Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2012 17:25 - Цигарите
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 4671 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 12.06.2012 17:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  http://eltimir.ucoz.ru/news/cigarite/2012-06-04-3017
Забраняват ми да пуша на обществени места. От грижа за здравето на хората. Ама, верно ли? В Ботевград работи фирма „Биовет”, наследник на стария Завод за ензимни препарати. Фирма, произвеждаща компоненти за химически и биологични оръжия. И която редовно трови жителите на града, поради което в Ботевград смъртносттта е толкова висока. Тя не вреди на човешкото здраве. Цигарите вредят. Забраняват ми да пуша на обществени места заради грижа към моето здраве, а същевременно от ДАНС забраняват на мои приятели лекари да ми оказват медицинска помощ, защото съм нямал осигуровки. Ако ми помогнели, щели да си имат големи неприятности. С грижа към здравето ми, вероятно.   Напоследък из Ботевград се навъдиха някакви мотористи с огромни мотори. Бълващи облаци пушек и издаващи страхотен шум. Те не вредят на здравето, цигарите вредят. Напоследък Ботевград се изпълни с луксозни джипове, също бълващи облаци пушек колкото сто пушачи наведнъж. И те не вредят на здравето, цигарите вредят. В магазините е пълно с храни менте, с напитки – алкохолни и безалкохолни менте. Те не вредят на здравето. Цигарите вредят. Нещо не е наред.   Познавам много хора, които от купени цигари минаха на „направи си сам”. Тъпчат фишеци с разни сурогати, които са много по-вредни от фабрично произведените цигари. Това, разбира се според Боклук Бойко не вреди на здравето. Фабричните цигари вредят. Ей, нещо не е наред.   Оня ден говоря с един непушач. И той ми казва: „Човек отива на заведение да изпие чаша-две, да изпуши някоя цигара и да се срещне с хора.” Дали пък именно тук не е разковничето? Дали целта не е да се ограничат контактите между хората? Ей, боклук, за каква грижа за моето здраве ще ми говориш?   Ех, момчета, нещо не е така, нещо не е така, както трябва – пееше Висоцки навремето. Само че Висоцки умря, убиха го комунистите. И днес няма кой да каже същите думи. Нещо не е така, както трябва. И кратко допълнение: Те ще ме учат кое е полезно и кое е вредно за мен! Спомних си една история от 1979 година. Извика ме отрядния началник на Първи отряд от Старозагорския затвор. Майор от ДС. Казваше се Митев. Викна ме да ме пита точно за какво съм съден. Отговорих, че съм протестирал срещу вдигането на цените на агнешкото и на кафето.  - Ама ти не знаеш ли, че и месото, и кафето са много вредни? - възкликна Митев.  Та и сега е същото. Даже май е много по-лошо.  



Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Ей!
13.06.2012 17:07
Ама вие заслужавате ли да защитавам вашите права, братя пушачи? Бе ще не се сберем и да му кажем на тоя бокклучав боклук Бойко Рапоня да си бере лайката лайчина? Щото ви е шубе, нали? Е, тая работа наготово не става. Требва сами да си я извоюваме. И Рапоня Бойко ще клекне. Айде да го направим, какво ще кажете? Тоя е боклук отвсякъде и ако му стиска, да ме съди! Аз пък ще го съдя за убийството на 300 000 българи. Та да видим кой кого!
Та сега питам, останаха ли в тая нещастна страна, в която вече отдавна нема държава мъже? Не останаха ли Българи, които да поискат сметка от боклука Бойко и да му я видят?
Да видим сега Боклук Бойко какво ще направи.
нищо. щото и той като човек е едното нищо. Щото боклука откакто тръгна с евреите престана да бъде мъж. То всеки, който тръгне с евреи става педерас, та така и Бойко. Щото Рапоня Бойко отдавна е престанал да бъде въобще човек. И съм готов да го докажа пред всеки съд.
Айде, Бойко, айде, боклук, да те видим колко струваш пред Елтимир!
цитирай
2. eltimir - Здраве?
21.06.2012 10:24
Тези дни научих потресаващ случай. На едно четири годишно детенце му се запушва дебелото черво. Опитват всичко, без резултат. Лекарите нямат обяснение и казват, че се налага операция. Иначе детето ще умре. Да, ама искат 1400 лв за операцията. Законът им забранявал да я направят безплатно. А родителите са бедни хора, няма откъде.
Значи ни забраняват да пушим, обаче убиват, в буквалния смисъл убиват българските деца. Това е боклучавото правителство на Боклук Бойко, това е и боклучавият Парламент. Вървете и гласувайте за тях.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996917
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031