Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2012 10:00 - Битката за България
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2431 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

http://erigkan.ucoz.ru/

image

Досега цял свят знаеше за това отравяне от небето. Само тук, в тая бандитска страна, в която отдавна вече няма държава нищо не знаеха. Днес научиха…

Една голяма победа в битката за България е постигната. Обадиха ми се, че еврейската телевизия bTV успокоила народонаселението: никакви химически следи няма, това са обикновени самолетни следи. Ако пък сте видели нещо, знайте, че така ви се е привидяло. И никак не е политически коректно да говорите глупости и да плашите наплашения материал на Боклук Бойко. Тук е България и тук кремвиршите се правят от месо, а виното от грозде. Тук химически следи няма. Тук има Боклук бойко Борисов и неговото боклучава българоубийствена партия ГРОБ.

Е, може би не това са били точните думи, лично аз не гледам телевизия и не съм ги чул. Но поне нещо такова разбрах.

Защо казвам, че победата е голяма? Защото те най-после заговориха.  Най-после боклуците признаха открито, че нещо става. Че нещо не е наред. Хайде сега да ги видим как ще ни докажат, че е наред.

От протестите има смисъл. И от писането има смисъл. Има смисъл да продължаваме да говорим и да пишем, да продължаваме да отваряме очите на хората и да ги подтикваме по-често да поглеждат към небето. Какво ще видят там, това си е тяхна работа. И нито bTV, нито аз, нито който и да било ще казва на хората какво е политически коректно да виждат и какво не е. Те ще гледат и ще виждат онова, което виждат.

Да, нас ни тровят. Умишлено, планомерно и целенасочено ни тровят. Унищожават селскостопанската ни продукция. Убиват и нас, и домашните животни, които отглеждаме. Убиват България! Ние нямаме друг избор, освен да поведем борба на живот и смърт за спасяване на нашата Родина.

Обикновени самолетни следи, казват гадовете гадни. Ако е така, защо преди два дни небето беше изпъстрено като родопска черга, а днес е чисто? Самолетите летят редовно, по разписание. Веднъж оставят следи, друг път не оставят. А дали всичките самолети са пътнически, както ни залъгват? Вчера над Ботевград мина самолет. На вид пътнически. Но летеше на височина не повече от 500 метра. Никой пътнически самолет не лети на такава височина, освен при излитане и кацане. Ама ботевградският площад доколкото ми е известно още не е приспособен за летище. Та какви самолети летят над нас и какво ни ръсят над главите? Въпросите трябва да продължат.

Днес бе спечелена една битка. Една от много битки във войната за Майка България. Ние нямаме друг избор, освен да победим. … Или да умрем.

Предпочитам първото.





Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. neprosvet - Нали населението на планетата трябва да се редуцира?
03.10.2012 10:27
Виждаме, че се работииии...едни ще се редуцират по естествен път/с малки пенсии-без лекарства и храна/, за тези, които се опъват...айрозоли от самолети.
Ама май много ни позволиха да си говорим и така парата ни излиза през свирката!:))
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996004
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031