Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2013 10:06 - Това не може да е вярно
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 7451 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 31.05.2013 10:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Не може, ама фактите са налице. Документирани са и свидетелите са предостатъчно. Такъв срам и резил го няма никъде по света. Е, ние станахме първи по резил! Сега някой ще ми възрази ли, че подобни политици са не за затвора, а направо за бесилката?
Нямам добро мнение за Бареков. Поне за мен той също е едно лайно миризливо. Ама в случая му вярвам. Няма как да хвърли толкова сериозни обвинения без да има поне някакви доказателства. Довчерашните ГРОБ-ари се превърнаха в най-обикновени лайнари! Направо цитирим БЛИЦ:
http://www.blitz.bg/news/article/202757
Заловените нападатели на Бареков били целите омацани в лайна С хора като Фидосова ГЕРБ губи моралния си облик на опозиция, коментира журналистът
Задържани са извършителите, които ме заляха с фекалии. Самите те са били целите в лайна, когато са извършили самопризнанията. Това разкри шефът на TV7 Николай Бареков. "Смея да се надявам, че за това престъпление не децата, които са извършили това, а поръчителите, включително и самата Фидосова ще отидат на съд", коментира журналистът.“Ще ви разкажа за целия случай. Имахме сигнал за това, че в Лом Искра Фидосова е платила на няколко роми да дойдат и да ни замерят с лайна, яйца и домати. В действителност имаше доста полиция в Монтана, която наблюдаваше отстрани събитието. На площада имаше над 1000 човека, дошли да си изразят мнението”, разказа Бареков.

Според него нападателите имали отцепки. Пенсионер успял да залови за миг едно от момчетата, а трима бабаити почнали да го налагат.

“Това са едни несретници. Крайно възмутително е да експлоатираш едно дете и да му дадеш плик с лайна за няколко лева. Фидосова накупи тези циганета, които извършиха тази простотия. В момента просто сеят хаос, само и само да се върнат във властта. Имаме сигнал и за днес в Русе за далаверите на Пламен Нунев, Пламен Стоилов, които ние днес буквално ще покажем техните безобразия. Говори се, че са дали по 300 лева на роми, които да дойдат. Лошото е, че лайната вчера не стигнаха до мен. Стигнаха до националния трибагреник, до пенсионери, до млади хора, до кмета, до охранителите. Целите им униформи бяха в лайна. Това граничи с престъпление срещу държавността. Единствения начин да се противопоставим е да се съберем много хора и да им покажем, че няма да търпим безобразията им. С хора като Фидосова ГЕРБ губи моралния си облик на опозиция. И в опозиция се превръщат, хората, омацани в лайна по площадите и аз се гордея че съм част от тях,” завърши Бареков. /БЛИЦ image Ето я и самата лайнарка Искра Фидосива от партия ГРОБ. Само като й погледна дори на снимка стройната фигура и ми се отщява жена. Ама такива са ни политиците. Тези именно свине угоени ни управляват, а някои ще ми говорят за демокрация. Да ви... и демокрацията лайняна!


Тагове:   гроб,   ГЕРБ,   лайна,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Лайняните истории продължават
01.06.2013 18:10
Тоя път обаче поръчка няма. Тоя път за лайната е виновна алчността на някои новобогаташи, както и незачитането на никакви закони. Фактът обаче си остава. Демокрацията затъна цялата в лайна.

"Центърът на София засмърдя. Лайна избълваха в тоалетните на топ бутиците в столицата на най-скъпата улица у нас "Съборна", алармираха читатели на БЛИЦ. Модата на фекалиите, която сполетя шефа на ТV7 Николай Бареков по време на открито студио в Монтана, намери своеобразно продължение и в София.Смрадта тръгнала от жилищна сграда на номер 14 и стигнала до прозорците и на луксозния хотел "Шератон". На партера на сградата се помещават лъскавият ресторант "Кумбаре" и бутик VILEBREQUIN, от тоалетната на който тази сутрин избълвали фекалиите.

Редом до него са бутик на Cesare Pachoti и други супер скъпи марки. Помещенията избиват рибата по нива на наеми - един квадрат се наема срещу поне 80 евро. "
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003468
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930