Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2013 09:49 - Несъвместимата с Живота демокрация
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 3403 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 10.03.2013 12:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Демокрацията ни отне всичко Отне ни нашия Български дом. Накрая демократите поискаха да ни доведат до това състояние, в което виждате тази нещастна женица. Ридаеща и молеща за милост пред вратите на нейния някога дом.
Тая няма да я бъде! Демокрацията е нищо незначеща дума. Кой реално стои зад демокрацията? Стоят изедниците евреи. Или ще ги погоним от своя Български дом или ще умрем. Трето няма. Друг избор те не ни оставиха.
Проклета да е тая демокрация! Проклети да са политиците, провеждащи демократична политика от човеконенавистен, комунистически, а всъщност еврейски тип! Проклети да са всички, които ни обричат на смърт и вечна памет на Жертвите!
"Заради несъвместимите с живота дълбоки изгаряния, които заемаха 75% процента от повърхността на кожата му, рано тази сутрин в 4:05 ч. почина 53-годишният мъж, който се самозапали в Община Раднево."
Живота ни изгориха тези изедници. За тях пощада не бива да има. Дори името му не съобщават гадовете гадни, за да не го поменем, когато се поклоним пред паметта му.
Поклон пред тоя Мъченик!
Но се ражда надежда! Смъртта ражда Възкресение, а законите са такива, че без Смърт Възкресение няма. Народът ни се пробужда. Преди малко излязох да си взема закуска, баничка и боза. На външните масички в едно от кафетата беше седнала голяма компания. Извикаха ме да се видим. Днес щяло да се чества някакво спасяване на някакви си евреи. "Дееба техната мамичка еврейска, дееба!" И това го казват хора, които едва до вчера не знаеха какво е това евреин. Народът се пробужда и демокрацията трябва да умре.


Тагове:   жертва,   бунт,   съпротива,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Пробуждане
10.03.2013 10:20
Надежда има! Излязох да си взема закуска, баничка и боза. На външните масички в едно от кафетата беше седнала голяма компания. Извикаха ме да се видим. Днес щяло да се чества някакво спасяване на някакви си евреи. "Дееба техната мамичка еврейска, дееба!" И това го казват хора, които едва до вчера не знаеха какво е това евреин. Народът се пробужда и демокрацията трябва да умре.
цитирай
2. savchev - Защо се самозапълиха мъжа от Рад...
18.03.2013 19:54
Защо се самозапълиха мъжа от Раднево, хората от Аспарухов мост, човека в Габрово?
* * *
Вторият случай е от 18 февруари. Тогава друг отчаян от живота млад мъж се запали в центъра на Велико Търново на бул. "България". Той се заля с бензин на пешеходна пътека и се подпали със запалка. Въпреки опитите на случайно минаващ възрастен мъж да го спаси, отчаяният човек по-късно почина. Самозапалилият се обяснил на спасителя си, че го е направил, защото е отчаян от живота.
* * *
В тежък токсичен шок се намира 53-годишният мъж, който се самозапали в сградата на Община Раднево във вторник.Мъжът е баща на пет деца, безработен и социално слаб. Според очевидци, преди да се самозапали, той е споделил отчаянието си от живота.
* * *
Близките на Венцислав Асенов са в шок и все още не могат да повярват, че той се е запалил. Пострадалият има 5 деца и 3-ма внуци. Всички в семейството са безработни. Живеят в общинско жилище в Раднево. Според съпругата му той никога не е казвал, че иска да посегне на живота си.
---->
ТОВА ТЕЖИ И НА ВАШАТА "СЪВЕСТ", дами и господа управляващи! (ако знаете изобщо какво е това!)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003259
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930