Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2012 00:18 - Нещо странично и не чак толкова странично
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1670 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 19.12.2012 00:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За запалването на юргана вината си е моя, но се случиха и някои странности. Заслужава си да разкажа.
Между двете запалвания заспах за малко. Спал съм не повече от час. И засънувах един от онези моите особени сънища. Сънувах Пазителите на Саракта, които не били подчинени на никоя земна власт. След покръстването те изчезнали и не се знае дали са идвали в някой критичен за България момент. Обещали да се върнат когато изтече срока на Проклятието. Аз обаче сънувам, че са се върнали преди срока. Виждам облечените в черно фигури, а женски глас пееше: "Хапвала мишка сиренце, хапнала котка мишката..."
Та нашите ненаситни плъхове, които сега живи ни ядат, и които ни докараха до това окаяно състояние да не се радват толкова. Може и пък ще дойде Котката, която ще изяде тях.
Всъщност Пазителите и сега са тук и се намесват. Бранят ни от Злото. Но все още го правят дискретно. Ще ви дам пример.
Повреди ни се меката връзка на бойлера. Почна да капе вода. Имам един добър приятел майстор, но човекът беше зает. Две седмици стояхме без топла вода и с източен бойлер. Кошмар! Едва днес се освободи и се разбрахме да дойде сутринта и да подмени връзката. А междувременно ние разполагахме с четири такива връзки-маркучета. Купени от различни магазини и производство на различни държави.
Човекът идва и я подменя. От горната гайка почна не да капе, а да цвърчи вода. Давам му следващата. И тя показва същия дефект. Така до четвъртата връзка, последната. Никаква разлика. Един и същ дефект. Невероятно!
Той се навежда и почна внимателно да търси откъде евентуално идва дефектът. В същото време между гумирания кабел и маркучето прехвърча електрическа искра. Той носеше уред, защото имахме работа и по електричеството. Какво се оказа?
В наше отсъствие някой, ах, този вечно неизвестен Някой влязъл и нулирал фазата, вместо нулата. Изключително мръснишки номер. Е, характерно е за ДС, която днес се нарича ДАНС. Значи едно къпане, когато бойлерът е включен почти във всички случаи ще завърши със смъртта на къпещия се. ДАНС, разбира се ще е невинна, тя няма нищо общо. ДАНС, боклуците-убийци на Боклука Бойко винаги са невинни и никога не са виновни за нищо. Виновни сме си ние, които сме направили неграмотна връзка.
Но идва Някой друг, който поврежда меките връзки. Поврежда ги така, че те да дават един и същ дефект. За да можем да забележим смъртоносния капан. Това е Намесата. Мога да разкажа още десетки подобни случаи, но смятам, че засега и този е достатъчен.
Вярвайте в Закрилата и тя ще ви закриля! Вярвайте в своята собствена Сила и ще бъдете силни. Останалото... Останалото ще го видим скоро.
Сега да свържем темите.
Защо имам такъв късмет? Ами щото съм чукчи. При чукчи чифут нема. И Библия нема чукчи. Обаче си има Шаман. И мангусти нема при чукчи. Кучетата му ги изяли всичките. Та скоро кучетата ще бъдат тук, така го усещам. Ще си дойдат Кучетата при чукчи. Кучетата на Войната. Дотогава ще защитавам Владо Попов. Владо, обещавам, че на никого няма да кажа кой е издал заповедта за подменяне на кабелите. Няма да кажа, че си ти, разбира се.
Е, накрая ще те хвърлим на кучетата, ама това е съвсем отделен въпрос.
Владо, ще ти предложа нещо готино. Ти си ми приятел. Пращаш хората си да ми оправят ел. инсталацията. Та ти предлагам следното. Ти си спортистче. Скоро ще ми идва на гости едно друго спортистче. По народност чукчи, също като мен. Тренира лов. Добър ловец. Хайде да потренирате заедно, какво ще кажеш? Ти ще бегаш, а той ще стреля по теб с пушка. Нема да е бойна пушка, обещавам ти. Той си ходи само с ловна и не се разделя с нея. Чукчи мрази бойното оръжие. Обича оръжие, с което да ходи на спортен лов. Лов на мамути. А пък ти понеже се оказа мамутче, си особено подходящ за целта. Ти ще бегаш, той ще стреля. Със сачми за мамути.
Забравих нещо много, ама много важно. Чукчи има кофти навик, понякога се държи като мангуста. Не ще си плаща тока. Оправдава се с това, че в тундрата немало ток. Недей така, чукчи, срамота е. Ние, например държава си нямаме, ама си плащаме. Данъци, такси, акцизи и всякакви начисления на държавата. Та дръж се като цивилизаван човек, чукчи! А иначе чукчи добър и жалостив човек. Обича животните. В момента слушам как чукчи пее, пратил ми песен в mp3 формат:
"Рыбу будем мы кормить комсомольцами. Рыбу будем мы кормить коммунистами..."
В превод - рибата ще храним с комосомолци. Рибата ще храним с комунисти.
В Чукотка риба колкото щеш, а ние тук си нямаме. С какво ще нагостя чукчи, когато ми дойде на гости. Даже няма с какво да нахраним рибата. Нямаме си нито комсомолци, нито комунисти. Сичките станали ГРОБ-ари. Дали нашата риба ще яде ГРОБ-ари? Чукчи иска да яде! Риба. А рибата какво ще яде, за да се охрани? Като прасе. Като угоено прасе от ГРОБ-арската ДАНС.
Владо, забравих да те питам. Ти комунист не си бил, знам. Твърде млад си. А поне комсомолец бил ли си? Теб че криминални престъпници те биха, знам. И ти счупиха ръката, как не ги е срам! Ами ти бил ли си комсомолец? Ще ми е жал, ако не си бил. Рибата няма да те иска. Хайде набий поне един, та рибата да те поиска, моля те! А ако не щеш... Е, утехата ни е, че ще потренирате с чукчи заедно. Лов на мамути.


Тагове:   ДАНС,   чукчи,   пазители,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3004660
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930