Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2012 13:44 - Убиват едно българско семейство
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 7061 Коментари: 8 Гласове:
7

Последна промяна: 12.12.2012 13:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Виктрия и Богдан Русимови са заплашени от унищожение. От нашите магистралки, тоест от магистрати. Приятели са ми. Вики иска да се самоубива и не знаем какво да направим. Богдан в момента е при мен. Плаче човекът. Вземат им жилището идиотите. Напълно незаконно. Живееха в жилището на родителите на Виктория. Сестра й почина. Нейният съпруг е с жълта книжка. Съдии го подвеждат да продаде своя дял от жилището. Продава го така, че за Вики и Богдан няма нито стотинка. И в петък трябва да ги изхвърлят на улицата, без нищо. Жилището им отива при магистралките, тоест при магистратите. Бойкова "България". Подробностите утре, със снимки и документи.
Документите на произвола:
http://erigkan.ucoz.ru/_ph/8/820785577.jpg
http://erigkan.ucoz.ru/_ph/8/732550821.jpg
http://erigkan.ucoz.ru/_ph/8/331825050.jpg
Телефонът на сем. Русимови е 0899082072
Моля ви, проявете съпричастност!
imageПо време на изнасилването, Виктория е смлели от бой. Върнала се вкъщи обезобразена. От прокуратура обаче твърдят, че това се е случило по нейно желание. Сещам се за думите на Янко Янков, че в България "правосъдие" значи съдене на правия. А сега, посред зима искат да ги изгонят на улицата. Тоест да ги убият. Защото те просто няма къде да отидат. Вики е с инсулт, Богдан няма постоянна работа. Бойковата страна... Онова място.
Боклуци, кога ще дойде възмездие и за вас?
Разпространявайте го където можете. Моля ви! Тези хора ще ги умъртвят сред всеобщото безразличие.
Според полицай, чието име по обясними причини няма да назова, инициатор за гаврата е кметът Георгиев. Неговият син, Даниел Георгиев е депутат от ГЕРБ. Бойко, боклук такъв, и сега ли ще замълчиш, мършо противна?
imageНе знам дали имам право да го напиша, но кошмарът не ми дава сили да заспя. Веднъж, когато започнали битките за жилището, Виктория била нападната. Изнасили я брутално. Накрая й пъхнали бутилка във влагалището. Спасили я случайни хора. Със сериозни разкъсвания. Намерили я в безсъзнание. Накрая от полицията казали, че всичко това се случило по нейно желание. И сега семейството дължи пари за нейното лечение. Аз не мога да коментирам. Това се случва в Ботевград, през 2012 година.
Бойко, боклук такъв, нещо да кажеш?




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Адвокат
13.12.2012 02:04
През 1996 година получих посред нощ перфорация на язвата. Богдан научава на сутринта. Тогава те живееха във входа, на квартира. Отива веднага в болницата да даде кръв, ако е нужно. Без никой да го кара. Такъв жест не се забравя. А аз днес съм безсилен да му помогна. Даже и адвокат си нямам, адвокат Калашников, при нашето правосъдие други адвокати не помагат.
цитирай
2. kritikar - Този
13.12.2012 02:43
свят се е побъркал.
цитирай
3. eltimir - На какво място живеем
13.12.2012 09:51
Вики са я отвлекли, когато ходила до аптеката за лекарства. Прекарала е инсулт преди това. Една над 50 годишна жена. Когато след гаврата се прибрала, Богдан казва, че едва я познал. Била обезобразена от бой. Според полицията и прокуратурата, това е станало с нейно желание и няма престъпление. Вижте какво се случва днес в Ботевград, а това е и в цяла България. Жал ми е за тези хора, приятели са ми. Свестни българи, а няма кой да им помогне. Ще ги оставим ли да умрат
цитирай
4. hektor666 - привет
17.12.2012 03:29
здравей, знаеш кой съм, защо не мога да си направя регистряция във erigkan.ucoz.ru имах стара регистрация там и работеше но сега нещо се е прецакало и си направих втора регистрация - потвърдих на личната си поща (а те са много) - опит за влизане, и пак не ме пуска - какво става, има две статии и се чудя как да ти ги изпратя за публикуване, и без това няма публикации напоследък в сайта - важни са за хората да разберат няколко дена преди 21.12 какво да правят и как да се предпазят в случай, че нещо дойде от космоса
цитирай
5. apostapostoloff - Да, бе!
17.12.2012 04:05
И Криско отказа да пее благотворително за болно от рак момче!
цитирай
6. samvoin - http://www. youtube. com/watc...
20.12.2012 03:11
http://www.youtube.com/watch?v=k51EmozZnsg

Когато законите и органите ги няма и са заедно с криминалните отрепки, на ход трябва да дойде ето това.
Един такъв ни трябва тук, за да раздаде справедливост и правосъдие и тогава престъпността и убийците на България и българите, ще имат поне малко страх!
Филма ми е един от любимите и не крия, че го изгледах няколко пъти, а после научих, че човека има и реален прототип и че реалния му прототип, е бил оправдан изцяло от руски федерален съд - "поради липса на доказателства", макар не само няколко години да раздава правда срещу ненаказана престъпна банда - убила сина му, след прибиране от дискотека, но накрая завършва и с капитан от милицията - даващ "чадър" на тази банда, като и на негов вижда сметката чрез нелегално придобита винтовка.
Така или иначе е арестуван, като главен заподозрян, лежи години в ареста, но оръжието не е открито и човека е напълно оправдан от върховния съд на РФСР - "поради липса на доказателства", а избитите гниди - с "неизвестен извършител", както у нас отговарят на жертвите на най - бруталната битова престъпност и терор.
Този филм, възбужда и много други размисли - актуални и днес за у нас, макар да е на близкия до Путин - Станислав Говорухин.
Защо ли у нас, не се роди един такъв?
Ама да беше почнал първо с псевдонационалистите - "баш" убийци на нашата национална съпротива и агент - провокаторите между нас, после да мине през някое и друго корумпирано ченге, прокурор или съдия и накрая ако може - към някой и друг криминален сволоч, на различни места и в различни точки на страната.
Тогава, бандитите не биха били така нагли и поне биха станали по - бдителни и предпазливи, каквито са в Русия - макар и там много повече, много по - мощни и добре организирани и далеч по - брутални в престъпленията си.
Престъпността не е така масова, поне в по - малките населени места и селата, доколкото ги има.
Изнасилвачите, имат някакъв страх, че може да си го получат.
Спомням си преди време, че един военен беше видял
цитирай
7. samvoin - беше видял почти сметката, на ня...
20.12.2012 03:19
беше видял почти сметката, на няколко изрода със законния си боен пистолет на улицата в Москва, които го нападнали с ножове да го обират - след няколко предупреждения.
Общо изродите мисля, бяха четирима.
Единия го беше оставил инвалид за цял живот, другия го беше "перфорирал" в капачките, третия - на място и на решетка, а четвъртия май беше успял да се измъкне.
Всички наоколо, са засвидетелствали на страната на военния и не е бил закачен изобщо от властите.
Имал е огромната подкрепа на обществото.
Къде е тази солидарност при нас?
Имаме ли и религия, колкото други били под робството на комунизма или под така нареченото турско или друго робство?
Имаме ли национално съзнание, колкото другите, но най - вече - чисто битова, родова или ако щем най - първична, племенна или расова солидарност и дори на най - западнало негърско - племенно ниво?
Търсим ли си днес правата и колкото чернокожите африканци от плантациите и техните страни - еталон за "лош живот" и бедност, когато сме по - умиращи демографски, духовно и отиваме все повече към тяхното материално ниво и "напредък" и колкото тях - които стачкуват, бият се, стрелят, отвличат, пиратстват, но не умират поне безмълвно, както и изтребваните физически днес палестинци?
Можем ли да се мерим с унгарците и други наши "братя по съдба", които станаха на борба за пълното измитане на чифутската паразитна върхушка, на новата империя на злото ЕС, на всички остатъци от комунизма и всякаква чужда власт?
Против либерално - глобалистичната развала и капиталистическия гнет...
За съжаление, не можехме през 1956-а да се мерим с тях, не можехме през 2006-а есента, не можем и сега...
Ние си имахме през 2005-2006-а един Сидеров, който ни беше пратен да спаси жалките животи и кожи на продажниците и българофобите и за това разигра и върна 50 000 души - в пълна готовност да се борят, някои и с риск за живота си, от площада на 3 март 2006-а.
Имахме си в 1956-а година, разни западни лакеи, мисионери и шпиони на Тито, които подведоха най - достойна
цитирай
8. samvoin - та младеж в горите, а после ги изо...
20.12.2012 03:21
та младеж в горите, а после ги изоставиха, продадоха и предадоха, както го направиха с Имре Наги...
Това имахме и имаме ние.
А сега си имаме нови "освободители" и "спасители", но прочие много стари и познати, като Бинев и Кунева, ама май са на път да минат при някои за "чисто нови"...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996152
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031