Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2013 09:33 - САЩ ще бомбардират Чехия
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 9482 Коментари: 14 Гласове:
7

Последна промяна: 21.04.2013 09:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Американският идиотизъм достигна своите върхове. Заради двамата братя чеченци, набедени в тероризъм, в САЩ е започнала яростна кампания да бъде бомбардирана Чехия.
http://earth-chronicles.ru/news/2013-04-20-42616
Моето лично мнение е, че тези три взрива, при които загинаха трима души бяха организирани от самото американско правителство. Търси се мотив за обяснение защо еврейските правителства на САЩ и Русия се сближават. Но с обвиненията срещу Чехия американците станаха наистина смешни.
Мисля си обаче друго. Организираният от американски и изсраелски евреи геноцид умъртви в България над два и половина милиона Българи. Защо за това ужасяващо престъпление никой нищо не казва? А за три жертви в Бостън искат да бъде бомбардирана Чехия...
Немам думи. Американската тъпотия наистина няма граници. И ако тези дни умра, то ще е от смях.



Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. olivie - ???
21.04.2013 11:58
Каква Чехия? Какви 5 лева? За пръв път чувам Чехия=Чечня /Дагестан/.
цитирай
2. eltimir - Умните американци...
21.04.2013 12:04
Бъркат Чечения с Чехия. Както преди няколко години объркаха Грузия с щата Джорджия и изпаднаха в паника, че Русия е нападнала Джорджия. Те, американците са си такива. Да припомням ли как през 1999 година техните "умни" бомби объркаха Белград със София?
цитирай
3. eltimir - От форума на Движение "Воини на Тангра"
21.04.2013 12:06
QUOTE (Йордан_13 @ 21.4.2013, 12:43 )
"Царнаев". Няма да ви казвам, колко българска е тази фамилия - 101%. Това на днешния опорочен български език звучи Царев. Смятате ли, че има случайности? Не, убийството на човек с тази фамилия, ясно показва юдейските стремежи. Българският Цар е заплаха за готвения от Синедриона юдейски световен тиран. И до днес, край с. Гълъбово, в родопската яка, съществува местност Царна, в която е имало древно неолитно селище, и пещера-светилище на Асклепий.

Радвам се, че се допълваме! Орем на една нива, както беше древният израз. И аз вярвам, че е така. В Ичкерия, или както я наричат Чечения има твърде много Българско. Сега още малко факти.
През 1995 година, когато по заповед на Елцин руската армия почва войната срещу чеченците, странно защо първата бомбардирана къща била на един българин. Безобиден строителен работник.
Кой всъщност провали чеченската кауза? Американските евреи. Клането в Беслан беше тяхно дело. Между убитите терористи имаше един негър. доколкото знам, чеченците не са негри. Чеченките шахидки били убити от главатарите, когато отказали да посегнат върху невинни деца. А да не забравяме, че в Северна Осетия също малко, пък и не толкова малко се българеят.
Сега да минем към САЩ. Наистина голямата трагедия край Уейко и Уест така и бе замазана. Там жертвите са стотици. Причината не е само в завода за тор, където избухна взрив. Сгради са се самозапалвали и са изгаряли за минути. Очевидци казваха, че огънят идвал изпод земята. А после замазаха всичко. И сега, както при случая в Бургас ни навират в очите някакво нападение с три жертви.
цитирай
4. eltimir - Още
21.04.2013 12:06
Има и друго, над което много си мисля. В Русия се надига сериозна опозиция срещу еврейския режим на Путин и Медведев. Дали по тоя начин американските евреи не искат да му дадат едно рамо? Да намерят мотив, с който да оправдаят подкрепата си за Путин и за неговите репресии срещу опозициятята, които вече почнаха? И все пак въпросът защо са нарочили тъкмо хора с почти сигурен български произход за изкупителни жертви си остава.
И нещо странично, което обаче може да е пряко свързано с темата. В Татарстан са почнали възстановяването на град Велики Булгар. Там вече почна сериозна кампания автономната република да върне историческото си име Волжска България. Не мога да го докажа, но интуитивно между всичките тези събития усещам пряка връзка.
цитирай
5. анонимен - Зле си с нервите ....
21.04.2013 12:21
а от там и с нормално възприятие на фактите.
Вземи мерки да излезеш от "сатурновата дупка" .
цитирай
6. eltimir - Нерви
21.04.2013 12:38
Ако някого са го хванали нервите, това са евреите. Аз не устройвам атентати и не убивам невинни хора, за да отклоня вниманието от по-големи събития.
цитирай
7. cvetanas - В Дагестан има негри
21.04.2013 14:53
Колкото и странно да ви звучи, част от гордите "горци" в Дагестан са негри. Православни етиопци, които са преселени в Кавказ и си имат отделни селища.
Връзките между Русия и Етиопия са топли, сигурно знаете, че Пушкин е имал негърска кръв.
цитирай
8. nedovolen - не мисля
21.04.2013 18:13
Не мога да мисля, т.е. мисля според едноименното произведение на Елтимир - "Без мисъл." И си обяснявам горните случки.
цитирай
9. eltimir - Вече не знам
21.04.2013 19:04
Наистина вече не знам какво да кажа. И в САЩ като у нас. Тук умориха чрез глад и мизерия над два и половина българи и нито дума по въпроса. А ни занимават с евтини компромати. В САЩ се случи нещо невиждано, избухна цял завод, сгради пламваха като факли за секунди, загинаха стотици и набързо потулиха случая. А сега за три жертви, убити най-вероятно от тяхното си ФБР ще ни проглушат ушите. Та на всичкото отгоре не могат да различат Чечения от Чехия и искат да бомбардират чехите. Тоя свят тотално е изперкал!
цитирай
10. fascindoo - уцелваш 10-та с тая находка:
22.04.2013 10:25
"... не путать Чехию с Чечней обратился к американским гражданам посол Чешской Республики в США Иван Гандалович."
"Черт побери Чешскую республику! Полагаю, что теперь мы ее разбомбим!"
...
Не е за вярване, но... световен дипломатически ФАКТ!
Поздрави!
цитирай
11. zlokuche - Лелеее. . . с каква трева си се нап...
23.04.2013 14:30
Лелеее...с каква трева си се напушил бе, пич? Страхотна трябва да е била, сам ли си я отглеждал?
цитирай
12. nikikm - Америкаанците
23.04.2013 16:04
явно нищо не са научили от историята!Освен това,още продължават да вярват на медиите си,като гледам как лесно им палят фитила и хваща! Яко са зомбирани!
цитирай
13. strrelez - Идиотизма идва от граматиката.
23.04.2013 21:18
Нищо чудно че тъпите американци може да объркат Чехия с Чечня. Ами просто вижте как се пише Чехия на английски = Czech Republik. Ако се спази традиционното произношение на английски ще се произнесе като "Чеч репъблик" и мнозина тъпанари ще си помислят - "това са тия мръсни чеченци". Горките тъпанари си мислят че Америка е света, и няма други езици освен анлийския. Те не знаят, че в немската граматика (чехите са 1/2 германци) буквата "h" когато е в средата или края на думата не се произнася, за разлика от английския.
Пример 1: Английски - behind=бихайнд (отзад) ; Немски - sehen=зеен (виждам).
За да се произнесе "h" като "х" в немския пред буквата се слага "c" =ch="х", но това на английски се произнася като "ч",
Пример 2: Английски - Michigan (Мичигън) ; Немски - Dachau(Дахау), а на английски това ще се произнесе "Дачуу".
Бедните американци...........
цитирай
14. eltimir - Признаха го
24.04.2013 06:56
Излезе вече и в българските медии:
http://www.blitz.bg/news/article/195577
US-политичка: Нека Прага изгори, да бомбардираме Чехия!
Сара Пейлин е убедена, че ислямските терористи са чехи, а страната им е част от Русия
Скандално известната републиканка Сара Пейлин направи нова невероятна изцепка като призова САЩ да бомбардират Чехия в отговор на атаката срещу Бостънския маратон. Бившият губернатор на Аляска и кандидат за вицепрезидент в тандем с Джон Маккейн призова за ядрен удар по ислямския свят. "Времето за активни ответни действия вече е настъпило”, посочи тя, въпреки че разследването на атентата от ФБР още не е приключило.
„Ние още нищо не знаем за заподозрените, но сме уверени, че те са мюсюлмани от Чехия”, каза Пейлин по време на токшоу на телевизия „Фокс нюз”.

„Аз както и обикновените американци, винаги съм готова да отида там, откъдето са дошли тези хора и да им дам урок. Нека не се спираме с Чехия и да отидем във всички арабски страни. Те трябва да знаят, че не могат да идват безнаказано и да организират взривове. Нека им изпратим няколко ракети в Исламабад. Нека Прага изгори, нека и Техеран гори в ада”, заяви американският политик.

Водещите на шоуто обясниха на Пейлин, че братя Царнаеви, които са заподозрени за атентата в Бостън, не са чехи, а чеченци. Но Сара Пейлин невъзмутимо отговори: „Каква е разликата? Нима Чехия не е част от Русия?”.

Е, сега някой нещо да каже?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996587
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031