Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2013 14:43 - Въпрос към управниците
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 16386 Коментари: 20 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От началото на януари получих някакво заболяване на хранопровода. Не мога да преглъщам. Само мляко, бульони и сокове. Преди месец и нещо ми донесоха пушено месо, така се развали. Хапна залък и от болките почвам да повъщам от болки. Ходих до Бърза помощ. Изхвърлиха ме като мръсно коте. Нямам осигуровки, нямам и пари да си платя.
Хубаво. Не пиша, за да се оплаквам. Държавата с нищо не ми е длъжна. Ама аз с какво съм съм длъжен на тая така наречена държава, та да искат от мен рзни данъци и такси?
Ей, псета бесни! Управници гадни! Аз няма да си сложа въжето, нито ще се самозапаля. Ама вие, копелета отвратителни имате моето Проклятие! Какво съм ви длъжен на вас, бе? Моят род е дал на България велики Царе, а вие сте едни нищожества. Но знайте, че смъртта ми ще има жестоки последствия за вас и  за вашите близки. "За всеки стон има възмездие!" - гласи една азерска пословица. Проклятието на един Тертер няма да остане напразно, последиците ще са страшни.
Не заплашвам. Ще лежа, ще сложа длани върху болното място, за да утихне поне малко болката. После ще опитам да поспя. Но моите мисли и моите чувства няма да останат без последствия. За убийството на Елтимир, а това наистина е убийство, възмездие ще има.



Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. milady - Има многоо болни...
10.04.2013 13:34
Аз също имам проблеми със стомаха.Намерте книгата " Лечение с вода " , на Д -р Батманджелик.!Има я в Интернет.Опитайте се да правите нещо, само постинги в блог.бг ,не е достатъчно. Горе главата, БОГ помага , но в кошара не вкарва..! Поздрави ,Юлия !
цитирай
2. penchoan - Съвети на Учителя Петър Дънов – да се ...
10.04.2013 14:05
Съвети на Учителя Петър Дънов – да се пие само гореща вода по няколко чаши и зехтин:

СТЕСНЯВАНЕ НА ПИЛОРУСА
Сутрин, обед и вечер, един час преди ядене се взема дървено масло по една кафяна чашка, за да може да омекне и да се разшири отворът на пилоруса.

ЯЗВА НА СТОМАХА ИЛИ НА ДВАНАДЕСЕТОПРЪСТНИКА
1. Първия ден сутринта да се взема гореща вода няколко чаши за промиване на стомаха и червата и след това една кафяна чаша дървено масло преди ядене. Вечерта също да се взема гореща вода и след това кафяна чашка дървено масло. Един-два часа след дървеното масло се взема житена вода.
2. Втория ден. Същото по отношение на горещата вода и дървеното масло, а вместо житена вода – овесена вода.
3. Третия ден. Същото като първия ден, само че вместо житена вода, взема се картофена супа.
4. Четвъртия ден, както първия ден, само че вместо житена вода взема се смокинена чорба без твърдите части.
5. Петият ден е като първия. Шестият – като втория и т.н.
Всичко това се повтаря 10 дена. След десетия ден дървеното масло престава. А на болния се дава чай със сухари и краве масло.
Цветовете на жълтия кантарион се турят в дървено масло и стоят на слънце 40 дена. След това се взема от кантариона по една супена лъжица сутрин и вечер преди ядене. Отвара от жълтия кантарион се пие по 1 супена лъжица преди ядене.
При ядене да не се употребява кисело, люто и солено. Също така да не се употребява боб, леща и грах. Могат да се употребяват, ако са олющени от люспите.
Завира вода 1/4 л, турят се в нея три листа от смрадлика и веднага се отстраняват от огъня, захлупена тенджерата се оставя, докато изстине. Тази вода се пие три пъти на ден, преди ядене половин час по 1 кафяна чашка. На тетрата се употребяват листата. Най-хубаво е да се бере, когато цъфти. Тогава листата имат по-голяма сила.
За язва: 150 г чист зехтин се размесва хубаво със ситно счукан чесън така, че да се получи гъста кашица. Да се взема три пъти на ден: сутрин, обед и вечер по една чаена лъжичка. Преди години един наш брат заболя от язва в стомаха. Дойде при мене и ме пита какво да прави. Казах му: “През лятото ще се печеш на слънце, ще излагаш стомаха си и корема си на слънце. Така ще се лекуваш 2 – 3 месеца наред. Всеки ден ще пиеш по една чаша зехтин.” Той изпълни моите съвети и оздравя.
цитирай
3. penchoan - Как лекуват днес туберкулозните? ...
10.04.2013 14:21
Как лекуват днес туберкулозните? Турят ги на легло да не се движат нито наляво, нито надясно, хранят ги по особен начин и нищо повече. Не, нека оставят болния свободно, ако иска да лежи - да лежи, ако иска да се разхожда - да се разхожда, но да започне да произнася много пъти на ден думите: „Ще оздравея”, като постепенно увеличава и стигне до 1000 - 2000 пъти на ден. Първия ден да произнесе тия суми 100 пъти, втория 120 пъти, третия ден - 150 пъти и т,н., докато стигне до 1000 или 2000 пъти. Така може да се лекува всяка болест, всяко обезсърчаване. По този начин тежката, тъмна атмосфера около болния се разведрява, става светла, приятна и той от ден на ден се усеща все по-добре, по-разположен. Тогава всички здрави хора ще почнат да посещават този човек.

МОЛИТВА ЗА ИЗЦЕЛЕНИЕ (лично)
Господи, Ти Си източник на живота. Изпрати в мен животворната Си сила - Духа - да ми излекува ума, сърцето, душата, духа, волята и тялото. Да ме излекува от всички психически и физически болести и страдания и да ме дари със здраве, сила и живот и да развие в мене дарби и способности, за да мога да живея, да се уча и да Ти служа.
Амин.
Казано е в Писанието: „Слабият във вярата си да яде зеле.” Аз пък казвам: „Слабият в здравето си да обича.” Ако страдате от ревматизъм, треска или друга някаква болест, обикнете някого; колкото по-скоро оздравеете, толкова по-правилно сте проявили любовта. Закон е: любовта премахва всички слабости и недъзи, тя е особено космическо течение, което минава през всички живи същества. Колкото по-правилно се приема и предава тази енергия, толкова по-здрав е човек.
Ако имате болки в стомаха или корема си, обикнете хората и ще оздравеете. Ако ви боли глава, обикнете Бога. Всяка болест е причинена от нарушаване на законите на физическия, на духовния и на Божествения свят. Хората са проводници на такива енергии (природни), които регулират стомаха и цялата храносмилателна система. Ангелите са проводници на такива природни енергии, които регулират дихателната система. Чрез Божествения свят пък се прокрадват такива енергии, които регулират цялата нервна система. Обичайте хората, ангелите и Бога, за да бъдат стомашната, дихателната и нервната система в пълна изправност.

http://youre-books.biz/zdrave/kniga-za-zdraveto-petar-danov/
цитирай
4. eltimir - Не ни познаваш
13.04.2013 08:29
milady написа:
Любовта лекува ( така е лекувал Исус ) .Повечето хора, обаче имат в сърцето си повече страх, злоба и омраза, затова и болните са толкова много.

Нито у жена ми, нито у мен ще откриеш злоба и страх. Но получихме твърде силни удари през живота си и няма начин това да не отрази на здравето. Жена ми е една мъченица, изцяло отдадена на семейството, на детето и на внучето. Аз съм бивш политически затворник. Бях съратник на най-видните български участници в Съпротивата. Никога от нищо не съм се боял. Сега просто искам да издържа и да не падна на колене преди да умра. Вярвам, че ще успея.
цитирай
5. eltimir - Клеветите тръгнаха
14.04.2013 07:54
Написах в БЛИЦ това, по повод удите срещу телевизия СКАТ:
"През юни 2006 година ми запалиха жилището с 20 литра коктейл "Молотов". Георги Жеков, тогава водещ предаване в СКАТ казал, че съм се напил и съм се подпалил сам. Пратих до телевизията снимки от палежа, публикации на местните вестници и бележка от Пожарната. И ги питам. Какъв е тоя цимент на стълбището, та да се запали от цигара? И каква е тая цигара, та да запали цимента? Отговориха ми, че мога да дам опровержение, но срещу 5000 лева на минута, при това в рекламния блок след 12 часа вечерта.
Ами май на тоя свят има възмездие. Не защитавам Волен, изобщо не ходя да гласувам, ама и тези изобщо не са читави. Тази гадна клевета няма да я забравя. Тогава жена ми беше нощна смяна на работа, и ако дъщерята не беше ме събудила, вероятно и двамата щеше да сме мъртви. А от телевизия СКОТ получих само клевети. Факти, не могат да ми възразят."

Отговор:
"Само злобари, малоумни, крадци, национални предатели, мошеници и всякаква измет не могат да оценят народополезното дело на национална телевизия СКАТ!!!"
цитирай
6. eltimir - Да продължим
14.04.2013 08:14
Не знам защо, ама ткато напиша коментар, трябва да чакам по 20, та и повече минути, докато се появи. Но да продължим.
"kalina
(анонимен) 13 април 2013,
18:39 отговори

Само злобари, малоумни, крадци, национални предатели, мошеници и всякаква измет не могат да оценят народополезното дело на национална телевизия СКАТ!!!
Оценка
-13 +13

17.
Елтимир
(анонимен) 13 април 2013,
18:52 отговори

До коментар [#16] от kalina

Говоря с конкретни факти. Не могат да кажат, че съм комунист, бивш политически затворник съм. Кум ми беше Илия Минев. Кога СКАТ ще се извинят за гадната си клевета? Снимките и документите за палежа мога да ги пусна пак. А сега се жалват, че тях ги палят. Ами това е Небесното възмездие. Накрая живи ще изгорят, такиви са Божествените Закони. Злото се връща като бумеранг.
Оценка
-2 +12

18.
kalina
(анонимен) 13 април 2013,
19:20 отговори

До коментар [#17] от Елтимир
ЛЪЖЕШ, ПО ГАДНО ОТ ДЪРТ ЦИГАНИН и от борисов, даже ! Ти мозък имаш ли бе дебил, 20 литра коктейл, как си го представяш, изрод безимен!"
цитирай
7. eltimir - Още
14.04.2013 08:21
"
27.
Мили хора,
(анонимен) 13 април 2013,
20:37 отговори

Зад "Елтимир" се крие джудже от село Гурково, Орханийско. Той го нарича Ботевгадско, понеже е комунист по наследство. Дядо му е участник в Септемврийското въстание от 1923 г.
Истината е, че Георги Жеков цитира истинските политически затворници Петър Гогов и Николай Галев.
Галев е изобличил "Елтимир" документално в книги като агент на ДС. Както и неговия приятел Григор Симов от село Парамун, Пернишко - той го смята за Димитровско.
Тези двамата са тежки психопати. Дребни незадоволени селяни, истината за които истинският голям антикомунист Георги Жеков често изнасяше.

Гледайте предаването "Безкомпромисно с Георги Жеков" вече в YouTube.

"Елтимир" обруга и Янко Янков, който му помагаше безплатно.
Това дете на сатаната, което по случайност или може би като слухар е било настанено в Старозагорския затвор сред политическите, мрази всички на този свят, освен себе си и комунизма.

Бог да ви е на помощ, ако му повярвате.
Ченге, обсебен милиционер. Психично болен пияница, склонен към прекомерна изява, която рано или късно ще завърши със самоубийство.

Помнете: Георги Жеков и "Безкомпромисно"! Вече и в YouTube.


От Планината."
"
цитирай
8. eltimir - Още
14.04.2013 08:34

31.
Елтимир
(анонимен) 14 април 2013,
07:24 отговори

До коментар [#27] от Мили хора,

Това вече е гадно. Вместо отговор за клеветите, нови клевети. Дядо ми беше един стар селски учител. Като малък пада от черницата и осакатява с единия крак. В никакви въстания не е участвал, а и не е могъл да участва. Да, бил е член на БКП, но като вижда какви ги вършат комунистите си хвърля партийния билет през 1947 година. Гордея се с него. С Янко и досега си пишем и сме в добри отношения. Самият той е опровергавал лъжите на Жеков. Добри приятели сме и с Григор Симов, ходих му неотдавна на гости с един друг приятел.
За Гогов и Галев ми се ще те самите да кажат нещо. Защото и аз много знам. За разлика от Гогов, много пъти съм си публикувал присъдата. Нека той да каже за какво е съден. На Кольо Галев му дадоха голямата присъда за опит за убийство. Да не ми се прави на герой. През 1991 година с Милчо Попов му спасихме кожата посредством серия от публикации. Тогава искаха да го съдят за палежи на купи сено. На Кольо му признавам само таланта като дърворезбар. Но иначе е глупаво момче.
Сега обаче въпросът беше друг. За клеветите, изречени от екрана на СКАТ. На някои типове постоянно им се дава трибуна, а за мен това е забранено. Със заповед на ген. Атанасов - Гнома, още през 1999 година, когато пак искаха да ме съдят за пропаганда. Тоя път срещу Мангал Костов. Забранено е участието ми в каквито и да били медии.
Не аз, а Георги Жеков оплю един друг велик мъченик - Едуард Генов. Георги Жеков не искаше да чуе за Илия Минев, докато беше жив, а сега спекулира с името му. Минев ми беше кум. И не знам да са се познавали с Гогов.С Гогов беше близък Иван нков от Кърджали, но нямаше как да ги е запознал. Почти веднага след затвора Иван го изселиха в Априлци, Ловешко. Ходех му на гости. Не знам дали Гогов знае, че Иван е починал в Норвегия. Прекалено много факти мога да докажа, а клеветниците разполагат само с лъжи и гадни епитети.
СКАТ, продължавам да чакам отговор за клеветата.
цитирай
9. eltimir - Доуточнение
14.04.2013 08:49
Да кажа и за соя род, защото вече се опитват да захапват и дядо ми Ангел. След Освобождението руснаците дават средства да се построи църква в Гурково. Но те нямали свещеник. Извикват от съседното село Радотина моя прадядо Георги Донов да стане свещеник и селски учител едновременно. Умира млад, оставя пет деца. Дядо ми е ходил да работи в мина Плакалница, за да може да се издържа и да учи. Имало е много несправедливост и по онова време. Става комунист след Септемврийското въстание, когато научава за зверствата. През 1947 година е партиен секретар на Гурково. И от него искат двама души от селото, които да бъдат съдени като фашисти. Дядо ми отговорил, че от селото няма хора за убиване и си хвърлил партийната книжка. Това е нечувана смелост за онова време и аз мога само да се гордея с дядо си.
цитирай
10. eltimir - За рода ми
14.04.2013 09:02
През 18 век приемаме фамилията Донови. Заради турците, все пак да оцелеем като род. Част от рода минава отсам Балкана и завладява три села. Там до Освобождението турски, черкезки и цигански крак не е стъпвал. После, не знам точно в коя година дядо ми приема фамилията Грънчаров. Неговият прадядо е бил известен грънчар. Наложило се, тъй като искал да учи, а Цар Фердинанд му създавал проблеми. Изглежда е научил нещо за произхода му. Иначе един Цар да създава проблеми на едно момче от село е трудно обяснимо. Ще ми се моите клеветници също да разкажат нещо за себе си. А аз мога да предоставя снимки и сканирани документи.
цитирай
11. nedovolen - ЗАЩО?
15.04.2013 16:26
Аз също питам управниците - защо така бавно ни унищожават? Не питам за патилата на Елтимир, селянче от Гурково, лежало по затвора по Татово време, за което селянче някой казал, че е така, па друго по-голямо такова казало, че не е така. Пълна лудница.
Телевизия не гледам, освен чат-пат СКАТ. Въпреки че изнасят факти, не са това, което ще изскубе на родата бедата. За това изгониха Г. Ифандиев, не знам защо Г. Жеков, какво от това, че Елтимир имал разправа с тях. То той си е имал и с Волен. Е, аз си имах с последния и с жоровците, но това са спорове.Кой на кого служи? Според приятел, не написал толкова книги като Ифандиев срещу евреите, се оказва, че той служи на тях. А В.Симеонов, съсобственик на СКАТ посочи тази причина за "изгонването" му. Другия Жоро Жеков, пък наред с изнасяне на факти, искаше да прави партия с хора, които не са се даже ръкували с комунисти.
Някой хули Елтимир, друг или същия Гр.Симов. Аз не съм съгласен с хулещите по такива хора, които заслужават само почин и поклон.
цитирай
12. eltimir - До Недоволен
15.04.2013 17:36
Кольо, с Ифандиев никога не сме се срещали очи в очи и сблъсък с него не съм имал. А когато работех във вестника на Янко "Либерален Конгрес" Жеков беше донесъл една километрична статия, която се наложих да съкратя. Тоя дойде, почна да обижда, да ме нарича селяндур и да парадира, че майка му работела в най-големия антикомунистически вестник, "Демокрация". И тогава главният редактор Росен Елезов, един изключително интелигентен и културен човек не издържа: "Ами като майка ти работи в "най-големия вестник", защо си тук, а не вървиш в *утката си майчина?" Та оттогава Жеков ме мрази. Просто разказвам факти.
И все пак въпросът за клеветите около палежа на моето жилище остават.
цитирай
13. eltimir - Малко факти
15.04.2013 17:51
Не пиша, за да се оплаквам. Но нека се знае как постъпва така наречената власт със семейството на един доказан антикомунист.
Преди малко идва бабата. Жена ми не е добре, още не може да става от леглото. Не знае дали ще успеят да й спасят краката. Аз вече почти не мога да вървя, а тези дни ще ми спрат тока, не мога да си платя сметката. Демократичен реализъм. Поне да се знае кое как е било. А не управниците гадни да ми се пишат на велики антикомунисти. Те са античовеци, нищожества гадни!
цитирай
14. nedovolen - фактите
15.04.2013 21:36
Ачо,така и не разбрах какво е с жена ти. Загубих си телефончето есента и пропаднаха много номера. Не ми прати номера, въпреки, че ти писах. Разговора е вече личен.
Не гледам телеФизия, освен чат-пат Скат. Най-добрата, но все пак теле и визия, нещо като партия и според мен си е ВОЛЕН-2, но ще лъсне по-късно.

А до колкото Ифандиев, в личен разговор по ефира като водещ му зададох въпрос, какъв, ако има интерес у читателите, ще кажа, а той след рекламите ми отговори просто - той говори истината. Не ми се пише повече, "пазя си "клавиатурата"".
цитирай
15. eltimir - Кофти е
16.04.2013 09:15
nedovolen написа:
Ачо,така и не разбрах какво е с жена ти. Загубих си телефончето есента и пропаднаха много номера. Не ми прати номера, въпреки, че ти писах. Разговора е вече личен.
Не гледам телеФизия, освен чат-пат Скат. Най-добрата, но все пак теле и визия, нещо като партия и според мен си е ВОЛЕН-2, но ще лъсне по-късно.

А до колкото Ифандиев, в личен разговор по ефира като водещ му зададох въпрос, какъв, ако има интерес у читателите, ще кажа, а той след рекламите ми отговори просто - той говори истината. Не ми се пише повече, "пазя си "клавиатурата"".

Положението е много кофти. Вчера идва бабата. Направили са операция на жена ми във Враца, ама не знае дали ще успеят да й спасят краката. Още не може да става от леглото. Моето състояние също не е розово и не мога с нищо да помогна. Вече почти не мога да излизам от вкъщи. Не знам как ще я караме занапред. Дотам ни докараха комунистическите демократи.
цитирай
16. eltimir - Благодарност
16.04.2013 18:54
Благодаря на Н., за помощта. Още няколко дни ще изкарам. Знам, че той също е беден човек и помощта му беше като лептата на вдовицата от Евангелията. Поклон пред него. И проклятие за управниците, довели ни до това положение. А проклятието на един Тертер неизбежно ще ги застигне. Те всичките ще умрат от страшна смърт. Ние, Българите няма да умрем неотмъстени! Покланям се пред всички верни приятели, които ми помогнаха през тези страшни за семейството ми дни. И проклинам всички политици!
цитирай
17. eltimir - За нашите права
17.04.2013 12:57
Съгласно всички международни закони правото на живот е върховно човешко право. И че всеки човек има право на неизбежна самозащита, когато животът му е реално застрашен. Значи според международното законодателство, аз имам правото да убия Бойко Борисов, който сега убива мен. Имам правото, законното право да убия всеки политик, депутат и служител на тая престъпна власт.
Това са мои думи и никого не ангажирам с тях. Ако на някой от тези плужеци им стиска, да ме даде под съд. Да, аз призовавам всички сегашни политици и техните слуги да бъдат наказани със смърт, за да живее Българския народ.
цитирай
18. nedovolen - елти
20.04.2013 16:34
Ти се бориш за нашите права. Твоето го знаем, поне аз. Както казваше Янко - правосъдието е за съдене на правия. Е, така сме се насадили. Какво да го усуквам - умираме бавно и безславно. Следващия линк ми дава живинка. http://www.youtube.com/watch?v=ewu05-Zcmsg&list=RD02wOGODoE4qKcноот това.
цитирай
19. nedovolen - давал съм
20.04.2013 21:28
Давал съм някои работи. Ще дам още, ако някой ми преведе това: http://www.youtube.com/watch?v=SWuuCanl7yY&list=RD02wOGODoE4qKc
цитирай
20. eltimir - Дано някой се захване!
20.04.2013 21:49
Аз няма да мога, Кольо. На тоя компютър дори не мога да гледам клипове. Но ще помоля един приятел. Сега съм на нокти за състоянието на жена ми. Моите болежки малко ги укротих, но не знам дали тя ще спаси краката си. Стана така, че едновременно се разболяхме и двамата, съжалявам. Съдба.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996057
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031