Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2013 19:20 - Анубис в Австралия
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2062 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Кой ще ме убеди, че древните египтяни с техните ладии самички са стигнали до Австралия? През Средиземно море, през Атлантическия и през Тихия океан... Не вярвам. Дали пък Анубис не им е помогнал?

***

image

Пускам превод на Гугъл от статията на английски език. В Австралия са открити египетски изображения и йероглифи. Възрастта им е датирана на 5000 години. По онова време такова пътешествие е напълно невъзможно. Освен, ако не е използвана напълно непозната днес технология. Аз вярвам, че знам коя е тази технология. Тя е същата, чрез която потомците на Анубис и до днес идват в нашия свят и се намесват драстично в живота ни. Чакалът Анубис. Чийто потомци с помощта на слугите си от човешки произход вече провеждат усилена колонизация на планетата Земя и пълно изтребление на земните жители.

Но вижте самата статия и приложените към нея снимки. Смея да твърдя, че това е една от най-големите древни загадки:

5000 годишни египетски каменни релефи в Австралия. Възможно ли е? Не е възможно, но е неоспорим факт!

«Имейл от Джон Такач:

Египетските каменни релефи в Австралия са малко по-надолу по пътя от нас в Kariong, NSW .

image

Ето снимка на сина ми пред каменния релеф. Той е сега 16 години.

image
image
image
image
image
image
image

5000-годишните египетски йероглифи, открити в Нов Южен Уелс

Пол Уайт

Има около 250 каменни релефи, които са били част от местния фолклор на района в продължение на почти един век с доклади на хора, които ги забелязани още през началото на 1900. Сайтът е посетен тайно от семействата "в ноу" през 1950 г. и падна обратно в местната митология за няколко десетилетия, докато той е бил преоткрит случайно от човек търси за изгубеното си куче.

Когато за първи път излезе на улей скала и се качи в камъка коридора веднага се сблъсква с редица износени каменни релефи, които са очевидно древни египетски символи. Те със сигурност са не средните абориген релефи животински. В края на камерата, защитена от останалата част на покрива на камък, е забележителен живот размер каменен релеф на древния египетски бог Анубис, съдията на мъртвите.

Египтолог Рей Джонсън, които са преведени изключително древни текстове за Музей за старини в Кайро в крайна сметка е била успешна за документиране и превръщането на двете, пред които са изправени стените на египетските йероглифи, които произтича от Третата династия. Те се твърди, историята и трагична сага на древните изследователи корабокрушение в странно и враждебна земя, и преждевременната смърт на кралското техният лидер ", Лорд Djes-дб".

Група на три cartouches (рамкирани клъстери глифове) записва името на "RA-JEDEF", като тогавашния крал на горната и долната Нил, и син на "Хуфу", които от своя страна, е син на краля "Sneferu". Това датира експедиция след царуването на цар Хуфу (Хеопс), твърди строителят наГолямата пирамида . На Лорд Djes-дб може действително са били един от синовете на фараона Ра Djedef, който царуваше след Хуфу египетски династии

Текстът на йероглифното писмо е очевидно написана под ръководството на капитана на кораба или подобен, с глиф ъгъла на стената показване на заглавието на високопоставен служител или на главен свещеник. Книжникът говори за Негово Височество Принца, от това окаяно място, където са били извършени с кораб. Лидер на експедицията, е описан в надписите, тъй като синът на краля, "Господ Djes дб", който излезе на печал дълъг път от дома. Йероглифи скица пътуването му и неговата трагична смърт. Погребални ритуали, молитви и препарати са описани.

 «За два сезона той направи по моя начин на запад, уморени, но силни до края.

Винаги се моли, радостни и удряха насекоми.

Той, служител на Бог, каза, че Бог донесе насекомите.

Са преминали около хълмовете и пустини, в дъжд и вятър, няма езера в ръка.

Той е бил убит, докато са изпълнявали Златни сокол стандарт отпред в чужда земя, пресичайки планините, пустинята и вода по пътя.

Той, който почина преди, е тук, за почивка.

Може ли той да има вечен живот. Той никога не е отново да застана до водите на свещената Мер. Мер "любов", която означава.

Имаше ров около пирамидата, наречена "води на Мер".

Второто изправени пред стената, която е много по-сериозно подкопано, подробности за трагедията.

Властелинът на две тесли, не всички ще се върне.

Ние трябва да вървим напред и не поглеждам назад.

Всички рекичка и речни корита са сухи. Нашата лодка е повреден и вързани с въже.

Ние стени в страничния вход на камерата с камъни от цял.

Подравнени камерата с Западните небе.

Трите врати на вечността са свързани към задния край на царската гробница и запечатани.

Ние постави до него на плавателен съд, на Светия предлагане, трябва да се събудим от гробницата.

Разделени от дома е Кралския тялото и всички останали.»

image

Пирамида Джимпи е терасовидна структура, разположена в покрайнините на Джимпи в Куинсланд, Австралия. Доказано е, да бъде на италиански фермер строителство, за да се спре ерозията. Тя е обект на любителски спекулации, които се твърди, да бъде агиография от сериозни учени, най-вече вярват, че той е построен от неизвестна древна цивилизация - египтяни,  от Южна Америка, или от китайци. Рекс Гилрой твърди, че е открил Джимпи пирамида през 1975 г. и че "Пирамида" е създаден от египтяните, които имали минни операции в Австралия преди векове, с основи на работа, като са достигнали до Сините планини в Нов Южен Уелс. Това е съмнително.»

Не знам доколко е съмнително, фактите си съществуват и никой не се наема да ги оспори. Спорно е само тяхното тълкуване.




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3004655
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930