Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2012 18:53 - С благодарност към боклуците
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 3746 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 23.12.2012 19:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Те, политическите боклуци превърнаха България в едно огромно бунище, в което най-смърдящите боклуци са те. Но иде време за почистване. Редно е преди това да им кажем няколко думи.

Благодаря ти Боклук Бойко, благодаря ти партия противна ГРОБ, благодаря ви политически нищожества и зомбита от службите. Благодаря ви, че не ме оставихте да си живуркам незначителния, незабележимия животец на някакъв незначителен човечец, а ме превърнахте в герой.

Репресиите срещу мен не престават и до днес. Вчера научих за още един мръснишки номер на боклуците от бунището, наречено „политическа класа”. Нейният обслужващ персонал, онези от тайните и явни служби се оправдават, че така им били нареждали, но не могат да обяснят как те изпълняват нареждания, уж противоречащи на съвестта им. Безусловно най-виновен е Боклука и неговите отпадъци. Но какъв трябва да е някой, изпълняващ подобни неморални, нечовешки заповеди, издавани от боклуците?

Благодаря ви, боклуци боклучави. Благодаря ви, че отвратихте народа от политиката. Благодаря ви, че го отвратихте от властващия изроден мисловен модел. Благодаря ви, сган такава, че поставихте ясна разделителна линия между нас, нормалните хора и вас, извратеняците.

Благодаря на цялата ви демократична измет. Благодаря за полицейщината, за грубата демонстрация на сила, за произвола, беззаконието и американските бази. Благодаря ви, че в своя страх да не поискаме възмездие вие се престарахте. С което ни показахте кой е най-верният метод за борба с вас.

Да не ви вярваме. Да не сме съпричастни към делата ви. Да осъзнаем, че сме различни и нямаме нищо общо помежду си. Да се отстраним от вас. И в крайна сметка да престанем да ви захранваме с енергията си. След което вие ще умрете.

 




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Другите боклуци
24.12.2012 14:54
Благодаря и на другите боклуци, които дърпат конците на Боклука. Благодаря им, че поискаха съдействие от своите руски сънародници за спиране на сайта eltimir.ucoz.ru. Благодаря им, че за пореден път демонстрираха солидарността и тесните връзки на боклуците от цял свят.
Сега конкретно. Научих, че собственици на фирмата ucoz.ru са евреи. Подозирах го. Един руснак не би постъпил така подло, така мръснишки. Ако някъде по някакъв начин бях сгафил, руснакът щеше да ми го каже направо и едва тогава щеше да спре сайта. Нещо повече. Ако някъде бях допуснал грешка, волна или неволна, руснакът щеше първо да ми предложи да я поправя. Евреинът не действа така. Евреинът те напада мръснишки. В гръб. От фирмата ucoz.ru показаха кои са, какви са и с кого си сътрудничат. За което няма как да не им благодаря.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3004064
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930