Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2012 13:37 - Отново за пси-убийците
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 5930 Коментари: 9 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Димитър Радев. Ръководеше група, занимаваща се с психотроника. Не знам колко убийства е извършила групата, аз знам поне за няколко. Радев ми обещаваше жестока смърт. Самият той умря от такава. В болницата му отрязали първо пръстите на краката. После продължили нагоре. Докато вече нямало накъде да се реже… Но това едва ли е утеха за близките на жертвите.

Те продължават своята пъклена дейност. Въпреки усилията на хора като проф. Василев, въпреки моите усилия и усилията на хора като нас, пси-убийците вилнеят. Подпомагани от правителството на Боклука и на неговите тайни и явни служби, убийците продължават да убиват. Значи на мен поне не ми остава нищо друго, освен да продължа своята война срещу тях.

Кого убиват те, какви са техните цели? На прицел са най-вече перспективните личности. Хората, притежаващи потенциала и дързостта да се опълчат срещу Злото. Хората, притежаващи волята да впрегнат своите усилия за измъкване на България от блатото и за спасяване на българския народ от унищожение. Целта на убийците е да премахнат всяка възможност за спасението на България, да умъртвят всяка надежда. Такива хора биват убивани. Бива убивано бъдещето на България. С благословията на Боклука и със съдействието на служби като ДАНС. И пред нашите бездушни и равнодушни погледи. Твърдя го най-отговорно и нека ме изправят пред съд боклуците, ако им стиска. Обещавам им само едно: пред съда аз няма да мълча. Те го знаят, поради което няма да посмеят да ме съдят. Най-много да последва нов енергиен удар, като оня от четвъртък. Но момчето е жилаво и пак ще устои. А после?

Какъв е дотук резултатът от усилията на демократичните ни правителства и на убийствата на стотици, полезни за България личности? Резултатът го виждате с очите си. Какво виждам аз, когато изляза по улиците на Ботевград?

Виждам скитащи кучета и бродещи цигани. Виждам посърнали хора с наведени глави. Виждам задълбочаваща се бедност и нарастващо отчаяние. Виждам мърсотия и непочистени тротоари. Виждам преминаващи край мен джипове на мутри, наркотрафиканти, политици и на всякаква подобна измет. Виждам онова, което не бих искал да видя. Но го виждам.

Бъдни вечер и трябва да се радвам, а ми е тъжно. Седим, веселим се, а навън умира поредната жертва. Ето какво ми написа един баща: „…относно дъщеря ни не знам дали е била по-умна от другите но поне се опитваше да не се носи по течението, а за нас е разбира се умно и интелигентно дете което ни даваше смисъл в живота а сега го няма ...” Е, ще се примирим ли? Аз няма да се примиря! Аз също имам дъщеря и знам какво е. А вие, вие защо се спотайвате? Поне вие, които имате деца и не искате да ги загубите, вие защо мълчите?

Идат празници. Иде Коледа. Погубени хора с умъртвена съвест и с помътено съзнание ще слагат трапези. Отвън излъчвателите ще продължават да излъчват, да обработват нещастните им мозъци, а те нищо няма да разбират. Отвън охранявани от полиция и от агентите на ДАНС пси убийци ще насочват сигнала на своите „куфарчета” ту към един, ту към друг. Останалите живи ще продължат веселието си, докато сигнала не достигне и до тях. Отвън… Това „отвън” е на път да влезе във всеки български дом, а ние нищо не забелязваме.

Тая няма да я бъде!

Докато сме тук и ни има! Докато не позволяваме на Злото да ни обземе! Докато ни изпълва непримиримост и не се страхуваме да се опълчим! Докато ни има нас, надеждата ще е жива. Докато ни има нас, възможността за нашата победа ще стряска съня на враговете ни и на убийците. Докато ни има нас, ще я има и България.

А нас ще ни има!




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. andrei - ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА
24.12.2012 13:47
РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И СМЕЛОСТ!!!
цитирай
2. eltimir - Днес, тук и сега
24.12.2012 16:23
Какво е положението днес?
Невинни деца биват убивани не заради нещо, което са извършили. А заради онова, което в представите на извратени болни мозъци те евентуално биха могли да извършат. Служби като ДАНС ги прикриват и им помагат. Правителството на Боклук Бойко ги закриля. А ние стоим и наблюдаваме безмълвно.
Страшно е.
цитирай
3. ok3223 - Страшно било ...
31.12.2012 13:09
НЕ И ДОСТАТЪЧНО, ЗА ДА СЕ ВКЛЮЧИ АЛАРМЕНАТА СИСТЕМА, ИНСТИНКТА ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД...
А ДО ТОГАВА ... БОГ ДА МУ Е НА ПОМОЩ.
НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА!
Насила се взима, не се дава...
цитирай
4. eltimir - Темата и сайтовете
03.01.2013 17:02
Получих конкретна информация, че истинската причина за спирането на сайтовете са именно темите, свързани с психотрониката. А от тая тема остатъците от дружинката на Радев били побеснели. Но темата тук, в блога, а също във вече спрения сайт са прочетени от твърде много хора и това няма да остане без последствия за убийците. Каквото и да се случи оттук нататък, аз успях да им нанеса сериозен удар. Също както през 2003 и 2008 година.
цитирай
5. eltimir - Става интересно
04.01.2013 10:11
Пуснах същата тема в един друг сайт. Темата не бе изтрита, но веднага я отклониха с приказки за ваксини и други подобни. Пускм част от моя отговор до тях, за поянение:
Като гледам, темата май доста се отклони. Посочих конкретна ситуация с конкретни методи. Посочих конкретни имена. Обясних как биват изтребвани най-опасните за Системата. Писал съм и ако преценя, пак ще напиша конкретно за техниката за убийства. Виждал съм я с очите си, а се случи така, че я носих и с ръцете си. Разполагам и със снимки. Това е избиване на отделни, предварително набелязани индивиди. Само не знам дали наистина никой не разбира за какво говоря или не иска да разбере. Или пък го е страх да разбере. Пак повтарям - думата ми е за убийствата на предварително набелязани за убиване отделни индивиди. Които утре могат да се окажат спасители на своите народи. Общите методи са нещо различно и борбата срещу тях е с различни средства. В момента геноцид се извършва срещу всички народи по света, без изключение. Ваксини, пръскане от самолети, отровни храни, отровена вода, отровена земя... това го има навсякъде, дори в Изсраел и САЩ. Моята мисъл беше за най-перспективните деца на България. Написах този текст, продължение на една доста дълга тема с желанието да спасим най-добрите, най-ценните. Явно, на някого това не се харесва.
Ваша работа, няма да настоявам повече. Установявам, че някой отново дава тон за песен за моето отстраняване, а други отново подемат песента. Нека да е така. Аз нямам какво да губя. Направих каквото прецених, че е мой дълг да направя. Останалото е в ръцете на Бога.
цитирай
6. eltimir - Продължение
04.01.2013 11:06
Продължавам с онова, което написах в другия сайт:
Да, групата на Радев далеч не е единствената, макар че беше ако не най-опасната, то поне една от най-опасните. След неговата смърт нивото им със сигурност е слязло. Руските групи се намират под командването на проф. Борис Золотов и на ген. Георгий Рогозин. И двамата от ГУ, да не го бъркаме с ФСБ, бившето КГБ. Има обаче и групи на Мосад. Те се обучават и изпращат тук от Тамара Тютченко. Украинска еврейка, омъжена за кипърски евреин. За Тютченко знам от две места. Първо от моя съученик, когото тя се опитала да вербува и дори известно време го обучавала. После д-р Симеон Войнов потвърди информацията, като допълни, че преди 1989 година хората на Тютченко били наблюдавани от ДС, а някои от тях арестувани. Руснаците бяха направили филм, където бе показана апаратурата и бяха обяснени методиките. Онова, което видях във филма се покриваше на 100% с онова, което бях виждал на живо, с очите си. По-късно филмът го махнаха от Интернет. Някъде имам снимки, скриншотове и ще ги потърся. След боледуването още не съм във форма, но трябва да се стягам, не остана никакво време.
Каква е ситуацията днес? Имам сериозни основания да мисля, че двете централи - ГРУ и Мосад, а по всяка вероятност и ЦРУ са преминали към единодействие. Режимът на Боклука и неговите служби ги подпомагат и закрилят. Съдействат им. Затова моето мнение е, че трябва да насочим общественото внимание към тая тема. За да няма още "самоубити" български деца. Пък и не само деца... Запомнете едно, в опасност сме всички ние, в смъртна опасност. Без никакво изключение.
цитирай
7. eltimir - Продължение
04.01.2013 11:09
Преди години с някои от вас се намирахме във Варна, в Морската градина. И там дойде един човек от Балчик, който започна да говори. Говореше направо, без заобикалки и с имена. Ставаше дума за най-доверената секретарка на Золотов в България. И как са се държали един към друг на неговите семинари. Вероятно помните тоя разговор. Човекът каза, каквото имаше да казва и си тръгна. Не беше анонимен и се представи. Кой е и какво работи.
Та за същите семинари ми е думата. В началото на 90-те в някои вестници се появи информация за тях. За гадостите, които са се вършели там. Писаха и за убийства, извършени от емисари на проф. Борис Золотов. После над темата бе наложено табу. Виждам, че същото табу е наложено и в Русия. Което означава, че "нашата" ДАНС и "руското" ГРУ работят ръка за ръка. Всъщност и двете служби са под пряко еврейско командване.
цитирай
8. mindcontrol - Mr X
17.06.2013 18:58
Доколкото знам, ГРУ е от малкото руски служби, които са се опазили от еврейските попълзновения. Или поне досега не са имали за шеф евреин. А и съм чувал, че цялото им ръководство е от българи или потомци на българи. Но не знам, може на различни равнища да има и евреишки като навсякъде.
цитирай
9. eltimir - Точно обратното
17.06.2013 19:07
За миналото не знам, но сега ГРУ е изцяло под контрола на евреите. Особено Центъра по психотроника край град Абакан. Лицето на снимката беше евреин от рода Аксьонови. Женен три пъти, и трите пъти за еврейки. Дясна ръка му беше също една еврейка. В Абакан и Минусинск като параван за Центъра служи т. нар. Виссарион. Истинското му име е Сергей Тороп. Евреин. В България групите, изпращани от там си сътрудничат с групите на Тамара Тютченко, украинска еврейка, женена за кипърски евреин с постоянно местожителство Кипър. Агент на Мосад.
Сега мнозина говорят за КГБ, но нещата са много променени. На днешното ФСБ, наследник на КГБ му е забранено да се занимава с дела извън Русия. Цялата враждебна на България дейност се извършва от ГРУ. И още един многозначителен факт. Когато НСС, днешна ДАНС почват разработка срещу сътрудничката на Радев, уличавайки я, че е агент на ГРУ, тогавашният шеф на НСС ген. Иван Чобанов нарежда да му предадат всички документи по случая и разработката да бъде прекратена. Публикувах това в издадената вклчително и на хартия книга "Невидимата атака". Опровержение и до днес няма.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996766
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031