Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2013 06:54 - Смъртта на „безсмъртните”
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 3023 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Те не са безсмъртни и не са всесилни. Всеки от нас може да ги убие. Силата им се крие в нашето неразумно доверие пред техните деградирали слуги и в страха ни пред тях.

***

Защо обществото ни е така зло, така кръвожадно? Защо добродетелите изчезват, а на тяхно място се настанява извратеността? Защо управниците ни са лишени от всякаква човечност? Защото ни управляват не хора, а песоглавци. Най-вече върколаци, ликантропи. Тайната им обаче е разкрита и краят им е предизвестен.

Снимката горе е документална. Не е рисунка, не е и монтаж. Цензурата се старае да премахва всички подобни снимки възможно най-бързо. Били неприлични и полит некоректни. Недемократични. На нашите политици не им харесва да виждат своите господари и повелители в такова състояние. Управниците изпадат в ужас, когато им се наложи да се уверят в смъртта на някой от „безсмъртните”.

За да разберете смисъл на казаното от мен, са нужни още малко обяснения. Извадка от рускоезичния Интернет, из българоезичния демократическата цензура вилнее безконтролно:

„Различаваме два вида върколаци: такива, които се превръщат в зверове по свое желание (с помощта на магически заклинания или на други ритуали), и такива, които са болни от ликантропия. Болест, от която хората се превръщат в животни. От научна гледна точка ликантропията е психично заболяване. Различават се по това, че първите могат да се превръщат в животни по всяко време на деня и нощта, като при това не губят способността си да мислят по човешки, разумно. Другите се превръщат само нощем, предимно по пълнолуние против своята воля, като тяхната човешка същност се губи, освобождавайки зверското начало. Безсъзнателните ликантропи след като се върнат в своя човешки облик не помнят какво са вършили като зверове.”

image

Някога хората са ги познавали добре. Може би това е причината песоглавците винаги досега да са заемали подчинено, второстепенно място в човешкия свят. На снимката – релеф от археологическия музей в Цариград, изобразяващ песоглавец.

***

Следва съвременен документален разказ.

Интервю с Хедаминас Грайтис, бродещ из просторите на Русия и Украйна в търсене на върколаци. Хедаминас Грайтис вярва в магьосници, във върколаци и вампири. Нещо повече, той ходи на лов за тях. В навечерието на скандинавския празник Йол той пристигна в Украйна, за да изследва върколаци.

Литовският историк Хедаминас Грайтис е посветил целия си живот на изучаването на магическите същества. За него това не е просто увлечение, а семеен бизнес.

- Нашият род е много древен – разказва Грайтис, - моите далечни предци по майчина линия са от Норвегия и действително са били ловци на върколаци. Някога тази професия била търсена не по-малко от професията на ковача или на рибаря.

- Вие действително ли вярвате във върколаците?

- Вярвам, защото съм ги виждал със собствените си очи. Когато бях на 13 години, баща ми за пръв път ме взе със себе си на лов в Карелия. Това беше необикновен лов – лов за върколак. Баща ми много внимателно следеше новините. Вестниците съобщиха за загадъчното изчезване в Карелия на няколко души от тамошна дърводобивна бригада. Баща ми бе уверен, че това е дело на върколак. Заминахме за Карелия и отседнахме в малкото село Колчи. Баща ми всеки ден ходеше в гората, но не ме вземаше със себе си. Казваше, че моят час още не е настъпил. Веднъж се върна целия в кръв. Куртката му беше разкъсана на гърдите. Когато я съблече, видях три дълбоки рани. Сякаш баща ми е бил ударен с лапа от лъв или тигър. Каза ми, че го е ударил върколак. Това се случи на 20 декември 1984 година, в навечерието на празника Йол. Върколакът дойде за баща ми през нощта. Баща ми го чакаше. От прозореца видях как животно, приличащо на вълк, на гигантски вълк прескочи оградата. Баща ми стреля и го улучи два пъти. Звярът счупи оградата и избяга.”

Разказът, фрагмент от който преведох, както и приложените към него снимки свидетелстват, че митологията не само е реалност. Но че тази реалност е тук, сред нас и сега. Значи си заслужава да проучим въпроса по-задълбочено. Ако пък на някого това не му харесва, то питам: защо не му харесва? Защо някои толкова се дразнят, ако изследването ми засяга някакви си измишльотини от миналото?

image

В помътеното съзнание на онези от „елита” отношенията им с расата на песоглавците са такива. Истината е далеч по-различна.

***

Нека сега да погледнем какво все пак има за върколаците на български език. Тук:

Намерих нещо, заслужаващо внимание. Цитирам малък откъс:

„Върколакът е създание, надарено с безсмъртие (той постоянно регенерира клетките си), но той далеч не е неуязвим - силната отрова и огънят са смъртоносни, както и всичко, което може да нарани сърцето или мозъка на човека-вълк. Въпреки че върколашката ахилесова пета все по-често добива очертанията на една условност, среброто си остава най-сигурното оръжие срещу върколаците. Народните песни разказват, че турците са леели сребърен куршум, с който да убият известния български войвода Дельо хайдутин - толкова свиреп, че бил смятан за върколак. Какво превръща обикновения човек в ликантроп? Циганското проклятие, ухапването от вълк, кръвното родство. А какво може да го изцери? За всяка бедна душа има надежда… стига да не е вкусила човешко месо…тогава процесът е необратим.”

Любопитна фраза – „Върколакът е създание, надарено с безсмъртие…„ Тези няколко думи съдържат тайната, която „елитът” толкова се старае ние да не научим. Поне през последните 30 години неведнъж съм срещал намеци или подмятания, но никога подплатени с доказателства или поне с разумни, логични аргументи. А всичко е било толкова просто!

От средата на 18 век насам една ционистка конспиративна група влиза в пряк съюз с расата на песоглавците. Била им обещана власт над целия свят. В общи линии песоглавците изпълнили обещанието си. За наша сметка, разбира се. С цената на неизброими човешки страдания и на стотици милиони жертви. Днес световното ционистко правителство е факт. На практика нашата планета се ръководи от расата на песоглавците, потомците на съществото, познато в древен Египет като Анубис. Не пряко, а посредством техните оглупели и послушни слуги – ционистката върхушка. Управляват ни нехора, затова живеем в такъв нечовешки свят. Затова светът ни стремително прогонва всичко човешко от себе си, заменяйки го с алчност, жестокост и с жажда за все повече човешка кръв.

image

Те си въобразяват, че ще се превърнат в ТОВА. Не, няма да се превърнат. Могат да лишат себе си от всичко човешко. Могат да престанат да бъдат човеци. Но своята биология те никога няма да променят.

***

Отново се обръщам към християните. Ръководителите на Световното правителство вече не крият, че участват в сатанински ритуали. В някогашните християнски държави християнството е подложено на все по-засилващи се и все по-свирепи гонения. Дори тук, в България извратените ни политици решиха, че родители, посмели да заведат децата си на църква следва да бъдат давани под съд. В какъв свят живеете, християни? Попитайте вашите църковни водачи, вашите патриарси и папи каква страшна тайна крият от вас.

image

Ето ви един Римски Папа, демонстриращ гордо знака на Сатаната и двете си ръце. Още ли вярвате, че във вашите „свети отци” има останало нещо християнско, християни?

***

Живеем в страшно, в нечовешко време. Управляват ни не хора, а върколаци и чакали. Истински страшното обаче предстои. В ход е пълната ликвидация на земната флора и фауна. В ход е премахването на досегашния земен живот, за да се освободи място за друг вид живот, несъвместим с нашия. Доскоро не можех да разбера как онези от „елита”, колкото и тъпи да са, колкото и да са извратени, колкото и алчни и кръвожадни да са, допускат това да се случи. Защото унищожението на живота ще засегне и самите тях. Вчера загадката бе разрешена.

Елитът си въобразява друго. Онези от елита си мислят, че посредством съответните ритуали или пък с помощта на други методи ще престанат да бъдат хора и ще се превърнат в песоглавци. С което ще станат безсмъртни. Ето ви я ключовата фраза: „Върколакът е създание, надарено с безсмъртие”. Именно с това са ги залъгали. А аз толкова време се питах какво ли им е обещано, та да се решат на такова страшно предателство, насочено не срещу една или друга държава или народ. Не дори срещу човечеството въобще. А срещу всеки един жив организъм, съществуващ днес на планетата, наричана от нас Земя.

Не, те няма да станат безсмъртни. Нито пък ще се превърнат във върколаци. Нито генетичните експерименти, нито ритуалите ще им помогнат. Нечовешките им съветници си имат своите нечовешки планове и цели. „Елитът” в тези планове липсва. Клановете Рокфелер и Ротшилд не разбраха урока. И те са предназначени за ликвидация също като народите, ликвидирани от тях. Какво знае „елитът” за сумрачния свят на песоглавците? За неговите раси и касти. За междуособните им битки и за безжалостните им войни? „Елитът” не само не знае нищо. Не само не иска да научи. Този извратен, деградирам „елит” вече не е и в състояние нещо да научи. Но колкото по-скоро ние, народите от планетата Земя научим урока, толкова страданията ни ще бъдат по-кратки, а жертвите по-малко на брой.

Повествованието за расата на песоглавците ще продължи. Една хилядолетна история с полубожествено начало и 250 годишен сатанински завършек не може да бъде разказана така лесно. Отнеха високите технологии от Анубис, но положените от него основи стоят до ден-днешен. „Безсмъртните” песоглавци се оградиха със стена от човешките погледи, но труповете им се намират все по-често из различни места по планетата. Послушните роби на Чакала все още управляват човешкия свят и народите продължават да измират. Историята продължава.

(Следва продължение)

 

 

 

 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3006431
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930