Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2013 15:36 - Пси полиция
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1267 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Или как тръгнахме по стъпките на Грузия. На снимката виждате една от онези прословути "Пустинни котки", с които Боклук Бойко се готвеше да избива мирни български демонстранти. Ама тоя път котка му мина път. Очаквам да дойдат и големите котараци.
Първо да видим какво се случи в Грузия преди време.

Властите в Грузия „хранят” полицаите с психотропни препарати

Бившият говорител на грузинския Парламент, лидер на „Демократично движение – единна Грузия Нино Бурджанадзе твърди, че по време на сблъсъците с привърженици на опоцицията, грузинските полицаи се намирали под въздействието на психотропни препарати. Съобщението е излъчено от Агенция "Новости-Грузия".

„Разполагам с информация, че на полицаите е бил даден препарат, предизвикващ агресия” – заявила Бурджанадзе на митинг, проведен пред Парламента.

„Аз искам да вярвам, че причина за тяхната агресивност е препарата, който са им дали. Аз искам да вярвам, че в действителност тези хора не са такива, не са толкова зли.” – казала Бурджанадзе.

Тя отбелязала, че в редиците на полицията служат много достойни хора и призовала привържениците на опозицията да не осъждат всички полицаи и представители на правозащитните органи заради действията на отделни групи, предава РИА "Новости".

image

Това бяха изсраелските машини, с които грузинската полиция облъчваше жителите на Тбилиси Сега техниката е модернизирана и усъвършенствана. А значи много по-опасна!

7 май 2005 година

Сега възниква въпросът по чий съвет грузинската полиция е била подложена на дрогиране и психотропна обработка. Ами по всяка вероятност от тези, които снабдиха същата грузинска полиция с мощна психотронна /да не се бърка с психотропната/ техника и я насочиха срещу мирно протестиращи граждани. По всяка вероятност пси-съветите идват от същата тази зловеща сила, снабдяваща грузинската армия с безпилотни дронове. А после дроновете бяха използвани срещу Русия. И когато Руската авиация и ПВО свалиха няколко дрона, Израел протестира. Защото нали разбирате, дроновете са много скъпи и не може току така руснаците да ги унищожават. Нататък мисля е ясно. Не е ясно само какво ще стане с израелските снабдители на българското бандитско правителство със същата техника и със същите влудяващи препарати. Защото един ден българинът ще научи причините, поради които нашата полиция убива съвсем невинни хора.

Май 2009

 А сега да погледнем какво се случи в България само преди броени дни:

Точно днес така наречените "Пустинни котки", които Дон Буда използва срещу народа си явно са снабдени с психотроника за разпръскване на тълпата. Още по снимките правеха впечатление, че носят нещо необичайно. Престъпната мафия си има достатъчно еничари и други помощни средства да мачка, не му трябваше спрециално бронирани "хъмъри" от МО

Подозрението се оказа основателно. Ето какво пише не кой да е, а бившия министър на.... ОТБРАНАТА. Който е абсолютно наясно с предназначението на това оръжие
„Пустинни котки" са нападателна бойна техника, която може да носи и психотронно оръжие. Властта се уплаши от ескалацията на протестите и изкара бронирани автомобили, уж за „охрана" на протеста. Освен, че присъствието на военна техника по софийските улици има силен сплашващ ефект върху недоволните граждани, които от ден на ден стават все повече. Бойко Борисов явно не на шега вижда накъде отиват нещата и се опитва да пречупи хората и да ги откаже от справедливите им искания.

„Пустинните котки" са бронирани автомобили, които по цял свят се използват и при потушаване на безредици. В тях има възможност за качване на модулно оборудване, което може да включва мощни заглушители за мобилни телефони, радиостанции, смущение на телевизионния сигнал и т.н. Освен това според случая може да се монтират източници на ултракъси вълни, които са вредни за здравето на хората и могат да доведат до главоболие със седмици, загуба на съзнание и др. директни физически и психически вреди. Целта да бъдат извадени котките по софийските улици е ясна – да бъдат разпръснати насилствено демонстрантите.

Лично предупреждавам протестиращите – ако видите бронираните автомобили от снимката – отдалечете се – все още никой не знае какво е качено в карусерията им и какви са рисковете за здравето ви. Официално призовавам военния министър Аню Ангелов да информира обществото с каква цел е извадена бронирана техника срещу мирния протест на гражданите.

Вече е ясно, че ГЕРБ предусеща пълния крах и с не подбира средствата – Бойко Борисов и Цветан Цветанов нямат моралните ограничения да приложат насилие срещу българските граждани и дори да обявят военно положение…

Николай Цонев,

БИВШ ВОЕНЕН МИНИСТЪР

Николай Цонев,

БИВШ МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА!!!

 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3007130
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930