Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2012 13:15 - Циганската инвазия
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 5365 Коментари: 2 Гласове:
12

Последна промяна: 08.09.2012 14:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
Ето ви ги, полюбувайте им се. Това са бедните и дискриминирани цигани, начело с още по-бедния цигански тартор Цветелин Кънчев, известен още като дон Цеци. Известен криминален престъпник, покровителстван от бившия президент – пернишкия циганин Георги Седефчов. Цигания отвсякъде.

Няма какво да се заблуждаваме. У нас, а и не само у нас се извършва истинска циганска инвазия. Извършва се нещо напълно невъзможно. Един от най-воинствените и могъщи някога народи е изтребван и завладяван от едно презирано от всички скитническо племе.  Невъзможно е, но е факт. Само че кой знае защо никой не поглежда към корена на проблема, а подлага на анализ единствено последиците. Ами да поразсъждаваме.

Не е тайна, че настъплението на циганите стана възможно с мощната подкрепа на евреите и най-вече на Джордж Сорос, инструмент на зловещия клан Рокфелер. Та нека първо да видим какво би следвало да бъде нашето българско отношение към евреите. Веднъж си зададох въпроса какво би се случило с нас, ако на тоя свят не съществуваха никакви евреи.

АКО ГИ НЯМАШЕ

Става въпрос за юдеи и хазари, от които произлезе ционисткото транснационално племе.

Велика България нямаше да се разпадне след смъртта на Кан Кубрат и народът ни нямаше да се раздели на Дунавски, Волжки и Кавказки българи.

Нямаше ние да приемаме християнството от Византия, а Римската империя щеше да приеме Тенгрианството от нас.

Цар Иван Александър нямаше да се ожени втори път, нямаше да раздели Царството и щяхме да отблъснем османското нашествие.

Еврейската фамилия Кохари нямаше да си купи европейска благородническа титла, да се преименува на Кобурггота и България щеше да избегне няколко национални катастрофа. И така нататък, и така нататък. Значи каквото и да ни предложат евреите, то никога няма да бъде в наша полза, а винаги ще ни навреди. Дори когато сме им правили добрини, дори когато сме ги спасявали, те пак не са пропускали да демонстрират кипящата си ненавист към нас. Какво обаче толкова ги сближава с циганите? Паразитизмът. И едните, и другите са социални, при това международни паразити. Те съществуват винаги на чужда сметка. Но само паразитизмът ли е общото между евреи и цигани? Мисля, че не е.

Нека първо да хвърлим бегъл поглед върху циганското поведение.

ЦИГАНИТЕ

В чужбина ги приемат за българи и казват, че ние българите сме тъпи, нагли и гадни. Добре, да се съгласим, че е така. Тук обаче същите западняци не искат да ги приемаме като българи, а като нещо различно. И щом кажем, че са тъпи, нагли и гадни, тогава надават вой до небето, че сме расисти. Не е ли по-добре западняците да се разберат помежду си какви са мангалите - цигани или българи. Ако са цигани, да спрат да се оплакват от тях. Ако са българи, значи ние не сме расисти и отношението към мургавите е на личностна основа. Ами нека видим тогава какво точно, какво конкретно е предизвикало това лично отношение. Разговорът вече става друг.

Ето, това е идеята с две думи. мисля, че може да се разработи подробно.

Да се разработи, ама се сблъскваме с един голям проблем. И той се изразява в това, че отказваме да приемем реалността такава, каквато е, ами се подчиняваме на разни измислени, нищо не значещи думички. Поддаваме се на убийствени за нас внушения. Като ни заговорят за демокрация, за политкоректност и за други подобни щуротии, ние спираме да мислим, а почваме да кимаме в знак на съгласие и да блеем като овце.

Позволявам си кратко отклонение:

“И Призракът пристъпи към анализ на разума, цитира Кантовата “Критика на чистия разум”, IIчаст, I отдел, II книга, III параграф за разликата между феномени и ноумени. След това той изгради проблематичната вяра в привиденията, натрупа силогизъм върху силогизъм и завърши с логическото доказателство, че изобщо не съществуват никакви призраци. През това време по гърба ми се стичаше студена пот, зъбите ми тракаха като кастанети и в смъртния си страх кимах с глава в знак на безрезервно съгласие при всеки довод, с който докторът-призрак доказваше абсурдността на всеки страх от призраци. Той така се увлече от своята аргументация, че веднъж вместо златния си часовник извади от джобчето на своята жилетка шепа червеи, и като забеляза грешката си, смешно и уплашено побърза пак да ги прибере. “Разумът е върховният…” – но камбаната удари един часа и призракът изчезна.”

Хайнрих Хайне

Значи щом науката го твърди, няма никакви призраци. Само че призраците си ги има. Науката някога е твърдяла, че няма метеорити. От небето не можело да падат камъни, защото на небето няма камъни. Ама камъните не знаят тая работа и продължават да си падат. На нас ни говорят, че не бива да изпитваме лоши чувства към циганите, защото това било проява на расизъм. Докато самите цигани непрекъснато и във всичко се държат като отявлени расисти. Говорят ни, че сме длъжни да обичаме циганите, защото видите ли, ако не ги обичаме, това би означавало да ги мразим. Лично аз не ги мразя. Ама пък и за какво да ги обичам? Покажете ми една-единствена причина, поради която да ги обичам, и веднага ще ги заобичам. От 1999 година, когато по нареждане на циганина Иван Костов искаха да ме съдят за расизъм чакам да ми посочат поне една такава причина. Още си чакам. Обаче у самите цигани друго, освен дива омраза към нас, българите друго не забелязвам.
 

image

Е, те твърде често проявяват вродената им омраза и безчовечност и към своите. Примерът е от вчера, но същите примери можем да срещнем почти всеки ден. Защо обаче ние трябва да ставаме жертви на същата тая циганска омраза и циганска безчовечност?

Оп-паааа! Омразата! Защо ли почвам да си мисля, че тази думичка може да се окаже разковничето към разбулването на много загадки. Нека си го кажем честно. И евреи, и цигани мразят до дъното на душата си (Ако имат такава, разбира се!) всички останали народи на тая нещастна земя. Омразата към другите, към различните е онова, което най-много ги сближава. И едните и другите имат съответните думички за неевреин и нециганин. Думички, каквито у никой друг народ не се срещат. Евреите наричат неевреите гои, а циганите – даса. Е, има още общи белези, но сега не ми се пише повече и затова преминавам към самата същност.

За евреите знаем достатъчно и предостатъчно. Дали обаче знаем достатъчно за циганите? Знаем, че са от индуски произход. А дали знаем достатъчно за индусите? За техните обичаи и традиции, за вярата им? Ще бъда пределно кратък.

Всеки индус принадлежи към определена каста. Никой не може да премине от една каста в друга. Какъвто е роден, такъв умира. Малцина знаят, че никой не може ей така, по собствено желание да стане хиндуист. Той или се ражда такъв, или не се ражда. От хиндуизма може да се излезе, но не може да се влезе там. През годините, наричани от някои Скрити се случили събития, за които и до днес не се говори. Стотици хиляди индуси били лишени от правото да принадлежат към която и да било каста. За нормалните индуси подобно наказание е по-страшно от смъртното. Обаче част от тях го получили. Това били племената Чандала. Същите, които са познати у нас като цигани. Всъщност прозвището „чандала” дошло заедно с наказанието. Защото „чандала” значи „недосегаем”. Те се превърнали в такива, след като брамините обявили, че който си позволи да докосне отхвърлените от индуското общество, ще се смята за омърсен и осквернен. Но за да не бъда голословен, неко прибавя още една малка подробност.

Според свещения за всеки индус сборник "Закони на Ману" спрямо Чандала били предприети твърде сурови мерки. Ето няколко извадки, взети от преразказа на Фридрих Нитче в неговата книга "Залезът на боговете":

 "Например третият едикт /Авадана Састра I/, който се отнася за "мръсните зеленчуци", определя лука и чесъна за единствена храна на чандала, позовавайки се на писанието, че не им се разрешават житни растения и плодове, съдържащи в себе си семена. При това на чандала се забранява употребата на огън и вода за приготвянето им. Същият едикт постановява, че чандала нямат право да черпят вода от реките, изворите и езерата, а само от блатните ръкави и следите в калта, оставени от животинските копита. Било им е забранено да перат дрехите си и да се мият, защото определената за тях вода е можела да се използва само за утоляване на жаждата. И накрая, на жените от кастата на ратаите судра е било забранено да акушират жените чандала, а на последните - да си помагат една на друга при раждане. /.../ Самият Ману казва: "Чандала са плод на лош брак, на кръвосмешение и престъпление". За облекло чандала могат да използват само дрипите на умрелите, за съдове употребяват строшени глинени гърнета, а за накити - старо желязо. На богослуженията били длъжни да боготворят злите духове - и без почивка да странстват от място на място. Забранено им е било да пишат от ляво на дясно, както и да използват за писане дясната си ръка - тази ръка и изобщо движението "от ляво на дясно" са били добродетели, запазени за благородните..." Излишно е да допълвам, че неспазването на законите по онова време се наказвало твърде сурово.

Какво ужасно престъпление са извършили Чандала, за да се прибегне към ужасното наказание? Тайната се е знаела от Темунджин, известен в историята като Чингиз Хан. Той организирал истински лов на Чандала из Средна Азия, събрал около 250 хиляди от тях и заповядал на своите воини да ги изколят безжалостно. Какво е знаел Чингиз Хан и какво не знаем ние днес?

Отговорите, засягащи бъдещето ще намерим в миналото.

Ако разбира се някой изобщо се интересува от миналото… Ако пък не се интересува, защо тогава да вадя кьоравите очи и да пиша повече?

 




Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lambo - 70 % от раждащите се сега деца в БГ са циганчета
05.09.2012 21:30
Другите 30 % са общо за българите, турците, евреите и другите не-цигани

В някои райони циганчетата отдавна са 100 % от родените деца

Над 85 % от всички детски помощи се дават за циганчетата

Те почти са ни свършили вече
цитирай
2. eltimir - Еще не вечер!
05.09.2012 22:03
Висоцки имаше една такава песен - "Еще не вечер!", тоест още не е вечер! Все още не е късно. Много битки загубихме, но войната не е свършила. Нека си спомним за Върбишкия проход.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3004999
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930