Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2012 10:23 - Подаръкът на Хилъри Дракула
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1827 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Повече подробности в личния ми сайт, над който "българските" власти нямат власт:
http://eltimir.ucoz.ru/
Те са рожби на Смъртта и Разрушението. Откъдето и да минат, след тях остават само смърт и разруха.

Беше напълно логично, в реда на нещата. Една вампирка като Хилъри отиде да се срещне с ГРОБарите. Една вампирка като Хилъри Клинтън отиде на посещение в гробището, в което нейните съплеменници превърнаха бивша България. А по-нататък?

За да разберем какво ще е по-нататък, да погледнем какво беше дотук. Доста отдавна писах, че попълзновенията на еврейско-американските слуги на демона Йехова ще предизвикат гнева на Българската земя. И че тя, земята ще реагира. И че силата на нейната реакция ще зависи от силата на нашата. Подиграха ми се, разбира се. После написаното бе подето от двама-трима, макар отново с известна ирония към мен. Все ми е тая. Когато го написах, не се опирах на видения или разговори с тайнствени сили. Познавам някои закони и знам какво следва при опит те да бъдат нарушени. Така и стана, за жалост.

Вчера отново напомних, като приведох само част от новинарските заглавия в дена на нейното пристигане. В деня, в който Хилъри стъпи на българска земя. А имаше още нещо много символично, за което никой не се сети. Преди 13 години, през 1999-та бившият вече съпруг на вампирката Бил Клинтън нареди бомбардировки над бившата вече Югославия, при които освен сърби, загинаха стотици българи. Имам предвид бомбардировките над Западните покрайнини. Та нямаше как Небето да не удари шамар на безпаметните българи от страната, наричаща се все още България. А какво чета тази сутрин?

Язовир заля село Бисер

„6 февруари 2012, 08:56

София, България

Язовир заля харманлийското село Бисер.

Всички къщи в населеното място са под вода. Приливната вълна е 3 метра. Хората са в паника и опитват да се спасят от водата.

Първото нещо е да се качим на високите места в къщите или по хълмовете около село Бисер, препоръчаха от "Гражданска защита".”

„Ужас!” – ще кажете. „Дреболия” – ще ви отговоря. Можеше да е много по-зле. Защо минахме така леко?

image

Заради шепата младежи от снимката. Заради надписа от техния плакат. „НЕ на Клинтън, ДА на мира!”. „НЕ на Смъртта, ДА на живота!” Защото Клинтън значи смърт, а мир значи живот.

Доста преди височайшата вампирска визита бях подложен на неприятни атаки от страна на службите. Службите изглежда вече се досещат за онова, за което техните дребни провокатори още не подозират. Но и службите не знаят всичко. Още съм жив и продължавам да си върша работата, заради която съм дошъл на тоя свят. Тази сутрин гледам, че пратили част от тежката си артилерия. Личният астролог на самия Сер Гей Стани Шеф се опитва да ме захапва в http://eltimir.blog.bg/. Погледнете последните два коментара тук:

http://eltimir.blog.bg/politika/2012/02/05/hilyri-i-zapochvashtata-voina-s-rusiia.896351

Е, Апостол е поне интелигентен, прави го по-фино. И тук следва изненадата за тях. Те допуснаха грешка. Ахил си оголи петата. Като включиха стария ми познайник Апостол, те показаха, че са едно. Доказаха го. И ГЕРБ, и БСП, и комунисти, и демократи – всички официални партии са едно. Каквото и да ни кажат, те винаги ще ни излъжат. Каквото и да направят, те винаги със своите действия ще ни навредят.

Вчера Хилъри Клинтън ни донесе подаръци. Скъпи подаръци. Радостни за демократи и за комунисти, тъжни за нас. Тези подаръци ни бяха подарени от нея, от вампирката Клинтън, но именно партиите и цялата официалност, включително официалните медии ни ги осигуриха. Осигури ни ги Системата.

„НЕ на Системата, НЕ на Смъртта!” Време е за национално единение. Време е да се върнем към Небесните, към Божествените повели. За да бъде и Бог с нас.

Иначе? Иначе пороят на Скръбта ще ни залее.
Отново напомням. Повече подробности в личния ми сайт, над който "българските" власти нямат власт:
http://eltimir.ucoz.ru/
 




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3006416
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930