Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2012 09:55 - Убий делфина и детето!
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2591 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 08.09.2012 14:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

http://erigkan.ucoz.ru/

image

Искате да знаете кой нареди кампанията срещу Тричането? Искате да знаете кой стои зад неистовата противобългарска истерия? Кой раздухва омразата срещу Българското? Няма да ви кажа. Вижте си го сами.

Цялата политкоректна официалност въстана срещу стария Български обичай Тричане. То не бяха медии, то не бяха природозащитници, то не беше свети бойковото чиновническо воинство… Не е хуманно да се мокрят кучетата като се подмятат във водата. Не е милосърдно. Не е по европейски. А как е по европейски? Ето как:

В Дания убиват жестоко делфини заради ритуал

image

Само преди 2 дни 196 черни делфини (балини, pilot whales) са били убити на Фарьорските острови по време на традиционното клане на китове, съобщи датското издание aktuelt.fo. „Ритуалът" се организира от автономната датска общност всяка година, когато биват избивани стотици китоподобни делфини.Първо животните са подкарвани с катери и лодки към капан от мрежи в плитчините. Там ги причакват предимно млади момчета с куки, въжета и сечива, които безжалостно избиват подивелите от страх животни.

Според природозащитниците черните делфини са застрашен вид и ако светът не се опита да спре тази жестокост - значи е станал неин съучастник. На шокиращо видео, което бе качено в интернет, се вижда как мятащите се делфини са избивани без капка жал, а след това труповете им се накълцват и разфасоват, като вътрешностите им се изхвърлят."

По европейски е направо да убиваш. Хуманно е и е милосърдно. Какво е хуманност и какво е милосърдие в тоя объркан, престанал да бъде наш, човешки свят?

Ах, да. За датчаните това е традиция. И се сещам за други подобни традиции. Съвсем наскоро в Африка гръмна скандал с някакви канибали. Искали да ги съдят за канибализъм. Били изяли 10-20 свои сънародници. Как така ще ги съдят? При тях това си е традиция! Нали самият Император на Централно африканската империя Бокаса се хранеше с човешко и с маймунско месо, а големите световни лидери го приемаха с почести без да се стесняват. Традиция, африканска традиция. Има я и при маорите в Нова Гвинея. Циганизованият свят приема с разбиране чуждите традиции и се отнася с уважение към тях. Циганизованият свят не приема само и единствено Тричането. Защо?

Древните Ацтеки имали обичай всяка година да принасят в жертва на своите богове стотици човешки същества. При юдеите и при Картагенците принасянето на невръстни деца в жертва било нещо обикновено. За Картагенците са намерени предостатъчно доказателства, а пък юдеите си го признават сами в своята свещена книга - Библията. И даже се гордеят със своята хуманна традиция. Върху картини го обезсмъртяват.

image

Тричането обаче е заклеймено. Защо? Делфини можеш да колиш. Това е традиция. С човешко месо можеш да се храниш. Това е традиция. Деца можеш да принасяш в жертва. Твоята религия го изисква. А както учат дъртите вампири Рокфелер, Ротшилд и свети Сорос, ние трябва да сме толерантни към чуждите религии, да спазваме правата им. Включително правото да убиват. Дори не бива да ги критикуваме, не е политкоректно. Само Тричането следва да се забрани и неговите последователи да бъдат преследвани най-строго от закона. Защо?

image

Вие не вярвате? Ви твърдите, че такова нещо не е възможно? Само където фактите категорично опровергават вашите твърдения. А фактите говорят, че нашия свят не се управлява от хора, а от кучета. Ако ми позволите малка корекция – от чакали. Слуги, долнопробни слуги на тези чакали са същите гореспоменати дърти вампири Рокфелер, Ротшилд и Сорос. А пък слуги на посочените трима и на други, непосочени, но стоящи над тях са такива като Барак Обама и Владимир Путин. За боклуци като някой си Бойко изобщо не говоря. Те са слуги на слугите на слугите, та и нещо още по-долно. Същества, лишени от своя воля. Същества, лишени от правото да мислят. Същества, на които им е отпуснато едно-единствено право – да ядат, колкото си може повече да ядат, пък ако ще тяхната храна да включва и човешка плът. Да ядат, много да ядат и да и да изпълняват каквото им се нареди. Да изпълняват без разсъждения и без човечност. Демократично, либерално да изпълняват. По европийски. И те изпълняват. Затова убийствата на делфини са добри. Затова канибализмът е превърнат в норма. Затова жертвоприношенията на деца са една религиозна традиция и ние трябва да я уважаваме. Сега разбрахте ли защо Тричането е дивашко? Сега разбрахте ли защо хората, дръзнали да се бранят от нападащи ги помияри са обявявани за зверове, а зверовете, убили човек биват осиновявани от загрижени австрийски евреи?

„Да обърнем седлото и да заколим кучето!” – се пее в една руска емигрантска песен. Мнозина са чували песента, малцина са обърнали внимание на думите. „Където видите обърнато конско седло и посечено куче, да знаете. Там Българин е стъпил.” Последните думи няма да ви кажа откъде са. Който знае – знае. Който не знае – ще научи.

Защо пиша всичко това? Защото Животът се върти в кръг. Предстои седлата да бъдат обърнати, а кучетата – изклани!

И ще бъде справедливо!

Допълнение: Отново на същия сайт

http://erigkan.ucoz.ru/

може да прочетете статията „Срещу омразата и жестокостта”, където се прави съпоставка между Тричането и еврейския празник Лаг ба Омер. По време на Лаг ба Омер евреите в Изсраел имат навика да палят огньове и да хвърлят в тях живи малки котенца и кученца. Тяхното обаче е само невинна религиозна традиция. А Тричането е дивашко и нехуманно. Вижте сами и сравнете.




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. believer23 - Всичките тези ритуални убийства на ...
08.09.2012 11:10
Всичките тези ритуални убийства на животни трябва да бъдат забранени. Особено тези на черните делфини, които на всичкото отгоре са и изчезващ вид. Това са остатъци от езичеството по онези земи, които трябва да бъдат премахнати. Тук в България за жалост също имаме остатъци от езичеството - тричане, кукери, нестинари и т.н.. Лично аз подкрепям спирането на тези ритуали, защото човек зовящ себе си православен християнин, не бива да участва в тях.
И още нещо, може да съм Ви разбрал грешно, но ми се струва, че казвате, че в Библията едва ли не, се одобрява принасянето в жертва на деца. Аз лично не съм видял такова нещо в Библията.

30 Защото синовете на Иуда вършат зло пред Моите очи, казва Господ; поставиха своите гнусотии в дома, над който е призовано Моето име, за да го осквернят;

31 и наредиха оброчища на Тофет в долината на Еномовите синове, за да изгарят в огън синовете си и дъщерите си, което не съм заповядал и което на ум не Ми е идвало. (Йеремия 7:30-31)
цитирай
2. liliyanaandreeva - Елтимир, твоят Ангел мил нещо се е ...
12.09.2012 20:18
Елтимир, твоят Ангел мил
нещо се е повредил -
с антисемитизъм и жертвоприношения
бързо ще се сринем във всички отношения!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996625
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031