Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2013 11:12 - Бъдещето и Ватикан
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2512 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Едва когато осъзнаете истинската същност на ватиканските първосвещеници, едва тогава ще ви стане ясно защо неотдавна българомразецът от еврейски произход, ционистът Соломон Исаак Паси толкова настояваше да покани покойния вече папа Йоан Павел ІІ в България.

Продължавам препечатването на текстовете, заради които евреите унищожиха моя сайт http://erigkan.ucoz.ru/. Оставям читателите да преценят кое е толкова опасното, кое е престъпното и кое толкова е успяло да уплаши нашите и руските евреи. Кое предизвика еврейското мракобесие и защо те прибегнаха до помощта на руските и български тайни служби в опита си да ми запушат устата?

***

Какво е бъдеще? Онова, което предстои. А каквото и да престои, то не е решено окончателно. Бъдещето винаги може да се промени. Предстоящото е променливо, докато не се случи. Макар че в определени случаи миналото също е възможно да подлежи на промяна. Бъдеще е онова, което може да се случи, но може и да не се случи.

От кого зависи бъдещето? От всички. Но не само от всички хора. Дори не само от всички разумни същества. Бъдещето зависи от Живота въобще, от Живота като такъв.

Какво е Живот? Засега е по-добре да не знаете. Днес ви е рано да знаете. По-добре да се върнем към бъдещето.

Да, то зависи от всички. Но съществуват ключови места, където се решава много. Едно от тези места е градът държава Ватикан.

Какво е Ватикан?

Средище на Християнството? Столица на католическата църква?  Седалище на римските папи? Да, но само донякъде. Столица, престолнина – това е вторично. Това е фасадата, зад която се крие същността. А коя е същността? Същността е скрита в името.

Кратко отклонение. Ватикан не е и няма как да бъде средище на Християнството. Нещо повече. Ватикан изобщо не е християнско място. Не може място, носещо името Ватикан да бъде християнско. Просто няма как. И отново се връщаме към името и към бъдещето. Те са много тясно свързани, само че хората не подозират за връзката. Хората забравят и не помнят. Хората искат да забравят и нямат желание да си спомнят. А трябва! Много често се оказва, че нашето бъдеще е зад нас. Назад, далече в миналото ни. Кое е бъдещето, скрито в миналото на Ватикан?

Не можем да видим едно бъдеще в неговата истинска светлина, ако не знаем от какво минало идва то. Не можем да разберем едно минало, ако не видим към какво бъдеще ни води то. Миналото и бъдещето не могат да се разглеждат поотделно. Те винаги са свързани. Това е основен закон в Небесната Вяра, но хората забравиха и за нея. Миналото и бъдещето са свързани и връзката между тях е онова, което наричаме настояще. Какво е настоящето? Ще си послужа с думите на един от тях:

"Господстваща идеология на римската Курия е предателството по отношение на Христос, ислямизмът предава Исляма, а политическият ционизъм  е антипод на еврейските пророчества." - Роже Гароди, "Главните митове на израелската политика"

Светът е нещо много по-различно от онова, което мислим, че е. Но не очаквайте да ви кажа всичко. Още един Закон: „ Дава се, колкото е нужно. Нито повече, нито по-малко.” Днес искам да ви дам отправна, опорна точка. Лостът, с който ще преместите Земята в нужната посока се намира у вас.

Та пак да попитам. Какво е Ватикан? Манипулативен въпрос. Правилният въпрос е кой е Ватикан?

Ватикан е древноримското божество, отговарящо за първия вик на новороденото. Ватикан е само малък отговорник на големите богове. Вярвам, че не е нужно да завършвам мисълта си. Вярвам, че по-нататък можете да продължите и сами.

29 септември 2012 година




Гласувай:
4



1. balar - за ватикана
02.06.2013 12:22
да си мислят католиците. Нас не би трябвало изобщо да ни засяга нищо свързано с това място и папите. Те от векове са показали че незаслужават уважението на католиците. Какво остава за останалите. Да неговорим че една от целите на ватикана е унищожаването на православието, понеже сме заплаха за католицизма. Ортодоксалното христианство е истинското а те са секта създадена през 1054г. ако небъркам датата на разкола.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003365
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930