Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2012 13:09 - Пожарът над нас продължава
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2585 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 17.10.2012 13:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

А в същото време скъпите ни пожарникари, начело с Главния Пожарникар се снимат усмихнати на фона  на горящата България.
http://eltimir.ucoz.ru/
Вярвате или не вярвате, това е положението. Американските самолети продължават да ръсят отрови и болестотворни бацили над главите ни. С благословията на ГРОБ-арското правителство. И с мълчаливото одобрение на ВСИЧКИ политически партии и официални институции. А пък някаква си антибългарска, българомразка bTV ни залъгва с басни за малки деца.

„Влажността на въздуха - причина за "химическите” следи от самолетите”

Може. Само че през лятото, когато въздухът беше така сух, че с кибрит да го запалиш, небето приличаше на огромен затвор, цялото в решетки. Не, греша. И в затвора решетките са по-малко. Бил съм там известно време, та знам.

„Слух за химическа атака плъзна в социалните мрежи. Според публикациите, придружени от снимки на следи, които оставят самолетите над София, машините „пръскат” химически отровни вещества.”

Аз в социални мрежи не влизам. Изпитвам вродена неприязън към всичко социалистическо и социално. Но в моя сайт са публикувани поне 50 теми по въпроса. Или bTV насочва вниманието към социалните мрежи, за да се справи първо с по-слабия враг, а после да тръгнат срещу такива като мен? Какъв слух, тези идиоти ли са? Аз не чувам следите, слухът тук няма нищо общо. Аз ги виждам! И тази сутрин като излязох на терасата пак ги видях. Слух било… Тези не знаят български език, щом не различават слух от зрение. Като вица за чукчата, който щял да става доктор. Не разбирал разликата между мозък и бъбреци.

„Културният антрополог професор Ивайло Дичев обясни, че конспиративните теории винаги се появяват в момент на несигурност у хората. Едната от теориите е, че населението на Земята е твърде голямо и трябва да се намали. А според втора – правил се щит с алуминиеви частици около планетата, за да може да се защити.”

Как така ще е момент на несигурност? Първо няма как да е момент. Един момент не продължава цели 23 години. И второ, не може да е на несигурност. Нали ни управлява вееееликата ГРОБ, партията на Успеха в краденето и убийството. Май нещо обърках. Не помня точно в какво беше велика тая ГРОБ, ама е велика. Щото я управлява великият Супермен Боклук Бойко. А за сигурността отговаря самият Цветан Цветанов, не го обиждайте, че ще ви прати своите мутри. Внимавайте! Под слънцето на партия ГРОБ цари само сигурност и успех. Несигурността и неуспеха са ги оставили на мен. Аз да отговарям за тях.

Сега сериозно. Тровенето от въздуха е само един от методите, чрез които глобалистите ликвидират физически българския, пък и не само българския народ. Но ще е безумие да отричаме това тровене. Виждаме го, усещаме го.  Какво повече ни трябва? Каква е тая bTV, та ще ми казва да не вярвам на очите си и да не се доверявам на своите собствени сетива?

„Журналистът на bTV Борислав Лазаров, който се занимава с тематиката от десетилетия, каза, че конспиративните теории са начин за бърза печалба на пари.”

Къде са ми парите, бе, Лазаров? Ти си един лъжец и клеветник! Нещо повече. Ти си един престъпник, защото набеждаването вече не е клевета, а престъпление, съгласно Наказателния кодекс. Каква теория, бе, Лазаров? Тук става думи за факти, които не само виждаме, но и можем да заснемем с фотоапарат или камера. Ти или си идиот или нас искаш да направиш идиоти. Тая няма да я бъде.

На тоя тип му плащат, за да лъже, че аз лъжа. На мен никой нищо не ми плаща, за да браня своя живот и живота на своето семейство. А на вас, които четете, някой плаща ли ви? Май нещо на тоя ще трябва да му се плати. Да помислим точно какво.

„Проблемът е, че конспиративната теория не може да се отхвърли, добави Дичев и се върна назад във времето с пример за вещиците, изгаряни на клада, заради вярването, че причиняват безплодие. Дичев отбеляза разликата между научния и модерен начин на мислене и „градските легенди”, с които хората реагират на своята несигурност.”

Ах, модерно, научно… А политически коректно няма ли да добавиш? Ами културно? Като го чета тоя, та ми иде да замина за Китай и да стана хунвейбин. За по-младите, които не знаят. Хунвейбините по време на Културната революция в Китай много успешно са се справяли с такива "модерни" и "Културни" шарлатани. С помощта на тоягата. За да не хабят куршуми, не за друго. Та си мисля дали такива противочовешки дрънканици няма да предизвикат някоя културна революция и у нас? При която като чуем за култура, да се хващаме за кобура.

Факти. Факти и само факти. Хайде, кое мислене може да отхвърли фактите? Само шопското. „Те такова животно нема!” – рекъл шопът като видял жираф. Градски легенди били. Ами аз като съм от село? Значи е редно да добави и селските легенди. И махленските също. Абе, легендарна страна станахме. Ударихме го само на легенди. И още по-легендарни ще станем, когато първите ръсещи самолетчета почнат да падат. Знаете ли колко ми се иска едно, поне едно такова самолетче да падне върху сградата на bTV? Тези типове вдигат вой до небесата за едно убито улично псе, но нехаят за живота на стотици хиляди човешки същества. Значи те не са хора и не бива да живеят между хората.

Имаше мащабни протести срещу отровното пръскане. После известно време над главите ни небето беше чисто. После Големите Черни Братя от Америка продължиха да сеят черна смърт над главите ни.

Място за компромис и отстъпление няма. Компромисът и отстъплението означават сигурна смърт. За нас и за всички, които обичаме и на които държим. Какво предлагам?

Непримиримост, несъгласие, протести и всичко, което ви дойде на ум. Знам, мнозина се страхуват. Не ги виня, не ги съдя. Но и на тях искам да предложа нещо. Най-вече на тях, защото останалите вече си вършат каквото трябва.

Непримиримост и несъгласие, възмущение на мисловно и емоционално ниво. Не е нужно да давате външен израз. Достатъчно е да го помислите и почувствате. Поне това е напълно безопасно и с нищо няма да ви навреди. Но то ще предизвика друго. Ще предизвика Помощ. Защото ние не сме сами, защото ще ни помогнат, ако поискаме. Но помнете: само и единствено, ако ние поискаме да ни помогнат. Забранено е Помощта да се натрапва. Такава Помощ е идвала, продължава да идва и сега. Но явно е недостатъчна. Явно нещо не достига. Затова нека се включим всички. И тогава нищо чудно белите самолетчета с черни хора в тях да почнат да падат. Включително и върху сградата на омразната ни bTV.




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996858
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031