опит да бъде заблуден народа, че видите ли, досега бяха фалшиви, но ето ви истинските. Темата ще продължи:
http://eltimir.ucoz.ru/news/doplnenie_km_vprosa_za_licemerieto/2012-01-11-2656
Ако ми стигне времето, ще я пусна и тук, за да я прочетат повече хора. Пуснах я първо в сайта си, поне той е недосегаем за ДС, тоест за ДанС.
цитирай
6. kostas - Съгласен съм ,че темата е важна и всички методи и средства да се изобличи
11.01.2012 12:21
лъжливата им визия са наложителни. В живият живот съм ги огнорирал .Иначе и аз се опитвам да им зашлевя някоя плесница.
цитирай
7. samvoin - Срамно и позорно е, че движението ...
19.02.2012 01:51
Срамно и позорно е, че движението считащо се за наследник на това на Илия Минев, начело на отец Амбарев се е включило в инициативата.
Представям си как ли би приел този позор Илия Минев и би ли го допуснал, ако беше жив?
цитирай
8. samvoin - Шизото Боко Тиквата, въпреки ре...
19.02.2012 01:54
Шизото Боко Тиквата, въпреки реабилитацията от страна на Върховния съд, по време на червеното правителство на Жан Виденов и то, на всички "осъдени" от "народния съд" - нареди на дебилите си - съпартийци в ОС на София, да не допуснат улица "Богдан Филов", а сега прати инфантилния си умствено - изостанал президент, при това станал такъв с главоломни фалшификации и нарушения, които са надминати само от тези може би през 1923 и след 1944 - а година непосредствено на "изборите", но легитимиран от "съдиите" на "Гоце" и Румен Петков, да се "поклони" на онези - които самия "Боко" дефакто с този си нареден от израелското колониално посолство акт, дефакто нарече "престъпници" и "справедливо осъдени", а "народния съд" - легитимен и справедлив такъв.
Щом Богдан филов, не заслужаваше улица...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996652
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031