Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2012 10:24 - България България ли е?
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 3633 Коментари: 1 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Това са те, управниците на нашите управници. Около тях винаги има много кръв и много смърт. Те са, които донесоха ужаса в България. А ГРОБ-арите… Гробарите са само обикновени гробари. Момчета и момичета с лопати. Днес те закопават нас, но утре и тях ще закопаят.

Питам съвсем сериозно. България все още ли е България? Останало ли е поне малко от онова, което наричаме национален суверенитет? Дали в страната, наричана някога България все още смятат българите за хора, за човешки същества? И въобще какво за Бога и по дяволите се случва? Ситуацията е толкова странна, толкова неестествена, толкова абсурдна…! Никой обаче не се замисля. Още по-странно. Дори партиите, наричащи себе си противници на ГРОБ, и те мълчат. Което поне за мен никак не е странно. Партиите мълчат, те за заети да предъвкват и да преглъщат. Нали се хранят от общата ясла, от която се храни и ГРОБ. Партиите мълчат и ще мълчат, както мълчи и цялата официалност. Както мълчат и медиите. Впрочем те от глупост и от невежество все нещичко ни казват. Ами да погледнем какво ни казват така наречените медии в така все още наричаната Република България:

„"Йедиот Ахронот": Мосад охранява израелските туристи у нас

image

Погледнете как Мосад се подиграва с паметта на своите жертви. Това нещо арабин не може да го измисли. Още по-малко ще го измисли персиец. Такава извратеност може да бъде родена само в извратеното съзнание на някой зомбират от равините евреин.

Израелските тайни служби работят заедно с ДАНС по затягането на мерките за сигурност у нас заради приближаващата израелска нова година. Цитирани от медиите източници посочват, че това е предприето с оглед на приближаващата еврейска Нова година – Рош ашана – която ще бъде отбелязана на 17 септември, съвпадайки с празника на София.

Според информацията е затегната сигурността около синагоги, хотели и дори църкви. Агентите ще следят още трафика на летищата в София и Бургас, където през юли терористична атака отне живота на петима израелски граждани и един българин.”

Тоя Мосад с какъв брой агенти разполага, за да охранява всички евреи по света? Би трябвало да са поне няколко милиона. Защото да си го кажем направо, евреите никой не ги обича и те навсякъде се чувстват застрашени. Или специалната охрана е въведена само у нас? И ако е така, то по какви причини?

Да, атентата в Сарафово. Хубаво, ама и слепите видяха, че тоя атентат си беше дело на Мосад и нито Хисбула, нито Иран са намесени. Изсраелтяните обаче си знаят своето. Искат техни агенти да защитават туристите им. Ей, вие изобщо осъзнавате ли какво означава тоя факт? Все едно аз ако отида в чужбина да поискам от ДАНС ми пратят трима агенти, за да ме предпазват от евентуални нападения и покушения. Коя държава би позволила подобна гавра? Очевидно ние не сме държава. Ами от самата ДАНС какво мислят? Какво да мислят, като Боклука и неговата главна мутра Цветанов й разказаха игричката майчина на тая така наречена службица и сега там никой не смее не само да гъкне, ами и да мисли. Вместо тях ще мислят агентите на Мосад. Според инструкциите на главния равин.

Правителството продължава със своите безумия, затова нека и ние продължим с новините:

„Българска правителствена делегация заминава този следобед за Израел. Утре в Йерусалим е предвидено да се проведе съвместно заседание на правителствата на двете страни, предаде БНТ.

Предвидена е и работна среща на четири очи между премиера Бойко Борисов с израелския му колега Бенямин Натаняху, както и с президента Шимон Перес.

По програма българският премиер днес ще посети мемориалния комплекс на Холокоста и героизма, където ще поднесе цветя. По време на общото правителствено заседание на двете страни утре ще участват 12 български министри. На него се очаква да се съгласуват документи от взаимен интерес. Ще бъде обсъдено и създаването на съвместни екипи за борба с бедствията и авариите и сътрудничество в областта на иновациите и технологиите.

Това е второто съвместно общо заседание на правителствата на България и Израел. Предното беше миналия юли в София.

"Утре в Йерусалим е предвидено да се проведе съвместно заседание на правителствата на двете страни, предаде БНТ.”

Не, това не може да бъде! Това не е вярно, няма как да е вярно. Ако пък е вярно, го е написал Джордж Оруел. Или най-малкото е по сценарий на Джордж Лукас. Допускам, че е второто. Оруел отдавна е в Отвъдното и не мисли да се връща в тоя извратен свят. Лукас обаче е евреин и нищо чудно да си е направил майтап. Да е проявил малко еврейското си чувство за хумор. Съвместно заседание на две правителства. Прилича ми на сватба. Ама коя е булката и кой е младоженецът? По всяка вероятност ще е Бойко. И се сещам за един еврейски виц.

Срещат се двама евреи.

- Авраме, чу ли, че наш Моше е педерас?

- Какво? Да не би да е взел от теб пари назаем и да не иска да ти ги върне?

- Не, бе! В добрия смисъл на думата.

Че нашите управници са педераси, педераси са. Ама в лошия смисъл на думата. За добрия не знам, не съм евреин, за да разбирам от извратености.

Кратък обзор на вътрешното положение, което вече се превърна в международно.

image

С изключение на закритите еврейски селища и на свинагогите, цялата българска територия днес е обект на цигански тероризъм. Само че нас, българите никой не ни брои за хора и никой не е тръгнал да ни защитава.

Циганите у нас вилнеят така, както не са вилнели даалии и кърджалии по време на турското робство. Циганите крадат, грабят, насилват и убиват безнаказано. Арестуват ги за два часа, колкото да ги спасят от линч и ги пускат. Циганите стигнаха до там, че почнаха да крадат радиоактивни уреди, с което се превръщат в глобална опасност. Тези пришълци от Индия реално застрашават живота на всички нас, обаче властта нехае. Властта е заета да осигурява безопасността и спокойствието на евреите. Само и единствено на евреите. А, да. И спокойствието и безопасността на подчинените им цигански глутници, чието предназначение е да доизтребват остатъците от българския народ. Управници и депутати крадат като за последно и никой за нищо не го е грижа.

Това е видимата част от голямата Война. Паралелно с нея тече и невидима, само че ние все още не я забелязваме. Ще я забележим. Отново кратко напомняне.

От няколко години насам на наша територия се строят еврейски селища от закрит тип. Което ще рече дадена територия да се загради и никой друг да няма достъп до нея, освен евреите. Поредният абсурд, обаче си е факт неоспорим.  Нашето скъпо прескъпо ГРОБ-арско правителство доброволно и съзнателно се е отказало от българския държавен суверенитет върху определена част от българската територия и го е предоставила на хермафродита Изсраел. Казвам „хермафродит”, тъй като за Изсраел не се знае какво е. Република ли е, монархия ли е, теокрация ли е, риба ли е, рак ли е? И тоя хермафродит владее част от българската земя, а ние българите не знаем или нехаем, пет пари не даваме.

Не е вярно, че не даваме. Даваме, при това много. Даваме посредством непоносимо увеличените цени. Посредством безбройните данъци и такси. Ние даваме, а ГРОБ вземат и после делят с изсраелските си господари. Единственото, което не знам, е кой колко процента взема от сделката. Но нека се върнем към Войната. Отново цитат:

„Почина строителният предприемач Димитър Язов

Сърдечен проблем го е покосил по време на почивка.

Димитър Язов Строителният предприемач Димитър Язов е починал рано тази сутрин в

Павел баня, където е бил на почивка, съобщиха негови близки. На 13 май той навърши 56 години във видимо добро здраве. “Смъртта му е абсолютно неочаквана, до вчера се шегувахме с него”, заяви за “Марица” негов приятел. Причината е сърдечен проблем.”

image

Един изсраелски агент си замина. Какво пък, агенти много и все еднакви. Откъдето и да ги погледнеш, не можеш да ги различиш, толкова са еднакви. И участта им ще е еднаква.

Какво общо има тук Войната? Има. Тоя алчен до безумие тип беше главният посредник при уреждането на евреите с българска земя. Земята си го прибра. Ще прибере и останалите предатели на Българското. А после ще дойде ред и на враговете ни. Онова, което се задава няма да пощади никого. Жестоко е, но е справедливо. Божествените закони винаги се прилагат и винаги са справедливи.

Днес е тихо. Ден на мълчание в памет на загиналите при организираните отново от Мосад и от ЦРУ атентати на 11 септември 2001 година. Та днес ще е тихо. Затишие пред Буря.

А тя, Бурята иде. Ще помете всичко по пътя си, затова не заставайте пред нея. Когато Бурята загърми, пазете се да няма наблизо около вас евреи, цигани, ГРОБари и всякакви рискови фактори. Знаете, че покрай сухото гори и суровото. Стойте далеч от мъртвите дървета, за да не изгорите и вие.

Бурята иде. Затаила се е в очакване на своя час, тишината е измамна.  Ще дойде, ще разчисти каквото има за разчистване, ще отгърми и ще си отиде. Дано след нея ще са останали достатъчно на брой българи, за да възродим България.

 

 

 



Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. djani - Всъщност,
12.09.2012 09:06
Всеки здравомислещ българин би следвало да си дава сметка за случващото се. Повтаря се сценария за "завръщането" в обетованата земя. Тогава арабите продадоха за жълти стотинки земите си, на които се застроиха кибуците и настани "божия народ". Сега хвърлят камъни по танковете им и високите 7 м стени, дълги стотици километри, оградили градовете. И живеят в палатките на гетата. Но всеки от ума си тегли. А на нас тепърва ни предстои...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003037
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930