Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2013 17:06 - ЧОВЕКО, СТАНИ! - 8
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 971 Коментари: 0 Гласове:
1КАК ПРОМЕНЯТ МИСЛИТЕ НИ

            Управниците на този свят, реалните управници са изградили методика за промяна на човешкото мислене. На тях не им стига, че владеят икономиката. Не им стига, че ни владеят физически. На тях са им нужни нашите души. На тях, на всевластните не им стига, че диктуват нашето поведение, те са разработили методика, чрез която ни принуждават да мислим и чувстваме по определен начин. Евреинът Едуард Бернес го е формулирал ясно: „Хората трябва да бъдат контролирани, без да съзнават, че са контролирани”. Тоест в по-голямата си част хората са роби, без да съзнават, че са роби. Владетелите на света ни поробиха посредством илюзията, че ни носят свобода. Запомнете, че дали ще бъдем роби или свободни зависи от нашето собствено отношение към робството и свободата. Всичко е в самите нас. Въпросът е как да бръкнем и да го вземем.

Те, които поставиха изгодата над истината и морала искат от нас да следваме тяхната истина и да обслужваме тяхната изгода. Ще дам пример със себе си. От дълго време забелязвам, че един или друг мой „доброжелател” се опитва да ме учи как да пиша и какви правила да спазвам. „В края на книгата си длъжен да посочиш библиография, когато изнасяш информация дай линк…” Пред кого от тях съм длъжен, на кого от тях дължа нещо? Кой и с каква цел е съставил правилата и защо трябва да ги спазвам? Каква библиография за вестникарски съобщения или пък за ръкописи, на които не е посочено издателство? Всъщност има ли издателство за старинни ръкописи? Каква библиография за спомени или за устни разкази? Какъв линк за информация, притежавана от ограничен кръг хора и никога не изнасяна в Интернет? Според тях цялата информация трябва да е категоризирана, поставена в рамки, напудрена, гримирана, начервена, фризирана, нагодена към техните извратени нужди. Да, бе, да! Да, ама не! После, като видят, че нямам намерение да съм послушен, запяват друга песен. „Ама чакай, защо пишеш това. То си е известно. Тези факти отдавна са изнесени. Това се знае, виж в Интернет и ще се убедиш.” Хубаво, де, нека си е известно. Взети поотделно фактите наистина може да са известни. Но аз сглобявам цялостна картина от отделните фрагменти и посочвам съответното решение. Това вече не е правено, то е извън правилата им. И те затова се дразнят. Цялото съвременно общество е обединено от понятието за печалба, за мен по-важни са вечните Небесни закони, те стоят над „правилата”. Правилата са полезни за тях, за мизерния в духовно и емоционално отношение „елит”, те само на „елита” носят полза. Аз следвам своите си правила. Съветвам ви и вие да постъпвате по същия начин във всяка област на живота. Следвайте онова, което е полезно за вас, а тях ги пратете по дяволите заедно с идиотските им правила. Срутете цялата им мошеническа митология и ще видите колко жалки са всъщност. Да ви кажа ли с какво ви пълнят главите и кои са опорните стълбове на техните „научни” твърдения? Съобщения за експерименти, които никога не са били провеждани. Съобщения за измервания, които никога не са правени. Съобщения за измислени статистически данни. Всичко при тях е лъжа и мошеничество. Те постоянно се цитират един друг, като всеки се стреми да излъже повече от другия. Тяхната сила е лъжата, ние ги обезсилваме, след като престанем да им вярваме. Когато чуете някое официално твърдение, задайте си въпроса дали съществуват реални доказателства за неговата истинност, а не само нищо незначещи позовавания.

Защото позоваванията в по-голямата си част са измислени. Спомням си как от в-к „Ню Йорк Таймс” поканиха Благовеста Дончева да напише статия за тях. Първо тя трябваше да си намери мениджър, който да представлява нейните права, някой си Джаред Израил /Много интересно име, не намирате ли?/. После при разговор между него и редактора на вестника на въпроса дали мис Дончева може да пише каквото си поиска, последният заяви: „Ние ще редактираме нейния стил, той трябва да съответства на стандартите на „Ню Йорк Таймс” и ще поправим съдържанието.” С пояснението, че тя не бива да споменава Сърбия, например. Тоест ще подменят написаното от Дончева с написано от тях самите. Обаче отдолу ще стои нейното име. Накрая излиза, че вместо срещу Системата, нашата Благовеста се е изказала в защита на Системата. Ето пример как биват създавани неверни представи. А сега отново да поразсъждаваме върху един от главните съвременни митове – върху мита за Хитлеризма.

***

За силите, довели Адолф Хитлер на власт говорят Луи Повел, Жак Бержие в книгата „Утрото на маговете”. „Тази тайна община била основана буквално по описанието от романа на Булвер-Литон „Расата, която ни изтласква”. В романа са описани хора, чиято психика е много по-развита от нашата. Те притежават власт над себе си и над вещите, което ги е направило подобни на богове. Сега още се крият. Живеят в пещери в центъра на Земята. Скоро ще излязат, за да властват над хората. За всичко това, както изглежда е знаел д-р Вили Лей. Усмихвайки се, той добавял, че членовете на общината вярвали, че притежават някои тайни, нужни за промяна на расата, които ще им помогнат да се изравнят със съществата, криещи се в земните дълбини. Методи за съсредоточаване и цяла вътрешна гимнастика, за да преобразят себе си. Упражненията започвали със съзерцаването на ябълка, разрязана наполовина…” За авторите на фантастични романи няма какво да говорим. Отдавна се знае, че художествената литература, особено фантастиката бива използвана да се кажат истини, които по друг начин няма как да бъдат казани. Интересно е признанието на д-р Лей. В него ясно се казва, че съществата, дали идеята за човешкото преобразяване /или по-скоро мутация/ не принадлежат към човешкия вид.

     Сега отново за връзките между ционизма и германския нацизъм. По-точно за връзките между ционизма и германската нацистка върхушка, която не е само от етнически германци.  Пак ще цитирам Борис Миронов. Из неговата книга “За нуждата от национално въстание”: “В Италия, Испания, Португалия, Унгария възникнаха авторитарни режими, предложили на обществото корпоративен модел на развитие, който отхвърляше паразитната роля на банките и финансираните от тях партии. Тези държави, наричащи се тогава фашистки, но без прикрепения към тази дума днес расистки оттенък, се опираха на широка народна подкрепа и демонстрираха бързи икономически успехи. Да унищожат тази заплаха за международната банкова система, западните демокрации можеха единствено в хода на всеевропейска война. Но как да заставят народите на Европа да повярват в нейната неизбежност и да грабнат оръжието? За това бе нужен явен, заплашващ всички агресор, и най-добрият кандидат за ролята на плашило се оказа Хитлер. Именно той получи в началото на 30-те години на 20 век иззад океана най-големите кредити, които му позволиха да дойде на власт в Германия на 30 януари 1933 година.” И още един цитат, взет от форума на Интернет сайта XNETBG. Съжалявам, че не мога да посоча автора, в темата нямаше името му: “Рокфелерови - според експерта по икономика и съветник Антъни Сътън и други - са финансирали едновременно болшевиките и нацистите в техните военни опити като два Хегелиански или Макиавелиански клуба за победа над планетата в подчинение на Новия Световен Ред. Това би могло да обясни ранния договор между Хитлер и Сталин и факта, че Болшевишката революция е била всъщност планирана в Бавария с плана на германското разузнаване за изпращане на техния агент Ленин в Русия, за да възбуди революцията. Трябва да си спомним, че Национал-Социализмът (Нацизмът) е “Социализъм”, нито повече, нито по-малко.”

     Да си призная честно, някога, в младежките си години бях увлечен по хитлеризма. После полека фактите ме принудиха да прогледна. Проглеждането ми започна, когато си зададох въпроса “А какво би се случило, ако Адолф Хитлер го нямаше?”. Европа нямаше да бъде доразорена от Втората световна война и никой нямаше да приема бежанци от други континенти поради липсата на достатъчно работна ръка. Национализмът на европейските народи щеше да е на почит, а нямаше да се преследва от извратеното следвоенно законодателство. Никой нямаше да говори за “антисемитизъм”, държавата Израел нямаше да е създадена и ционистите нямаше да получат такава власт. Армиите на Сталин нямаше да завладеят Източна Европа, а сакралния знак на древната Свастика нямаше да е поставен извън закона. Последствията от властването на Хитлер се оказаха изцяло във вреда на бялата раса, която уж бе издигната в култ от него. Е, вярно, Цар на България щеше да е Симеон ІІ, ама не се знае. Навремето Александър Стамболийски едва не видя сметката на цялата династия Кобурггота… Но пък Тодор Живков щеше да си остане преводач на говеда от единия баир до другия и нямаше да засели тук десетки хиляди цигани от Румъния, Югославия и Гърция, съплеменници на майка му, влашката циганка Маруца. И народът ни нямаше да даде други десетки хиляди жертви – на войната и на комунизма. Българската душевност нямаше да е така смачкана и задушена както днес. Кой загуби и кой извлече ползи от властването на Адолф Хитлер? Дали няма да се окажат прави редица автори, между които българските Красимир Иванджийски и Волен Сидеров, че това била банкерската еврейска фамилия Ротшилд?

     Горното се отнася до хитлеристката върхушка, при това не до всички приближени на Хитлер. Дори в неговото най-близко обкръжение посветените не са били толкова много. Ненапразно със заповед от 1940 година Фюрерът забранява изучаването значението на руните в СС. А пък за потомъка на Один – Карл Мария фон Вилигуд обявил, че страда от старческо слабоумие и го изпратил в пенсия. Вероятно щял да го убие, но се страхувал от могъществото на родовата му кръв. Съдбата на фелдмаршал Ервин Ромел, наречен от своите врагове Лисицата на пустинята също е показателна. Мнозина от най-видните нацисти дори не подозирали истинските цели на Адолф Хитлер. Вероятно един от тях – Рудолф Хес се е досетил, затова ние днес не знаем какво наистина се случва с истинския Хес. Какво да говорим за обикновените германци, наивно вярващи, че всичко се прави за тяхно добро.

***

            Бях вече написал първоначалния вариант на книгата и я бях пуснал в Интернет, когато се натъкнах на теза, сходна с моята. Но и леко заблуждаваща. Става дума за филма „Hellboy”, „Момче от Ада”. Там Адолф Хитлер бе представен само като име, като фигурант, нищо повече. И ясно се казваше, че не е умрял през 1945 година, но и нищо съществено не е извършил след края на Втората световна война. Което означава, че водещите личности били други. Една от тях, представен като главния нацистки окултист накрая се оказа обикновен слуга, прост изпълнител. Другата, истински значимата личност, поне във филма бе прероденият руски маг Григорий Разпутин. А пък самия Разпутин бе обладан от духа на демона Самаел. Ваше го една жена, за която във филма не ставаше много ясно коя е и каква роля играе. Във финалната част им противостояха седмина Воини на Светлината, между които една жена. Целта на цялата история бе да се отвори Вратата на Мрака, както и да бъде отворен Саркофага с Демона на демоните, намиращ се на Луната. Дотук с преразказа.

            Явно авторите на филма са на мнение, че Адолф Хитлер бил ръководен от окултисти, които пък на свой ред били ръководени от други, по-могъщи от тях окултисти. И че тези последните били обсебени от демоните на Йехова. Е, името Йехова не се споменаваше, но от Библията знаем, че архангелът Самаел е един от главните му подчинени. Друга интересна подробност бе фактът, че демоните снасяха яйца, което означава, че са от женски род. Още ли невежите се възмущават, когато наричам Йехова „Мадам”? Дотук нещата съвпадат с моите хипотези. Дори с част от предсказанията, направени в книгата „Кръгове”. Не твърдя, че сме заимствали едни от други. Просто различни хора притежават еднаква информация и понякога стигат до еднакви изводи. Не бях писал единствено за Саркофага, още не знаех за неговото съществуване. Само че когато в началото на 2008 година се появиха неговите снимки и по разни вестници се писа, че това е извънземен кораб, открит на Луната, в Интернет форума на Движение „Воини на Тангра” отговорих, че показаното тяло на снимката не е кораб.

image

***

 Колкото и да е странно, през последните години от България дойде още едно доказателство за близостта на евреите с Хитлер. През 2001 година изборите бяха спечелени от партията на Симеон Сакскобурггота, син на последния български Цар Борис ІІІ. Явил се на избори човекът и ги спечелил. Хубаво, ама неговият баща Цар Борис ІІІ беше съюзник на Адолф Хитлер и на Третия Райх. Би трябвало Тел Авив по някакъв начин да реагира, само че реакция нямаше. Симеон пък от своя страна назначи за министри в своя кабинет евреи. На евреите-министри бяха разрешени всякакви лудории и беззакония, те дори вършеха тежки престъпления, без някой да се осмели да каже и една дума. Хитлеристко-еврейските взаимоотношения се оказаха нещо твърде интересно. На тоя фон изглежда смешен арестът на група ултралеви младежи, които бяха издигнали на някаква тяхна демонстрация плакат против НАТО, върху който плакат една от буквите бе заменена със Свастика. Излиза, че уж има закони, забраняващи проповядването на Хитлеризъм, но критиката на Хитлеризма също е забранена. Нещо като догмата за така наречения „Холокост”. Забранено е даже неговото обсъждане. Не ви ли намирисва на измама? На мен ми мирише, даже усещам непоносима смрад.

     Забелязал съм още нещо. Има такива, които отричат безусловно Хитлер. За тях той е най-голямото зло, живяло някога на Земята. Има такива, които приемат Хитлер изцяло, за тях той е божество. Хора и от двете взаимно изключващи се категории проповядват свободно своите възгледи. Ще спомена небезизвестния „Русенски Фюрер” Антон Рачев, както и лидера на БНС Боян Станков – Расате. Дават им трибуна по вестници, по разни телевизии, помагат им и не ги закачат дори когато извършат някое деяние, таксувано според законите като престъпление. Обаче когато се появи някой, опитващ се да анализира явлението „Адолф Хитлер”, да отсее истината от лъжата, фактите от пропагандата, тогава се намесват тайните служби и казват: „Така не може! Това е забранено! Тоя е психопат, политически некоректен антифашистки нацист и фашист!”. Тогава върху главата на любознателния изследовател почват да се стоварват всякакви беди. Такъв повече и работа не може да си намери, та поне да изхранва себе си и своето семейство. В същото време афиширащите се като нацисти и поклонници на Адолф Хитлер Рачев и Станков разполагат с достатъчно финанси за организирането на грандиозни мероприятия, в което никой не намира нищо нередно. Нещо не е наред. Нещо не е както трябва.

     Вече споменах за упорития отказ на Адолф Хитлер да посети България. Не знам със сигурност причината, но имам сведения, че Цар Борис ІІІ я е знаел. В затвора, където го пращат след 1944 година, ген. Вълков нарича Борис ІІІ „страхливец, неблагодарник и изпечен демагог”. И намеква за тайната, свързана с Хитлер, заради която Царят умира. За мен е по-интересно какво се случва след като Червената армия влиза в България и идва новата власт. Какво прави тая власт? Избива всички, свързани по един или друг начин с Царя. Избива хората, които биха могли да знаят нещо за Тайната. Самото Царско семейство обаче остава непокътнато. През август 1983 година Симеон Сакскобурггота дава интервю за българската секция на британската радиостанция ББС и говори странни неща. Че не нацистите са убили баща му, а че имало сили, далеч по-заинтересовани от смъртта на Царя на българите. Но че той, Симеон не може да каже повече, тъй като не разполагал с достатъчно доказателства. Само седем години по-късно тези, срещу които бившият Цар говореше му пратиха един от своите най-добри журналисти, Кеворк Кеворкян да вземе интервю, излъчено по българската национална телевизия. След още няколко години, същият Симеон, със съдействието на същите комунисти, убили чичо му и всички верни на баща му хора стана министър-председател на България. Какво, освен прословутите имоти е включвала сделката между вчерашните уж смъртни врагове? Още когато комунистите идват на власт, Сталин казва на Георги Димитров „Пазете царчето”. После Симеон заради някакви имоти и кратковременни облаги погреба идеята България отново да бъде монархия и той да стане Цар. Не се ли продаде много евтино? Или пък тук си имаме работа с история, водеща началото от връзките на неговия баща с Фюрера на Третия Райх? По едно време се промъкнаха съобщения, че единствената среща между Йосиф Сталин и Адолф Хитлер е била осъществена с посредничеството именно на Цар Борис ІІІ. Дали е само това? Дали си нямаме работа с тайна, засягаща самата земя на България? Каква е тази тайна, заради която комунистите се прегърнаха с „монархо-фашиста”, от чието име са издавани смъртни присъди на техни близки и съратници? А пък „монархо-фашистът” от своя страна се прегърна с убийците на своя чичо и загърби стотиците хиляди, които му вярваха и го почитаха почти като Бог.

     Ще припомня и откъс от моята статия „Измяна”, написана през 2002 година: „Нямаше как да не повярваме на Симеон Втори, той бе нашият Цар, коронясан бе за Цар. И словата му бяха царски. Ако си спомняте, неговата априлска реч от 2001 година бе изградена по новата аристократична схема на ХХ век, развита от Юлиус Чезаре Евола. Тогава ние, воините от Фронта на катакомбите погледнахме над своите руини и сърцата ни се изпълниха с радост. После Царят заговори с думите на великия Орфей /"Каквото имам да кажа, аз ще го кажа, но да бъдат затворени вратата за непосветените"/. Имахме пред себе си горчивия пример на Карл Вилигут, последния потомък на Один и не побързахме да изнесем на светло своите таблички, но се запитахме - дали пък не е ударил часът за всепосвещение? А когато лидерът на НДСВ даде своето напътствие за Господарите на Мълчанието, си спомнихме Египетското евангелие. И вярвахме, защото Симеон показа, че е получил необходимата метафизична подготовка за Владетел. Той се опита да ни внуши, че е Божи овен с бяло петно на челото и за наш срам, ние почти се поддадохме на внушението.” Дали ако всичко се свеждаше до едните имоти и до едната премиерска заплата, подготовката щеше да включва подобни окултни мотиви? И защо Симеон поиска да обяви за своя частна собственост именно свещения връх Мусала? Защо комунистите от БСП, превърнали се междувременно в капиталисти му отстъпиха хиляди декари рилски гори и му разрешиха да почне безразборна сеч из тях именно след спора за Мусала? Кой се намеси, та така се обърка всичко? Ето още многозначителни факти. Малко преди заявлението на Симеон за включване в българската политика, та до днес особено се ожесточиха репресиите срещу хората, осмелили се да разсъждават над загадките на хитлеризма. Докато други, възхваляващи открито Хитлер се радват на радушен медиен прием. Дават им се трибуна в разни телевизии, публикуват се техни интервюта във вестниците. Всъщност самият Адолф също не е обичал хората, склонни да задават въпроси. Дори по времето на комунизма можеше да се разсъждава, стига да не се възхвалява нацизма. Сега е разрешено или безусловно и категорично отхвърляне, или безусловно и категорично възхваляване. Или с Бога, или със Сатаната. А кой е Бог и кой е Сатана в днешния объркан свят? Хилядолетното заклеймяване на дявола от всички църкви доведе до официалното признаване на Църквата на Сатаната от федералното правителство във Вашингтон. Една уж християнска държава призна сатанистите като равноправен политически субект в своя обществено-политически живот. И сега ли искат това да се случи? Как ще предотвратим появата на нов нацизъм, ако не знаем какво представлява нацизмът, как е дошъл на власт и защо хората са му повярвали? Как да изработим щит, ако ни втълпяват, че срещу нас няма изваден меч? Нещо не е така, нещо не е така, както трябва… Още Владимир Висоцки го пееше в своите песни.
Гласувай:
1
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2501718
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2477
Календар
«  Октомври, 2020  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031