Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2013 11:04 - Пренасочване
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2172 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Имаше една мисъл: „И боговете се връщат в руините на своите храмове”. Вярвам, а и усещам, че именно това се случва днес. И завръщането на отдавна забравената Реалност е една от главните причини за паниката във вражеския стан. Какво се случва с неканения гостенин, с натрапника при завръщането на Господаря на дома?

През последните месеци се наблюдава ново явление. Все повече хора спряха да се интересуват от партиите и междупартийните боричкания, а и от политиката въобще. Обърнаха гръб на клюките и интригите, личностите или по-точно безличията на депутатските и министерски бостански плашила спряха да ги интересуват. Дотук нищо странно. Един по-рано, друг по-късно, но все един ден всички разбират как са ги лъгали и будалкали. Всички накрая проумяват, че противоборството между отделните партийни боклуци не е нищо повече от имитация. И как няма да проумеят като виждат, че всички – от президента до депутата и отделния партиен активист, всички те са дребни престъпници. Отнася се и до президента на САЩ Барак Обама и до приятелите му. Тези дни излезе информация как един от тези близки приятели на Обама бил обикновен сводник на проститутки. Долно и гадно, нали? Противно даже. Та недоверието е естествен резултат от поведението на „нищожествата, облечени с мантии на мнимо величие”. Странното е, че от мисълта за поединично оцеляване българите насочиха своето внимание към глобалните проблеми. Това е вече пренасочване на цялостния поведенчески модел, на цялостното мислене на отделната личност. Дали предсказанията – и тези на Петър Дънов, и тези на баба Ванга, и други подобни предсказания не почнаха да се сбъдват? Ако е така, то управниците и техните господари наистина имат сериозни основания за тревога. И като гледам, паниката в техните редици е налице.

Не мислете, че всичко, абсолютно всичко е имитация. Спомнете си как еврейката Фани Каплан застреля евреина Владимир Улянов Бланк – Ленин. Как евреинът Йосиф Юдашвили - Сталин заповяда да убият евреина Леон Бронщайн – Троцки. Как евреите обесиха евреина Адолф Айхман. А да припомням ли за Игал Амир – убиецът на Ицхак Рабин? Та играта съвсем не е толкова проста и нашите врагове съвсем не са толкова единни, както се опитват да ни ги представят.

В редиците на врага цари паника. Те са объркани. Действията им са хаотични. Хванали са се гуша за гуша и са последователни само в едно – как да изпият повече от нашата кръв и да натрупат колкото може повече пари с неизвестна за нас цел. Същевременно всеки от тях гледа да прецака другарчето си. Значи нещо се е случило, нещо се случва, а ние не знаем какво. И никой не ни казва. Продължават да ни занимават с дребнотемие, с глупости, а много често самите те не се чуват какви ги говорят. И тъй като ще бъде наивно да очакваме от тях истината, то нека спрем да слушаме думите им. Нека спрем да гледаме телевизиите им, да слушаме радиостанциите им, да спрем да четем вестниците им. Нека дори спрем да наблюдаваме действията им. А да размислим какво е онова, което те не ни казват. Което старателно укриват от нас.

Да сте срещали сериозен и изчерпателен анализ за причините, довели до Световната икономическа криза? Не сте. И няма да срещнете. Аз пък срещнах един такъв анализ. Съжалявам, че не мога да го намеря, за да го копирам. Видях го във форума на в-к „Атака” и го пуснах и тук. Мисля, че е в тоя сайт, но нямам физически сили да търся. А в самия форум на „Атака” темата изчезна. Вероятно се е уплашила от юмрученцето на Волен Сидеров. Но по същество.

В анализа, публикуван под псевдоним се твърдеше, че още голямото цунами в Индонезия, а после и други подобни, макар с по-малък мащаб катастрофи са предизвикани изкуствено. Целта е да бъдат събрани пари, много пари, страшно много пари. Ако си спомняте, след цунамито от цял свят се юрнаха да събират помощи, които потънаха неизвестно къде. Явно събраните пари не стигнали. Последвала Кризата. И ставало ясно, че на световния елит му трябват огромни средства, като тези средства да бъдат събрани възможно най-бързо. И че нито методите, нито човешките жертви имат някакво значение. Авторът не знаеше за какво са предназначени всичките тези ресурси, но призоваваше: хора, очаква ни нещо наистина голямо. Внимавайте и мислете.

После заваляха съобщения за подземни строежи из цял свят. Та даже нашият Бойко се е заел да изгражда подобно подземие, макар и с голямо изоставане. Дали неговото скромно мазенце ще се сравни с гиганти като американската база в Скалистите планини, която разширяват усилено? В Норвегия – база за съхранение на семена и образци от растения. В Руската федерация, в Башкортостан и там нещо се строи. За Китай нямам конкретни сведения, но съдейки по необяснимите промени в китайската природа мога да съдя, че строежът им е особено мащабен. Да не изброявам, всеки вече е в състояние сам да намери сведения за подобни подземни строежи с неясно предназначение. А накрая и по-богатичките бандити се хванаха да копаят и да изливат бетон. Тези дни прочетох някъде, че в България най-перспективният бизнес бил в изграждането на подземни противоатомни /?/ бункери. Да, ама не е само в България. И в САЩ е същото, и в Русия. Защо? За какво е това бързане, защо се хвърлят неоправдано големи средства? Защо се плаща надценка в пъти, за да бъде завършен дадения проект колкото си може по-бързо? „Нещо не е така, момчета. Нещо не е така, както трябва.” – пееше навремето Владимир Висоцки.

Следват въздействията върху хората и тяхната численост. Птичи грип, свински грип, пръскания от самолети… Войни. Локални, неособено мащабни, но много на брой безпричинни войни. Резултатите са пред очите на всички ни. Необяснимо високи, плашещо високи нива на заболеваемост и смъртност. Бялата раса се топи. В същото време се полагат огромни грижи да се съхрани и дори увеличи числеността на индоевропейците. Тоест на европейците с индийски произход. Защо? Досега съм чул само едно-единствено обяснение. То гласи, че евреите искат да владеят света, а ние сме пречка. Докато такива като циганите нямало да им пречат. Ама няма и да са им полезни. И не е съвсем вярно, че няма да им пречат. Ще изразходват ресурси, което също е пречка. Да, нещо не е така, момчета. Нещо не е така, както трябва. Особено, ако вземем под внимание, че на масово изтребване сме подложени не само ние, хората. На изтребление са подложени пчелите, птиците, морските звезди… Някакво странна избирателност, която поне на мен не ми е ясна. Какво и защо става на нашата Земя и кой и защо го прави?

Продължавам с една странична наглед тема. Цензурата в Интернет.

Такава цензура върху неполитически и дори бих казал на пръв поглед безобидни теми забелязах още преди няколко години. Изчезват например материали, посветени на тайните и загадките на древни цивилизации. Няма логика. Ама никаква! Изчезват материали за прадревни артефакти. Нещо почна да ми просветва, когато покойният вече Димитър Радев започна истинска пропагандна война срещу мен във форума на Движение „Воини на Тангра”. Любопитно е да припомня. Тогава зададох няколко, както ги нарекох „тъпи селски въпроси”.

Защо от далечния Марс имаме такива великолепни, качествени цветни снимки, а от близката Луна нямаме? И то при положение, че на Луната сме стъпвали, а на Марс не сме. После, показвайки няколко снимки от роботчето, което снима на Марс попитах: „Ако това роботче снима там, то кой ходи след него и го снима?”. И Митко Радев освирепя… Защо? Няма логика. И за да се доразберем по въпроса с логиката, ще цитирам още един от моите тъпи селски въпроси. След като разните извънземни са достигнали такова високо технологично развитие, и след като те явно имат апетити към планетата Земя, защо тогава не са ни превзели? Защо не са ни окупирали? Би било детска игра за тях, ама не го правят. Защо, бе, джанъм? Пак няма логика.

Да, за нас няма логика, защото нашата логика е човешка. Няма човешка логика, но дали тук не се сблъскваме с някаква друга, нечовешка логика?

image

Сердногодишната температура на Марс се покачва неестествено бързо. Необяснимо бързо се уплътнява марсианската атмосфера. До нас достигнаха снимки на гори, на стада животни, на строежи, изградени явно от разумна ръка. Стана ясно, че и Титан, един от спътниците на Сатурн притежава атмосфера. При това, съдейки по снимките, тази атмосфера е по-плътна от земната. От други снимки и от видеоклипове научихме, че на Луната има огромни древни руини. И така нататък. Ако съпоставим по време ще видим, че появата на снимките и необяснимите политически, икономически и природни катаклизми на Земята съвпадат. Нещата са взаимосвързани. И от какво все пак е породена паниката сред нашия „елит”?

Минавам на тема археология.

Неотдавна гледах документални филми за древна Централна Америка. Там показаха огромни подземия от явно изкуствен произход. Обаче странна работа, никаква следа от строителите. Никакви предмети, никакви надписи или релефи по стените даже. Подобни подземия се откриват навсякъде по света. И все същото. Голи кухини. Има ги и у нас, само където не е прието да се говори за тях, защото някои неразумни твари се опитват да ги използват за свои цели. Двуноги са, но ги наричам твари, тъй като се гнуся от тях. Аз се гнуся вече от всички политици само като разбера, че са политици. По принцип и по презумпция. Та какво е общото между подземията, космическите кораби, икономическата криза и всичко гореизброено.

Общото е, че всичко е част от една и съща причинно-следствена логична верига. Някога, много отдавна на Земята са съществували в различни периоди и други разумни, високоразвити цивилизации. Всички те имали една и съща съдба. Унищожение и почти 100 процентово заличаване. Сега същото заплашва и нашата цивилизация.

Така е и не е така. Така е, защото сегашният икономически и социално-културен модел ще бъде унищожен. И не е така, защото човекът като биологичен вид, като разумна Раса ще продължи своето съществуване. Но онези от бункерите и подземията ще загинат.

Нататък няма да продължа. Точно защото не искам някой от онези охранените, надутите, самодоволните да се спаси. Не искам да се спаси никой от онези, които унищожават планомерно и умишлено българския народ. На останалите ще кажа, че не само има надежда. Но и че сравнително отдавна, преди около сто години е взето решение човешката раса да продължи своето съществуване. Само че пътят, по който човекът ще продължи няма да е същият.

Вярвам, че за днес е достатъчно.

08 април 2011 година




Гласувай:
5



1. olivie - браво
19.01.2013 17:29
Кампанията по кръводаряване, след посещението на правителството в Израел беше за кръвна група А+ /тя е масово разпространена сред циганите/ Изводите предоставям на Вас. Това за сниманото роботче много ме изкефи. Бих бил благодарен и на някой икономист да ми обясни как печели например Кауфланд, като продава хранителни стоки с немски произход, които в Германия струват толкова, колкото тук, но в евро. /лично наблюдение на цените от 2005г. - сега разликата може да е както швейцарски франк/евро към лев/ Къде отива разликата за другите стоки и размера на заплатите? Излиза, че при Станишев се е крадяло по - малко, отколкото при Дянков в абсолютни стойности. Вярвам знаете, че европейските проекти се плащат на цени като в ЕС, а на нас правителството плаща с нашите цени....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996198
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031